Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United boekt mede door twee flinke fouten oefenzege op Arsenal

Laatste update:

Manchester United heeft in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) een oefenzege geboekt op Arsenal: 0-2. Het duel vond plaats in het MetLife Stadium in New Jersey, en de doelpunten kwamen op naam van Bruno Fernandes en Jadon Sancho. Na afloop van het duel vond er nog een strafschoppenserie plaats, en ook die won de ploeg van Erik ten Hag: 3-5.

Jurriën Timber begon aan de kant van Arsenal in de basis. Waar de verdediger afgelopen donderdag nog genoegen moest nemen met een (verdienstelijke) invalbeurt, mocht hij het ditmaal op de rechtsbackpositie direct vanaf de aftrap laten zien. Bij United ontbrak aanwinst André Onana nog onder de lat, waardoor Tom Heaton de kans kreeg zich te laten zijn. Verder stonden onder meer voormalig Ajacieden Lisandro Martínez en Antony in de basis, terwijl Van de Beek de hele wedstrijd op de bank zat.

The Mancunians kregen al vroeg in de wedstrijd een grote mogelijkheid. Kersverse aanvoerder Fernandes werd weggestuurd, lengde de bal terug op Antony, maar de Braziliaan schoot rakelings naast. Ook Arsenal was gevaarlijk: Gabriel Martinelli mocht geheel vrijstaand uithalen in het vijandelijke strafschopgebied, maar schoot de bal tot twee keer toe recht op Heaton af.

Na ruim een half uur spelen opende United de score, via Fernandes. De Portugees besloot maar eens uit te halen van een meter of twintig, en trof doel, ondanks dat de bal houdbaar leek voor doelman Aaron Ramsdale. Een paar minuten later werd het ook nog 0-2. Gabriel Magalhães maaide volledig langs de bal op de middenlijn, waarna Sancho doorbrak en hoog raakschoot.

In de tweede helft werden onder meer Timber en recordaankoop Declan Rice gewisseld. Met een gewijzigd team probeerden the Gunners nog terug te komen in de wedstrijd, en ze waren daar via de van Chelsea overgekomen Kai Havertz het dichtstbij. De Duitser kopte echter over op aangeven van Martin Ødegaard. 0-2 was dus de eindstand, waarna de strafschoppenserie ook nog met 3-5 werd gewonnen door United. Fábio Vieira was de enige die miste.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij de eerste doelpunt moest Ramsdale de bal absoluut hebben. De tweede zag Gabriel er niet goed uit, ben dan ook totaal geen fan van hem daar waar zijn collega het altijd wel uitstekend doet. Die knapt namelijk ook zijn vuile werk vaak voor hem op & het moment dat Saliba geblesseerd raakte in de competitie, was het eigenlijk gedaan met Arsenal.Eerste helft was leuk om te kijken, Arsenal had de eerste kwartier de overhand & laatste half uur was het United dat het betere van het spel had. De 2 - 0 was hard & goed ingeschoten van Sancho, die er opvallend goed & fit uit ziet. Minder dik dan de voorgaande jaren.Pre-Season games zeggen iets, maar niet veel, tussen United & Arsenal bestaan geen “friendlies”.Uiteindelijk zijn de wedstrijden in de competitie de resultaten die tellen! In speelronde 4 treffen deze giganten elkaar weer, & dan gaat het er anders aan toe..Edit: Mainoo speelde trouwens heel goed! & dat voor een 18 jarige.

23 juli 2023 om 09:26

Wat gek, ik heb Gabriel vorig seizoen namelijk vaker Saliba zijn vuile werk zien opknappen, omdat hij vaker verkeerd instapte. Wel mee eens dat we kansloos waren na zijn blessure, maar goed, van Saliba naar Holding... wat een nachtmerrie.

23 juli 2023 om 09:48

Gabriel wordt ook gewoon al tijden onderschat. Maakt idd fouten elk seizoen. Maar dat doet elke verdediger. Is sinds hij 3 jaar (?) geleden kwam de beste verdediger geweest bij Arsenal.

23 juli 2023 om 10:02

Heb deze pot niet kunnen kijken maar ik vind Saliba toch echt de betere. Gabriel heeft soms van die stomme momenten, penals weggeven of lomp overtredingen maken. Ik vind het wat dat betreft een beetje een verbeterde David Luiz. Moet daarbij wel eerlijk opmerken dat Gabriel Zinny naast zich had, die verdedigend toch wel beduidend zwakker is dan White die de partner is van Saliba aan de rechterkant.

23 juli 2023 om 10:09

Klopt dat Gabriel de beste verdediger was bij Arsenal. Maar sinds Saliba steevast in de basis staat kan je toch niet ontkennen dat Saliba Gabriel ruimschoots overtreft?
Zeg niet dat Gabriel een slechte verdediger is. Hij mag er echt wezen & zou voor vele ploegen een versterking zijn. Maar hij maakt wel cruciale fouten, het zijn er toch echt te veel op momenten dat je een fout niet kan permitteren!

23 juli 2023 om 10:11

Saliba was afgelopen seizoen erg goed, maar dat was gabriel ook. Ik zou dan niet meteen zeggen dat Saliba gabriel “ruimschoots overtreft”. Saliba zal dat misschien volgend jaar wel doen.

23 juli 2023 om 10:18

Ben het er niet mee eens. Op het moment dat Saliba geblesseerd raakte, was zoveel paniek achterin bij Arsenal. Hij is een absolute Leider & vechter voor se achterste linie! Denk dat hij echt wordt onderschat, in de zin van: Hij doet veel meer dan dat wat opvalt!Gabriel was na zijn blessure echt zoekende & de fouten kwamen toen al meer voor dan met Saliba. & als die fouten er alsnog waren, knapte Saliba het voor hem op.

23 juli 2023 om 10:20

Dat de paniek kwam is omdat Saliba vervangen werd door Holding. Dan ga je 5 klassen achteruit.

23 juli 2023 om 10:47

Met Gabriel is het altijd zweten achterin, mort geupgrade worden. Kan nier zo zijn dat je zulke fouten maakt. Hij heeft er echt een paar in een seizoen. Is nu 25 mag je toch wel meer van verwachten hij staat garant voor 5 fouten minimaal elka seizoen.

23 juli 2023 om 12:14

Maar als Gabriel geblesseerd zou raken, denk je toch niet het wel was gelukt met Saliba en Holding? En absolute leider? Als je goed kijkt is het met name Gabriel die de communicatie doet en de boel achterin op scherp houd. Vechter? Saliba is vooral een slimme voetballer, waar juist Gabriel een echte vechter is.

23 juli 2023 om 12:25

Ja en jij denkt dan van dijk en Ramos foutloos waren elk seizoen? 5 fouten per seizoen in een wedstrijdje of 50-60 valt wel mee hoor.

23 juli 2023 om 12:37

Precies. Gabriel is al ruim een seizoen of 3 onze rots in de branding. Saliba en Gabriel vullen elkaar uitstekend aan. Saliba is wat sneller en kan vaak al meer vooruit verdedigen, waardoor we hoger kunnen spelen en Gabriel kan vaak de man opvangen als Saliba iets te snel instapt.

23 juli 2023 om 13:19

Ramos en vvd vergelijken met Gabriel. Zo kan je elke verdediger verdedigen met die logica. Gabriel heeft gewoon moeite met lange ballen en dat was heel duidelijk te zien gister en vorig seizoen. Maar jullie zijn de personen die midden in het seizoen klagen wanneer hij cruciale fouten maakt.

Huh waarom dan die penalty reeks erbij? Een oefenduel zegt normaliter natuurlijk niks, maar als ik de aanwezige namen zie van 2 concurrenten die tegen elkaar gaan, heeft United het is och al goed gedaan. Goed momentum

23 juli 2023 om 09:11

Lijkt me om penalty's te oefenen met ene vol stadion en een beetje wedstrijddruk.
Toch wel de beste 'simulatie' als je het vergelijkt met penalty's oefenen op he trainingsveld.

23 juli 2023 om 09:21

Op verzoek van Arteta. Goed idee, met zo’n afgeladen stadion voel je toch iets van druk.

Het zou echt een wereldprestatie van ten Hag zijn, mocht die ook met United om de titel gaan strijden.

23 juli 2023 om 09:15

Onmogelijk met deze selectie. Arsenal, city en Liverpool hebben veel meer kwaliteit en vooral een veel bredere selectie.

23 juli 2023 om 09:24

Volgens mij was het ook onmogelijk dat Ajax toen een CL halve finale haalde met die selectie vergeleken met de rest. Op een paar secondes na bijna een finale gehaald. Het gaat er om wat je met die selectie doet. Als jij daar een machine van kan maken, een team die vecht voor elkaar. Dan maakt kwaliteit ineens een stuk minder uit. Daar weten Real Madrid, Juventus en Bayern alles van. En laat ten hag nou heel goed zijn in een team bouwen wat voor elkaar door het vuur gaat

23 juli 2023 om 09:26

CL groepsfase is 6 wedstrijden en daarna nog is 6 om de finale te bereiken. Dat is iets anders dan 38 wedstrijden constant presteren.

23 juli 2023 om 09:30

Hendrik eens onmogelijk, er ontbreekt nog een topspits als een Kane.

23 juli 2023 om 09:36

Soccerfan_1 ja eens dat het in principe mogelijk is. Maar ik vind met name de selectie van city zo extreem sterk dat het toch wel tegen onmogelijk aan zit. United komt zowel in de basis, maar vooral in de breedte, zo extreem veel kwaliteit tekort. Ik zou nog een top 4 eigenlijk al heel erg knap vinden.

23 juli 2023 om 09:47

@Soccerfan_1
In mijn ogen heeft hij dat vorig seizoen al gedaan. Daar stond al een team dat voor elkaar vocht. Daarmee hebben ze ook plek 3 bereikt. En dan hadden ze nog het geluk dat Liverpool en Chelsea een slecht seizoen hadden. Vooral Liverpool gaat echt wel weer meedoen. Sowieso niet te gelijken met een toernooi.
Mount en waarschijnlijk Hoylund zijn geen aankopen waarmee je ineens mee gaat doen. Daarom moeten ze ook van de Glazers af.
Kim en Kane dat zijn aankopen die bij een topclub met echte ambities passen. Hoylund zou niet meer dan een backup moeten zijn.

23 juli 2023 om 09:30

Titel is niet echt realistisch. Klopp, Arteta en Guardiola zitten al jaren bij hun club en hebben betere selecties. Maar wie weet kan ETH toch toveren

23 juli 2023 om 09:56

Ik denk dat United ook dit seizoen boven Liverpool eindigt. Ik vind onze selectie ook gewoon sterker. Arsenal moet dit seizoen op meerdere fronten presteren dus dat wil ik ook wel is zien. Ik denk dat City weer kampioen word maar zie United 2e worden. Met een echte topspits erbij doen we mee om alle prijzen.

23 juli 2023 om 10:03

Dan overschat je United echt wel hoor. Liverpool heeft een betere selectie. Daarnaast speelt united ook op meerdere fronten, net zoals Liverpool, arsenal en City. Alleen Chelsea en spurs hebben dat niet. Maar dat hoeft geen nadeel te zijn.

United gaat voor die kerel van Atalanta. Dat is geen topspits. Zelfs met een topspits heb je nog niet een selectie die goed genoeg is om City te verslaan over 38 wedstrijden.

23 juli 2023 om 12:27

Alleen de aanval van Liverpool is beter. Geen middenvelder van Liverpool zou basis staan bij United. United heeft vorig jaar laten zien op meerdere fronten mee te kunnen doen. Arsenal vloog al snel uit alle cups, en Liverpool ook. Ik zie geen reden waarom Liverpool en Arsenal verder zouden zijn dan United. In mijn ogen worden hun een beetje overschat. Liverpool zal het ongetwijfeld beter doen dan vorig jaar, maar ik zie ze niet voor de titel meespelen. United zal alleen maar beter worden onder Ten Hag.

23 juli 2023 om 09:31

Ik verwacht niet dat ten Hag dit seizoen met Manchester United een grote uitdager zal zijn om de titel. Schat teams als Manchester City en Arsenal (oefenwedstrijden zeggen weinig) hoger in en Liverpool zal dit seizoen ook weer gebrand zijn op revanche na het matige afgelopen seizoen en ook Liverpool schat ik dan iets hoger in. United kan het City, Arsenal en Liverpool wel heel lastig gaan maken en zullen vast wel een rol van betekenis spelen in de titelstrijd, maar dat zal uiteindelijk een minimale rol zijn verwacht ik.

Doelstelling zal denk ik vooral zijn om weer mee te strijden voor een plek in de top 4 en het bovengenoemde teams zo moeilijk mogelijk te maken. Tenzij United in de aankomende 5 weken ineens megaveel gaat uitgeven en meerdere spelers van grote naam zal halen, maar dat zal niet gebeuren en zullen vooral gerichte versterkingen halen.

Ik heb er wel vertrouwen in dat ten Hag United stap voor stap terug zal brengen naar het meestrijden om de landstitel en dat heeft tijd nodig. Die tijd en ruimte krijgt hij gelukkig ook en vorig jaar kreeg hij met aankopen zoals Martinez, Antony en Casemiro al spelers waarmee hij het naar zijn hand kon zetten en dit seizoen heeft hij dat tot dusver weer met Onana en Mount.

De puzzelstukjes zullen uiteindelijk steeds beter in elkaar gaan vallen. Voor nu moeten United en ten Hag zich nog focussen op een extra doelman (wordt Suzuki genoemd), een extra centrale verdediger die ook nog wel wat rek heeft om beter te worden (wordt Disasi genoemd), een extra middenvelder (wordt Amrabat genoemd, zou prima zijn als stand-in van Casemiro en zal ook dan nog genoeg wedstrijden spelen) en een nieuwe spits (misschien Højlund). Ze zijn opzicht al redelijk bezig met een 'schoonmaak', maar hebben wat dat betreft nog genoeg werk te verrichten: Bailly, Maguire, Martial (te blessuregevoelig), Greenwood, Fred, Henderson (op weg naar Nottingham Forest), Telles (op weg naar Saoedi Arabië), Pellistri (misschien tijdelijk naar FC Twente), Williams, van de Beek, Elanga (op weg naar Nottingham Forest), Mengi en Shoretire moeten ze allemaal proberen te laten vertrekken of verkopen.

Bespaar wel je veel geld, zeker qua salaris en kan je er waarschijnlijk nog leuke transfersommen aan overhouden. Zeker aan spelers als Maguire, Martial, Fred, Hederson maar ook van de Beek en Elanga.

Onana
Dalot
Varane
Martinez
Shaw
Casemiro
Mount
Antony
Fernandes
Rashford
Højlund
23 juli 2023 om 09:43

Rochester eens met het meeste dat je zegt. Alleen zou ik martial, greenwood, en vooral fred houden.
Ook denk ik niet dat je aan maguire, martial, en henderson leuke transfersommen kunt overhouden. Die verdienen zo exorbitant veel dat als ze al iets krijgen, het waarschijnlijk naar die spelers moet om hun salaris te compenseren.

Wel interessant dat er een penalty-reeks bij is.
Lijkt me met een vol stadion toch wel beter oefenen dan een paar penalty's maken op de training.

Vrij gemakkelijke overwinning. Een wedstrijd met 82k toeschouwers tussen rivalen maakt het toch iets meer dan een oefenpotje. Eerste helft gedomineerd, tweede helft United met een nieuw elftal en was Arsenal wat beter zonder veel te creëren. Ben benieuwd naar komend seizoen

23 juli 2023 om 11:22

Gedomineerd? United was beter als team, maar domineren is heel wat anders. Arsenal was ook wel matig.

23 juli 2023 om 11:57

Gedomineerd? Viel wel mee hoor. Je scoort de 1-0 uit het niets door een enorme blunder van Ramsdale en Gabriel maakt daar ook een enorme blunder. Arsenal was matig maar had toch een aantal enorme mogelijkheden om te scoren oa Martinelli en Eddie..

23 juli 2023 om 14:09

Mogelijkheden van Rashford en Antony dan maar vergeten, lekker makkelijk zo.

Oefenduel zegt natuurlijk niets, maar ben toch benieuwd of Arsenal hetzelfde kan laten zien als vorig jaar

Een leuke vermakelijke pot. Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen.

Alleen de 1e helft gekeken waarin United als team toch een stuk beter en gedisciplineerder was. Aan beide kanten voelde het ook niet als zomaar een vriendschappelijk potje.

Wat betreft spelers, Timber had Garnacho in z'n broekzak. Sancho heb ik nog nooit een sprint als bij de 2-0 zien maken in een United shirt. Havertz en Mount beide niet heel gelukkig en Mainoo was uitstekend.

En wat een waardeloos veld was dit, zoveel commercieel gedoe rond zo'n potje en niet eens een normaal veld kunnen presenteren.

Ik heb de wedstrijd gemist, kan iemand me vertellen hoe Mount gespeeld heeft?

23 juli 2023 om 09:23

Mount was heel matig! Zelfde geldt voor Havertz btw.Offtopic: Heb je Chelsea gezien vannacht en dan met name Jackson... zou wel eens de transfer van het seizoen kunnen worden pohh!!!

23 juli 2023 om 09:34

Erg leuke wedstrijd inderdaad, hopelijk wordt het snel beter dan krijg ik echt zin in de openingswedstrijd tegen Liverpool!

23 juli 2023 om 11:00

Nee ho, ho! De messias Arteta wilde hem hebben en hij zou minimaal 3 gouden ballen uit die jongen gaan slepen, want dat hij niet lekker speelde lag volledig aan Chelsea toch?!

23 juli 2023 om 11:55

Ja Havertz was echt slecht, Mount misschien nog wel slechter. Maar goed, het is pre season en ze zijn er net. Misschien goed om even te wachten tot het seizoen straks echt begonnen is. Al ben ik nooit fan van Havertz geweest en vanaf het begin al tegen z’n komst.. maar goed, we denken tegenwoordig dat iedereen er staat vanaf dag 1. Casemiro begon ook slecht bij United en kijk nu..

23 juli 2023 om 13:24

Verschil met casemiro is dat je verwachtingen had van hem. Met havertz wist je wat je binnen haalde. Ik begrijp die leeghoofden niet die havertz tijd willen geven en blindelings hopen dat het gewoon goed gaat komen. Wees realistisch.

Blunders van ramsdale en gabriel (die tot dat moment een hele goede wedstrijd speelde). De formatie van Arsenal zag er onwennig uit, met de punt naar achteren op het middenveld. Hoe vaak Man Utd ruimtes kon vinden achter de verdediging en tussen de linies is zorgwekkend. Rice en timber waren prima, maar Havertz was drama. Totaal niet gezien, niet aanvallend niet verdedigend. Ik hoop dat Partey blijft en de basispositie weer van hem overneemt, zodat Arsenal weer met de punt naar voren kan spelen. En ik hoop ook nog op een spits als backup van G.Jesus.

23 juli 2023 om 09:28

Arsenal speelde afgelopen seizoen ook al met een 6 en twee 8en. Dit is dus niks nieuws voor Arsenal.

23 juli 2023 om 09:38

Ja dat is op papier ook zo geweest. Maar het gaat er ook om wie je daar zet. Xhaka ipv Havertz is een groot verschil, die komt vaak ook de bal ophalen, die pakt de ballen af etc. Havertz is toch een aanvallender ingestelde voetballer. Met name als je Zinchenko niet in de basis hebt (die op het middenveld komt bij balbezit) en je zet een aanvallend ingestelde nr 8 dan heb je een probleem

23 juli 2023 om 09:43

Dat is niet op papier. Dat is gewoon in de praktijk. Als je Zinchenko niet in de basis hebt kies je voor Kiwior of Tomi. Beide schuiven ook in op het middenveld. Je hebt gewoon keuzes. Trossard bijv speelde ook op die positie de vorige oefenwedstrijd. Je kunt kiezen voor havertz, ESR, Trossard maar ook gewoon kiezen voor Rice en Partey. Afhankelijk van de tegenstanders.

23 juli 2023 om 21:57

Tomi was een slechte keuze op links, was vannacht weer te zien

Natuurlijk maar een oefenwedstrijd maar Rice en Havertz compleet onzichtbaar met Havertz die alleen opviel door een enorme misser. Toch enigszins opvallend dat Arsenal met ogenschijnlijk nagenoeg hun sterkste 11 (en die ook langer liet staan) absoluut geen vuist kon maken.

Aan United kant Mainoo weer erg goed, zou leuk zijn als hij dit jaar kan doorbreken. Die bal van Antony moet er echt in en helaas blessure voor Amad, hopelijk valt dat mee. Sancho erg scherp, Rashford absoluut nog niet.

Helaas, antony gaat op dezelfde voet verder waar hij gebleven was. Nul rendement. Vreselijk slecht ingeschoten die kans, weer lekker naar binnen en misschieten. Het is weer niks.
Sancho zag er goed uit, hoop dat hij nu echt eens gaat laten zien wat hij kan. Kan antony er meteen naast gezet worden.
Rice werd compleet overlopen. Ben blij dat we hem niet gehaald hebben en nee, dat is niet alleen gebaseerd op deze wedstrijd, dat heb ik maanden geleden al vaak genoeg gezegd. Engels en dus duur, maar daar ga je de oorlog niet mee winnen.
Sterk United eerste helft en tweede helft toch wel heel makkelijk op de been gebleven met grotendeels tweede keus.

23 juli 2023 om 10:19

“Engels en dus duur, daar ga je de oorlog niet mee winnen”. Wat is dat voor logica

23 juli 2023 om 10:40

Haha fantastisch dit soort gasten die doen alsof Rice een pannekoek is.

23 juli 2023 om 10:40

Misschien beetje verkeerd opgeschreven. Dat je de oorlog er niet mee gaat winnen is geen conclusie van het engels en duur zijn. Bedoelde meer ‘Engels en dus te duur voor wat hij is, met hem ga je de doorlog niet winnen’. Ik vind hem echt niet goed genoeg voor de top, maar wordt in Engeland enorm gehyped. Ik zie het gewoon niet.

23 juli 2023 om 10:46

Elke speler wordt gewoon verkocht voor teveel geld. Als united fan weet je daar alles van lijkt mij…

Rice heeft zich uitgebreid bewezen op niveau. Zowel bij west ham en Engeland. Denk dat je over een jaartje wel terugkomt op jouw mening.

23 juli 2023 om 10:54

Ben wel bang als dit het middenveld wordt coor komend seizoen. Veel en veel teveel uit balans. Havertz loopt er als een kip zonder kop bij gozer staat te vaak uit z'n positie waardoor het middenveld overlopen kan worden.

23 juli 2023 om 10:57

Ach het seizoen is nog niet eens begonnen. Beetje vertrouwen mag ook wel.

23 juli 2023 om 13:01

@Arsenal890. Het kan, en inderdaad, weet ik er alles van. In mijn eerste stukje geef ik ook aan dat antony niet goed genoeg is en dat deed ik heel vorig seizoen ook al, dus het is niet zo dat ik Arsenal zit te bashen. Ik ben het met je eens dat hij het goed deed bij West Ham, maar vond hem juist in de wedstrijden tegen de grote clubs tegenvallen. Precies hetzelfde bij Engeland. En dus vind ik persoonlijk dat hij zichzelf nog helemaal niet bewezen heeft.
Toen hij vorig seizoen aan United gelinkt werd, heb ik dan ook constant gezegd dat ik hem niet goed genoeg vind.
Voor jullie hoop ik dat jij gelijk krijgt, voor ons hoop ik dat ik gelijk krijg😉

23 juli 2023 om 13:10

We gaan het meemaken dit seizoen! Kan niet wachten totdat het seizoen eindelijk gestart is!

Heel goed United gezien. Overklaste dat middenveld van Arsenal toch wel. Rice en Havertz zagen er niet best uit. Denk ook niet dat je met Havertz op 8 kan spelen. Daar heeft hij de defensieve kwaliteiten niet voor. Antony was ook weer is matig in het afronden zeg. Daar moet die zich echt in verbeteren. Sancho daarentegen had een uitstekende 2-0 gemaakt waarin die optimaal profiteerde van die slippertje van Gabriel. Wel was het vreemd dat er daarna ook penalty's kwamen haha. Dus dan wint United eigenlijk twee keer in 1 wedstrijd.

23 juli 2023 om 12:50

Je kan niet echt conclusies trekken op basis van een preseason wedstrijd. Ik wil het nog een kans geven een middenveld dat bestaat uit Odegaard, Rice en Havertz.

23 juli 2023 om 17:55

Kan zeker maar ik zie er geen balans in. Zeker een Havertz die nooit bekend stond om het mee terug verdedigen.

Onana gaat zoveel toevoegen aan dit united.
Ze willen heel graag vanuit achteruit voetballen, en dat lukt aardig maar soms onstaat er paniek.

Onana is het type dat of iemand uitkapt en rust brengt.
Of de bal wegtrapt en je de huid vol scheld met waar je moest staan.

Ten hag is echt iets moois aan het bouwen.

Terechte overwinning van United al kwam het mede door twee enorme blunders. Arsenal was in de 1ste helft nog wel een aantal keer heel gevaarlijk, Martinelli had moeten scoren bijvoorbeeld. In de tweede helft leek het nergens op. Het is pre season maar dit soort wedstrijden wil je toch altijd graag winnen. Ramsdale z’n houding stoort mij soms wel, speelde echt slecht. Die 1-0 mag er nooit in, tweede was goed afgemaakt door Sancho. Nog even een woordje voor Martinez, wat een idioot is dat zeg: hard spelen heeft niemand problemen mee (ik geniet er zelfs van). Maar om in een pre season wedstrijd iemand zo overduidelijk proberen te blesseren is echt abnormaal. Je ziet hem gewoon alleen maar focussen op Saka z’n benen om hem vol met twee benen voorruit te tackelen., idiote actie ook weer. Het is een strijder maar wel een ontzettend onsportieve kerel zeg. Hou je agressie lekker binnen de spelregels. Vooral in een oefenpotje.. en het was ook wel jammer dat United het nodig vond om heel de wedstrijd dood te maken door zoveel overtredingen te maken. Door een friendly amper gele kaarten getrokken. Elke counter werd gestopt met een overtreding.

23 juli 2023 om 13:04

Ik denk dat jij de herhaling niet hebt gezien? Martinez tikt de bal weg, raakt daarna Saka met zijn dijbeen. Was niet eens een overtreding.
En arsenal haalde ook constant de counter eruit met een overtreding. Als deze twee tegen elkaar spelen, is het gewoon geen ‘oefenpotje’.

23 juli 2023 om 14:49

Tikt de bal weg maar komt wel als een idioot invliegen met Saka z’n benen klem met z’n tackle. Was gewoon gevaarlijk en in het ergste geval breek je iemand z’n been. Nergens voor nodig in mijn ogen::

Vond het wel treurig hoe die Martinez zo obsessief op Saka zat in te schoppen, alsof hij hem er gewoon uit wilde schoppen. Voor de rest een verdiende overwinning voor United. Arsenal begon sterk de eerste vijftien minuten, maar maken de kansen zoals die van Martinelli 2x, niet af.

Oefenwedstrijd, maar een verschrikkelijke aanslag van Martinez op Saka…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren