nuri44
Algemeen
Vrienden (12)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 14 februari 2007
  • nuri44
  • 74 punten
  • Lid
  • Laatste waarschuwing
  • 390
  • jaar (--)
  • 12
Persoonlijke berichten
16 december 2012 om 00:45
#4

Efsane Malatyaspor! in de superlig tijd 2001-2006. Echte voetbalstad. Ook toen de club tegen Akcaabat sebastpor speelde in de competitie was het bomvol

17 december 2012 om 00:30
#5

Eeh mn Turkse broeder,

Voor Galatasaray heb ik meeste sympathie in Turkije, ik heb GS shirt thuis. Ongeloofelijk zieke fans heeft Galatasaray, er zit veel potentie in de club. Prachtige stadion ( ik was vorig jaar in Istanbul voor mijn stage, ik ben naar de wedstrijd Turkije - Kroatië geweest in de Turk Telekom Arena.) , fantastische fans.

Met Olympiakos gaat lekker op het moment in de competitie, jammer genoeg zijn we 3e geworden in de poule met Schalke 04, Arsenal. Maar heb vertrouwen in dat we het vergaan schoppen in de Europa League, en het kampioensschap in Griekenland komt steeds dichterbijer.

Btw gefeliciteerd met de overwinning op Fenerbahce !

Hellas & Türkiye arkadas.

Gr Nikos

28 december 2012 om 22:46
#6

Heey Türk kardesim ,

Jij snapt het weg met de politiek die onze volkeren laten slapen, en alleen maar elkaar laten haten. We zijn gewoon dezelfde volk, ik hou van Turken. Vijand van een Turk is mijn vijand klaar.

helemaal vergeten nog jullie hebben het weten te treffen tegen Schalke 04, wij zijn 2 maal genaaid tegen hun. Maar ik denk dat Galatasaray de trots van Türkiye de duitsers wel een lesje gaat leren. ( ik hoop het ) .

Fenerbahce Hassiktir !

Türkiye & Hellas Kardas.

1 januari 2013 om 16:30
#7

Kardas yeni yillin kutlu olsun !

Ik heb de volste vertrouwen dat jullie Schalke 04 gaan verslaan en door bekeren naar de volgende ronde.

5 januari 2013 om 14:00
#8

Ik hoop het broeder voor onze beide clubs !

Btw ik had nog een vraagje, heb je dit jaar weer die play off regeling in Turkije ? Vorig jaar was echt gek jonge ongelofelijk, wij gingen kapot uit ons dak haha kampioen bij Fener.

Alle successen worden in de stadion van Fener behaalt, zelfde deed Paok daar ook door Muslimovic. Volgens mij is Muslimovic een fan van GS, aangezien die man ontzettend overdreven blij deed richting de Turkse fans.

Btw ik kreeg filmpje doorgestuurd op me profielpagina van Murat ( die ik overigens al ken ) , dat Panathinaikos fans in Istanbul waren en GS fans tegen kwamen, de GS fans schreeuwde opgegeven moment Olympiakos. Gewoon om te provoceren, of denk je misschien sympathie ? Wij hebben in Turkije meest sympathie als club ook GS. Als ik eerlijk moet zijn wel meeste vrees voor Bursaspor, met die nationalistische acties. Olympiakos - Panathinaikos wouden een basketbal wedstrijd in het buitenland houden, hadden ze met overleg voor Bursa uitgekozen maar hebben ze moeten intrekken vanwege de vrees op rellen met de Nationalistische fans van Bursaspor ( kwam in Grieks nieuws ).

Selam Yunanistan , GS Aslan !

9 januari 2013 om 22:26
#9

Sowieso broer, weg met Demirören en Aziz Yildirim!!

12 januari 2013 om 19:12
#11

Wat vind je van Armenië?

12 januari 2013 om 20:10
#12

Hoezo dan?

14 januari 2013 om 17:18
#13

Selamin aleykum kardas ,

Ten eerste me excuses voor mijn late reactie.

Ik wil dat er broederschap komt tussen Gate 7 en Ultraslan. Onze grootste broeders zijn op het moment Delije ( Rode Ster Belgrado ) , dat zal ongetwijfelt ook altijd zo blijven. Zou graag Ultraslan ook in ons rijtje terug zien, maar zoals in Turkije is in Griekenland nationalisme ook enorm. Panathinaikos fans zoeken waar ze ook zijn confrontatie.

Tja over Bursaspor, ik weet wel zeker dat je de clubs en de fans van Turkije beter alsmij kent. Maar wat ik meekrijg op Grieks nieuws is toch vooral Bursaspor, want als je nagaat wat Paok in Istanbul heeft geflikt en Pana ( destijds toen ze ook tegen Fener moesten ) zouden ze nooit gedaan hebben in Bursa. Maar jij geeft een goede argument omdat Istanbul natuurlijk een wereldstad is.

Besiktas en Paok broederschap. Kijk daar snap ik dus helemaal niks van. Ik weet van Turken dat de strijd met de PKK heel erg diep zit, en vrijwel alle Turken nationalistisch zijn. Ik steun Turkije met de strijd tegen de Pkk, maar als je kijkt na de wedstrijd in Turkije tussen FB - Paok, zag je dat Paok fans met PKK vlaggen kwamen, Turkse vlag in de brandstaken ( Schandalig Vertoning Geweest VAN DIE Apen ) , en dan zie ik BJK fans helemaal pronken dat ze broeders zijn met Paok. Ik vind dat persoonlijk raar. Als ik bij een Turkse kameraad thuis ben en we eten samen met zn familie kijke ze standaart op Turks nieuws, zie ik huilende moeders van gesneuvelde Turkse soldaten.

Ik hoop dat de relaties tussen beide bevolkingsgroepen zo snel mogelijk hersteld, Turken en Grieken moeten juist voor elkaar staan ipv elkaar te haten. Turkije heeft een van me mooiste geschiedenis van de wereld, ik lees en zoek standaart naar Turkse geschiedenis. Dappere sterke strijders. Wij Grieken hebben ook een mooi geschiedenis. 2 Volkeren die zoveel op elkaar lijken en allebei moedige sterke strijders hebben en een rijke geschiedenis moeten toch wel van elkaar afstammen ? Onze voorouders hebben geleefd in hetzelfde gebied. En vader van de Turken, de grote Mustafa Kemal Atatürk is geboren in huidig Griekenland.

Hahah sorry voor die politieke gelul maar kmag jou wel en ben blij dat jij ook voor goede relatie bent tussen onze volkeren

Ik snap van GS niet dat ze sneijder willen hebben, ongelofelijk dat GS zich laat verlagen voor zo'n vent. Je moet trots zijn om voor zo'n grote club als GS te willen spelen, je moet laten zien dat je voor elke meter gaat vechten. En niet zo dom een grote club als GS te laten wachten op een antwoord, GS sloopt Inter geloof mij maar. Als die Sneijder speelt in Turkije, die jochie wordt weggezet door een speler van Orduspor. Alle competities op de balkan gaan er hard aan toe, je moet als speler genieten van de atmosfeer, je moet tot aan je laatste ademhaling alles uit de kast halen. Die dingen die ik noem zie ik die sneijder niet doen.

Ik hoop op ooit een Brotherhood tussen Gate 7 & Ultraslan zoals ik al eerder aangaf. Mooiste club van Turkije, na Olympiakos en Rode ster belgrado heb ik meest sympathie voor Gs.

Yunanistan & Türkiye Kardas !

19 januari 2013 om 19:24
#14

Selamin Aleykum kardas ,

bedankt voor je reactie komsu. ( sorry voor mijn late reactie, probeer zo actief mogelijk te zijn op vz maar zit met school en werk enzo )

Wat je over Besiktas fans vertelde is wel heel apart. Beetje raar zelfs, dat ze bepaalde politieke richtingen opgaan wat ik zelf niet vind passen bij Turken. Turken die ik ken zijn ontzettend trouw aan hun vaderland, en als iemand loopt te klote met hun vlag ben je gewoon de lul.

Ja idd ik hoop dat onze bevolkingsgroepen gaan inzien dat we geen vijanden zijn. We moeten onze kwesties zo snel mogelijk oplossen. Als je kijkt naar een belangrijke kwestie dan is dat Cyprus, elke Griek weet dat het Turkse leger vele male sterker is dan de Griekse, en dat Turkije nooit Noord-cyprus gaat geven aan de Grieken.

Ik hoorde ook btw dat Turkije en de PKK praten voor een vredesverdrag, dat vind ik heel erg raar. Me Turkse vrienden zijn daar enorm boos over zelfs.( Ik zelf ook )

Ik snap het niet helemaal, Turkije heeft een van de sterkste legers van de wereld maar ze kunnen de pkk maar niet uitschakelen ( ik weet dat ze worden gesteund door de Eu,amerika, Israël maar toch ). Het moet een keer afgelopen zijn dat ze onschuldige Turkse burgers doden.

Haha beetje teveel politiek

Nu over voetbal :

Over Sneijder en GS, dit hoofdstukje moet sluiten. Die aap denkt dat hij iets voorsteld, Galatasaray is een te grote club om zich bij sneijder te laten neerleggen en maar wachten dat hij een antwoord gaat geven.

Olympiakos en Galatasaray schijnen veel samen te werken met jeugdacedemies. Dat is al weer een plus punt , en idd we spelen ook vriendschappelijke wedstrijden tegen elkaar. Het laatste duel hadden wij iets meer geluk, hoop dat we weer een vriendschappelijk duel spelen en wie weet trekt GS aan het langste eind.

Ik vind persoonlijk dat GS en Oly clubs zijn die aan elkaar gewaagd zijn, als je kijkt naar de Griekse en Turkse fans, ze zijn gewoon hetzelfde. Voor onze clubs vechten we tot de dood, voetbal is niet alleen een sport voor ons, maar is ons eer. Dat is waar wij voor staan beide !

Türkiye en Hellas kardastir !

Aangepast op 15 april 2013 om 15:51 door noppa.

20 januari 2013 om 02:25
#15

Btw over je filmpje. Atatürk was een grote man, een van de grootste leiders van de geschiedenis. Hij heeft een land dat instorten stond, en bezet werd door zoveel landen weten te bevrijden. Wie had dat gedacht, hij heeft het arabisch geschrift verandert in latijns.

Vergeet niet broeder religie zegt helemaal niks. Turken en Grieken waren altijd al vijanden geweest, de arabieren waren soort van jullie broeders. En hun waren moslims.

De vraag luid dan ook :

Aan wie heb je meer hekel, aan iemand die je vijand al is vanaf het begin of aan je vriend die je nakt en bij de vijand gaat horen ?

Ik heb beetje teveel over politiek maar ben benieuwd hoe jij erover nadenkt. ( ben heel erg veel bezig met Turkije )

Ook bijvoorbeeld kwestie Israël en de Palestijnen. Ik heb gelezen dat de Palestijnen (plo) en Libanon de grootste geldschieters van Asala waren en hun lieten huisvestigen op hun grond. Na de Israëlische invasie in Libanon 1982 verloor Asala al haar macht. Ze hebben bepaalde geldschieters ( door info/bevel van de Turkse geheime dienst ) afgemaakt in Libanon tijdens de invasie. Ik zeg absoluut niet dat de Turken Israël als vrienden moeten gaan zien, maar het punt is waarom komt Turkije zo enorm veel op voor de palestijnen en libanezen na hun grote verraad op Turkije.

Na de onmenselijke misselijkmakende Israëlische actie op Mavi Marmara ( als ik het goed type anders mijn excuses ) waarbij Turkse burgers om het leven kwamen, als je dan gerechtigheid wilt en wraak om Israël terug te pakken heeft Turkije daar alle recht op. Maar daarvoor ging het al mis. Ik ben er veel over aan het zoeken ( ik maak namelijk een groot verslag over het nieuwe macht Turkije in het Midden-oosten ) , volgens mij ging het mis bij de zitting in Davos.

Waarom zou Turkije zijn 'bondgenoot' Israël wegdoen voor Arabieren die Turkije op hun zwakste moment heeft verraden ( Eerste wereldoorlog dat weet jij natuurlijk beter als mij, maar wou het er graag bij zetten ). Ik heb zelf wel een idee maar corrigeer mij als het niet zo is : Ik denk zelf omdat de Arabische landen hekel hebben aan Israël en Turkije wil laten zien dat ze bij de Arabische landen horen voor de handel. Want zoals iedereen wel weet zijn Arabieren rijk aan olie, en Israël heeft niks om te handelen ( alleen wapens ).

Haha ik neem als je het leest flink wat tijd van je in beslag, mijn excuses daarvoor kardas maar ben benieuwd hoe jij erover nadenkt.

Greece - Turkey More Than Only Neighbours !

Aangepast op 20 januari 2013 om 02:28 door noppa.

20 januari 2013 om 17:05
#17

Wat is er misschien? Ultraslan heeft respect voor niemand buiten zichzelf.

21 januari 2013 om 11:34
#18

Hartistikke bedankt mijn broeder voor je uitgebreide uitleg ! ( haha onze berichten worden wel meegelezen heb ik het idee, omdat ik krijg te horen wat ik tegen Armeniërs heb )

Ik kom er nog op terug op je berichtje, maar voornu gefeliciteerd alvast met Sneijder ! Ik hoop dat hij het gaat maken bij GS !

Ben druk bezig met verslag over de nieuwe macht Turkije in het Midden-oosten, als ik je daar vragen over mag stellen zou fijn zijn

Selam kardas ! fenerbahce hassiktir !

1 februari 2013 om 21:09
#19

Sjonge jonge, ik had al minst sympathie in Turkije voor Besiktas. Nu is het bij mij zelfs geworden dat Besiktas de nummer 1 club is die ik het meest haat, echt gewoon haat.

Dit is al de zovaakste keer dat ze mijn geld van me afnemen, ben 2 blaadjes van 390 euro ( dus samen 780 euro ben misgelopen ) ben misgelopen, ze stonden met 2-0 voor tegen Karabukspor, karabuk kreeg nog eens rood, word het 2-2. Echt ongeloofelijk dit , echt bullshit. Ook tegen Eskisehirspor hebben ze me dat geflikt, 2-0 voorsprong weggeven ( toen voor 240 euro ). Ook nog eens tegen Istanbul BB, toen stond het welliswaar 2-1.

Volgens mij is besiktas de grootste vergokclub in Turkije. Ze zijn al een schande club omdat ze 8 om de oren kregen tegen Liverpool, omdat ze broeders worden met paok ( paok met pkk-vlaggen in Turkije, en ze hebben de Turkse vlag in de brandgestoken ).

Rare club.

2 februari 2013 om 02:41
#20

Aleykum selam kardas.

Galatasaray is ongetwijfelt de mooiste club van Turkije. Ik volg de beladenderby wedstrijden van GS al zo ongeveer 7 a 8 jaar, prachtige club , trouwe fans. Ik heb ze dit seizoen ook in de Champions League gevolgd.

Als ik terug kijk hoe wij het hebben weggegeven de onderlingen duels tegen Schalke in de poulefase, denk ik dat GS er gewoon overheen moet walsen.

De thuiswedstrijd is heel belangrijk, Schalke was heel erg kwetsbaar in Pireaus. Maar jammer genoeg maakten we de kansen niet af, en hun maakte het wel af. Welliswaar met lullige goaltjes, we waren de hele wedstrijd beter. In Gelsenkirchen ( waar ik zelf heen ben geweest trouwens ) , was het spel van Oly niet om aan te zien, we probeerde via de counter ( wat schalke eigenlijk in Griekenland deed ) te scoren.

Het is niet gelukt, al lag het bij ons achterin potdicht. Ik denk het belangrijkste wat GS moet doen is de 0 houden in Istanbul en winnen, om zo vervolgens in Duitsland gewoon op de counter slaan. ( het verschil tussen GS en Oly is dan, wij moesten winnen in Duitsland om door te komen, en GS hoef niet te winnen om door te komen ). Schalke is op moment ontzettend kwetsbaar vooral achterin ( miss omdat ze mijn landgenoot missen op het moment haha ) , en voorin wil het geen potten breken ( alleen in de open wedstrijd tegen Hannover verleden week volgens mij gingen ze tekeer ).

Over Besitkas en wedden Turkse competitie.

Ik laat me telkens verlijden door Besiktas, ze krijgen lekkere bedragen zoals vandaag ook tegen Karabukspor ( 1.58 ) , is veel voor een 'topclub' in een thuiswedstrijd tegen een middenmoter. Ik was serieus helemaal pistoff omdat ik 780 euro heb verloren door Besiktas, en dit al de 5 x dit seizoen is dat ze me hebben gepakt voor een lekkere bedrag.

Met de fans van Besiktas heb ik al helemaal niks, rampzalige gasten vind ik het. Als een Turkse club naar Griekenland zou komen, en Griekse vlag in de fik zou steken of een terreurgroep zn vlag zou meenemen die zoveel Grieken het leven heeft gekost, zouden ze van geen een Griek sympathie of respect krijgen. Ze zouden al helemaal niks willen weten van een broederschap.

De Paok fans die in Istanbul aanwezig waren ( youtube filmpjes reacties ) lachen zich kapot , omdat een deel van de Besiktas fans Paok als broederclub zien. Het is ook onbegrijpelijk, meeste paok fans zijn geen voorstander van een broederschap met Besiktas wat ik weet.

Dus het blijft eigenlijk een raar onderwerp over Besiktas, jij zal ongetwijfelt meer als mij over de fans weten, je hebt me al een uitleg gegeven. Maar het klinkt zo raar.

Paok en Partizan ( Servië ) zijn broeders. Komt door religie, en de kleuren natuurlijk. Daar komt Besiktas nooit bij, teminste daar ga ik met de volle 100 vanuit. Orthodox Broederschap word het ook wel genoemd, Grieken en Serviërs zijn heel close met elkaar. Zoals mijn club broeder is met de andere Servische club Rode Ster Belgrado, ook door de kleuren, volk, en geloof.

Ik ben voorstander als Griek zijnde, om ook close met Turkije te zijn. Zoals we allebei al vaak hebben aangegeven, enige verschil is religie. Men in Griekenland weet het ook, maar toegeven is moeilijk. Ik hoor verhalen van Turken die naar Turkije reizen met de auto als ze door Bulgarije rijden, dat het de grootste criminelen zijn daar ( politie, inwoners ). En als ze door Griekenland heen rijden, dat ze fatsoenlijk worden behandeld ( zo hoort dat natuurlijk ). Turken uit Nederland die ik spreek in Griekenland die erdoor heen rijden, zijn erg tevreden over de Grieken.

Je hebt overal rampdebielen tussen lopen, maar ik geloof dat Turkije en Griekenland ooit echt goede vrienden van elkaar worden.

Yes kardas, we are more than only neighbours ! Siktir Paok en Besiktas ! Siktir Black/white !

Aangepast op 2 februari 2013 om 02:42 door noppa.

18 februari 2013 om 01:05
#21

Aleykum selam ,

vallah abi ik ben nu momenteel in Griekenland, me oma heeft Baarmoederk*** en word geopereert. Als ik terug ben in nl, dan ga ik verder met me verslag.

Over voetbal :

Olympiakos is siktir uit Europa League, amina koyum die scheids. De Uefa wil gewoon niet dat Oost-europese clubs succes boeken, altijd worden we benadeeld.

Beter scheiden we , en heb je gewoon West-europa, en Oost-europa. Dan kan je in iedergeval keer een gekke finale hebben zoals Olympiakos vs Galatasaray haha

Galatasaray vs Schalke 04, bookmakers in Griekenland voorspellen een overwinning voor GS, waar ik mee akkoord ga. Denk een score van 2-0 in het voordeel van GS.

Veel succes woensdag, ga de wedstrijd zeker weten live volgen hier in Hellas.

Als je iets uit Hellas wilt, laat me weten :)

Selam ditmaals echt uit Griekenland

22 februari 2013 om 18:14
#22

Selam komsu,

Dankjewel. Ze is op het moment goed geopereert, alleen de aankomende dagen zijn kritiek, als ze deze doorkomt komt het insallah goed.

Galatasaray 1 - 1 Schalke 04 .

Als ik eerlijk moet zijn gezien de wedstrijd, had Schalke meer verdiend. GS had daarin tegen met die kans van Altintop de 2-0 moeten maken. Vond GS heel matig spelen, had er veel meer van verwacht. Burak speelt de laatste wedstrijden heel erg sterk, en ik begin me mening over hem te veranderen want die was negatief over hem. Maar om een goede spits te worden, moet je onderhand wel weten wat buitenspel is, en aanspeelbaar zijn en zoiezo ook ook op je medespelers hebben, dat vond ik allemaal beetje minder van hem.

Maar goed ik denk dat GS, alsnog kans heeft in Gelsenkirchen om de volgende rondes te bereiken maar dan moet het zeker weten met een andere instelling het veld opkomen.

Ik was met de poulfases van Olympiakos naar de wedstrijd in Gelsenkirchen geweest tegen Schalke. Oly speelde alleen maar op de counter ( terwijl we moesten winnen om ons te kwalificeren voor de volgende rondes ). GS moet er 1 maken en niks tegen krijgen, ik ben bang dat GS ook op de counter gaat spelen en dat gaat zeker niet goed uitpakken tegen dit Schalke.

Op voorhand zou je denken dat GS schalke gewoon makkelijk zou moeten wegspelen, omdat schalke een enorm slechte reeks achter de rug heeft, en veel spelers mistten ( o.a mijn landgenoot ) . Maar als ik me niet vergis, 2 jaar geleden speelden ze ook ontzettend beroerd in de Bundesliga maar kwamen ze in de Halve finales van de Champions League. Als GS, schalke onderschat zou hebben of zou onderschatten ( volgende wedstrijd ) is dat echt dodelijk.

Europa League :

Olympiakos 0 - 1 Levante , Nadat we daar uit al met 3-0 om de oren kregen ( 2 pen, 1 rode kaart tegen ) , was deze wedstrijd gewoon een formaliteit. Heb er niks aan toe tevoegen, heb niet eens de moeite genomen na de 0-1 van Levante om de wedstrijd verder te bekijken.

Steaua Boekarest heeft het geflikt tegen Ajax, daar genoot ik van gisteren

Over de Uefa.

Ben ik het volledig met je eens. Ik denk bijvoorbeeld ook met dat matchfixing enzo dat dat gewoon met de hulp van de Uefa allemaal gebeurd. Corrupte boel allemaal daar. Griekse competitie heb je ook alleen maar haast matchfixing zoals die van de Turkse.

Selam from the capital of Greece !

5 maart 2013 om 00:24
#23

Selamin aleykum kardas !

Als eerst wil ik zeggen , hartstikke bedankt voor je lovende en prachtige woorden !

Jij bent absoluut niks minder dan mij, je bent een persoon waar veel mensen van kunnen leren ( inclusief natuurlijk ik ).

Gezondheid van me Babanne ( haha als ik het fout type my excuses ) is gelukkig weer bijna helemaal beter

Griekenland en Turkije gaan banden aanhalen , dat is goed nieuws voor de insallah aankomende vriendschap tussen ons 2 landen. Voor ons komt het helemaal mooi uit als land zijnde, nu we in zware tijden zitten, kunnen we een strategisch sterk economisch buurland goed gebruiken. ( gebruiken bedoel ik met samenwerking )

Tsjaa over de mensen die het niet kunnen hebben dat we goed met elkaar overweg hebben, jammer voor hun, het intereseert me absoluut niet wat andere ervan vinden.

Het is jou mening over Besiktas-fans ( voormij een feit ) , en ik snap het niet zo helemaal waarom Besiktas-fans tegen onze gesprekken zijn. Ik zou zeggen kijk onder elke youtube filmpje over Paok-fans in Istanbul, je ziet dan talloze reacties van Besiktas-fans over paok-besiktas brothers......

Over GS, ben eerlijk gezegt wel optimistisch. Ze gaan gewoon een 2e thuiswedstrijd spelen tegen Schalke. GS gaat denk ik Schalke gewoon uit de Champions League kicken, daar ben ik van overtuigd. Al vond ik de eerste wedstrijd zeer onder de maat van GS, maar denk dat ze zich wel gaan herpakken in Gelsenkirchen.

Riera ( ex - Olympiakos ) , speelt best wel goed als ik hem zie spelen bij GS.

Kazim-kazim heeft het niet gemaakt bij Olympiakos, zoals je denk ik al weet. Hij heeft aantal keren de kans gekregen, hij had wel gelijk bij zn eerste debuutwedstrijd gescoord. Maar dat was het dan.

Pino, ik heb hem tot nu toe nog maar een keer echt in actie gezien ( ik kijk alleen de samenvattingen in de competitie van Olympiakos , behalve als ze tegen Paok,aek Athene,panathinaikos moeten ). K denk dat hij nog veel beter kan dan dat ik hem zag spelen.

Wat denk je btw welke clubs zich gaan plaatsen ?

Manchester United - Real Madrid ( 1-1 )

Borussia Dortmund - Shaktar Donetsk ( 2-2 )

Paris Saint Germain - Valencia ( 2-1 )

Juventus - Celtic ( 3-0 ) nouja deze spreekt voorzich..

Mijn voorspelling is dat :

Real Madrid , Bvb, Psg,juve zich gaan plaatsen.

Evet komsu ben jammer genoeg weer terug in NL. Heb het absoluut niet gemist, maar insallah ga ik van de zomer met de auto samen met me broer en 2 neven naar Hellas. Chillings onderweg. En hopelijk ook 3 dagen chillen in Istanbul ( teminste is de bedoeling :P ).

Iyi Aksamlar kardas !

Sehitler olmez vatan bolunmez !

Selam Nikos

10 maart 2013 om 15:49
#24

Selamin Aleykum ,

Je had de verassing van Valencia goed uit bij Psg, alleen niet voldoende om door te bekeren. Al vond ik zelf Valencia beter spelen, maar ze creerden niet veel kansen.

Dinsdag is een grote dag voor het Turkse voetbal.

FC Schalke 04 vs Galatasaray SK. Pak die Duitsers gewoon daar in Gelsenkirchen, ik hoop niet dat Gala dezelfde lot als ons moet ondergaan.

Ik zag Schalke spelen gisteren tegen Bvb, eerste helft was Schalke zeer sterk, de tweede helft was het wachten op de comeback van BVB maar die viel helaas uit.

Gala heeft thuis verloren van Genclerbirligi, maar dat zegt niks. Ik denk dat Gala de wedstrijd tegen Gencler gewoon blesure-vrij wou uitspelen, en zich volledig wil richten op dinsdag.

Dus insallah bekert Gala door, ga dr lekker voor zitten dinsdag Hahah heb wel weer eens zin in een Turks feestje.

Speel je btw toto ? Als je speelt heb je miss goede deals ?

Sehitler Olmez vatan bolunmez !

Selam kardas

11 maart 2013 om 23:40
#25

Selamin aleykum kardas.

Dankjewel ! Ik wou je gisteren nog zeggen als je Sport 1 hebt, de wedstrijd tussen Olympiakos tegen Aek Athene is live dr op te zien. Met nog 5 wedstrijden te gaan zijn me kampioen geworden. Dat we kampioen zouden worden zonder enig problemen wist ik al 1 maand geleden.

Ik wil zelf graag keer bij zo'n kampioenswedstrijd zijn, maarja dan hebk elk jaar voor het uitzoeken aangezien we elk jaar gewoon insallah kampioen gaan worden in Hellas !

Europa is heel belangrijk voor het Griekse voetbal, we hebben dit jaar heel matig gepresteerd als Griekenland zijnde.

Turkije doet het daarin tegen goed, zowel Gala als Fener zitten in Europa. Fener bereikt aankomende donderdag de volgende rondes, en eventueel ( ik hoop het ) Gala ook.

Ik heb zoiezo meer sympathie voor Oostbloklanden dan voor Westerse clubs. Maar Gala is toch iets apparts voormij, ben opgegroeit met fanatieke cimbom fans :P

We zullen zoals je zegt zien wat er morgen gaat gebeuren in Gelsenkirchen.

Heel veel succes, en hopelijk zien we Galatasaray terug in de kwartfinales !

Hopelijk worde na Olympiakos :

Galatasaray kampioen in Turkije
Rode Ster Belgrado kampioen in Servië
Spartak Moskou ( haha haast onmogelijk nu ) kampioen in Rusland.

Selamlar komsu !

13 maart 2013 om 21:27
#26

Proficiat komsu !

Heerlijke overwinning op Schalke

Ik hoop dat Gala niet tegen Bvb,bayern,real of Barca loot. De andere clubs heeft Gala een goede kans tegen.

Alhoewel het is voetbal tegen die 4 clubs wat ik daarnet opnoemde heeft Gala zoiezo ook wel een kans, maar de kans schat ik heeeeeeel erg klein, als je nou tegen PSG of Porto ( wellicht, ze zijn nog bezig tegen Malaga ) dan is die kans vele male groter.

Ik hoop zelf voor Gala dat het PSG word !!

Geniet er lekker van bij de laatste 8, dat is zeker weten een goede prestatie, de trots van Turkije !

Selam from your neighbour, who gone support Galatasaray in de champions league, and also in Turkey !

29 maart 2013 om 13:53
#27

Je bent goed bezig op Vz. Je verdedigt Gs goed en met feiten. Ga zo door !

29 maart 2013 om 21:19
#28

Sagol kardesim. Elimden geleni yapiyorum, haha.

7 april 2013 om 19:59
#29

Wat is er gebeurd jochie? Definitieve ban gekregen. Misschien kan je vriend noppa wat voor je regelen? Hahahaha.

9 april 2013 om 23:59
#30

Nuri kardas,

als je nieuwe vz aanmaakt laat me weten man. Clutch die gozer zuigt aan paok yarak.

28 oktober 2013 om 10:49
#31

Nuriii

Hoe is het maat ?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren