Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé evenaart Pelé en wordt verkozen tot Talent van het WK

Laatste update:

Kylian Mbappé is verkozen tot Talent van het WK. De negentienjarige aanvaller van Frankrijk scoorde zondag in de finale met een droog schot tegen Kroatië (4-2) en maakte daarmee zijn vierde treffer op het toernooi in Rusland.

Mbappé is 19 jaar en 207 dagen oud en is daarmee de op één na jongste speler ooit die scoort in een WK-finale. Pelé was immers 17 jaar en 249 dagen oud toen hij in 1958 tot scoren kwam in de eindstrijd tegen Zweden (5-2). Pelé kwam in dat duel in het Rasunda Stadion in Solna overigens tot twee treffers.

De award voor de beste jonge speler van het WK werd vier jaar geleden in Frankrijk gewonnen door Paul Pogba en nu is de prijs dus opnieuw in de handen van een Fransman gevallen. De laatste Nederlander die overigens werd uitgeroepen tot de grootste belofte van het WK, was Marc Overmars in 1994.

Mbappé maakte vorig jaar zomer de overstap van AS Monaco naar Paris Saint-Germain en had niet veel tijd nodig om zich aan te passen in de hoofdstad. In zijn eerste seizoen kwam de inmiddels 22-voudig international tot 21 doelpunten en 16 assists in 44 wedstrijden. Zijn contract in het Parc des Princes loopt tot de zomer van 2022 door.

Zou jij ook voor Kylian Mbappé hebben gekozen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht natuurlijk, wat een baasje en nog maar 19, en Luka Modric terecht speler van het WK.

Zeer terecht. Heeft laten zien dat hij een geweldig talent is. Zou mij niet verbazen als hij naar Real Madrid gaat voor Ronaldo.

15 juli 2018 om 19:27

Zou geweldig zijn!

15 juli 2018 om 19:37

Ik denk niet dat PSG na één seizoen hem al laat gaan. Hebben heel veel moeite gedaan hem binnen te halen via allerlei constructies dus dat gaat niet gebeuren denk ik.

15 juli 2018 om 22:32

Er was een gerucht dat PSG de optie tot koop zou gebruiken en hem dus te kopen voor 160 mil en daarna meteen door te verkopen aan Real voor boven de 200 mil

Dik verdiend!! Zou niet weten wie er anders zou moeten winnen. En let op deze man wint voor zijn 26ste de ballon d’or.

En Courtois de beste keeper !!

Eindelijk een WK waarin de individuele prijzen verdeeld zijn aan de terechte kandidaten.

Schmeichel
Meunier-walker-vida-mojica
Modric-rakitic-coutinho
Hazard-mbappe-perisic

Dat is mijn ploeg van het toernooi. Helaas zal oa grizzi er wel weer instaan samen met Pogba. Het moet toch commercieel blijven hè

15 juli 2018 om 19:32

Eerder Varane dan Walker. Eerder iedere andere Engelse verdediger dan Walker eigenlijk

Trippier verdient ook wel een plekje, maar kan me verder wel goed vinden in je beste 11.

15 juli 2018 om 19:35

Eens met je opstelling, toch vraag ik me af waarom je voor Schmeichel kiest tov Courtois haha. Toch niet voor niets de gouden handschoen gepakt?

15 juli 2018 om 20:25

Courtois Trippier Vida Umtiti Meunier Modric Rakitic Kante Hazard Perisic Mbappe

15 juli 2018 om 21:00

Nou Courtois stond op toen het moest, nl tegen Brazilie en tegen Engeland met momenten. Tegen Japan en in de poulefase vond ik het maar zo-zo. Speelde niet slecht, beging ook geen flaters maar slikte wel ballen die een topkeeper heeft of moet hebben. Schmeichel nam echt zijn team bij de hand vond ik, veel meer dan Courtois deed. Deels ook vanuit noodzaak natuurlijk, Belgie heeft genoeg toppers om niet op Courtois terug te moeten vallen.

15 juli 2018 om 19:36

Ben het met alles eens ipv Walker. Zet daar Varane/Umtiti en dan vind ik het perfect.

15 juli 2018 om 19:37

Courtois Trippier Varane Umtiti Strinic Kante Modric Witsel Hazard Mbappe Perisic is toch veel beter

15 juli 2018 om 19:39

Perfect.

15 juli 2018 om 21:08

Trippier boven Meunier? Daar kijk ik echt van op

Varane Umtiti? Ze kropen steeds met het hele team achteruit, dan is het niet moeilijk verdedigen. Bovendien begin Umtiti een ontiegelijke flater met die handsbal. In de KO-fase kost dat je wellicht de kop.

Vida daarentegen moest alles achterin dichthouden, vaak op zijn eentje omdat hij de rotzooi van Lovren ook nog eens opruimde. Verder vind ik dat je de invloed van Rakitic op dit elftal echt niet mag onderschatten. Modric is misschien de grote ster maar zonder Rakitic werden ze compleet overlopen hoor. Die verzet zoveel werk, gaat zo intensief hoog druk zetten en de bal veroveren, tel er nog een belangrijk doelpunt bij op en je hebt een top wk achter de rug.

Dat je Courtois er in wil, Walker wil veranderen en eventueel Mojica (die heerlijk speelde imo, beste bij Colombia, jammer dat ze er zo vroeg uitlagen) kan ik inkomen. De rest ben ik het absoluut niet mee akkoord Rakitic, Meunier en Vida zijn voor mij onaantastbaar. Zeker als je er verdedigers inzet die het hele toernooi met een dubbele buffer voor hun neus hebben gespeeld.

15 juli 2018 om 22:02

Ok. Rakitic misschien. Maar voor wie? Modric Witsel en Kante waren ook zeer goed. Vida voor Umtiti evt al had Vida wel de makkelijkste rol, van rugdekkende verdediger.

Trippier is echter veek fijnbesnaarder dan de onbehouwen Meunier. Meunier verpest zo veel mogelijkheden door zijn beperkte techniek. Het is dat hij een enorme atleet is maar zelfs bij club brugge deed het al vaak pijn aan de ogen. Neen Trippier moet er in blijven.

15 juli 2018 om 19:40

Ben het er bijna met je eens. Doe maar kante ipv rakitic. En walker kan ook weg, doe mij maar varane of umtiti. Coutinho twijfelgeval.

15 juli 2018 om 21:02

De beste speler bij Brazilie? Kante vond ik niet echt top deze zomer, tenminste niet zoals ik van hem gewend ben. Vandaag was het huilen met de pet op zelfs. Walker is zeker een discussiepunt maar in de ko-fase vond ik hem zeer sterk, vooral ook vanwege zijn snelheid. Tegen Kroatie de beste Engelsman imo

Hazard had het er wat mij betreft minimaal met zoveel recht op als Modric. Niet onverdiend overigens

Terecht. Speelde een prima toernooi en dit gaat echt een hele grote speler worden. Nog zo jong, maar al vele mooie en beslissende dingen laten zien en ik weet wel zeker dat hij in de toekomst een van de meest dominerende spelers zal zijn.

Gelukkig wint hij niet de prijs van Modric, maar zou niet weten naar wie deze prijs anders zou moeten gaan. Goed verdeeld zo.

Eigenlijk zijn alle verkiezingswinnaar logisch. Courtois ook terecht. Die save tegen Brazil was gek genoeg een hoogtepunt in mijn ogen.

15 juli 2018 om 19:36

Vind ik niet gek hoor, als ik aan het WK van 2010 denk kom ik ook altijd snel uit bij de redding van Stekelenburg tegen Brazilië.

15 juli 2018 om 19:36

Brazilie bedoel je

16 juli 2018 om 08:28

Vond die van Pickford tegen Colombia toch echt veel mooier.

Tja wie anders? Ik heb er zelfs moeite mee om iemand onder de 21 te noemen die goed speelde dit WK.

15 juli 2018 om 19:36

Geen idee

16 juli 2018 om 01:37

Brandt??? serieus. Hij heeft nog geen halfuur gespeeld dit WK

Perez aub haal hem en Hazard naar Real Madrid. We need them.

Mbappé is pas 19 en heeft nu al meer bereikt dan Messi. Dit belooft wat voor de komende 15 jaar.

16 juli 2018 om 08:30

Meer bereikt? Dus 1 WK overklast talloze grote prijzen, zowel in teamverband als individueel. Schei uit. Dus je wilt zeggen dat Pogba ook meer heeft bereikt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren