Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martins Indi gaat op voor herkansing: ‘We zullen het morgen wel zien’

Laatste update:

Bruno Martins Indi was in zijn debuutjaar bij FC Porto meestentijds basisspeler, maar moet het nu doen met minder speeltijd. Trainer Julen Lopetegui kiest in de competitie voor anderen op zijn plek en in de Champions League valt hij terug op zijn Nederlandse verdediger. Martins Indi hoopt dinsdagavond weer aan de bak te mogen en Lopetegui ervan te overtuigen dat hij de beste man is, centraal achterin.

/

Martins Indi’s enige optreden in de competitie was de wedstrijd tegen Estoril, in speelronde drie. Voor de rest heeft hij het moeten doen met twee optredens in de Champions League en eentje in de beker, zaterdag tegen Varzim. Of hij dinsdag weer mag beginnen als FC Porto aantreedt tegen Maccabi Tel Aviv, weet hij nog niet. “Maar of ik nu eerste keus ben of niet moet eigenlijk niet uitmaken”, zegt hij tegen Record.

“We doen het met z’n allen, als team, en ik ben er daar één van”, klinkt het positief. “Ik ben hier om het team te helpen en dat is alles. Ik ben iemand die op meerdere posities uit de voeten kan, maar ik ben hier nu niet om te praten over mijn eigen positie. We zullen het morgen wel zien. Als ik speel, zal ik mijn best doen. Ik zal ervoor bidden”, aldus Martins Indi tijdens de persconferentie van de Portugezen.

Wanneer hij aan de aftrap verschijnt, zal Eran Zahavi zijn directe tegenstander zijn. De 28-jarige Israëliër is de grote ster bij Maccabi: in 91 competitieduels maakte hij 70 doelpunten en in Europa was hij dit seizoen al goed voor veel doelpunten. In de Champions League-voorronden maakte Zahavi er twee tegen Hibernians, twee tegen Viktoria Plzen en drie tegen FC Basel. In de groepsduels met Chelsea (4-0 verlies) en Dynamo Kiev (0-2 verlies) bleef hij droog staan.

“Ik weet wie hij is, ik heb beelden van hem gezien. Het is een hele goede spits”, zegt Martins Indi complimenteus. “Maccabi heeft sowieso een sterke selectie en beschikt over spelers met ervaring. En niet alleen voetballend gezien, want ze zijn allemaal ouder dan wij: dat is ook wat waard. Het wordt morgen een heel intense wedstrijd”, verwacht de Nederlandse verdediger.

Bruno Martins Indi zal zijn plaats achterin weer herwinnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb nog steeds wel vertrouwen in hem (ben misschien niet helemaal objectief), bouwt geleidelijk aan zn carriere en doet weinig gekke dingen. Als hij zich doorontwikkeld heb je gewoon een solide man achter de hand.

19 oktober 2015 om 15:55

Ik vind eerlijk gezegd dat hij alleen maar gekke dingen doet, op het veld dan. Met als dieptepunt die wedstrijd van Oranje dat hij rood kreeg.

Ook word het doorontwikkelen een lastig proces wanneer je niet speelt.

Vind hem een hele matige verdediger, kan alleen maar de bal terug spelen, durft nooit een gevaarlijke bal te geven, en als hij dat doet is het een slechte bal.
Gun hem het allebeste maar ik denk niet dat het nog wat wordt met deze man.

19 oktober 2015 om 16:06

Ben ik het niet mee eens. Het is een fysieke verdediger die af en toe nog iets onhandigs heeft, maar dat gaat er echt wel uit.

Met betrekking tot het niet spelen, hij heeft vorig jaar bijna 40 wedstrijden gespeeld (vrijwel allemaal basis), waaronder tot aan de kwartfinale CL. Dit jaar in de competitie niet maar in CL en beker wel gespeeld, dus die ontwikkelt zich echt nog wel...

Vervolgens je laatste punt, heb je de wedstrijd tegen Chelsea gezien? Meerdere lange ballen waarmee hij iemand de diepte in stuurt, waaronder bij de tweede goal uit de corner, die corner kwam voort uit een van de lange ballen. Los van het feit dat ik vind dat een centrale verdediger belangrijke taken heeft dan een aanval op kunnen zetten.

19 oktober 2015 om 16:07

Gekke dingen op het veld? Kan je wat voorbeelden geven? Volgens mij in zijn Feyenoord tijd amper rare dingen laten zien...dus ik zie het als incident. Hoor graag wat je precies bedoelt.

19 oktober 2015 om 16:38

In zijn beginperiode wilde hij een keer de scheids te lijf gaan, maar daarna was hij de rust zelve. Lijkt me ook een enorm aardige jongen en een gangmaker in de kleedkamer.

Ik vind hem een sterke centrale verdediger. Niet de beste voetballer maar als pure manstopper kan die uitgroeien tot een topper. Als hij zich door ontwikkelt kan hij over een jaar of 3 wel een stap hoger maken.

19 oktober 2015 om 17:42

Ontzettend domme "verdediger". Vaak geen benul wat hij doet. Grote miskoop voor Porto. Kwestie van tijd dan zal hij van de bank op de tribune plaatsnemen.
Helemaal komisch wordt het als hij een hoge bal moet koppen. Totaal geen timing en idee waar zijn tegenstander is.

Triest dat zo iemand voor het Ned11ttal heeft gespeeld en Douglas nog niet.

19 oktober 2015 om 18:37

Speelde goed met Feye. Weliswaar geen prijze gepakt maar stond wel zijn mannetje in de Eredivisie.

Goed WK gespeeld tegen sterke tegenstanders.

Bij porto ook verdienstelijk gedaan.

Het is (nog) geen wereldtopper maar jij doet hier alsof het een amateur is want zelfs bij de amateurs kunnen ze een balletje koppen.

Ik dacht dat BMI op de back speelde...

Martins Indi hoopt dinsdagavond weer aan de bak te mogen en Lopetegui ervan,
te overtuigen dat hij de beste man is, centraal achterin.
k vind hem een sterke centrale verdediger als hij zijn kop er bij houd. Na Feyenoord,
Is hij wel sterker geworden moest ook wel want de overgang naar Porto,
is een hele stap dan de eredivisie. Maar hoe dan ook ik hoop dat hij morgen een,
een sterke wedstrijd speel tegen Maccabi Tel Aviv succes Indi.

Die Portugezen moeten zich echt bedonderd hebben gevoeld. Hoewel Bruno Martins Indi zelfs onder Van Gaal nooit echt groots speelde dachten ze een klasbak in spe te hebben binnen gehengeld. Bij Feyenoord zullen ze zich nog ziek lachen! Bruno Martins Indi is een van onze slechtste Oranjeklanten ooit geweest de afgelopen jaren. Naief verdedigen, slechte timing en vooral domme dingen is wat hem kenmerkt. Ik vond het daarom ook even terecht als veelzeggend dat zelfs iemand als Arjen Robben in nota bene de aanvoerdersrol het niet kon laten man en paard te noemen om het onprofessioneel gedrag van Martins Indi aan de kaak te stellen. Blij dat die jongen voorlopig niet in aanmerking komt voor Oranje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren