Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United meldt zich na voetbalgevecht aan kop in Premier League

Laatste update:

Manchester United is erin geslaagd om in puntenaantal op gelijke hoogte te komen met koploper Liverpool in de Premier League. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer riep de opmars van Aston Villa vrijdag een halt toe in een zeer vermakelijke krachtmeting: 2-1. Manchester United, zonder de geschorste Edinson Cavani en met Donny van de Beek negentig minuten op de bank, kende geen makkelijke avond tegen Anwar El Ghazi en consorten: met name in de tweede helft kwam Aston Villa sterk voor de dag. The Villans, die niet verloren in de voorgaande vijf duels, staan na de nederlaag op de zesde plek.

Dankzij een doelpunt vier minuten voor de pauze leidde Manchester United met 0-1 bij de rust. Paul Pogba veroverde de bal op het middenveld, wipte het leer behendig over John McGinn en stelde Marcus Rashford in staat om de aanval voort te zetten. Met één soepele voetbeweging vond hij de opgestoomde Aaron Wan-Bissaka, wiens voorzet bij de eerste paal werd binnengekopt door Anthony Martial. Het was een van de weinige serieuze kansen van de eerste helft. De man die aan de basis stond van de aanval, Pogba, behoorde tot de uitblinkers in het eerste bedrijf en was zelf verantwoordelijk voor drie schoten. Bij Aston Villa waren de ogen gericht op El Ghazi om voor gevaar te zorgen, na zijn vijf doelpunten in de laatste vijf duels.

In de eerste helft kwam El Ghazi niet verder dan een halve schietkans, maar na 54 minuten voerde hij wel een serieuze doelpoging af met de buitenkant van de voet. El Ghazi richtte het vizier op de korte hoek, maar schoot net naast het doel van David de Gea. In die fase was Aston Villa de bovenliggende partij op Old Trafford. Vlak vóór de doelpoging van El Ghazi was spits Ollie Watkins met een diagonale kopbal ook al dicht bij de gelijkmaker; De Gea tikte zijn inzet over de lat. Uiteindelijk kwam de verdiende gelijkmaker niet van El Ghazi, maar van een andere ex-Eredivisionist. Aston Villa nam een vrije trap snel, bereikte het strafschopgebied van het ongeorganiseerde Manchester United en Jack Grealish bediende Bertrand Traoré bij de tweede paal: 1-1.

Kort daarna kende arbiter Michael Oliver echter een penalty toe aan Manchester United, toen Douglas Luiz in het strafschopgebied contact maakte met Pogba. Bruno Fernandes schoot de strafschop raak in de linkerbenedenhoek: 2-1. De Portugees maakte in zijn eerste 30 Premier League-duels voor Manchester United 19 goals en staat daarmee op gelijke hoogte met Robin van Persie; alleen Ruud van Nistelrooij (22) deed het beter. Het bleef een bijzonder open wedstrijd, waarin de doelpogingen elkaar razendsnel opvolgden aan weerszijden. El Ghazi kwam bijvoorbeeld met een hard schot dat in de korte hoek werd gekeerd door De Gea, terwijl een leep afstandsschot van Fernandes aan de overzijde door Emiliano Martínez tegen de lat werd getikt. Het waren slechts enkele van een lange reeks pogingen, die allemaal niet tot een treffer leidden. Manchester United overleefde ook enkele hachelijke momenten in de blessuretijd.

Verdiende Aston Villa minstens een punt tegen Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We mogen nu onderhand wel gaan concluderen dat Van de Beek de verkeerde club heeft gekozen toch? Het is gewoon een miskoop! Past in mijn optiek ook veel beter in de Bundesliga. Misschien dat Bosz hem nog wilt hebben?

1 januari 2021 om 23:00

Gaan we dit na iedere wedstrijd herhalen?

1 januari 2021 om 23:01

Jack Graelish wat een speler. Traore, Watkins en El Ghazi doen zo weinig met zijn ballen. Als Graelish betere spelers om zich heen had zou die nog betere cijfers overleggen. Hoop dat Chelsea Havertz ergens kan slijten en Graelish kan halen.

1 januari 2021 om 23:02

Is de eerste keer dat ik het plaats pipo

1 januari 2021 om 23:02

Wat denk je zelf.. 🤣
Havertz slijten & Grealish halen, iJaa natuuurlijk!
Havertz speelt er net een half haar. Geef die knul wat tijd.

1 januari 2021 om 23:08

Havertz gaat m gewoon niet worden en Mount is voor de breedte. Abra gaat portemonnee sowieso trekken. Voor hem is het gewoon FIFA.

1 januari 2021 om 23:12

Geef Havertz even de tijd joh, jonge speler nog. Kijk naar Felix vorig seizoen, werd ook helemaal afgemaakt en speelt nu goed bij Atletico

1 januari 2021 om 23:18

Zullen wij Van de Beek en United ook nog even wat tijd geven dan UNAM?

1 januari 2021 om 23:21

Net zoals je bij Van der Beek doet in je eerste post? 21 en 23 jaar oud en tegelijker in Engeland begonnen. 'je spreek jezelf wel heel erg tegen.

1 januari 2021 om 23:22

ja joh elke week als united speelt even zeggen dat van de Beek slecht is. Beetje triest hoor maar ach hoop misgunners hier hahaha

1 januari 2021 om 23:23

Hahah wat een rare opmerkingen UNAM Pumas. Havertz moeten we nog even de tijd geven want die is jong en speelde bij zijn eerdere club goed. Maar Donny, eveneens jong en goed bij zijn vorige club (o.a. in de K.O. fase CL) die mogen we al volledig afschrijven. Beetje tegenstrijdig, niet? Ik denk overigens dat Van de Beek en Man United geen goede match is (zeker omdat Bruno zo fantastisch is), maar jouw logica slaat echt als een tang op een varken.

1 januari 2021 om 23:25

Je kan ook een miskoop zijn als je helemaal niet speelt. En dat is het geval bij vdb. Hij kan er zolang blijven als hij wilt maar onder ole gaat hij geen minuten krijgen aangezien die geen fan van hem lijkt te zijn.

1 januari 2021 om 23:32

Vd Beek komt gewoon in alle facetten te kort voor United. Dat is met Havertz niet zo.

1 januari 2021 om 23:44

Ik zeg ook niet dat jij dit na iedere wedstrijd plaatst. Ik zeg dat dit na iedere wedstrijd vermeld word.

2 januari 2021 om 00:20

@unam Pumas: Heeft toch wel echt te maken met de keuzes van Solskjaer en z’n technische staf? En bovendien dit statement wil je toch niet volhouden als je net Fred een volledige wedstrijd in de basis van United hebt zien stuntelen? Zelfs Mcginn en Douglas Luiz die vandaag aan de andere kant speelden hebben meer te bieden.

2 januari 2021 om 00:22

UNAM
Ook voor jou de eerste keer dat je een bericht post op een wedstrijdverslag van United zeker??

1 januari 2021 om 23:04

Die hebben Wirtz al.

1 januari 2021 om 23:23

Hoezo de verkeerde club uitgekozen? Het is zijn eerste seizoen nog maar, een club heeft ook wisselspelers nodig. Van de Beek komt tekort voor alle top en subtop ploegen in de grote competities.

1 januari 2021 om 23:31

Volgens jou heeft Troost geweldig werk geleverd en is het een held. Niet serieus te nemen

2 januari 2021 om 01:13

Fred speelde ook nauwelijks zijn eerste seizoen bij utd enis nu 1 vd srerkhouders... dus het kan wel ik verwacht dit ook bij vd beek.

2 januari 2021 om 08:33

Wat is een miskoop? Dacht je dat Man U vd Beek voor de basis haalde? Er zitten meerdere spelers op de bank bij man u die beter zijn dan vd Beek.

2 januari 2021 om 11:10

Geef hem toch tijd! Fred had ook het eerste seizoen meer op de bank gezeten dan gestart, iedereen (ook ik) twijfelde toen ook of hij wel bij united past. Nu is hij regelmatig 1ste keus om te starten!

11 goals 7 assist de naam is Bruno Fernandes. 1 speler zoveel impact en dat voor maar 55 miljoen.

1 januari 2021 om 23:02

9 goals en 10 assists de naam is Harry Kane.

1 januari 2021 om 23:07

13 goals 3 assists, de naam is Mo Salah €40m.

1 januari 2021 om 23:08

Chelsea supporter die even de spits van zijn rivaal ophemeld. Lekker man!

1 januari 2021 om 23:10

Is voetbal geen oorlog. Jij doet alsof ze je ouders hebben vermoord.

1 januari 2021 om 23:17

voor een middenvelder is goals scoren en assists geven natuurlijk wel anders dan voor een aanvaller. Fernandes haalt gewoon een bizar hoog rendement voor een middenvelder. toen De Bruyne dat vorig jaar deed vonden we het allemaal heel bijzonder dus waarom niet als het een Fernandes is?

1 januari 2021 om 23:18

Kane is een aanvaller Bruno een cam

1 januari 2021 om 23:18

Salah is ook een aanvaller Bruno een cam

1 januari 2021 om 23:38

Bruno doet het idd wel goed maar daarbij krijgt hij wel 7 doelpunten uit strafschoppen. Tuurlijk je moet ze er nog inschieten maar het scheelt al veel als je 1 op 1 op doel mag schieten zonder verdedigers om je heen. 7 assists en 4 doelpunten buiten de penalty's is verder ook gewoon een goed rendement

2 januari 2021 om 02:51

Ookal zijn het maar penalty's het blijft onwijs knap als middenvelder. Ik schat in de pl alleen debruyne hoger in en ik denk oprecht dat er mensen zijn die fernandes beter vinden.

1 januari 2021 om 23:16

Voor "maar" 55 miljoen. Ik snap wat je bedoeld hoor, hij is zn prijskaartje dubbel en dwars waard, maar 55 miljoen vind ik niet weinig

1 januari 2021 om 23:17

ik vind het toch vrij goedkoop hoor. Pogba was 105 miljoen, Coutinho 150 miljoen, Rodri 70 miljoen en Frenkie geloof ik 80 miljoen. als je dan ziet wat Fernandes brengt is hij gewoon een koopje gebleken voor United

1 januari 2021 om 23:21

Debruyne was 76 miljoen he. Kijk als we naar het verleden gaan is het erg veel maar tegenwoordig is 55 miljoen gewoon een koopje.

2 januari 2021 om 01:14

69 miljoen was het. Zei de commentator nog vandaag bij ziggo sports.

2 januari 2021 om 02:47

Dat is wss met bonussen ik had het snel opgezogd en er is 55 voor hem betaald met 25 miljoen aan bonussen

2 januari 2021 om 02:06

De naam is Harry M. Kost een stuk meer en levert nog veel minder. Dat is pas impact

Eric Bailly saves the day daar op het eind. Villa is een stugge tegenstander voor iedereen.

Ik zeg het je, die bailly kan er echt wel wat van. Ik vind hem de sterkste verdediger van United. Jammer genoeg is hij heel vaak geblesseerd.

Onnodig spannend weer op het laatst. Maak die kansen eens af... Wel heerlijk om die verandering in mentaliteit te zien in deze ploeg. Bailly op het einde met een fantastisch blok, en vervolgens bij het laatste fluitsignaal als een eindbaas juichen op zijn knieã«n. United doet weer mee om de titel en dat is heerlijk.

Terug op de plek waar ze horen. Eindelijk herken ik weer het United waar ik ooit fan van ben geworden.

Zou het dan toch kunnen dit jaar? United imponeert mij zowaar de laatste twee weken. Pogba speelt sterk en stelt zich in dienst van het team, Martial haalt een goed niveau, Bailly ijzersterk en dan heb je nog een bank met Matic, Greenwood, Cavani, Beek etc. In principe een ijzersterk team in deze vorm. Lets go United!

1 januari 2021 om 23:03

Ik vind Martial matig. We hebben echt een killer spits nodig ala Haaland.

1 januari 2021 om 23:05

Ik vind Martial ook niet echt overtuigend. Zijn cijfers spreken ook niet in zijn voordeel.Zou Haaland graag bij United zien. Echter voorzie ik een groot probleem.. ala Raiola!

1 januari 2021 om 23:11

Juist wel. Betrokken bij 13 goals in 21 wedstrijden, en dat in een periode waarin hij wel minder speelt. Hij scoort wat minder op het moment, maar geeft veel assists. En dat maakt hem zo goed voor mij. Een echte teamspeler die heel sterk in de combinatie is. Bij Martial ligt het nooit aan zijn stats. Vond hem vandaag juist wel overtuigend.

1 januari 2021 om 23:15

Haha ja helaas is Raiola zijn zaakwaarnemer, maar als United Pogba goed behandeld, zoals het nu gaat, zie ik wel enige kans.

Pogba hoort ook gewoon bij United, hij wordt heel vaak benadeeld adhv zijn prijskaart, maar die man kan er echt wel wat van; super sterk, heel creatief en kan het spel openbreken met een pass, hij mag alleen van mij wat meer van afstand schieten want hij heeft toch een knallende schot. Natuurlijk heeft hij af en toe een mindere wedstrijd, maar dat heeft vrijwel elke speler.

1 januari 2021 om 23:18

@Mufc-Pogba ik vind hem te klunzig (bal springt vaak van zijn voet en levert de bal te vaak in). Hij fungeert als een valse 9 en naar mijn mening moet je dan wat hou vaster zijn, beter overzicht hebben en de juiste persoon voor de doel krijgen.

Met deze team en tactiek zou ik liever Cavani dan Martial up front hebben.

1 januari 2021 om 23:21

Zijn stats kunnen beter, maar Martial is niet de maatstaf voor de nummer één spits voor een club als United. Daar moet gewoon een topspits spelen.

2 januari 2021 om 02:16

Ik doelde meer op zijn doelpunten..
Hij mist naar mijn mening te veel kansen waarvan een echte killer ze erin peunt! Bij hem gebeurd dat niet & dat vind ik oprecht jammer. Daar werd hij immers voor gehaald maar het lijkt net of het bij niet wil lukken!

2 januari 2021 om 08:11

Dit seizoen is hij zeker niet in vorm. Vorig seizoen was hij gedeeld vierde met betrekking tot spitsen en hun shot to goal conversion ratio. Was gelijkwaardig aan Aubameyang en Vardy.

Heerlijke wedstrijd. Jammer dat United uiteindelijk wint door een heel erg makkelijk gegeven penalty. In mijn optiek was dit zeker geen penalty, ook omdat pogba flink met zijn arm zwaait en meer achter zijn eigen standbeen struikelt.

1 januari 2021 om 23:10

Pogba struikelt omdat hij aan wordt getikt tegen zijn been/voet waardoor hij zichzelf haakt. Is prima te zien op een shot vanaf de voorkant. Je ziet zijn voet door de tik een zwabber maken op het contact moment en als gevolg blijft zijn voet haken achter zijn eigen standbeen.

1 januari 2021 om 23:16

Hij tikt zelf met zijn been tegen het been van de tegenstander aan en vervolgens struikelt hij over zijn eigen been. Ik vind het echt veel te makkelijk, verder is pogba wel een heerlijke speler trouwens.

1 januari 2021 om 23:38

Nee hoor. Heb net de beelden net veelvuldig opnieuw frame voor frame gekeken en Douglas zet zijn rechter voet bijna recht achter de rechtervoet van Pogba terwijl Pogba dus net de voorwaartse pas met zijn linkerbeen in zet. Die voet kan nergens heen, verandert van richting door contact met Douglas waardoor Pogba valt. Duidelijk door toedoen van Douglas en dus terecht op de stip.

2 januari 2021 om 09:23

Net wat je wilt zien. Je kan ook zeggen dat pogba dus later is en met zijn been tegen Costa aan trapt. Als iemand een bal wegtikt terwijl de andere speler de bal wilt schieten krijgt hij ook geen vrije trap tegen. Mijn mening is hoe dan ook dat dit geen penalty is.

2 januari 2021 om 15:26

Het is in dit geval wat jij weigert te zien vrees ik. Als je de moeite zou nemen de beelden terug te kijken dan kan je toch niet met zo'n reactie komen. Recht praten wat krom is. Ik wil je wel een opname sturen als je wil.

De vergelijking met de bal weg tikken als iemand wil schieten slaat ook nergens op. Je ziet het verschil niet tussen een actie waarbij de bal wordt gespeeld vlak voordat iemand schiet en iemand ten val brengen zonder in de buurt van de bal te komen?

Buiten dat heeft

Heb Villa nu een aantal wedstrijden zien spelen en moet zeggen dat het echt een hele goede ploeg is. El Ghazi is ook echt een vent geworden zeg! Ijzersterke ontwikkeling van hem.

1 januari 2021 om 23:29

Ik heb dit jaar in de pl echt een zwak voor villa en voor leeds. Heerlijke ploegen

Wat een lekker potje voetbal zeg. 2 ploegen die lekker speelde. Ging lekker op en neer. United had het imo eerder af moeten maken. Zodat ze op het einde niet zo onder druk kwamen. Als Pogba gewoon die bal in de hoek had gehouden. Ipv voor te geven. En Villa nog tot een grote mogelijkheid kwam. Heerlijke top verdedigende actie van Bailly. Die United de 3 punten bezorgd imo. Als hij fit blijft. Is hij met Maguire een goed duo.Grealisch halen voor Pogba in de zomer. Wat een leuke speler is dat zeg. Ook van genoten

1 januari 2021 om 23:06

Nou, denk dat De Gea ook de nodige compimenten verdient. Verrichte een aantal fantastische reddingen wat United ook zeler de 3 punten op levert!

1 januari 2021 om 23:10

Andersom Martinez ook. Speelde ook een puike pot

1 januari 2021 om 23:11

De Gea inderdaad weer een dikke prima. Ook Shaw, Pogba, Bailly waren erg goed. Fernandes noem ik niet eens meer 😉

2 januari 2021 om 00:01

De Gea ook zeker.
Speelt dit seizoen weer top. De discussie over de Gea of Henderson hoeft imo niet meer gemaakt te worden

Prima pot van United, ook van villa trouwens. Het kon alle kanten op maar de 3 punten zijn binnen!

Solskjaer top trainer. Donny van de Bank mag zijn hand ophouden maar een basis plaats gaat hij niet krijgen.

1 januari 2021 om 23:20

Dat is wel weer heel voorbarig om hem een toptrainer te noemen. Met dit puntenaantal sta je normaal gesproken geen gedeeld 1e. Fernándes is aardig bezig dit seizoen, ligt meer aan hem dat ze zo hoog staan dan aan de trainer, denk ik.

1 januari 2021 om 23:25

Ik neem aan dat het een sarcastische opmerking was. Wat mij betreft mag Solksjear trouwens blijven. Af en toe vreemde beslissingen maar doet het goed.

Leuke pot was dit zeg. Eindelijk weer United waardig voetbal.

Ik geloof dat united de laatste 1,5 week 12 wedstrijden heeft gespeeld waarvan vd Beek 7min en 43 seconden heeft meegedaan. Donny wegwezen desnoods op huurbasis. En of hij beter past in de bundesliga weten we niet want in de PL heeft hij geen kans gehad

Wel fijn om ManU weer boven te zien, doet me denken aan vroeger.

Ik ben er anders totaal niet van, maar dat deze wedstrijd zo lang spannend bleef kun je in mijn ogen nu grotendeels op het conto van Solskjaer schrijven. Fred en Rashford die echt een dramatische pot spelen maar blijven staan, en dan met ‘kleine club’ wissels komen om de wedstrijd lam te leggen. Matic (die hij met twijfelachtige instructies op Grealish zette, leek op ouderwets uit de wedstrijd schoppen), James (om puur op de counter te gaan spelen, wat hij alsnog beroerd uitvoerde door wat blind rond te rennen) en uiteindelijk Tuanzebe (een oerlelijke tijdrekwissel) brengen, terwijl je Greenwood, Mata en Van de Beek op de bank hebt zitten die veel meer voetbal en creativiteit kunnen brengen, waar het juist aan ontbrak in balbezit. Aston Villa speelt goed, maar dit was in mijn ogen wel te veel respect hebben voor je tegenstander, wat absoluut averechts werkte, en mogelijk zelfs voor de toekomst consequenties kan hebben. Want ondanks dat een Grealish ook vandaag weer echt fantastisch speelde en voor United een fantastische aanwinst zou zijn, zullen hij en z’n entourage ook zien welke valkuilen een overstap naar United met zich mee kunnen brengen wanneer deze keuzes blijven worden gemaakt door Solskjaer en z’n technische staf. Om na een overwinning niet negatief te eindigen: Bailly, Pogba en Wan-Bissaka (afgezien van een concentratiemomentje bij de tegengoal) waren fantastisch vanavond. Hopelijk weten juist ook die 3 dit voort te zetten, want daar lag de afgelopen wedstrijden juist de zwakke plek van United en zoals ze zeggen; het team is zo goed als de zwakste schakel.

2 januari 2021 om 01:12

Grealish deed me vandaag echt denken aan Scholes. Hij heeft diezelfde korte venijnige trap waarmee hij de lange bal speelt, en zo het spel verlegd en verdeeld. Zijn er niet veel die zo zuiver lang kunnen spelen vanuit de korte beweging. Zo'n speler heeft United echt nodig als ze weer het United van weleer willen worden. Pogba moet je gewoon afscheid van nemen, vandaag was hij inderdaad goed maar hij speelt zo vaak zonder drive. Het is gewoon niet een heel gelukkig huwelijk en ik denk dat het voor beide partijen beter is om verder te kijken.

2 januari 2021 om 14:46

Totaal met je eens hoor. Ik denk alleen dat er naast een extra creatieveling zoals Grealish dus juist een stabiele verdedigende middenvelder bij moet komen zodat Solskjaer het aan durft om met zowel Grealish als Fernandes te spelen. Op dit moment is loopt er niet zo’n speler rond waardoor hij altijd voor een blok van 2 kiest achter Fernandes. Van de Beek is daar nu ook de dupe van, aangezien hij hem blijkbaar puur ziet als aanvallende middenvelder, en ik voorspel dat hij het zonder zo’n aankoop zelfs niet mét Grealish zou doen. Durft Solskjaer dit wel, dan zou je met Fernandes, Grealish, Van de Beek en Mata overigens meteen een fantastische bezetting hebben binnen de selectie.

Heb deze wedstrijd even meegepikt voor El Ghazi (altijd leuk als Nederlanders het goed doen in het buitenland), helaas niet gescoord vandaag. Wel de vrije trap afgedwongen waar de goal uitkwam. Speelde goed. Maar wat een leuk team heeft Villa zeg! Cash tegen Pogba en Shaw was mooi om te zien, goede voetballer. En over Grealish had ik al veel gelezen, maar foei wat is die goed zeg. Die bal die hij diagonaal op Watkins speelde, die hem aflegde op El Ghazi, was fenomenaal. Jammer dat het schot buitenkant voet nét over zeilde. En zo gaf Grealish er nog een stuk of wat. Heerlijke middenvelder. Verder zag ik dat United wel een lopende verbindingspeler kon gebruiken omdat ze door de as voetballend niks konden klaarspelen. M.a.w. als Van de Beek in zo'n wedstrijd als vandaag niet gebracht wordt, wanneer dan wel? Ben bang dat hij afhankelijk is van blessures van anderen voor speeltijd. En dat als iedereen heel blijft we hem de Klaassen route zullen zien bewandelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren