hard
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 13 januari 2007
 • hard
 • 0 punten
 • Lid
 • Definitieve ban
 • 1.736
 • 44 jaar (19-8-1977)
 • Blaricum
 • Wetenschappelijk Onderwijs.
 • Docent (leraar voor de personen die dat niet snappen)
 • 5
Persoonlijke berichten
22 november 2009 om 22:24
#1

www.voetbalportaal.com

Voor het Turkse voetbal

7 juni 2010 om 12:20
#2

Hee.
ik zag net pas dat je mij een compliment gaf

Dankje
mvg.
onbekend70

30 juni 2011 om 09:32
#7

dank u voor uw compliment

15 augustus 2011 om 16:24
#8

Ik weet niet in welke periode je in Istanbul hebt gewoont, maar Turkije is na China het land met de hoogste economische groei. Hoe je bij het punt ''failliet'' komt, weet ik ook niet helemaal. Als je (objectieve) rapporten hebt met recente cijfers en een beredenering zou ik dat zeer op prijs stellen. Ik ben niet iemand die gaat ontkennen, want iedereen kan er een andere kijk op hebben door een andere bron. Immers geen van ons is onderdeel van de Turkse staat, dus ons beeld is gebasseerd op bepaalde bronnen.

26 oktober 2011 om 22:36
#9

Ahah toeval, ik luister gewoon vaak naar Rick Ross vandaar mijn naam.

3 mei 2012 om 00:27
#10

Kon ik mijn clubliefde maar onderdrukken, om afscheid te nemen van deze corrupte competitie. Het enige wat mij motiveert is dat we misschien CL gaan spelen, maar zelfs dat dreigen ze ons af te nemen door de beslissingen van Demiroren.

League benadeelt Gs fans, dit ga ik aanpakken.

17 juli 2012 om 21:42
#11

Hard,

Prachtige reactie over Rvp en Fb.

Je maakt je naam waar renkdasim.

Hoe vind je de transfers van Cim Bom? Is de kers op de taart nodig? Melo? Wat vind je van Amrabat?

Aangepast op 17 juli 2012 om 21:45 door Bkorkmaz3.

17 juli 2012 om 22:29
#12

Bedankt voor je mening hard.

Terim wilde Amrabat graag erbij hebben. Cim Bom had vorig seizoen omgeschoolde flankspelers, Engin en Emre, en statische, beperkte Riera. Eerstgenoemde twee spelers trekken telkens naar binnen en daardoor wordt het druk in de centrum. Laatsgenoemde speler kon zijn stempel niet drukken en daardoor waren de flanken erg bedroevend. We hebben helemaal niet kunnen profiteren van de flanken, maar Amrabat is in mijn optiek een uitermate geschikte speler. Hij heeft veel variatie in zijn spel - haalt de achterlijn en trekt goed naar binnen-, heeft een goede actie en is erg blij met deze overgang. Ik denk dat deze transfer in het voordeel van Cim Bom zal zijn.

Ik denk dat Melo niet wordt aangetrokken, want het bestuur twijfelt enorm. Ze konden hem allang aantrekken, maar die onderhandelingen stellen niks voor. Dat is om de supporters tevreden te houden.

Cim Bom heeft zeker een vieze VMC nodig. Als Melo niet lukt, dan moeten ze voor Lass gaan. Anders moeten ze een relatief onbekende, maar goede VMC aantrekken. Deze positie is de hart van het elftal. Als we op die positie geen goede speler aantrekken, dan kan je alle transfers inleveren. Daarom moet het bestuur geen kers of aardbei kopen, maar een goede verdedigende middenvelder aantrekken.

Hakan Balta is een solide speler, maar hij is de zwakste schakel van ons elftal. Ik heb liever een andere linksback, maar die buitenlandse regel (volgend jaar zelfs 5) knaagt in mijn hoofd. Een goede Turkse linksback is zeldzaam en een buitenlandse linksback is duur en en door die regel vrijwel onmogelijk.

Naar mijn mening moet de vmc-positie de voorkeur krijgen, vervolgens linksbackpositie en als laatst een eventuele topspits (geloof ik niet in en wil ik (voorlopig) niet).

Aangepast op 17 juli 2012 om 22:33 door Bkorkmaz3.

21 juli 2012 om 14:43
#13

Echt een topreactie bij het artikel over Amrabat en Labyad!

21 juli 2012 om 15:03
#14

Hahah ik begrijp je volkomen!

21 juli 2012 om 23:33
#15

Ik weet niet zeker of u het was maar iemand met dezelfde foto als jou heeft eerder deze week onterechte kritiek gegeven op de Ajax-jeugdopleiding. Ik weet niet of u het was, maar in dit geval: topreactie op het artikel over Amrabat en Labyad

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 29 november
Orkun Kökçü wordt al een aantal weken gevolgd door drie Europese clubs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren