Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizar: Melo noteert nul balcontacten in finale en krijgt binnen één minuut rood

Laatste update:

Felipe Melo heeft donderdag een zeer opmerkelijke hoofdrol opgeëist in de finale van de Braziliaanse Taça Guanabara tussen Fluminense en Flamengo. De inmiddels 39-jarige middenvelder viel vlak voor tijd in bij Fluminense en was binnen een minuut – zonder de bal ook maar één keer te hebben geraakt - betrokken bij een opstootje. De scheidsrechter gaf hem daar vervolgens een rode kaart voor. Uiteindelijk won zijn ploeg de finale wel: met 2-1.

Melo kwam in de 87ste minuut binnen de lijnen. Niet veel later ontstond er een opstootje na een overtreding van Aderbar Santos op voormalig Ajacied Giovanni. Melo mengde zich daar meteen in en leek een tegenstander een flinke duw te geven. Een aantal spelers van beide partijen werden daarop bestraft met een gele kaart, maar Melo kreeg direct rood. Het leidde tot grote woede bij de 22-voudig Braziliaans international, die nog minutenlang verhaal probeerde te halen bij de arbiter. Die was echter onverbiddelijk.

Na afloop keek Melo bij TNT Sports terug op zijn rode kaart. “Als ik iets doe, dan ontploft er een bom”, zei hij. “Dit hele probleem begon omdat een speler van Flamengo een van onze spelers schopte. Ja, ik heb in dat opstootje mijn tegenstander geduwd, maar ik heb hem niet aangevallen. In een wedstrijd met zulke grote belangen, moet er een ervaren scheidsrechter worden neergezet.”

Melo kwam in Europa onder meer uit voor Juventus, Galatasaray en Internazionale. Dat hij niet vies is van af en toe een harde overtreding, is bekend. Melo kreeg in zijn profcarrière tot dusver al meer dan twintig rode kaarten. Eén daarvan werd aan hem uitgedeeld in de kwartfinale van het WK 2010 tussen Nederland en Brazilië (2-1), vanwege natrappen richting Arjen Robben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een schande dat dit rood is. Van alle opstootjes die gebeuren heeft hij de 'pech' dat hij ergens vlakbij de scheidsrechter staat. Dit had niet zo opgelost moeten worden. Ongelooflijk.

10 maart 2023 om 13:43

Ik zou hem 10 wedstrijden schorsen. Niet zo zeer voor het opstootje maar voor het maar blijven mekkeren. Die nummer 2 had van mij ook rood mogen krijgen. Moet je in een andere sport eens proberen.

10 maart 2023 om 14:22

Toen ik de naam Felipe Melo las verwachtte ik dat hij op zijn minst iemand een paar petsen had verkocht. Dit is inderdaad nooit een rode kaart, maar hij heeft de schijn natuurlijk tegen.

Precies 0,0 moeite hoeven doen voor een prijs dus(bankzitters niet meegnomen).

Misschien is rood wat overdreven, maar zie hem eens te keer gaan zeg. Dan ben je 39 en gedraag je je zoals een kleuter nog niet zou doen.

Deze man zou wanneer hij minder licht ontvlambaar was echt top zijn geweest. Maar op het wk 2010 in Zuid-Afrika was ik hem tegen NL dankbaar voor rood. Obrigado Felipe!

10 maart 2023 om 13:42

Buiten zijn temperament idd echt wel een hele goeie stofzuiger

10 maart 2023 om 13:50

Ik vind het echt een misselijk figuur. Zeker geen slechte speler in zijn topjaren, maar hoe vaak hij opzettelijk spelers heeft pijn gedaan puur uit eigen frustratie is echt schandalig.

hij doet vrij weinig, lachwekkend rode kaart.

Wat deed ie dan?
Ik zag niks geks.

Ik vind het lastig.. een overtreding of actie voor rood zie ik niet echt, maar hij zegt een hoop wat wij niet weten en hij moet door 3 man half in bedwang gehouden worden om niet iemand te grazen te nemen. Sta je 1 minuut in het veld en doe je zo.. ik had zelf eigenlijk zoiets "lekker wegwezen als je je zo gedraagt". Qua regels misschien niet helemaal juist (helemaal niet), maar voor scheidsrechter kan ik het nog best begrijpen haha

Karma voor z'n hele schopcarrière!

Zijn mentaliteit heeft hem helaas altijd in de weg gezeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren