Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Manchester United betaalde tientallen miljoenen euro's te veel voor Antony'

Laatste update:

Manchester United heeft volgens onderzoek van The Athletic veel te veel geld betaald voor Antony. Ajax ontving medio 2022 95 miljoen euro voor de Braziliaanse vleugelaanvaller, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot 100 miljoen euro. Dat bedrag had echter veel lager kunnen liggen, zo klinkt het vanuit Engeland.

The Athletic zoomt in op het verval van Manchester United in de afgelopen jaren, nu Sir Jim Ratcliffe voor 25 procent eigenaar van Manchester United is geworden en naar verluidt 1,49 miljard euro in de club heeft gestopt. Er was klaarblijkelijk voldoende geld om mee te doen om de prijzen, maar er werd volgens het onderzoek op een verkeerde manier geïnvesteerd.

Zo werd toenmalig manager Ole Gunnar Solskjaer door scouts op de hoogte gebracht van de stormachtige ontwikkeling van Antony bij Ajax. De scoutingsafdeling van Manchester United voegde daaraan toe dat de buitenspeler vanwege diens kwaliteiten op circa 28 miljoen euro werd geschat.

Solskjaer haalde Antony echter nooit naar Old Trafford, daar de Noor in november 2021 werd ontslagen. De interesse in de voormalig Ajacied werd pas weer actueel toen Erik ten Hag in de zomer van 2022 aantrad als nieuwe manager. Het duurde echter wel even voordat Antony officieel kon worden gepresenteerd.

Ajax, met toen nog Edwin van der Sar als algemeen directeur, wilde het onderste uit de kan halen tijdens de onderhandelingen. Manchester United ging uiteindelijk akkoord met een transferbedrag van 95 miljoen euro voor Antony, met daarbij een bonusbedrag van 5 miljoen euro.

Antony tekende uiteindelijk een vijfjarig contract bij Manchester United, met de optie op nog een jaar extra bij the Red Devils. De Braziliaan kende een redelijk goede start in Engeland en scoorde kort na zijn entree in de met 3-1 gewonnen topper tegen Arsenal. Hij sloot zijn eerste seizoen in de Premier League af met vier treffers.

Ruim een jaar later hangt de vlag er heel anders bij. De op een na duurste aankoop in de clubhistorie was dit seizoen bijvoorbeeld nog geen enkele keer betrokken bij een goal van Manchester United. Daarnaast zijn veel supporters en analisten steeds vaker zeer ontevreden over het vertoonde spel van Antony. Volgens Transfermarkt is zijn waarde gedaald naar 35 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zelfs in de Eredivisie had Antony al een beperkt rendement en werkelijk iedereen in de voetbalwereld wist al meteen dat deze transfer voor dat bedrag totale waanzin was. Goed uitonderhandeld door Ajax.

24 december 2023 om 20:59

Zijn rendement was op papier juist prima. Alleen kon je aan alles zien dat het geflatteerd was.

24 december 2023 om 21:04

Voor een 'topspeler' was zijn rendement echt niet indrukwekkend hoor. In 20/21 was het redelijk met 9 goals en 8 assists maar zijn tweede seizoen was al minder met 8 goals en 4 assists. En dan moet je nagaan dat Ajax veel beter was destijds dan de andere clubs...

24 december 2023 om 21:14

Klopt. Gewoon een slechte speler zonder veel rendement. Teveel betaald en verloren. Gewoon je verlies nemen en hem proberen te lozen bij een saudische club.

24 december 2023 om 21:19

Het was bij Ajax natuurlijk geen slechte speler. Eerder een goede speler, met te weinig rendement. Je kan je afvragen of je dan zo'n speler moet halen als ie in de eredivisie te weinig rendement behaald (helemaal voor dat bedrag natuurlijk) , maar qua talent snapte ik wel dat Antony interessant was voor veel clubs. Het is wel grappig om te zien hoeveel mensen met de wetenschap van achteraf redeneren. Destijds was de algemene opinie toch wel veel meer dat er uiteraard te veel voor hem was betaald, maar er wel een groot talent was aangeschaft. Denk niet dat veel hadden verwacht dat hij het zo slecht zou doen.

24 december 2023 om 21:23

Idd, het was duidelijk dat ie wel kon voetballen en ondanks zijn niet heel bijzonder goede stats had hij echt wel veel invloed op t spel van Ajax en hield genoeg spelers bezig waardoor anderen wel in scoringspositie konden komen.

24 december 2023 om 21:49

Hoezo achteraf? Veel mensen riepen het al voordat ie naar Man U ging.

24 december 2023 om 21:54

Dit is zo achterhaald... United heeft destijds zelfs ook aangegeven teveel te hebben betaald, maar mede een investering van deze hoogte te doen om de transfercarrousel te starten. Ze konden namelijk op dat moment niemand overtuigen te komen en probeerden zo met een te hoog bedrag toch een speler voor langere periode te halen. Hij valt alleen nog meer tegen dan verwacht, maar dit soort berichten zijn echt voor de waan van de dag reacties. Erg jammer dat iedereen er zo op hapt..

24 december 2023 om 22:09

De transfercarroussel te starten? Op de laatste speeldag terwijl de andere clubs al voorzien waren? Nee hoor, was gewoon een paniekaankoop waarbij United volledig prat is gegaan op het vertrouwen van Ten Hag in Antony. En Ten Hag en Vd Sar konden elkaar wel wat gunnen als matties.

24 december 2023 om 22:13

Sure ff 100
Miljoen om de transfers te starten.
Voor 100 mil had je bijna iedereen kunnen en je haalt deze gozer.
Zelfs de meest nitwit zag al
Dat dit een speler voor onder de 20
Mil.

24 december 2023 om 22:14

@imkemontana: alleen Ajax supporters zeiden toen dat er een groot talent was aangeschaft. De rest van Nederland vond het toen al geen al te beste voetballer

24 december 2023 om 22:51

Madmarcel. Dan was de rest van Nederland toen of vol afgunst of blind Nogmaals, hij werd veel te duur aangeschaft, maar een transfermarkt bijv. schatte hem toen ook al op 40 miljoen, daar wordt een niet al te beste voetballer in de eredivisie natuurlijk niet op geschat.

25 december 2023 om 01:04

En toch had de rest van Nederland wel gelijk

25 december 2023 om 17:56

Inderdaad, er zijn wel meer buitenspelers die gewaardeerd worden op hoog niveau die beperkt rendement tonen.

Het is duidelijk dat hij te kort komt voor dit niveau, maar in dat Ajax, wat 2 seizoenen echt top was in NL en ook in CL goede dingen deed was hij een van de beste spelers. Hij bracht diepte en snelheid in het spel en combineerde dat met gevaarlijke dribbels. Daarmee hield hij altijd 2 man bezig en combineerde dat met snelle spelverplaatsing waardoor anderen ruimte hadden voor hun rendement. Dat is ook prima, wat het is natuurlijk teamsport.

Nadat hij vertrok, was alle diepte uit het spel verdwenen omdat Conceicao nog teveel jeugdspeler bleek te zijn en er dus anderen werden geprobeerd. Als hij nog jaartje was gebleven had Ajax vorig jaar heel ander seizoen gehad denk ik. Met hem was het grootste probleem, dat statische spel, er niet geweest.

Dit verhaal is bedoeld als nuance, 100m was natuurlijk idioot, maar 28m sloeg ook nergens op. Ik denk dat 45-50m met wat hij dat jaar had laten zien in CL icm Haller wel reeele waarde was.

24 december 2023 om 21:34

Ongeveer 20 goals en evenveel assists in ongeveer 60 duels. 1 op 3 vind ik voor een buitenspeler niet beperkt. Zijn betere cijfers dan een Bakayoko nu overlegt of spelers als Bergwijn en Neres destijds. Neemt niet weg dat 100 miljoen bezopen was.. maar om nou te doen alsof zijn rendement heel beperkt was?

24 december 2023 om 21:43

In 20/21 9 goals en 8 assists en in het seizoen daarna 8 goals en 4 assists. Dat is voor een aanvaller van Ajax echt een beperkt rendement.

24 december 2023 om 22:22

Je ziet bij Bakayoko wel een stijging (nu in 27 bij 17 doelpunten of de maker of de aangever) terwijl Antony in zijn laatste jaar vooral in de ED toch niet de beste cijfers had. Daarbij is Bakayoko ook jonger is dan Antony is zijn laatste jaar.

24 december 2023 om 22:24

Allemaal leuk en aardig zulke statistieken zonder verhaal erachter. Maar in zijn eerste seizoen als 19-jarige jochie voor het eerst in het buitenland had hij dus 9 goals en 8 assists in 32 wedstrijden. In zijn twee seizoen 8 goals en 4 assists in 23 wedstrijden. Nog steeds niet bijzonder goed, maar zo slecht als jullie pretenderen is ook weer niet het geval.

Bovendien laten jullie ook lekker makkelijk zijn statistieken in de champions league buiten beschouwing.

Overigens rechtvaardigt nog steeds zijn transfersom niet. Maar rond de 60 miljoen was echt wel marktconform geweest.

24 december 2023 om 22:27

Ja goed dat je het zegt. 3 goals in 11 CL wedstrijden zijn natuurlijk ook absolute top!

Voor een aanvaller van Ajax zijn die statistieken beperkt, zowel CL als eredivisie.

25 december 2023 om 02:29

Daarvoor moet je bij Haller zijn. Die miste ze zelfs op de doellijn.

25 december 2023 om 12:48

En 5 assists ja. Ook niet heel onbelangrijk. Verder is niet elke speler zijn waarde uit te drukken in statistieken. Wat antony nog belangrijker maakte dan zijn statistieken, was het feit dat hij 2 man bezig hield. Hierdoor kwam er voor andere spelers meer ruimte.

25 december 2023 om 00:20

Zeer goed onderhandeld van Ajax. Van der Sar in dit geval. Die deed in die tijd niet zoveel goed, maar werd geholpen door een ex werkgever en werknemer.

Toch is Antony een Braziliaans talent op de flanken die op dat moment toevallig ook aardig speelde in het nationale elftal. Die zijn altijd duur.

Nu vind ik het wel opvallend dat veel spelers de laatste tijd niet uit de verf komen bij United. Ondanks dat het een warme club is met trouwe supporters en een heel diep gewortelde kern van staf.

25 december 2023 om 02:27

In haller alle open kansen die hij kreeg had afgemaakt, dan had hij minimaal 40 assists gehad. Tot zover de mensen die alleen naar cijfers kijken, maar niet wat hij daadwerkelijk liet zien.

25 december 2023 om 04:13

Elke week had v Basten kritiek op Anthony, het was niet zozeer de kwaliteiten van de speler maar de makkelijke balverlies die hij leed. In de Eredivisie had die ook veel domme acties maar hij werd helemaal gehypet door een paar circus trucjes. De juiste keuzes leren maken had hij heel goed bij Ajax kunnen leren maar werd te vroeg geplukt. Hij was nog lang geen eindproduct.

Ik denk dat iedereen kan zien dat er teveel betaald is. Voor dat geld hadden ze echte wereldtoppers kunnen halen, en dan kom je aanzetten met Antony.......

24 december 2023 om 21:55

Die wereldtoppers moeten ook naar Man Utd willen komen. Man Utd wilde per se een linksbenige rechtsbuiten, omdat het dat nog niet had. Met deadline dat komt, betaal je al snel 100m. Arsenal was hetzelfde val getrapt met Pepe.

24 december 2023 om 22:24

Maar dan haal je een speler waarvan het heel erg te twijfelen was of hij het niveau aan kan en dan betaal je ook het dubbele van zijn potentiële waarde. Dan heb je het gewoon heel slecht gedaan

Je zou toch denken dat iemand aan de bel zou trekken en zegt 'nee, voor het helft van het bedrag krijg je een andere speler met een soortgelijk profiel'.

Het is wel duidelijk dat Ten Hag destijds volledig in de paniekmodus zat om een speler als Antony voor zoveel geld te kopen op de laatste dag van de transfermarkt. Antony is nooit een hoogvlieger geweest en haalde in de Eredivisie al geen goede statistieken. Dat had eigenlijk al een goede indicatie moeten zijn dat hij in de PL er al helemaal niets van zou gaan bakken. Het leek meer op een vriendendienst richting Ajax en/of Antony dan een verstandige transfer voor dat geld. Het zou mij niets verbazen als Ten Hag tijdens zijn vertrek bij Ajax aan Antony heeft beloofd om hem mee te nemen naar Manchester.

Dit wisten we al in nederland voordat hij überhaupt 1 wedstrijd had gespeeld daar,zijn statistieken waren niet bijzonder in de eredivisie,maar deed het aardig in de cl en is een braziliaan...

24 december 2023 om 23:45

En iedere club zal volgens mij het tarief verhogen wanneer united zich meldt.
Iedereen weet dat zij altijd veel te veel betalen.

Jezus joh een heel onderzoek naar iets wat al heel duidelijk was vanaf het begin haha. United was gewoon wanhopig en betaalde dat bedrag wat Ajax vroeg. Uit zijn tijd bij Ajax wist je ook wel dat Antony nooit een goed rendement had in de Eredivisie. Dan wist je al dat hij het heel moeilijk zou krijgen in de Premier League. Maar goed United is wel koning in veel meer betalen dan zou moeten. Dat heb je ook gezien met Lukaku, Sancho, Pogba etc. En niet alleen voor de transfersom maar ook de bijbehorende salarissen...

Ik vergeet nooit zijn actie tegen Sheffield. Zijn trademark useless spin. Hij werdt zo duizelig dat een simpele pass daarna naar Casemiro naar de achterlijn rolde. Daarna een duimpje naar Casemiro te grappig..

En waar blijkt uit het artikel nu uit dat er teveel betaald? Ik zie daar niet echt een onderbouwing voor. Dat ze hem eerder wellicht goedkoper hadden kunnen halen en dat 100mln veel geld is weten we allemaal. En dat hij tot nu toe een stuk minder presteert en zijn waarde daardoor flink is gedaald, is ook duidelijk. Verder is de marktwaarde bij voetbal gewoon wat de gek ervoor geeft.

24 december 2023 om 23:56

Ze hadden Gakpo en Kudus kunnen halen en nog geld over hadden gehad ipv anthony.. Anthony heeft natuurlijk een geweldige techniek en explosiviteit hij mist alleen rendement en daar hadden ze op gehoopt dat erin te kunnen trainen maarja dat is gigantisch mislukt. met het geld van hojlund en Anthony hadden ze ook Kudus en osimhen kunnen halen bijvoorbeeld.dir hadden zich al veel meer bewezen

25 december 2023 om 00:30

Dit. 100%. Te veel. Waar slaat dat op? Als ik een nieuwe auto koop en hem jarenlang kapot rijd. Heb ik dan te veel betaald of ben ik er slecht mee omgegaan. En als de auto opeens stuk gaat, heb ik dan teveel betaald of pech gehad. En dan hebben we het hier over voetballers, mensen, complexe wezens, waarbij je betaalt voor potentie als je een jonge speler haalt. En of die potentie eruit komt, ligt niet aan het bedrag dat je ervoor betaalt maar aan je eigen omgeving die je creëert en de speler zelf. Ik lees ook geen onderbouwing voor waarom ze te veel hebben betaald.

haha dit was allang duidelijk..

Antony is denk ik ook de grootste miskoop die United ooit heeft gehad. wel jammer want hij bij Ajax echt een geweldenaar maar het niveau van Engeland is duidelijk nog te hoog voor hem..

Je zou ervan uit gaan dat zien ze in Manchester ook wel, alleen te laat. Het kwaad is dan al geschied.Mcguire Mount Anthony allemaal weggegooid geld. Dat kon je verwachten maar daar wil ManU steeds achter komen als het al te laat is en de spelers een te lang en duur contract hebben.

Ja, die is lekker makkelijk. Je kunt ook zeggen dat Solskjaer het dus goed gezien had om hem niet te kopen…

Ik heb het al eens in een eerder artikel gezegt.
De daadwerkelijke waarde van een speler en wat er voor iemand betaald wordt is veel te groot.
Daarom is de hele transfermarkt ook 'ziek'
Spelers krijgen prijskaartjes omgehangen die hun een bepaalde extra druk oplegt.Alleen de allergrootste talenten der aarde zullen de bedragen die worden betaald voor hun ook waarmaken maar zelfs bij hun is het geen garantie door eventuele blessures.

Het is daarom ook niet terecht dat spelers helemaal afgezeikt worden waar een hoge prijs voor is betaald omdat de spelers zelf er niet voor kiezen.
Clubs moeten gewoon niet meer gaan betalen dan wat een speler waard is dat moeten ze gewoon afspreken alle clubs onderling uiteindelijk loopt een contract af en kan een speler zelf een keuze maken waar hij zijn carriere voortzet dan zijn meteen die spelletjes met allemaal die zaakwaarnemers ook afgelopen door clubs tegen elkaar op te laten bieden om maar meer en meer geld te kunnen krijgen terwijl er helemaal niet meer gekeken wordt of een speler wel past bij een club en of de club op het moment ook de juiste stap is voor de speler.

Ik kan me nog herinneren op het Ajax netwerk forum dat ze zelfs bij 80 miljoen het niet genoeg vonden. Lachwekkend.

25 december 2023 om 00:01

Die jongens hadden groot gelijk. Waarom 80 accepteren als je ook 95 kan vangen 😉

Hadden ze daar nou echt een onderzoek voor nodig ? Belachelijk dat er zoveel betaald is voor die jongen . Denk dat de helft al netjes was geweest. Het is te hopen dat Antony weer snel begint met voetballen anders zal hij behoren tot de grootste miskopen van de laatste jaren

Wat een hype rondom een speler kan doen, ongekend. De bedragen die in het voetbal rondgaan zijn al debiel, maar als je voor dit soort clowns ook al deze bedragen gaat betalen. Mag toch geen verassing zijn dat hij geen 95 miljoen waard is, bij Ajax overschat en bij United ontmaskerd.

Anthony vond ik wel een bijzondere speler bij Ajax, hij heeft ernstige familie problemen en dat zie je in zijn spel, en het maak mij geen moer uit of het een miljardair 100 miljoen heeft gekost. Antony komt er wel bovenop.

24 december 2023 om 23:19

Altijd een matig rendement gehad, leeft van de show en dat vindt men gauw mooi. Buiten dat gewoon een mannetje met nare manieren.

Ik vraag mij nu echt af welke clubs in de rij staan voor Antony als ManUtd hem wil dumpen. Zeker gezien zijn riante salaris zou het zomaar eens een paar seizoenen banken daar en salaris opstrijken.
Hij gaat zelf nooit voor een lager salaris settlen bij een pakweg Roma of Sevilla oid.
En zelfs deze clubs moet je ook nog maar zien of hij iedereen daar uit de basis speelt en 10-15 goals en assists. Heb toch echt het gevoel dat het een mooi weer voetballer was die van een goed draaiende Ajax heeft geprofiteerd.

@ alle Ajacieden,

Wie lacht er nu het hardste..... juist Ajax die hebben gewoon voor een goede voetballer in de ED 95 miljoen gevangen terwijl ze echt wel wisten dat 40-50 destijds al heel erg hoog was, maar ze wisten ook dat Erik ten Hag hem perse wilde hebben en dus Man United toch wel zou betalen(doen ze altijd).

Maar iedere Ajacied was lyrisch over hem en volgens hun was hij de beste van de eredivisie en mocht bv Gakpo(50 miljoen maar opgeleverd) zijn veters nog niet strikken enz enz en zie nu hij bakt er eigenlijk niks van op dit niveau heeft ie een zeer nare manier van doen op het veld als ie een klein tikje kreeg(meteen zeer agressief maar zelf smerige overtredingen maken tot en met) en houd ie behoorlijk van theater om zijn tegenstanders een kaart aan te naaien.

Kijk waar diezelfde Gapko nu staat en hoe het met Anthony is gesteld dan mag Anthony de schoenen van Gapko en zelfs die van Bakayoko niet eens meer strikken.

Kortom Ajax zeer slim en goed onderhandeld en nu lekker door

Groeten van een echte Psv supporter

25 december 2023 om 00:25

Ik ben vrijwel vanaf het begin bijzonder gecharmeerd geweest van Gakpo. Dat vind ik een veel completere speler dan Antony en daarnaast ook een makkelijkere persoonlijkheid. Alleen is hij Nederlands en niet Braziliaans en heeft Antony in een ploeg gespeeld die indruk heeft gemaakt in de cl.

Antony is een mooi weer voetballer. Als het loopt zie je entertainment en soms mooie schoten die de lange hoek in vliegen(op eredivisie niveau dan). Als het niet loopt is het 100x niks. Dat was in de eredivisie al zo. Hij is nooit consistent goed geweest. Als hij zijn potentie kan koppelen aan consistentie kan het een goede voetballer zijn. Maar buitencategorie of wereldtop zal het nooit zijn. 95 miljoen? Lachwekkend. Maar daar kan Antony overigens niets aan doen.

De Premier League is ook totaal geen competitie voor hem. Te hoge intensiteit. Spanje zou beter bij hem passen. En dan bij een subtopper zoals Sevilla o.i.d.

Wat een gelul. Je betaalt wat je wil betalen. Als je ergens 'te veel' voor betaalt, ben je bedrogen. Het kopen van jonge voetballers is een gok. Je koopt talent. Dat kan eruit komen of niet. Dat ligt ook aan je eigen club. Als ze Antony beter hadden gemaakt ipv hem hadden laten stagneren in zijn ontwikkeling, was hij nu basisspeler bij Brazilië en wel die 100 miljoen waard. Nu is hij de helft waard. Niet omdat ze te veel hebben betaald, maar omdat ze bij United geen team en omstandigheden kunnen smeden waarin spelers beter worden. Te veel betaald... zo simpel gedacht. Zeg dan, slecht onderhandeld. Daar kan ik nog inkomen. Maar waar de 'te' in 'te veel' op is gebaseerd bij voetballers is altijd puur koffiedik. Zorgen ze bij United eerst maar eens dat ze überhaupt een speler laten floreren, of die nou 1 euro of 95 miljoen kost.

25 december 2023 om 00:27

Daar heb je zeker een punt. Er zijn teveel spelers die zich niet ontwikkelen bij United. Dat zouden ze zich toch eens moeten afvragen.

25 december 2023 om 00:55

Dat had ik ook gewoon kunnen opschrijven, maar ik moest er weer een heel verhaal van maken.

Hij is altijd een overgewaardeerde speler geweest. Dat geld wat Manu heeft moeten betalen is schandalig veel, hij is het simpelweg niet waard. Dat zeg ik al vanaf dag één bij Manu. Maarja, ze stellen Maguire ook nog steeds op dus echt serieus kan je grote mannen daar toch niet nemen?

Gewoon een goede prijs voor de idiote eigenaren van Man Utd. Voordat een transfer plaatsvindt zijn er tenminste 4-5 instanties bij betrokken. Overmars, bedankt! Is praktisch gezien gewoon het financiële polster voor Mislukkingtat geweest.

Hoe wil je in een ‘wat de gek ervoor geeft’ markt aantonen dat er teveel is betaald? Grote onzin dus. Man U wilde iets wat onder contract stond bij Ajax en had er dit voor over. De rest is quatsch.

Antony heeft ontzettend veel baat gehad door het samenspel met Mazraoui.Daardoor had hij ruimte voor acties en het geven van voorzetten op Haller. Bij United snappen en hebben de spelers niet het vermogen om het spel te spelen dat Ten Hag voor ogen heeft te spelen.de .eerste spelers . Antony is wel een eenzijdige voetballer. Zeer voorspelbaar en nul rendement bij United.Ik denk dat hij niet geschikt is voor de Premier League.

Het is ook een verschil of Dortmund of United belt. Een club uit Engeland heeft nu eenmaal een veel hoger budget, dus zo gel is het jiet dat niet Engelse clubs veel hoger in de boom gaan zitten als die interesse tonen.
100 mij was duidelijk (te) veel maar 28 was natuurlijk ook te weinig, zeker omdat hij toendertijd heel belangrijk was voor Ajax.
70 a 80mlj was ook prima geweest mijnsinziens.

Maar nogmaals zo werkt de markt nu eenmaal, toendertijd een geweldig talent in tijde van de transfer.
Las net weer dat Real ook rustig 60 miljoen betaald voor een speler uit Brazilië. Antony heeft al miljoenen gekost voor Ajax dus die 28 mij slaat ook nergens op

Gewoon een goede speler alleen is hier inderdaad veel te veel voor betaald!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren