Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met één of twee versterkingen kan PSV de komende vijf jaar kampioen worden’

Laatste update:

In Eindhoven en omstreken wordt reikhalzend uitgekeken naar het aanstaande landskampioenschap. Zaterdagmiddag, als de ploeg van Peter Bosz het in eigen huis opnemen tegen Vitesse (16:30 uur), kan opnieuw een belangrijke stap worden gezet.

Twee clubiconen die voorop lopen in de polonaise als het daadwerkelijk zo ver is, zijn Willy en René van de Kerkhof. De tweeling blikt in gesprek met het Algemeen Dagblad alvast vooruit op het naderende feestje.

"Ik durf te zeggen dat we een van de beste PSV's in jaren hebben", aldus Willy, die meteen wordt aangevuld door zijn broer. "Met één of twee versterkingen erbij heb je een elftal waarmee je ook de komende vijf jaar kampioen van Nederland kunt worden.''

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Zo'n Jerdy Schouten, hè. Voor mij is hij de Willem van Hanegem van PSV. Een briljant regisseur. Alleen is Schouten dan een stukje sneller dan Willem. Én gezegend met een goed rechterbeen", gaat Willy verder.

René is het volledig eens met zijn bloedverwant. "Al zou een club 100 miljoen willen betalen voor Schouten, dan nóg moet je hem niet laten gaan. Gek is dat eigenlijk, dat die jongen eerst nog jaren vrij anoniem in Italië heeft gevoetbald, voordat hij naar ons kwam."

Willy zou Schouten zelfs voor het dubbele niet verkopen. "Zo veel overzicht, zo makkelijk voetballend. Een fenomeen is hij. Zet hem bij Manchester City neer en hij doet ook zo mee. Nee, ik snap er niks van dat hij niet eerder is ontdekt."

Ruud van Nistelrooij


René is van mening dat het aandeel van Ruud van Nistelrooij niet moet worden onderschat. De vorig jaar opgestapte hoofdtrainer verdient ook de credits, zo is het oordeel. "Hij heeft jonge jongens als Bakayoko en Babadi de kans gegeven, hè.''

"Ik vind het jammer hoe het is gelopen met Ruud. Hij is te vroeg ingestapt als hoofdtrainer. Hij zou de ideale assistent zijn van Bosz. Dan had hij het over één of twee jaar zo van hem kunnen overnemen. Was voor Ruud ideaal geweest.''

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Supporterspraat. Bij een bod van 100 miljoen laat je zo'n speler gaan, laat staan bij 200 miljoen.

Als Zwart dit zou zeggen, zou hij weer eens voor seniel uitgemaakt worden.

13 april 2024 om 14:07

Wij hebben inderdaad onze lokale Sjaak Swart, de gebroeders van de Kerkhof. Ik denk dat Schouten het lastig zou krijgen als ie moet concurreren met Rodri.

13 april 2024 om 14:09

Deze twee zijn dan ook clubmannen net als Swart en vHanegem.
Die moet je eigenlijk geen platvorm geven wat betreft hun eigen club.
Hier heeft niemand wat aan aan zuks geneuzel

13 april 2024 om 14:16

Van Hanegem is ondanks dat hij supporter is toch vrij kritisch en gaat over het algemeen niet mee met de polonaise rondom zijn eigen club. Sjakie verliest zichzelf in mindere tijden en gaat dan allerlei onzin verspreiden uit frustratie zoals veel supporters. Ik zou de Kerkhofjes toch wel op 1 zetten wat betreft geen platvorm geven. Die zijn echt zo bipolair als wat, als het even goed gaat zijn ze kanshebber voor de CL en als het minder gaat moet de hele club bijna ontslagen worden.

13 april 2024 om 14:42

Ik vind het prima als dit soort clubmannen een platform krijgen, zolang je de uitspraken maar met een korreltje zout neemt. Als er een bod van 200 miljoen komt brengt Willy hem zelf nog op de fiets naar zijn nieuwe club.

13 april 2024 om 15:18

Inderdaad Diego_forlan, de gebroeders spannen toch wel de kroon.. Ik schaam mij altijd een beetje als ik stukjes van de Kerkhofjes lees, dingen die de meeste PSV supporters niet eens zouden zeggen. Maar goed, je doet er niet veel aan.

13 april 2024 om 14:56

Scherp opgemerkt van jou, Rutger.

Overdrijvingen ontnemen de kracht van je boodschap ...

... Oh ... de Kerkhofjes

Schouten moet je voor 50+ altijd al laten gaan. Sangare mist Eindhoven en die kun je voor de helft van dat bedrag wel terughalen. Iets minder in het spel verdelen misschien, maar net zo veilig in verdedigende taken (al had hij soms van die Ramalho blunders).

13 april 2024 om 14:11

bij 35 ook al hoor..

13 april 2024 om 14:25

Schouten is echt 3 klassen beter dan Sangare die enkel fysiek meer heeft te bieden. Kijk alleen al hoe makkelijk Schouten zowel op cvm als centraal achterin functioneert. Bij Sangare had ik daarnaast het idee dat hij zelf dacht heel goed te kunnen voetballen en daardoor veel te lang de bal bij zich hield. Schouten is veel betrouwbaarder, voetballend veel beter en lijkt veel meer zijn rol te begrijpen. Denk dat de concurrentie het zeker zou toejuichen als je daar Sangare weer voor terug haalt haha

13 april 2024 om 14:43

Op laatste seizoen na ben ik het met je eens Diego. Laatste seizoen liet hij regelmatig zien daar sterk in verbeterd te zijn. De slippertjes die hij in zijn laatste periode maakte hadden vaak geen directe gevolgen terwijl dat in zijn eerste jaar vaak het geval was. Al met al is Schouten wel beter niet daarvan. Als Schouten het fysiek van Sangare had had hij zomaar 70+ kunnen opleveren en de nieuwe verbeterde versie van Casemiro zijn.

13 april 2024 om 15:28

Tuurlijk moet je hem voor 50 plus laten gaan,want meer dan 25 gaat al niemand bieden

Wat een prachtland is Nederland toch dat het niet uitmaakt hoe bizar het is dat je zegt; je krijgt toch wel een platform. Van Hanegem 2.0 die ''s werelds duurste voetballer moet worden, waarom niet joh

13 april 2024 om 14:40

Wat een prachtland is Nederland toch, dat het niet uitmaakt wat iemand zegt, we er toch in slagen van een mug een olifant te maken.

Haha wat?! Waan van de dag heerst weer eens

Sorry fantastische voetballer maar als je een bod krijgt van 100 miljoen dan moet je dit juist doen, weet je wat je met 100 miljoen kan investeren in je club.
Willy en Rene niet erg realistisch, net zoals Sjakie en Willem

13 april 2024 om 14:32

Ik zou ze niet op een hop gooien; zie reactie #9 van Diego; ik kan me daar aardig in vinden,

13 april 2024 om 14:49

Klopt, reactie van Diego klopt als een bus.
Bedoelde er alleen meer mee dat met zo'n bedrag je niet kan weigeren en je daardoor heel veel kan investeren in je club, zie het alleen niet gebeuren

13 april 2024 om 14:51

Natuurlijk is het lulkoek. 50 mln is al een niet te weigeren bedrag.

13 april 2024 om 14:56

Willem is meer categorie VD Vaart. Kan ook kritisch zijn op de eigen club maar zegt ook zoveel bizarre dingen dat ook hij niet serieus te nemen is.

14 april 2024 om 10:23

Ik heb Willem nog nooit bizarre dingen horen roepen van het niveau vd Vaart

13 april 2024 om 15:13

Nee Mitch, gewoon 200 of 250 miljoen pas accepteren, dan leg je meteen de lat lekker hoog. Misschien gaat Veerman, Bakayoko en/of Boscagli dan ook voor een miljoentje of 150 of 200 weg, Ramalho zal dan denk ik rond de 3 miljoen zitten.

Oja, Benitez misschien ook verkopen, wellicht een miljoentje of 70/80?

Ik ben altijd groot fan geweest van René en Willy van de Kerkhof als voetballers maar hun uitspraken over PSV in de media neem ik niet al te serieus. De tweelingbroers reppen nu over één of twee versterkingen maar ik moet eerst nog maar eens zien welke spelers PSV überhaupt binnenboord weet te houden. Bakayoko wordt op zeker verkocht, Dest zie ik niet blijven ondanks de koopoptie, Tillman is ook twijfelachtig ondanks de koopoptie, en aan Schouten, Veerman, Boscagli en Teze zal ook getrokken gaan worden. Ik ben bang dat PSV volgend seizoen weer grotendeels opnieuw kan beginnen, net zoals Feyenoord trouwens, dat is een beetje het lot van de top Eredivisie.

Bij elke club heb je idioten, bij psv heb je willy en Rene!

13 april 2024 om 15:15

Ja, ik schaam mezelf kapot voor zulke onbenullen als PSV-supporter..

13 april 2024 om 16:50

Ach ja, ieder individueel hebben ze al meer betekend voor PSV dan het hele team van nu bij elkaar. Dus zou me schamen als je je voor de gebroeders schaamt. Laat die mannen lekker. Ik kan genieten van iconen als Swart, van Hanegem, de Kerkhofjes en bij mijn club Kees Kist

Roep dit nou toch niet! "het Nederlandse Bayern" gehalte...
Er zullen altijd spelers weggaan en het zal altijd afwachten worden of de nieuwe talenten en aankopen minstens/net zo goed worden.
Zo ook deze zomer en komend seizoen.

Hoop het wel natuurlijk 😉

Ja PSV wordt het Bayern München van Nederland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren