Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manolev lacht zich in Rusland met al die roebels de ballen uit zijn broek’

Laatste update:

Tom Beugelsdijk is een vrolijke en spontane verschijning, maar het zorgt er ook voor dat de verdediger van ADO Den Haag soms flink op de hak wordt genomen. De 25-jarige mandekker zegt dat hij goed tegen een stootje kan.

/

“Ik lig er niet wakker van, joh. Nee, helemaal niet. Ze zijn toch vaak ook hartstikke positief over mij?”, zegt hij tegen Voetbal Inside. “Ik bedoel: je zal Manolev heten! Hoewel, die lacht zich in Rusland met al die roebels inmiddels de ballen uit zijn broek”, lacht Beugelsdijk.

Stanislav Manolev stond tussen 2009 en 2014 onder contract bij PSV. De vleugelverdediger werd vanwege zijn ongepolijste stijl regelmatig belachelijk gemaakt door een aantal analytici. Tegenwoordig is de international van Bulgarije speler van Kuban Krasnodar.

Stanislav Manolev was een prima speler voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie die manolev alweer opkomen als een gek om dan een waardeloze voorzet af te geven. 9/10 pogingen mislukte bij voorbaat al. Echt de slechtste back van de afgelopen 15 jaar was hij. Zowel verdedigen als aanvallen kon hij niet.

8 april 2016 om 16:00

Ach, verdedigend was hij zo slecht nog niet hoor en hij gaf altijd 200%. Aanvallend was het niet zo veel, maar hij was minder slecht dan men suggereerde.

8 april 2016 om 16:03

Ga fietsen man.. Op basis van jou stukje kan ik zeggen dat jij een vaste kijker bent van VI en Manolev niet vaak zien voetballen. Ik wel namelijk! Hij speelde regelmatig kut idd, maar was vaak een degelijke verdediger. Van de 10 ballen die hij voorgaf waren er 3 kut. Het werd altijd zo opgeblazen en iedereen ging mee met vd Gijp

8 april 2016 om 21:10

Lol met droge ogen kunnen zeggen dat manolev " zo slecht niet was". Die man was zonder bal idd best redelijk. Aan de bal
Had die geen idee wat die er meE moest doen

9 april 2016 om 00:08

Je kan prima met droge ogen beweren dat manolev niet zo slecht was. Als je elke week VI kijkt dan geloof je het vanzelf. Was wat een ongeleid projectiel als hij voorzetten ging geven, maar in alle facetten naast het voorzetten geven was hij degelijk. Zijn ook jaar weinig backs die wel wat nuttigs met de bal kunnen in Nederland.

8 april 2016 om 16:06

Zo slecht was Manolev nou ook weer niet. Als je al zijn mislukte acties op een rijtje zet met de lach van vd Gyp op de achtergrond lijkt het inderdaad erg slecht. Maar die mannen van VI overdrijven al sinds jaar en dag.

8 april 2016 om 18:47

Normaal gesproken vind ik de hoeveelheid geld die een voetballer verdient geen maatstaf voor zijn kwaliteiten. Maar met al die roebels in zijn zak heeft hij het financieel beter gedaan dan de heren "analytici" aan de tafel van VI. Manolev was zeker noet de beste rechtsback doe PSV ooit heeft gehad, maar zo slecht was hij (verdedigend) nog niet eens.

Mooi karakter die Beugelsdijk. Een echt Haags schoffie zonder over de grens te gaan.

8 april 2016 om 16:27

Hij gaat zeker wel eens de grens over! Hij heeft afgelopen jaar nog in Duitsland gevoetbald.

8 april 2016 om 16:45

Bedankt voor deze briljamte reactie!! Dit helpt me door mn paar laatste uurtjes op het werk door :D

Sloeg helemaal nergens op dat vd Gijp dat deed! Was echt geen slechte speler... Makkelijk om iemand steeds af te zeiken

8 april 2016 om 16:20

het was een prima verdediger, maar over de middellijn echt wel dramatisch...
en problem bij een Nederlandse top 3 club kom je regelmatig in buurt van 16 tegenstander als rechtsback en dan is het toch fijn dat je gevoel in je rechterpoot hebt en dat had die echt niet!

8 april 2016 om 16:22

Hij verstond er toch niks van.

Haha,wat toevallig! Vandaag net al die filmpjes van VI over Manolevje terug gezien. En dan komt hij net vandaag weer op voetbal zone.

Hahaha dat was geweldig. Ik weet nog die aflevering waar van de Gijp 3 aanvallende acties liet zien van Manolev en dan net voordat hij de voorzet wou geven het beeld stop zette en dat hij dan zei: wat denk je? En elke keer mislukte de voorzet volkomen.

Stanislav Manolev was gewoon een topic van VI .nl geworden en dat vond meeste mensen leuk als het over Manolev ging . Opzicht was hij geen slechte speler al waren die voorzetten soms slecht in de eredivisie heb nog geen rechts back gezien die normaal een voorzet kan geven , ooit gaf RIcardo van Rijn wel eens een goede voorzet maar nu is hij voor bij gespeeld door Tete .

Het probleem is dat mensen vi te serieus te nemen. Het is gewoon komedie, gewoon lekker lachen dan altijd dat serieuze gedoe. Geweldig was manolev niet maar de slechtse back van de laatste 15 jaar zoals hierboven aangegeven werd? Tuurlijk niet.
Gister had rene het ook over Sahko dat hij er helemaal niets van kan. Is gewoon lachen toch

Ik weet nog wel een keer dat ik een wedstrijd PSV had gekeken en hij best goede voorzetten gaf maar ook een paar slechte. 3 keer raden welke er in de uitzending kwamen.

Vond dat wel erg flauw..

Een degelijk verdediger meer ook niet. Eigenlijk is PSV helemaal niets opgeschoten met Arias als vervanger.

Het is wat Tom Beugelsdijk dus al zegt: jullie lullen maar lekker, manolev lacht zich de ballen uit de broek met al die poen daar in Krasnodar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren