Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf benoemt met welk bedrag PSV genoegen neemt voor Johan Bakayoko

Laatste update:

Johan Bakayoko is bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van PSV, zo concludeert journalist Jeroen Kapteijns in een analyse over de Eindhovense koploper namens De Telegraaf. De ochtendkrant verwacht dat biedingen van 40 à 50 miljoen euro komende zomer genoeg zullen zijn om de twintigjarige buitenspeler los te weken in het Philips Stadion.

Volgens Kapteijns is het de vraag of Bakayoko nog langer in Eindhoven te houden is. “Als er biedingen van 40 à 50 miljoen euro komen, is een transfer lastig te weigeren voor PSV en zal Bakayoko na Donyell Malen, Cody Gakpo en Noni Madueke de volgende vleugelspeler van PSV worden die verkast naar een grote competitie.” Bij PSV ligt Bakayoko nog tot medio 2026 vast.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Kapteijns verwacht verder dat buitenlandse clubs op de deur gaan kloppen voor Olivier Boscagli, Jerdy Schouten en Joey Veerman. Daarbij wordt het vooral lastig om de eerstgenoemde naam binnenboord te houden. “Het contract van Boscagli loopt immers nog maar één jaar door en de Monegask is al vijf jaar actief in Eindhoven.” Volgens Transfermarkt is de 26-jarige Boscagli momenteel 27 miljoen euro waard.

“Als er met hem geen contractverlenging kan worden gesloten, ligt een verkoop deze zomer voor de hand om te voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uitloopt”, aldus Kapteijns, die verwacht dat PSV er in eerste instantie alles aan gaat doen om Veerman te behouden. De journalist verwacht dat een zomerse transfer van Schouten ‘onbespreekbaar’ is.

Aankopen


De Telegraaf verwacht ook dat technisch directeur Earnest Stewart de transfermarkt zal betreden op zoek naar een verdediger. “Pogingen van PSV om zich te versterken met Davinson Sanchez, Thomas Beelen en Zeno Debast liepen vorig jaar op niks uit en afgelopen winter bleek de komst van Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo niet haalbaar.”

Volgens Kapteijns zijn St. Juste en Flamingo voor komende zomer ‘interessante kandidaten’. Daarnaast noemt hij een aantal eerder gehoorde targets die nog altijd in beeld zijn bij PSV. “De transfervrije Etienne Vaessen van RKC Waalwijk is een kandidaat om het keepersbestand op peil te brengen.”

In de voorhoede komen dezelfde namen ter sprake die de afgelopen dagen al vielen: Couhaib Driouech en Osame Sahraoui. “En zo belooft het weer een interessante transferperiode te worden voor PSV”, sluit Kapteijns zijn transferupdate af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geld voor deze speler. Tuurlijk heeft hij wel talent maar zo bijzonder vind ik het nou ook weer niet. Maar het is een bizarre markt met bizarre bedragen, dan krijg je dat en ik snap heel goed dat je als PSV zijnde daar van gaat/wilt profiteren!

11 april 2024 om 09:39

Pieter Zwart had van de week een mooi betoog over hem. Zeker het beluisteren waard, dan snap je gelijk waarom er zoveel clubs interesse hebben.

11 april 2024 om 09:43

Antony was 2 jaar geleden al 100 miljoen waard. Baka heeft ongeveer evenveel laten zien voor deze transfer. Nou wil ik niet zeggen dat Antony een groot succes is gebleken, maar wel dat zo'n bedrag echt niet vreemd is.

11 april 2024 om 09:55

Het verschil is alleen dat geen enkele andere club zoveel had betaald voor Antony. Die was anders voor max 70 miljoen opgehaald en puur en alleen omdat hij bij Ajax speelde.

11 april 2024 om 10:35

Is wel een verschil wat een speler waard is en wat een club voor hem wilt betalen. Weten allemaal dat Antony nooit die 95 miljoen waard is. United is (hopelijk was) de enige die zo gek doet(deed) op de transfermarkt. Niemand anders was Voor hem in de markt. Alleen doordat United zo laat aan kwam om hem over te nemen. Waren ze eerder gekomen had het bedrag mogelijk rond de 60 gelegen.Er zal voor Bakayoko, in de laatste week van de transferperiode wel meer dan 40 miljoen betaald moeten worden. (Als PSV slim is) Is hij het waard? Zeker nog niet. Lopen volgens mij genoeg buitenspelers rond met dezelfde kwaliteiten. Moeten de Nederlandse competitie niet te mooi maken dan dat die is.

11 april 2024 om 10:40

Mwah, ik vind dat Bakayoko toch echt een stuk minder heeft laten zien dan Antony en sowieso over een veel kortere periode. Ik denk wel dat Bakayoko uiteindelijk beter wordt dan Antony.

11 april 2024 om 10:52

Antony was gedurende die twee jaar nog niet eens de beste op zijn positie, dus ik ben toch wel benieuwd wat hij dan wel niet heeft laten zien.

11 april 2024 om 11:54

Antowie? Ik durf wel te stellen dat je met Johan Bakayoko een veel groter talent binnenhaalt met een zeer groot groeipotentieel. Je moet hem niet alleen meteen af gaan branden in een grote competitie, daar zal hij zeker tijd moeten gaan krijgen om zich aan te passen. Madueke en Antony spelen ook geen pannen van de daken sinds hun overstap, zelfde geldt in mindere mate voor Gakpo. En een grote transfersom is fijn voor de ontvangende club, maar hangt wel als een molensteen om je nek als je niet navenant presteert. Voor PSV zou het mooi zijn als ze tussen de 50 en 60 miljoen gaan ontvangen, maar 30 tot 40 met een doorverkooppercentage van 25 % aan bv Dortmund is nog veel beter.

11 april 2024 om 09:56

Ik heb ze hier niet zo beschikbaar, maar als je een beetje Google'd dan komen ze vast tevoorschijn. Bakayoko scoort enorm goed op heel wat verschillende statistieken, zowel qua fitheid / aandeel in het spel / rendement etc.

Ikzelf vind dat hij vaker de 1v1 moet opzoeken want hij passt naar mijn idee wel nog te vaak terug naar Teze maar dit is echt een wereldtopper in spé. Heeft echt alles om daar naar toe te groeien de komende jaren.

Ik ben benieuwd hoeveel interesse er gaat komen. Weet zelf niet zo goed of ik hem liever bij PSV zie blijven of liever weg zie gaan voor een mooi bedrag. Ik hoop in ieder geval wel dat Boscacli open staat voor een langer verblijf. Dit vind ik een van de meest onderschatte cv’s in de eredivisie.

Een bod van 40 is al geweigerd vorig jaar, Kapteijns. Zal nu wel wat meer worden.

11 april 2024 om 09:41

Dat bod is geaccepteerd. Alleen geweigerd door Baka zelf.

11 april 2024 om 09:55

En Bakayoko is nu veel beter dan een jaar geleden, dus PSV zal echt geen genoegen nemen met 40 miljoen.

11 april 2024 om 10:49

Ondertussen wel 1 jaar minder op zijn contract, dat scheelt ook in de prijs.

11 april 2024 om 10:03

Zo werkt het echter niet. Hij heeft PSV in principe een gunst verleend door te blijven dus kan best dat ze hem ook een transfer gunnen en niet het uiterste uit de kan gaan halen a la Ajax met Ziyech toen. Als buitenstaander weet je (gelukkig) niet wat er binnenkamers wordt afgesproken

11 april 2024 om 10:06

Hoezo heeft hij PSV een gunst gedaan? Als ze hem echt niet weg wilde hadden ze het bod wel geweigerd.

Hierna is zijn contract verlengd, wat terecht is, dus dat PSV hem een gunst moet doen ben ik het niet echt mee eens.

11 april 2024 om 10:29

Een gunst is wat overdreven, maar ze zijn er iig niet zwakker op geworden. Hij kon weg en besloot niet weg te gaan. Kan best dat PSV hem uit dankbaarheid iets makkelijker laat gaan. Dan heb ik het niet over 80% korting maar iets minder hoog in de boom zitten.

11 april 2024 om 10:55

Nee oke dan zijn we het eens. Het zou goed kunnen dat hij in het nieuwe contract een clause heeft zitten voor een x bedrag. Dat zou dat de gunst van PSV naar hem toe zijn.

Het volgend seizoen heeft nieuwe contouren en nieuwe kansen. Hopelijk weer een felle strijd om de titel en niet zoals dit seizoen want daar is eigenlijk niets aan

11 april 2024 om 10:00

Ik geniet er anders erg van

11 april 2024 om 12:00

Ieder zijn ding. Ik vind dit na het coronajaar in ieder geval het 1 na opzienbarendste / schokkendste seizoen. En in beide gevallen speelde Ajax daar een zeer grote rol in en uiteindelijk ging het niet om de titel. Wel raar dat Ajax in dat soort gevallen meestal het onderspit delft. (al kan het zijn dat ik wat verdrongen heb)

Als Boscagli zelf ook wil is het dan niet slimmer om hem nog een jaar te houden en hem transfervrij te laten gaan?
Voor mijn gevoel is hij de belangrijkste verdediger in het spel dat Bosz wil spelen. Als je mooie bedragen voor Bakayoko en Veerman kunt krijgen is de financiële noodzaak er ook niet.

11 april 2024 om 10:09

Het verbaasde me vooral om te zien dat Boscagli een waarde heeft van 27 miljoen op transfermarkt?? Goeie verdediger, maar ook niet meer de jongste en een aflopend contract. Zou me verbazen als clubs echt met een flinke zak geld voor hem komen.

11 april 2024 om 10:14

Daarom ook inderdaad. Als je er 20 miljoen voor kunt krijgen dan is het de moeite waard om dat te aanvaarden en te investeren in een opvolger.

Als je er “maar” 10 miljoen voor krijgt dan is hij in mijn ogen te belangrijk om hem daarvoor weg te doen.

Tsja het is natuurlijk wat een gek er voor geeft! Leuk dat het weer vergeleken wordt met Anthony maar dat is natuurlijk te belachelijk voor woorden geweest...
Ik vind het veel geld voor iemand die nog geen onuitwisbare indruk heeft achter gelaten, het is best wel een gok om hem aan te trekken. Talent heeft hij zeker maar je zou zeggen laat je eerst nou maar eens een jaar echt bewijzen want voor mijn gevoel is dat op dit moment nog zeker niet het geval.

11 april 2024 om 10:03

Als je kijkt naar zijn statastieken heeft hij zich bewezen. Daar kijken ze naar in andere competities.Hij heeft inderdaad nog veel verbeterpunten en ondanks die punten als zoveel betrokken bij goals.Je moet ook rekekening houden dat ie vaak 3 dubbele dekking heeft. Dan is het lastiger om iedere wedstrijd uit te blinken en dat voor een 20 jarige

11 april 2024 om 11:06

Daarom het is wat een gek er voor wil geven! Je moet ook niet vergeten dat hij natuurlijk in het allerbeste PSV speelt sinds een jaar of 20, dat maakt het natuurlijk wel wat makkelijk om betere statistieken te behalen! Al moet je het natuurlijk altijd nog wel zelf bewijzen!

Ik vind het erg veel geld voor een speler met een matig schot en veel voorspelbaarheid. Een topclub die hem koopt voor 50 miljoen, heeft een slechte scouting of geld te veel. Ik zie hem graag vertrekken, Lozano er gratis bij.

11 april 2024 om 11:33

Ik vind bijna elke speler heel duur. Ik weet niet of ik vind dat hij een matig schot heeft of dat hij heel voorspelbaar is. Is toch een speler die zowel buitenom als binnendoor gaat. Daarbij scoort hij ook steeds vaker omdat hij goed voor de goal komt waarbij hij zelfs goede kopgoals maakt.

27 miljoen euro voor Boscagli?! 😂😂😂 Van de andere kant, Dinamo Zagreb heeft ook 20+ miljoen euro voor Sutalo weten te krijgen, dus wie weet lukt het ze dat in Eindhoven met Boscagli ook wel.

Als je 27 miljoen voor Boscagli krijgt, mag je echt in de handjes knijpen. Bakayoko zal hopelijk voor 50 miljoen de deur uit gaan. Ik hoop toch wel dat er naar meer buitenspelers gekeken gaat worden. Die jongen van Excelsior is prima voor de Eredivisie, maar PSV wil volgens mij ook in de CL weer overwinteren



De Telegraaf verwacht, nuff said

On topic; Theoracle verwacht dat Bakayoko uiteindelijk naar Newcastle United gaat voor een bedrag van 55 miljoen inclusief bonussen. Gebaseerd op de markt en op het potentieel van deze toekomstig wereldtopper.

Misschien kunnen wij Timothy Weah dan wel (tijdelijk) overnemen van Juventus als vervanger. Zijn statistieken in de Serie A zijn niet best (1 assist), maar dat is gunstig voor ons. Ik heb hem in de Concacaf Nations League aan het werk gezien en die zou de Eredivisie helemaal aan gort spelen. Even een stapje terug om er dan twee vooruit te zetten. Met Earnie en onze Amerikaanse enclave kun je het altijd proberen.

Wordt een lastige transferzomer want ik verwacht veel mutaties. Het liefst hou je alle kikkers in de kruiwagen, maar Benitez, Teze, Boscagli, Dest, Veerman, zelfs Schouten, Tillman, en Bakayoko kunnen evengoed allemaal een stap (willen) maken. Hopelijk valt de leegloop mee. Na al die zaai (zaad) jaren mag er van mij nog wel een extra oogstjaartje bij.

11 april 2024 om 14:36

Weah is een rechtspoot, dan kan je net zo goed Lozano op die kant zetten en volgens mij is Weah sowieso geen echte rechtsbuiten in een 4-3-3, hooguit een linksbuiten en daar heb je twee dure spelers met Lang en Lozano lopen.

Als vervanger van Bakayoko zal er toch echt een linksbenige rechtsbuiten moeten komen, daarom heeft Feyenoord nog niet zo dom gegokt met die Hadj-Moussa van Vitesse. Linksbenige rechtsbuitens zijn tegenwoordig namelijk op alle niveaus in het voetbal schaars, daarom is Bakayoko ook zoveel waard onder andere. Als dat een rechtsbenige linksbuiten was geweest was er nooit veertig miljoen voor hem geboden vorig jaar ook.

PSV heeft echter voor het eerst in jaren ook geen vleugelaanvaller in Jong PSV lopen die Bakayoko kan opvolgen, dus daar zal echt een aankoop voor moeten komen, en eentje die waarschijnlijk fors geld gaat kosten, al hoop ik dat ze een aankoop al vroeg in de transferperiode kopen zodat de prijs niet opgedreven wordt door de zak geld die PSV gaat ontangen voor Bakayoko en zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat Bakayoko niet verkocht gaat worden zou het alleen maar goed zijn als hij wat concurrentie op die rechterflank krijgt, kan een eventuele aankoop ook nog wennen.

11 april 2024 om 15:05

Ah, Weah speelde bij de VS vanaf rechts tegen Jamaica. Eén van de weinige spelers die positief opviel in die wedstrijd samen met Reyna van Dortmund, die later inviel. Viel mij niet op dat hij rechts was, want hij trok veel naar binnen.

Als Lang fit is zal Lozano denk ik sowieso vanaf rechts spelen. Dan moeten we nog één roulatietopper hebben, en eentje voor de Vertessen rol. Dat Bakayoko dit seizoen alles kon spelen is op zijn leeftijd ontzettend knap. Nog een reden voor een hoge transfersom.

11 april 2024 om 16:38

Ja, dat zou goed kunnen hoor, maar je ziet natuurlijk wel vaker dat spelers in landenteams niet op hun natuurlijke positie spelen en bij de VS speelt Pulisic volgens mij vaak op links.

Gezien de blessuregevoeligheid van Lang denk ik dat Lozano nog genoeg minuten vanaf links zal maken ook volgend seizoen, zeker omdat hij daar zelf ook liever speelt volgens mij.

Dat er nog wat bij moet voor volgend seizoen is evident natuurlijk, alleen ik denk dat alle prio dan naar een linksbenige rechtsbuiten moet gaan (wat aanvallende versterkingen betreft in ieder geval).

11 april 2024 om 20:11

Ben ik met je eens! Het is alleen een hels karwei. Hij moet er wel meteen staan natuurlijk, en zoals je zegt zijn spelers op die positie schaars.

Sahraoui of Driouech gewoon liever niet in ieder geval. Die eerste is te duur en dan trek ik liever echt de portemonnee voor een speler uit een hoger segment. En die tweede was een leuke noodgreep geweest deze winter, maar de PSV trein dendert door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren