Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Memphis is een real guy, hij zal nooit achter iemands rug om praten’

Laatste update:

Memphis Depay krijgt nog weleens te maken met forse kritiek, zoals na zijn steunbetuiging via Instagram richting Quincy Promes. Bertrand Traoré benadrukt in een uitgebreid interview met Voetbal International echter hoeveel waardering hij heeft voor de aanvaller van Oranje en Barcelona. De vleugelaanvaller van Aston Villa leerde Depay goed kennen toen hij tussen 2013 en 2015 uitkwam voor Vitesse.

Traoré legt uit hoe het contact met Depay tot stand kwam. "Hij zat bij PSV en ik speelde bij Vitesse samen met zijn goede vriend, Zakaria Labyad. Ik ben zelfs naar Memphis' verjaardag geweest toen ik nog in Arnhem speelde", brengt de buitenspeler uit Burkina Faso in herinnering. "Daardoor hadden we al een kleine band, maar later bij Olympique Lyon leerde ik hem pas echt goed kennen. Memphis is een fantastische speler en een real guy. Hij zal nooit achter iemands rug om praten en zegt altijd de waarheid", zo verzekert Traoré.

Bertrand Traoré koestert zijn tijd bij Ajax en zijn goede band met Memphis Depay.

De in de Premier League actieve Traoré kwam via Vitesse terecht bij Ajax, een club waar hij vijf jaar na zijn vertrek nog steeds warme gevoelens voor heeft. Hij sluit een terugkeer in Amsterdam dan ook niet bij voorbaat uit. "Dat hangt een beetje af van het verloop van mijn carrière. De ervaring die ik bij Ajax heb opgedaan is uniek. Daarom zal ik niet snel zeggen dat ik nooit terugkeer bij Ajax. Misschien ooit op een dag, je weet het nooit", aldus Traoré, die Nederland nog steeds hoog heeft zitten. "Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen in jullie land. Daarnaast heb ik er veel vrienden en heb ik me altijd enorm welkom gevoeld."

Traoré kan ook niet met zekerheid zeggen of hij volgend seizoen het shirt van Aston Villa draagt. De vleugelaanvaller kwam afgelopen seizoen onder manager Steven Gerrard tot slechts negen duels in de Premier League, voornamelijk vanwege diverse blessures. "Ik weet dat er een hoop transfergeruchten rondom mijn persoon zijn. Ik wil vooral even rusten en me klaarmaken voor volgend seizoen. Ik heb nog een contract voor twee jaar bij Villa en ben blij bij de club. Het enige dat ik wil, is weer lekker voetballen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dat hij echt is, dat geloof ik wel. Dat hij heel raar en vervelend kan zijn voor mensen, moet hij ook kunnen begrijpen. Met dat gelul over promes bijv, die rare vrienden zoals babel en lang. Nooit tegen kritiek kunnen of kritiek op vrienden, kijk maar naar wijnaldum. Fantastische voetballer, maar als persoon zit er heel soms een steekje los.

5 juni 2022 om 17:20

Ik heb liever iemand die altijd zichzelf blijft en zijn mening verkondigd of zegt wat hij voelt, dan iemand die de ideale schoonzoon uithangt in de media. Depay lijkt mij een persoon die gewoon altijd zichzelf is & daar is niks mis mee. Alleen wordt dat in Nederland blijkbaar niet gewaardeerd en willen ze allemaal liever frenkie de jong's hebben die nooit hun mond opendoen en de braafste van de klas zijn. Natuurlijk zegt depay soms dingen waar hij niet bij gedacht heeft, maar hij weet zelf ook dat hij niks goed kan doen. Ik zag alweer tientallen reacties op live meepraten tegen belgie over hoe slecht hij al dan niet was. Scoort hij dan 2x en die mensen verdwijnen & oh ja niet vergeten de mensen die roepen dat brobbery de 2de topscorer all time moet gaan vervangen. Never change depay!

5 juni 2022 om 17:26

Je impliceert stiekem dat er racisme in het spel is met je Depay x De Jong verhaal. Jammer, ongepast, onnodig en zwak.

5 juni 2022 om 17:31

Pieterverbeek impliceert Nergens dat er sprake is van racisme. Hij heeft het over het type persoon. JIJ hebt het over racisme. Pfffff

5 juni 2022 om 17:32

Hij impliceert niks, dat maak jij er zelf van. Er worden simpelweg karakters vergeleken, iemand die uitgesproken is versus iemand die terughoudend is in interviews. Wat is hier racisme? Jouw eigen reactie is onnodig en zwak.

5 juni 2022 om 17:34

Drl80

Ik heb een behoorlijke racisme-radar, maar ik haal het er echt niet uit. Depay zegt toch veel meer wat hij vindt? En Frenkie is toch ook type-ideale schoonzoon? We moeten niet direct overal wat achter zoeken.

Ik vind het geen enkel probleem dat Depay zegt wat hij vindt. Alleen in een extreem geval zoals nu bij Promes, waar het over echt zware strafbare feiten gaat, vind ik dat ook Depay best even mag nadenken. Het is niet hetzelfde als een Noa Lang die gekke dingen roept of eens een papiertje van de muur schuurt na de wedstrijd, of het verdedigen van het spel van een teamgenoot. Het gaat hier over zware criminaliteit. Dan mag ook Depay even zijn hersencellen aan het werk zetten.

5 juni 2022 om 17:38

Iets met planken en misslaan. Laat aan het einde van zijn reactie weten oneens te zijn met de mensen die liever Brobbey dan Depay hebben. Of impliceert hij daar stiekem mee dat hij zelf racistisch is en enkel de komaf van Depay waardeert?

Nee, het lijkt me duidelijk dat hier wordt gesproken over persoonlijkheden. Niet overal wat achter zoeken en zo snel op je pikkie getrapt zijn jongen

5 juni 2022 om 17:38

Frenkie de ideale schoonzoon? Hij loopt constant te janken bij de scheids om anderen kaarten aan te naaien

5 juni 2022 om 18:08

Japie Zo werd Messi ook gezien, maar wegens die imago kwam hij wel weg met zijn streken. Het heeft wel voordelen als je zo ene imago krijg kom met veel weg geen haat dit van mij

5 juni 2022 om 18:33

Klopt idd. Uiteindelijk is geen mens perfect, dus mensen die doen of hun ontlasting nooit stinkt neem ik sowieso niet al te serieus. Ik kan me vergissen maar ontdook Messi niet een keer de belasting? Wat ik nog weet iig is dat hij een keer heel de Zuid Amerikaanse bond corrupt noemde na een verliesbeurt van Argentinie

5 juni 2022 om 18:40

Frenkie de ideale schoonzoon ja, buiten het veld nooit een kwaad woord over niemand, samen met Wijnaldum tegen racisme, vriendinnetje, huisje boompje beestje, altijd doen wat de trainer van je vraagt, geen rare streken, etc.

5 juni 2022 om 18:50

Hoe weet je dat hij buiten het veld nooit een kwaad woord over iemand heeft? Ken je hem persoonlijk? Bovendien houdt een ideale schoonzoon zich toch niet bezig met matennaaijerij in het veld? Of wij hebben beiden een ander idee over het begrip ideale schoonzoon

5 juni 2022 om 18:57

Huh, ik heb jou Frenkie de Jong misschien wel 100 keer (zeer voorzichtige schatting ) "ideale schoonzoon" zien noemen hier op VZ, Japie. Nu noemt iemand anders hem een ideale schoonzoon en nu draai je weer ineens 180 graden. Is dat puur om maar tegengas te kunnen geven ofzo? Verder ben ik het er volledig mee eens dat Depay lekker moet kunnen doen en zeggen wat hij wil hoor, vind ik helemaal geen probleem, zeker niet als hij presteert zoals hij doet in Oranje. Alleen in de casus Promes slaat hij de plank wel finaal mis, van zulke publieke steunbetuigingen aan het adres van een crimineel moet je je afzijdig houden, zeker als je vice-captain van de nationale ploeg bent. Want laten we eerlijk zijn: het is enkel de vraag voor wat Promes allemaal veroordeeld zal worden, niet óf hij veroordeeld zal worden. Dat staat wel vast namelijk lijkt me. Met een beetje geluk (lees: pech) voor poging tot moord en betrokkenheid bij internationale harddrugshandel. Dan is het niet alleen onhandig als je zo iemand publiekelijk gaat staan vergoeilijken, maar gewoon oerdom.

5 juni 2022 om 19:32

Jemig Japie, ben je ongesteld ofzo? Het gaat om zijn publieke optredens, voor camera’s enzo, je kent ze wel. Zoals Memphis doet. Toon mij 1 controversieel publiek optreden van Frenkie.

En nee, een beetje zeuren op het veld boeit me niet. Als ik een dochter zou hebben past Frenkie volledig in het plaatje van de ideale schoonzoon.

5 juni 2022 om 20:01

Hier in Nederland pronken we graag als de braafste jongen van de klas en likken ook graag hielen om een goed voetje te halen. Types zoals Depay, Zlatan etc. Je bent real is dan ook typisch iets Amerikaans. Hier hebben wij een doe maar normaal dan ben je al gek genoeg mentaliteit Vandaar dat de types die ik net noem niet gewaardeerd worden.

5 juni 2022 om 20:12

Denk dat het eerder typisch is om alles maar in hokjes te willen douwen, dit is Amerikaans, dat is Nederlands, dit vinden "wij" leuk en dat juist niet. Ik waardeer Zlatan, Memphis en Frenkie de Jong stuk voor stuk, terwijl ze compleet verschillende karakters hebben. Waarom kan dat niet? Alleen deze uitspraken van Depay over Quincy Promes vind ik gewoon dom en zelfs een beetje wereldvreemd. Dat heeft niks met "real zijn" of "doe maar normaal" of whatever te maken. Gewoon een beetje je gezond verstand gebruiken lijkt me al voldoende..

5 juni 2022 om 20:44

@vernon Danny Blind reed iemand in beschonken staat van zijn sokken en die is nu door Van Gaal aangesteld als assistent bondscoach. Waarom hoor ik dan geen kritiek op Van Gaal die zijn maatje aan zo een functie helpt? Ik stoor me toch echt erger aan matennaaijerij en gezanik in het veld dan aan wat iemand in een interview zegt. Verder ben ik juist blij dat er spelers zijn die een antwoord geven wat geen cliche is die ze op de mediatraining hebben geleerd. Ik wordt helellmaal naar van al die ingeprogrammeerde antwoorden van de meeste voetballers. Tegenwoordig lijkt elke voetballer wel een Dirk Kuyt in interviews. Ze spuien allemaal teksten voor de buhne, maar een oprecht antwoord krijg je niet

5 juni 2022 om 20:53

Als je met "real" bedoelt dat iemand zegt waar het op staat, is het echt lachwekkend om te stellen dat dat Amerikaans is en niet Nederlands. Het is echt exact andersom. Nederlanders zeggen waar het op staat, grootste cultuurschok voor expats die er is. Zeker voor Amerikanen.

5 juni 2022 om 18:04

@otoriootavio… Wijnaldum en een steekje los? Verklaar je nader? Voetbalt al vanaf zijn 16 als professionele voetballer. Nergens gezeur gehad en of rare dingen gedaan. Meestal voorbeeldig gedragen. Nu er paar jongens zijn die achter hem staan, die door 50% van het land (sinds vi gebeuren) als raar worden gezien. Wordt Wijnaldum nu ook al gezet als steekje los…Lekker oordelen man, maakt jouw ook een lekker gezond mannetje (als je dat bent)z

5 juni 2022 om 18:24

Zo zie je maar hoe groot de invloed van een simpel TV-programma kan zijn op de benadering van een voetballer. Wijnaldum stond vroeger altijd bekend als de ideale schoonzoon, een goedlachse jongen die geliefd is bij al zijn clubs en teamgenoten, en overal waar hij gespeeld heeft zijn waarde heeft gehad. Sinds dat VI-gebeuren wordt hij echter landelijk uitgekotst, terwijl hij nog steeds dezelfde Wijnaldum is. Vind het oprecht jammer dat zijn imago naar de knoppen is dankzij een stel gekken wat niet meer bij de tijd is.

5 juni 2022 om 18:42

Wat was er bij VI dan? Ik weet van Wijnaldum niks anders dan dat ie zich altijd als een totale prof heeft gedragen. Het enige dat ik hem ooit fout zie doen, is dat hij slecht speelt.

5 juni 2022 om 20:01

Nadat Derksen ik denk 2 jaar geleden een uitspraak deed over Akwasi in reactie op zijn speech tijdens een BLM-demonstratie, heeft de gehele selectie van Oranje besloten om VI te boycotten en ze niet meer te woord te staan tijdens persmomenten. Dit viel logischerwijs slecht bij Derksen en co, waardoor voornamelijk de donkere jongens van Oranje (die ook nog de eerste drie captains zijn) meerdere keren zijn aangepakt daar aan tafel. Hun kijkers hebben dat vervolgens overgenomen en sindsdien zijn Memphis en Wijnaldum persona non grata binnen voetballend Nederland. Zelfs captain van Dijk die daarvoor nog overal op een voetstuk werd geplaatst doordat Nederland eindelijk weer een echte wereldtopper had, moet het sindsdien regelmatig ontgelden met persoonlijke aanvallen.

5 juni 2022 om 22:08

Ik heb hetzelfde beeld, daarom las ik die laatste 3 zinnen anders. Of het grammaticaal en stijl technisch correct is even daargelaten. Ik denk dat ottaviooo met Wijnaldum in deze doelt op een voorbeeld van één van de vrienden van Depay (waar Memphis dus niet tegen kan als er kritiek op is). Als dat zo is, slaat die laatste zin weer op Depay, dat híj́ dus de goede voetballer met een steekje los is.

Ik ben het met dat statement overigens ook oneens, maar het is meer verklaarbaar dan wanneer de laatste zin over Wijnaldum zou gaan.

Real guy geloof ik gelijk, of het ook een verstandige vent is, daar heb ik bij sommige onderwerpen mijn vraagtekens bij.

Dat hij geen blad voor de mond heeft moge duidelijk zijn, maar of het heel handig is hoe hij zich in de pers uitlaat over Promes valt te betwisten. Uiteraard is Promes pas schuldig zodra hij veroordeeld is, maar de kans is groter dat deze uitspraken hem later tegen gaan werken dan meewerken. Moet hij overigens allemaal lekker zelf weten.. snap ook wel dat het in zijn situatie (goede maten van elkaar) iets anders in elkaar steekt.

Echt een "real guy" waarbij zijn persoonlijkheid afhankelijk is van de windrichting.

5 juni 2022 om 17:32

Liever dat dan een type Dirk Kuyt met zijn uberpositivo teksten voor de buhne om vervolgens in zijn boek mensen zwart te maken. Memphis zijn teksten over Promes waren niet zo handig, maar verder doet hij eigenlijk noiit een vlieg kwaad

5 juni 2022 om 17:36

Gezien de feiten die op tafel liggen zijn die teksten verwerpelijk, niet "onhandig".

5 juni 2022 om 17:58

Gezien de feiten? Ik heb Promes eigenlijk ook al veroordeeld, maar dat is puur gebaseerd op verhalen uit de media. Of daar feiten tussen zitten weet ik niet. Dus misschien gaat Depay uit van verhalen die Promes hem vertelt en dat hij dat ook gelooft? Ik weet dat ik sowieso fout zit met mijn veroordeling, of in elk geval heel voorbarig.

Maar op zich maakt het niks uit of Depay verstandige of minder verstandige dingen roept, het is nooit goed.

5 juni 2022 om 18:02

Dat vraag ik me nu ook af. Als het bewezen feiten waren dan was Promes nu toch al veroordeeld? Ik hoorde in het nieuws toch hele serieuze aantijgingen. Genoeg om iemand direct voor op te sluiten

5 juni 2022 om 18:11

Wellicht, maar dat de verdenkingen van strafbare feiten zo oplopen spreekt niet in het voordeel van Promes.

5 juni 2022 om 18:23

Er valt niks op te sluiten wanneer iemand naar Rusland is gevlucht. Zo'n zaak moet verder ook voorbereid worden. Maar blijf vooral een oogje dichtknijpen, ik heb geen rechter nodig om te lezen wat hij in een telefoongesprek heeft gezegd.

5 juni 2022 om 18:27

Ik knijp geen oogje dicht, maar hij is nog niet veroordeeld dus ik ga dan nog geen conclusies trekken. Het ziet er iig niet goed uit voor Promes als ik de geruchten in de media moet geloven. Wie weet heeft hij het wel gedaan, wie weet niet. Ik zou het niet weten maar de tijd zal het moeten uitwijzen. Ali B loopt ook nog steeds vrij rond en die was ook al veroordeeld door de massa

5 juni 2022 om 19:10

"Dat vraag ik me nu ook af. Als het bewezen feiten waren dan was Promes nu toch al veroordeeld?" Nee hoor, met zulke zware delicten gaat daar vaak maanden zo niet jaren overheen, zeker als de betrokkene zich in het buitenland bevind waardoor voorarrest niet eens mogelijk is bijvoorbeeld. Er zijn geluidsfragmenten van Promes' afgetapte telefoon waar hij openlijk spreekt over de steekpartij: je kunt dus aannemen dat het een kwestie van tijd is tot het OM over gaat tot vervolging voor ofwel poging tot doodslag ofwel poging tot moord (in het allergunstigste geval zware mishandeling met blijvend letsel - maar dat lijkt me onwaarschijnlijk). Verder zijn er ook nog aanknopingspunten gevonden die hem in verband brengen met internationale drugshandel. Ik denk dat het punt "voordeel van de twijfel" inmiddels wel voorbij zijn, toch?

5 juni 2022 om 20:47

Wat ik zeg, het ziet er niet goed uit maar zolang er nog niemand veroordeeld is door het OM ga ik ook nog niemand veroordelen. Kluivert en Danny Blind veroordeelde ik destijds ook niet totdat het vonnis was geveld

6 juni 2022 om 05:31

Dat is natuurlijk je goed recht en in principe heb je daar ook gelijk in uiteraard. Echter zit er wel een verschil in iemand niet veroordelen of iemand publiekelijk steunen in de media terwijl hij van meerdere erge delicten wordt verdacht. Dat Memhpis zijn vriend steunt is helemaal prima, maar je bent het er neem ik aan toch wel mee eens dat het heel onhandig is om publiekelijk zulke uitspraken te doen over Promes in zijn positie? Hij gaat namelijk op den duur veroordeeld worden, dat is wel een zekerheidje lijkt me.

7 juni 2022 om 04:18

@Sanderk91
Jou uitspraak is exact het geen waar Depay op doelt. Jij hebt Promes al veroordeeld, gaat er vanuit dat hij veroordeeld gaat worden.
Promes heeft paar dagen in voorarrest gezeten. Dat hij vrijgelaten werd geeft aan dat OM geen aanknopingspunten, harde bewijs heeft. Het afgetapte telefoon gesprek was toen ook al in bezit van justitie.
Een veroordeelde / verdachte die zich in buitenland bevind kan als nog worden aangehouden en uitgeleverd. Ook bij landen waar geen uitleveringsverdrag mee is gesloten, zie bv Taghi.

7 juni 2022 om 04:28

@consy
Het is kortzichtig om enkel 1 zin uit een gesprek te halen. En enkel die zin te gebruiken ter bewijslast.
Justitie heeft hem in eerste instantie in voorarrest geplaatst, waarna hij in vrijheid is gesteld. Toen was al de beschikking van getapte telefoongesprekken.
Als de bewijslast of verdenking der matig waren, was zijn voorarrest verlengt. Ook bij zaken die jaren duren blijven verdachten in voorarrest.
Daarnaast veroordeelden die zich in buitenland bevinden, ook in landen waar geen verdraag mee is gesloten, kunnen daar worden opgepakt en worden uitgeleverd.

Depay is een volwassen man (qua leeftijd iig) en zou moeten weten wanneer het gepast is om wel of niet iets te zeggen. Als je in voorbereiding op het WK bent dan dien je daarmee bezig te zijn en niet met randzaken die totaal niet relevant en actueel zijn. Niemand praat over Promes op dit moment. Media hebben weer wat andere dingen, Promes wordt vanzelf weer interessant maar is dat nu niet. Depay wil aandacht.

5 juni 2022 om 17:35

Jij bent echt vreemd. Dat iemand een afwijkende mening heeft mag gewoon, niks ongepast. Daarbij voorbereiding wk? Er worden wat oefenpotjes gespeeld voor de vakantie zeg, wat maak je je toch druk. Depay feliciteerde promes alleen maar, de rest wordt door de media groot gemaakt. Zoveel verkeerds zei hij niet eens.

5 juni 2022 om 17:44

nog maar keer terug lezen wat hij precies heeft gezegd dan. want hij ging wel verder in op het onderwerp buiten het feliciteren van de beker.

7 juni 2022 om 04:07

Depay heeft nergens hem vrijgepleit. Enkel dat men hem bijvoorbaat schuldig verklaard zonder enig gerechtelijke uitspraak.

5 juni 2022 om 18:24

DRL80

We hebben een fossiel die laatst ook niets aanvoelde met zijn anekdote over een gebeurtenis 50 jaar geledeb

"real guy", geen blad voor de mond.
dit betekent niet altijd dat het een goede eigenschap is... in depay zijn geval is het gewoon ontzettend stom om openlijk zo te praten over een promes. Depay zal er niks van merken behalve wat opmerkingen hier en daar, dus hij zal het wel voor de aandacht doen. Want het lijkt mij dat hij ook niet weet of Promes wel of niet schuldig is. dan is het gewoon slimmer om je mond te houden publiekelijk over de situatie rondom je vriend. Maarja, ik denk dat depay al meerdere malen heeft aangetoond dat hij niet de slimste is, ook prima.. gewoon lekker blijven voetballen jongen

5 juni 2022 om 18:45

Ik vind het ook altijd wel grappig dat "zeggen wat je denkt" altijd zo opgehemeld wordt. Als iedereen continu zou zeggen wat hij dacht, dan liepen alle huwelijken stuk, kan niemand normaal functioneren op zijn werk, etc etc. Dan had ik tegen mijn collega gezegd wat voor domme lelijke trol ze is, en dan was zij thuis met een zenuwinzinking en was ik ontslagen.

Zeggen wat je denkt is soms heel goed, maar meestal niet.

Het is ook een gast die ten aller tijden zichzelf blijft, maar dat was Robben ook. Alleen Robben is daarnaast ook nog een volwassen geworden, verstandiger geworden, geen halve Engelse teksten er doorheen om cool te lijken. Normaal wordt je met de jaren steeds verstandiger en volwassener. Bij Depay niet. Zal wellicht ook komen omdat hij uit een heel ander milieu komt. de rap wereld, de Promes wereld is nou niet van hoogstaand niveau. Verder wel bij tijd en wijlen een goeie voetballer. Harde werker ook. Zijn basis instelling is niets mis mee, werkt hard, blijft zichzelf, of zoals ze in de rap wereld zeggen “Real”. Dat is allemaal goed. Maar daar blijft het helaas bij.

5 juni 2022 om 17:55

Robben was zelfs zo vervelend dat Ribery hem neersloeg dus dat was ook geen heilig boontje hoor. Schwalbes, zeiken bij de scheids, echt een vervelend mannetje. Noem dan een ander voorbeeld. De Vrij of Van Dijk bv vind ik voorbeeldprofs

5 juni 2022 om 19:08

Ribery heeft een minderjarige betaald voor seks, veel hoef je van hem niet te verwachten.

5 juni 2022 om 20:48

Dat kan, maar hoeveel teamgenoten heeft hij neergeslagen dan? Volgens mij was Robben de enige

Lekker bezig hierboven. Iemand die hem
Persoonlijk kent zegt iets positiefs over Depay maar wij allemaal die hem niet kennen verwerpen de teksten van iemand die hem kent. En dan lees ik teksten als verstandig, volwassen etc. Nee joh, jullie zijn zo volwassen.

Ik denk dat Traore een beetje in de war is, Depay speelt namelijk voor Barcelona, niet voor Real.

Ik betwijfel of hij een real guy is. Hij is constant met zijn imago bezig als een onzekere jongen en staat compleet buiten de realiteit met zijn fratsen. Promes, Vloet - geen idee wat er heerst in de maatschappij. Ik vind het vooral een sneue jongen die wel lekker kan ballen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren