Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met Özil wist je wat je kreeg… 44 miljoen voor Draxler is riskant’

Laatste update:

Martin Keown vraagt zich af of Arsenal er goed aan doet Julian Draxler donderdag of vrijdag nog naar Londen te halen. The Gunners lijken achter de schermen druk doende met de transfer van de jonge Duitser: er wordt gesproken van onderhandelingen tussen Arsenal en Schalke 04 en van een transfersom van circa 44 miljoen euro. Keown weet niet of Draxler zo’n investering wel waard is.

/

“Er wordt veel gepraat over deze jongen en het is overduidelijk dat hij erg getalenteerd is. Maar er worden ook vraagtekens gezet bij wat nu de positie is voor Draxler en de gedachte van Arsène Wenger om hem om te turnen tot een aanvaller”, weet Keown. “Gegeven die onzekerheden is 44 miljoen euro betalen vrij riskant. Met Mesut Özil wist je precies wat je kreeg, maar dit is meer een experiment.”

De oud-verdediger waarschuwt in de Daily Mail dat het met jonge spelers altijd maar de vraag is hoe het uit gaat pakken. De twintigjarige Draxler rekent hij ook tot die categorie. “Hij heeft potentie, daarover bestaat geen twijfel, maar hij moet wel heel speciaal zijn om zo’n transferbedrag te rechtvaardigen. De lat is hoger gelegd met betrekking tot wat je betaalt voor nieuwe namen, maar Arsenal lijkt ‘m nu nóg hoger te leggen.”

“Manchester United heeft een vergelijkbaar bedrag neergeteld voor Juan Mata, maar Draxler is nog erg jong en ontwikkelt zich nog. Maar goed, het is duidelijk dat de financiële zaken veranderen bij Arsenal, dus misschien is meer uitgeven een teken dat er nog dingen aan zitten te komen”, aldus Keown, die jarenlang achterin speelde bij de Engelsen. “Er zijn maar weinig mensen die je hierin beter kunt vertrouwen dan Wenger.”

Haalt Arsenal Julian Draxler nog binnen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al koopt arsenal messi en ronaldo, city word toch kampioen..

30 januari 2014 om 14:08

Ja city moet kampioen worden.

De beste van de premier league

30 januari 2014 om 14:18

City miss beste maar kan zoveel schulden maken en gebeurd niks. Als club als swansea dat zou doen zouden ze meteen failid verklaart worden

30 januari 2014 om 14:29

Onder welke steen heb jij geleefd? City heeft geen schulden maar een suikeroom. Wat ik me echter wel afvraag is in hoeverre de FFP echt doorpakt. Gaat men City ook onthouden van Europees voetbal omdat ze zo veel verlies lijden? (ondanks dat dit gedekt wordt door Ome oostblok).

On: Ik vind het veel te veel geld voor Draxler. Prima middenvelder, maar inderdaad een groot risico. Bovendien is het middenveld nou niet de linie die bij Arsenal het hardst een kwaliteitsinjectie nodig heeft.

30 januari 2014 om 14:43

Wenger wilt Draxler ook omtoveren tot spits, net al bij RVP

30 januari 2014 om 14:54

Ik denk dat sponsoren via een "suikeroom" buiten FFP omgaat.. clubs mogen niet meer uitgeven dan dat er binnenkomt, maar als er via een extern persoon geld ingepompt word dan geeft de club dus als het ware niet meer uit dan er binnenkomt. Ben bang dat clubs dan nog meer afhankelijk gaan worden van zulke figuren binnen het voetbal en dat die trend zich steeds meer doorgaat zetten, clubs als de speeltjes van werelds' rijkste

30 januari 2014 om 15:32

Jesseessej
Wie is Ome Oostblok ?

on:
ik hoor nou al 2 jaar lang Draxler, heb toch maar even naar Schalke gekeken, en
nou moet ik zeggen dat het een zeer goede voetballer is met potentie.
maar om n zo een belachelijk bedrag neer te tellen , zou toch wel echt triest zijn.

Bij Mata weet je wat je krijgt, een ervaren international die zich staande heeft weten te houden in grote wedstrijden.
Maar als Arsenal dit geld betaalt , dan is het toch echt triest gesteld met Wenger, en de zogenaamde kansen die de spelers in zijn selectie krijgen.

30 januari 2014 om 17:45

Volgens mij heb jij onder dezelfde steen gelegen aangezien city geen oome oostblok heeft, maar een opa zandbak

30 januari 2014 om 14:09

hahah echt niet, met messi en ronaldo heb je 6 gouden ballen in je team waar city er nog maar 0 heeft en met oezil achter die 2 win je gegarandeerd de champions league

ot: 44 miljoen voor een talent is inderdaad erg veel, hij hoeft maar 1 serieuze blessure te krijgen en je kan fluiten naar je investeering

30 januari 2014 om 14:14

ja met gouden ballen win je inderdaad de champions league en de competitie.....

30 januari 2014 om 14:14

Wat heeft gouden ballen te maken met kampioen worden??

30 januari 2014 om 14:17

Ja, want Messi en Ronaldo hebben bij elkaar ook al 4 champions leagues en een stuk of 10 competities gewonnen.

30 januari 2014 om 14:10

Met messi EN Ronaldo erbij wordt Arsenal waarschijnlijk wel kampioen maar Draxler zal het verschil niet gaan maken, City wordt inderdaad kampioen.

30 januari 2014 om 14:13

Arsenal moet niet hem halen, maar voor dat bedrag + 10 mil Rooney.

Weet je wat je krijgt.

30 januari 2014 om 14:22

Met Messi en Ronaldo wordt Stoke City zelfs fluitend kampioen

Ik geef Keown groot gelijk, maar de markt is veranderd, dat beseft Arsenal (wenger) ook. Zulke talenten zijn eigenlijk hooguit de helft waard, maar momenteel telt maar daar gewoon 44 milj. voor neer alsof het niks is

30 januari 2014 om 14:35

Droom jij maar verder gozer met rvp waren ze dit jaar Cker kampioen geworden

30 januari 2014 om 15:04

Dat slaat nergens op en dat kan al helemaal niet in Engeland

30 januari 2014 om 23:02

Geloof me als Arsenal messi en Ronaldo kopen worden ze met 2 vingers in de neus kampioen

Dat Draxler een geweldig talent is staat buiten kijf. Maar kijk wat voor middenvelders Arsenal nu al heeft. Lijkt me een enigszins overbodige aankoop op dit moment. United zou er beter aan doen om nog een middenvelder als Draxler te halen.

30 januari 2014 om 14:07

Want? De AM positie is uitmuntend bezet met Mata, Rooney en Kagawa terwijl Draxler niet bepaald uitblinkt om zijn snelheid en dus niet optimaal rendeert op de vleugel.

30 januari 2014 om 14:11

Draxler kan overal op het middenveld spelen, Mata kan ook op de vleugel spelen, Rooney kan ook in de spits spelen en Kagawa ziet Moyes het niet echt in zitten volgens mij.

30 januari 2014 om 14:13

Bij Arsenal niet dan haha. Cazorla, Ozil, Wilshere en Ramsey kunnen er alle spelen.

30 januari 2014 om 14:15

Draxler is snel zat.

30 januari 2014 om 14:16

Ramsey en Wilshere zijn allebei beter als CM. En bij Arsenal zijn de drie aanvallende posities op het middenveld niet heel breed bezet op het moment: Oxlade, Gnabry die nog een jeugdspeler is, Podolski, Cazorla, Rosicky en Ozil. En dan is Podolski eigenlijk nog onze back-up spits ook...

30 januari 2014 om 14:17

Ja maar Cazorla speelt linksbuiten en Ramsey/wilshere als CM. Dus hou je alleen nog Ozil over.

30 januari 2014 om 14:23

Maar Draxler gaat waarschijnlijk een spits worden, net zoals van Persie werd gehaald en omgezet werd tot spits. Ik denk dat Wenger wel inziet dat dat mogelijk moet zijn met draxler.

30 januari 2014 om 14:24

Cazorla vind ik loopvermogen tekort komen voor de amf rol. Maar goed, dat wordt een leuker interchange met die lui.

30 januari 2014 om 14:44

Haha Santi lui? Daar zou ik eerder Özil voor aankijken. Sterker nog tegen Palace zou ik Poldi links, Özil rechts en Santi in het midden zetten. Özil wijkt sowieso al graag uit naar rechts om dan naar binnen te trekken en af te leggen of te steken. Daarnaast is Santi in het midden enorm gevaarlijk met een goed schot in beide benen.

30 januari 2014 om 14:55

Gaat je tegenvallen hoe snel Draxler is. Het is een uitstekende voetballer maar werkelijk waar elke topclub heeft momenteel een snellere winger lopen.

30 januari 2014 om 15:01

Het is dan ook geen pure winger, maar er wordt gedaan alsof Draxler traag is.. dat is gewoon onzin.

Vooral de 1e paar meter is Draxler erg snel en verder moet hij het hebben van zijn balbehandeling.

30 januari 2014 om 17:47

Na hoeveel biertjes?

30 januari 2014 om 14:09

Wenger is naar verluidt van plan om Draxler om te toveren als spits. (ala RVP)

30 januari 2014 om 14:14

En net als Titi. Ik heb er juist wel vertrouwen in.

30 januari 2014 om 14:12

Draxler is natuurlijk veel meer aanvaller dan middenvelder hé.
Bedoel als je Walcott nog steeds in je selectie hebt is een speler van het kaliber Draxler alles behalve overbodig.

30 januari 2014 om 15:04

Lees je niet dat Wenger Draxler wilt omtoveren tot aanvaller / spits.

Arsenal heeft altijd goeie spitsen gebracht dus zou niet weten waarom het niet zou lukken.

Bergkamp Henry v. Persie allemaal mannen van Wemger.

Precies wat ik dacht, hoe kun je nu ineens een Draxler halen voor dit geld? Ozil is al een gearriveerde speler, dat kun je dan nog wel verantwoorden. Maar deze jongen is er nog lang niet. Wie weet wordt het ook wel een top aankoop hoor, maar het risico is erg groot.

Het is inderdaad riskant en heel veel geld mee gemoeid. Maar ik denk dat Wenger zo gecharmeerd is van Draxler dat die alsnog komt, is het niet deze winter dan in de zomer. Arsene is wel van de duitsers tegenwoordig zeg.

44 miljoen is echt teveel geld, dan had ik ook eerder Mata gehaald voor dat geld. Arsenal moet voor zoveel geld een speler kopen die er al staat en geen Draxler die nog te jong is om een team te dragen. Ik heb verhalen gehoord dat zij hem willen halen als een soort van Persie in de spitsrol maar dit is toch een op en top middenvelder a la Wilshere?

Is Wenger overgeschakeld van Fransen naar Duitsers de laatste jaren? Lijkt toch echt een trend te worden. Gnabry Podolski Mertesacker Ozil, nu Draxler?

30 januari 2014 om 14:17

Tja in Engeland loopt er gewoon weinig talent lijkt het, als het werkt is het goed toch, alle gehaalde spelers zijn goed wat maakt de nationaliteit uit, al komen ze uit Mongolië.

30 januari 2014 om 14:21

Maakt mij niets uit waar hij ze haalt, ik vind het gewoon opvallend dat hij vasthoud aan een nationaliteit.

30 januari 2014 om 14:28

Dat is gewoon logisch, want Frankrijk was een grootmacht rond de eeuwwisseling. Als je dan over spelers als Henry, Petit, Vieira, Pires e.d. kan beschikken doe je bijna per definitie mee met de top. Daarna kwam de Spaanse hegemonie, maar die Spanjaarden zaten natuurlijk allang bij topclubs. En hoewel ik niet zeg dat Spanje over the hill is, doet ook Duitsland nu met de absolute top mee.

30 januari 2014 om 14:33

Dat begrijp ik wel ja, maar Wenger gaat (ging in feite) standaard niet voor de absolute top, dus dan doet het er toch niet toe of ze uit het beste voetballand komen, als het geen A-internationals zijn.

Met ozil wist je wat je kreeg? Ik vind hem nou nog niet zo spectaculair als dat hij was bij real. Daarnaast is 44 mil voor draxler erg veel en een beetje riskant ja maar hij is nog heel jong en heeft al aardig wat bewezen. Ik denk dat als arsenal hem echt willl hebben ze het nu wel moeten doen en dan voor 44 mil ja want anders komt er een andere club die hetzelfde wilt betalen.

wie zegt dat arsenal 44 miljoen betaald? de transferclausule is 44 miljoen, verwacht niet dat dat bedrag betaald zal worden mocht het zover komen

Arsenal mag Draxler van mij wel hebben, zolang wij Kono maar krijgen.

Draxler zal denk ik niet direct zijn stempel op het wel van Arsenal kunnen drukken. Mist de explosiviteit die in de PL nodig is om op de flank te kunnen spelen. Nieuw project voor Wenger dit.

30 januari 2014 om 14:17

Ik heb er wel vertrouwen in dat Wenger Draxler tot een topspeler in de PL kan maken.

Keown is scout bij Arsenal, en weet dus redelijk wat ins en outs. Het begint er op te lijken dat het echt gaat gebeuren...

30 januari 2014 om 14:17

Talenten zoals gotze en draxler staan er al meteen er zijn er maar zo weinig van, ze spelen volwassen en constant op een hoog niveau. ik denk dat dit zomaar een meesterzet kan zijn,, plus komen er nog meer spelers.

30 januari 2014 om 14:21

Draxler heeft wel wat explosiviteit hoor, maar moet het toch voornamelijk hebben van zijn balbehandeling, intelligentie en schot. Maar goed, Liverpool is nooit in de markt geweest ofwel?

30 januari 2014 om 15:36

Arsenaladdict

Nee niet voor Draxler, had hem wel graag zien komen hoor. Daar niet van. Maar gezien het huidige systeem en de kwaliteiten op het middenveld van Arsenal denk ik dat hij niet de stempel direct weet te drukken.

Maar natuurlijk niet explosiviteit die echte flankspelers hebben. Goed met de bal is hij zeker.

30 januari 2014 om 14:46

Draxler en geen explosiviteit haha jij begrijpt er echt niks van.

Deze aankoop is nu wel echt nodig omdat Ramsey er weer weken uit ligt.. Chamberlain kan zich dan gaan richten op de positie naast Arteta/flamini kan zomaar gaan verassen op die positie.

30 januari 2014 om 15:42

Oh God, Frank weer.... Konoplyanka komt net zo goed als Salah, Papadopoulos en al die andere namen die jij op Twitter leest niet naar Liverpool. Liverpool heeft geen aantrekkingskracht op dit moment, omdat ze niet Europees spelen, dus zal er in de winter geen speler van naam of gewilde speler naar Liverpool komen. Je moet dat gewoon accepteren, Liverpool moet het dit seizoen nog met de huidige groep doen. Als er CL gehaald wordt, maken ze kans op grotere spelers, voorlopig niet. Je moet afstappen van de geruchten op Twitter voor waarheid te zien en al helemaal ze te blijven herhalen tot je ze zelf gelooft.

on topic
Het is veel geld voor Draxler, maar in de zomer zijn er genoeg clubs die dit bedrag lachend neerleggen. Draxler weet dat Wenger hem graag wilt, dat is al een hele tijd zo. Dat hij hem om wil turnen tot aanvaller is een gerucht, niemand behalve Wenger weet wat hij met hem van plan is. Ik zie hem graag komen, erg goede speler en wordt door de mensen die hem niet gevolgd hebben best wel onderschat. Hij is geen Walcott, maar is sneller dan Ozil en Cazorla, heeft diepgang in zijn spel en een goede actie. Afronden kan getraind worden. Het is een welkome versterking.

30 januari 2014 om 15:46

Spreek je over twee dagen.

30 januari 2014 om 15:49

Rght here waiting.

44 miljoen is inderdaad riskant, vooral voor zo'n jonge speler. Of je met Ozil nou wist wat je kreeg valt me te betwijfelen. Kijk bijv. naar Torres. Je had hetzelfde bij hem kunnen zeggen maar dat werd een ramp.

Enorm risico om draxler te kopen voor 44 miljoen. Misschien een iets andere vergelijking maar kijk naar kagawa en holtby die presteren ook niet veel in Engeland.

Dit zei Wenger net:

“are we active? Yes,” he said. “are we close to sign anybody? No.
“there's not long now that's true. First, the situation was going like always in a transfer market - week by week. In the last two weeks it goes day by day, now it goes hour by hour.
“In any hour anything can happen or change but at the moment, unfortunately, we are not signing anybody.”

Daar word je niet echt veel wijzer van...

30 januari 2014 om 14:25

Dat moet je skippen joh, zorgt enkel voor frustratie.

30 januari 2014 om 14:26

Keown is werkzaam bij de club he, hij zegt er wat over. Dit kan nog een transfersoap worden de komende dagen.

En als Sky iets meld is er meestal wel iets van waar.

30 januari 2014 om 15:40

Voor zover ik heb meegekregen hebben The Guardian en Bild gemeld dat er onderhandelingen bezig zijn over Draxler. Die zijn enigszins betrouwbaar, in ieder geval ten opzichte van de Daily's, Metro en die andere onzin bladen en sites.

De huur van Vucinic zou al rond zijn, alleen moet de speler nog details bespreken. Ik hoop niet dat door zijn komst de onderhandelingen over Draxler (voorlopig) worden gestaakt. Liever Draxler dan Vucinic, hoewel ik die laatste niet heel goed ken.

30 januari 2014 om 15:26

Hij zegt met heel veel woorden eigenlijk enorm weinig. Arsenal is bezig, maar tegelijktijd speelt er niets. Wenger geeft je gewoon hoop, maar tempert meteen ook de verwachtingen. Zoals ie altijd eigenlijk doet.

44 miljoen is inderdaad te veel zeker 10 miljoen te veel zelfs in deze gekke tijden. Ik hoop wel dat hij komt Draxler is een talent van de bovenste planken die over een paar jaar bij de allerbeste kan horen. Het zou helemaal mooi zijn als hij in de spits wordt gezet dat zou echt een prachtig project zijn om van het the next RVP te maken.

Arsenal lijkt de lat hoger te leggen? Kom op man, kijk wat er voor spelers wordt neergelegd dezer dagen. Gotze, Hazard, Willian, Illaramendi, Neymar.. de één gaat nog voor meer weg dan de ander. Logisch dat een talent als Draxler ook in die regio komt, met een contract tot (volgens mij) 2018. Een speler als Fernandinho ging op zijn 28ste naar City voor 40 miljoen!

Verder zitten we momenteel ook helemaal niet ruim in de aanvallende middenvelders of eventueel spitsen als Wenger hem daar neer wil zetten. En als we hem niet halen legt een andere topclub hem straks (eventueel na een goed WK) wel vast. Zeker degenen met oliesjeiks, die leggen zonder pardon veertig neer.

Hoop dat het voor morgen-avond nog doorgaat, maar ik ga er niet vanuit. Vucinic zal wel voor een half jaar gehuurd worden.

Edit: volgens bronnen in Italië wil Vucinic bij Juve blijven.

30 januari 2014 om 14:33

Ach, anders verkoop je hem over 5 jaar weer en maak je alsnog een dikke winst.

30 januari 2014 om 14:51

Zeg dat even tegen Wenger, dan komt hij vanmiddag nog.

30 januari 2014 om 15:28

Wat een verschil kan een kleine jaar maken. Vorig jaar werden we nog de hele window gelinkt aan Diamé. Kijk nu eens, een en al Draxler.

30 januari 2014 om 15:36

Tsja, maar als geen van beide komen maken de geruchten niet zoveel uit. Volgens Sky steggelen we over de structuur van de transfersom.

Persoonlijk heb ik Gotze en Draxler altijd grotere talenten gevonden dan Ozil. Ozil behoort echter al tot de gevestigde orde als het gaat om aanvallende middenvelders/creatieve voetballers. Echter bezitten zowel Gotze als Draxler een kwaliteit waarin Ozil achterloopt: acceleratie en topsnelheid. Daarbij lijkt het erop dat Ozil conditioneel niet altijd even sterk is, ik zag hem bij Real vaak minder worden in de 2e helft. Draxler is fysiek ook heel sterk en is wendbaar. Ik denk dat hij net als Messi een geweldige valse spits zal worden evenals Gotze die dat ook goed doet bij Bayern. Met Cazorla, Ozil, Wilshere en Ramsey om zich heen kan dat echt smullen geblazen worden.

Met 44 miljoen kan je ook, song terug halen en een betere linksback kopen!

30 januari 2014 om 15:02

Waarvoor zouden we song halen en een LB kopen?

Song hoeft echt niet terug te komen hoor, het was een nuttige speler maar meer niet, ook het salaris wat hij nu krijgt is iets wat Arsenal hem nooit zal geven. En de LB is juist sterk bezet met Monreal en Gibbs.

30 januari 2014 om 15:08

Ach, toen we nog niet echt konden spenderen en we het geld (en dus risico's) verdeelden over meerdere spelers was er altijd kritiek dat we geen topspelers haalden, en nu we topspelers (of toptalenten) kunnen halen moeten we het weer investeren in meerdere spelers. Vreemde ontwikkelingen.

30 januari 2014 om 23:33

Arsenal wordt altijd geprezen over het feit dat ze de jeugd de kans geven en iedereen vindt dat meer clubs hier een voorbeeld aan moeten nemen.
Daarna werd er door menig gezegd dat Arsenal meer moest investeren in topspelers, en nu we eindelijk gaan investeren in topspelers moeten we ineens weer terug gaan naar het investeren in spelers zoals Song. Er zal altijd wel wat om over te janken zijn voor de meeste mensen hier.

Ozil speelt te hoge niveau voor draxler dus waarom die geld verspillen. Ze moeten een nieuwe aanvaller

Ik snap het ook niet. Arsenal had beter een spits en een speler die de positie van Walcott kan invullen kunnen kopen/huren. Niet dat ik niet blij zou zijn als Draxler zou komen, maar Arsenal heeft op dit moment een speler nodig die beter en verder is dan Gnabry, omdat hij nog te jong is om Arsenal bij de hand te nemen in moeilijke wedstrijden.

Ik word trouwens gek van de mensen die zeggen dat Draxler zou moeten worden omgetoverd tot spits. Wat nou als dit totaal mislukt? Arsenal heeft juist scorend vermogen nodig. Liefst zou ik Müller zien komen, maar ik denk niet dat hij wil vertrekken.

30 januari 2014 om 15:26

Als het totaal mislukt, dan kun je hem toch gewoon als aanvallende middenvelder opstellen... En op je vorige post, Draxler is beter en verder dan Gnabry, en je kunt eventueel met Cazorla op rechts voetballen. Niet zo moeilijk gaan doen

En ik zie Messi graag komen, maar dat gaat ook niet gebeuren.

Lijkt me een prima aankoop van Wenger. Arsenal wordt zoals elk jaar geteisterd door blessures en net zoals RvP zie ik hem uiteindelijk ook wel in de spits belanden. Hoop echt dat dit doorgaat.

Risico my ass deze jonge zal uitgroeien tot 1 van de beste spelers in de BPL onder Wenger

Ik heb wel de indruk dat mensen hem iets of wat overschatten. Hij is uiteraard wel een groot toptalent voor alle duidelijkheid, maar de keren dat ik hem heb zien spelen(en dat is 5 of 6 keren geweest geloof ik) bracht hij eigenlijk toch echt te weinig gevaar over het algemeen om echt onder de indruk te zijn. Hij is nog jong en kan uiteraard zeker nog een wereldtopper worden, maar 44 miljoen vind ik op dit moment ook een vrij groot risico.

Ik ben bv ook meer onder de indruk van zijn ploeggenoot Meyer die dit seizoen is doorgebroken.

Ik snap niet dat er getwijfeld word of hij het bedrag wel waard is. Bij de championes league wedstrijden was hij het meestal die het team op sleeptouw nam tijdens de afwezigheid van Huntelaar. Ik denk dat dat hij bij arsenal kan uitgroeien tot een topspeler.

Als er 1 trainer is die weet hoe hij met jonge spelers moet omgaan is het Wenger wel.
Het is wel veel geld maar als deze jongen toch nog moet groeien laat dat dan onder de vleugels van Wenger gebeuren.arsenal zit toch niet al te best in zijn verdedigers dus is dit echt wel een versterking.

Zou een prima aankoop zijn voor Arsenal. Jonge met veel talent en goede individuele actie. Benieuwd hoe hij samen gaat spelen met Ozil. Beide zeer slim.

Als er 1 trainer is die weet hoe hij met jonge spelers moet omgaan is het Wenger wel.
Het is wel veel geld maar als deze jongen toch nog moet groeien laat dat dan onder de vleugels van Wenger gebeuren.arsenal zit toch niet al te best in zijn verdedigers dus is dit echt wel een versterking.

Draxler is zeker 43mil waard, geloof mij maar. Maar Wenger gaat hem dus niet halen voor dat bedrag denk ik.

Arsenal (wenger) gaat niet akkoord met Shalke, helaas voor Arsenal en voor hun fans. Dit had misschien wat kunnen worden voor Arsenal, maar ze grijpen weer naast een top speler.

In de zomer verwacht ik dat Bayern, Chelsea, Man City noem maar op achter Draxler aan zitten dan kan Arsenal het helemaal vergeten!

Draxler vind ik meer een flankspeler dan spits vanwege zijn lengte is hij niet zo bruikbaar als spits. Een spits moet ook een goede kopbal hebben daarentegen denk ik niet dat draxler dat heeft. Hij is snel en een technicus daarom vindt ik hem meer een flankspeler.

Moet echt ophouden met zulke bedragen. 44 mil voor Draxler?!?! 100 voor Bale?!?! Neem aan dat mijn transferwaarde nu ook is gestegen met paar tientjes..

Even serieus, dit moet stoppen! Draxler, prima, jonge talent met veel belofte. 15 miljoen is realistisch!

30 januari 2014 om 23:37

Moet je voor de grap ff gaan opzoeken voor hoeveel cruijf naar Barca ging (1,2 mil.)
of de Boer naar Barca (11 mil.). De transfer bedragen zullen de komende jaren alleen maar gaan groeien over een paar jaar zal alweer de eerste transfer van 200 miljoen zijn, en over 10 jaar zullen spelers vertreken voor nogmeer. De voetbalwereld wordt gekker en gekker.

Laat Draxler maar lekker bij Schalke04 blijven en als linkermiddenvelder laten spelen. Deze jongen is 20 jaar, dus heeft alle tijd om te rijpen en zich nog verder te bewijzen. En zoals Forzagalata al zegt: die hoge bdragen zijn echt van de zotte!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren