Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mbappé is veel beter dan Bale en Cavani scoort meer dan Benzema’

Laatste update:

De absolute kraker in de achtste finales van de Champions League gaat tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain. Voor beide clubs was het een van de zwaarst mogelijke lotingen, maar volgens Alain Roche hoeft PSG niet bang te zijn. De voormalig sportief directeur van de Fransen denkt dat beide ploegen elkaar over het geheel weinig ontlopen.

Roche, tussen 1992 en 1998 actief als verdediger voor PSG, vergelijkt in gesprek met Le Parisien de linies van beide ploegen met elkaar. "In de voorhoede zijn ze gelijkwaardig. Kylian Mbappé is veel beter dan Gareth Bale en Edinson Cavani scoort meer dan Karim Benzema. Cristiano Ronaldo heeft nog een streepje voor op Neymar, hoewel het niet veel scheelt", stelt de oud-voetballer. Op het middenveld heeft Real Madrid in zijn ogen wel het voordeel, omdat de spelers beter op elkaar zijn ingespeeld. "Ze vullen elkaar aan wat betreft techniek, kracht en agressie."

"In het centrum van de verdediging is er voor PSG weinig om jaloers op te zijn, hoewel de vechtlust van Sergio Ramos zijn weerga niet kent. Dat is iemand die gemaakt is voor grote wedstrijden en zo iemand heeft PSG niet", vervolgt de 25-voudig international van Frankrijk. "Op de backposities heeft Real Madrid het voordeel met Dani Carvajal en in het bijzonder Marcelo. Zelfs al verdedigen ze niet geweldig, hun technische kwaliteiten zijn moeilijk te evenaren. Onder de lat heeft Keylor Navas meer ervaring dan Alphonse Aréola."

Wie heeft een betere ploeg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Normaal gun ik real niets, maar als er een club is die ik nog minder gun, is het paris saintgermain. Ik hoop zo erg dat ze worden uitgeschakeld. Dan gaat heel het team nadenken over hun keuzes.

13 december 2017 om 15:01

Over welke keuzes? Dat zal allemaal wel meevallen denk ik. Uitgeschakeld worden tegen Real kan gewoon gebeuren. Als PSG de CL echter wil winnen, of dat nou dit seizoen is of niet, zal het wel moeten kunnen winnen van clubs als Real. Ik denk eerder dat er meer versterkingen komen als PSG vroeg wordt uitgeschakeld dan dat spelers spijt krijgen van hun keuze.

13 december 2017 om 18:06

Ik was het met je eens tot het laatste zinnetje. Ik gun ze niks want het is een neppe koopclub, maar door jouw laatste zinnetje lijk je gewoon zuur omdat Neymar ervoor koos om Barca te verlaten.

13 december 2017 om 18:59

Elke club is een koopclub, wees blij dat de top weer breder is geworden inplaats van dat 3 teams elke CL maar weer domineren want dat is echt saai

Wat voor nut heeft het om de aanval met de aanval te vergelijken, de verdediging met de verdediging en de doelmannen met elkaar?

Het is toch veel beter om te kijken naar de zwakke en sterke punten achterin van Real en die te vergelijken met de zwakke en sterke punten van Psg. En andersom ook natuurlijk.

Dat Mbappe veel beter is dan Bale, maakt niet uit. Als de verdediger van Real Mbappe kan afstoppen en de verdediger van PSG kan Bale niet afstoppen, hebben ze bij PSG toch een probleem. Ondanks dat Mbappe beter is dan Bale. Als dat al zo is. Zou goed kunnen, ik zie ze niet wekelijks spelen.

Ik denk toch dat de het middenveld en de ervaring over het algemeen de verschil gaan maken, dat in het voordeel van Madrid. Natuurlijk kan het ook totaal anders aflopen, maar het zijn toch factoren waarbij Madrid duidelijk een streepje voor heeft.

Nou is Mbappe veruit het beste talent ter wereld en speelt hij niet eens op zijn favoriete positie en is hij zeker een toekomstige gouden bal winnaar maar dat hij nu al beter is dan Bale dat denk ik niet. De vraag is ook of Bale uberhaupt wel gaat spelen tegen PSG want hij is telkens geblesseerd. Cavani leuk en aardig dat hij meer scoort dan Benzema maar als je ze naar elkaar zet en gaat kijken wie er meer kansen mist kom je ook wel weer snel bij Cavani terecht. Daarnaast is Benzema voetballend vele malen beter. Ook heeft Benzema pech gehad met het huidige vorm van Real Madrid waardoor hij en Ronaldo slecht presteren. Ik denk dat PSG ook Cavani snel gaat vervangen en dat Mbappe door gaat schuiven naar de spitspositie.

Ik ben het helemaal eens met wat deze man zegt. Sterker nog, in de huidige vorm van alle betrokkenen zijn zowel Neymar als Mbappe beter dan alle aanvallers van Madrid. Maar goed, over 3 maanden kan die vorm helemaal anders zijn. Dan nog blijft Mbappe imo beter dan Bale en dat Cavani meer scoort dan Benzema valt sowieso niet te ontkennen.

Echter ben ik niet onder de indruk van het middenveld van PSG op Verratti na. Dit terwijl dat van Madrid imo het beste middenveld ter wereld is. Tel daarbij op dat Madrid (naar mijn mening) de 2 beste backs ter wereld heeft tegenover Alves (ook nog steeds een van de beste maar toch al wat minder dit seizoen, vooral defensief) en, met alle respect, Kurzawa die ik echt niets voor de top vind. De duo's Ramos-Varane en Thiago-Marquinhos ontlopen elkaar niet veel vind ik. Beide duo's zijn erg goed maar niet de absolute top. Al zijn er daar tegenwoordig weinig van sinds Bonnucci-Chielinni uit elkaar getrokken is. Als laatste de doelman, ik vind Navas goed maar ver van top. Areola vind ik echter nog veel minder.

Al bij al zie ik het erg positief in. Als beide teams volledig fit en in topvorm zijn denk ik niet dat PSG veel aanspraak op de overwinning heeft. Natuurlijk gebeurd het nooit dat beide teams fit en in topvorm zijn, en daar zal het verschil in zitten denk ik.

Overigens kijk ik er ook wel naar uit om eens niet het meest gehate team in een ontmoeting te zijn

13 december 2017 om 15:55

Carvajal is helaas wel geschorst. Dus het word nog een probleem eerste wedstrijd tegenover Neymar

13 december 2017 om 16:19

Al speelt carvajal wel, denk je neymar heeft iets te vrezen?

13 december 2017 om 18:27

Tegenover Carvajal? Echt wel? Heeft hem bij Barca meermaals in de broekzak gehad. Neymar heeft hem in andere wedstrijden dan ook wel weer dolgedraaid maar goed.

Mbappé is veel beter dan Bale...................ja, in Frankrijk misschien.
Cavani scoort meer dan Benzema ............ja, in Frankrijk misschien.

13 december 2017 om 15:27

Ook in Italië scoorde Cavani veel, vooral bij Napoli. Moet wel zeggen dat (ondanks alle kritiek) ik wel aardig gecharmeerd ben van Benzema.

13 december 2017 om 16:35

Heel moeilijk om te zeggen wie er beter is van die twee. Naar mijn mening totaal subjectief om daar een oordeel over te hebben. Cavani heeft een enorme longinhoud maar Benzema voetbalt wel iets makkelijker denk ik. Als je Ronaldo, Bale, Neymar of Mbappe zal vragen wie ze liever hebben op de 9, zullen ze wel voor Benzema kiezen waarschijnlijk.

13 december 2017 om 16:12

Mbappe heeft vorig seizoen bij monaco meer CL goals gemaakt dan bale bij Real madrid........ Ja,in het grootste europese clubtoernooi dat er is

13 december 2017 om 16:22

Hoeveel wedstrijden heeft bale er toen gespeeld? 3 ofzo? Is niet met elkaar te vergelijken. Als bale evenveel als mbappe had gespeeld had je het pas kunnen vergelijken

13 december 2017 om 17:29

Ik reageerd op NTL-30.. Hij vergelijkt de Ligue 1 namelijk met de LPF. Ook een vergelijking die nergens over gaat. Een blinde kan zien dat Mbappé meer exeptionele kwaliteiten dan Bale heeft.

13 december 2017 om 17:15

Mbappe is gewoon een betere voetballer dan Bale... of dat nou in Frankrijk, Spanje, Engeland, Zimbabwe of Australië is maakt helemaal niks uit.

Is iets van te zeggen, maar het is pas over 2/3 maanden. Het kan ook zijn dat Real dan weer in top top vorm is en Psg juist wat zwakker. Maar goed, beide teams hebben geweldige aanvallers waarbij Psg op dit moment wel een streepje voor heeft bij mij. Denk echter niet dat dit op kan boksen tegen de kwaliteit die Real meer heeft op het middenveld. Vind het middenveld van Psg prima, maar niet zo denderend. Dat van Real is natuurlijk pure wereldklasse.

Heb wel zin in deze wedstrijden, wordt echt geweldig.

Rummenigge in 2014: 'ik zie de angst in hun ogen, we gaan het in de Allianz Arena afmaken.' Wat hebben die directeuren altijd met hun uitspraken? We weten allemaal hoe het toen afliep en ik verwacht dat Real ook gewoon van PSG wint.

Gek verhaal? Modric is beter dan elke middenvelder die psg heeft. En ramos is beter dan Silva en ronaldo is beter dan neymar...

13 december 2017 om 16:16

Hij zegt dat het middenveld van real ook beter is.. En dat ramos een strijder van de grote wedstrijden is. Ook zegt hij dat ronaldo een streepje voor heeft op Neymar.. Ik denk dat florentino perez als het zou kunnen Bale meteen zou omruilen voor Mbappé

13 december 2017 om 16:20

Ja wie niet hahah

13 december 2017 om 16:26

Vind beide ramos en silva overschat. Mogen allebei blij zijn met hun partners. Verdedigend allebei best matig. Silva was wel compleet toen hij bij AC milan speelde. Ramos heb ik altijd een zwakke verdediger gevonden lijkt veel op david luiz. Of omgedraait.

15 december 2017 om 10:51

corleonevito

Als je Ramos en Silva zwakke verdedigers vindt dan heb je er weinig kaas van gegeten van heel het spelletje. Jongens toch

Vind real selectie heter dan die van psg daarnaast heeft real super veel ervaring

Mbappe beter dan Bale 😂😂😂

ik zet mijn geld op Psg, omdat ze niks te verliezen hebben en je wilt een neymar en een Mbappe niet op een goeie dag treffen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren