Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer Antony spreekt duidelijke taal over toekomst bij Man United

Laatste update:

Het lijkt er niet op dat Antony op korte termijn gaat vertrekken bij Manchester United. Zaakwaarnemer Junior Pedroso heeft nog geen enkel signaal van de club ontvangen dat de Braziliaan op de transferlijst staat, zoals The Evening Standard eerder deze week schreef. Wel geeft Pedroso toe dat de prestaties van zijn cliënt momenteel ondermaats zijn. "Hij begrijpt dit heel goed", vertelt Pedroso aan United In Focus, clubwatcher van the Red Devils.

Het huwelijk tussen Antony en United mag nog geen succes heten. Na een doelpunt bij zijn debuut tegen Arsenal volgde een wisselend seizoen, en deze jaargang schreef de aanvaller zelfs nog geen enkel(e) doelpunt of assist op zijn naam.

De geluiden over een vertrek beginnen daarom steeds harder te klinken. The Evening Standard beweerde dinsdag dat United Antony voor ongeveer de helft van zijn aankoopbedrag – een slordige 100 miljoen euro, betaald aan Ajax – in Saudi-Arabië probeert te slijten.

Fabrizio Romano ontkende het gerucht al snel, wat kracht wordt bijgezet door Pedroso's statement. "Manchester United heeft tot dusver nog geen enkele intentie voor een verkoop gecommuniceerd, noch in januari, noch komende zomer", aldus de zaakwaarnemer.

Pedroso erkent wel dat zijn cliënt meer moet leveren dan hij doet. Daar zou Antony zijn levensstijl drastisch voor aangepast hebben.

"Hij heeft zijn huis speciaal ingericht om zijn spieren sneller en beter te kunnen laten herstellen", somt Pedroso op. "De Premier League vraagt fysiek heel veel van je, en daar kwam hij vorig jaar pas voor het eerst mee in aanraking. Ook heeft hij zijn dieet verbeterd, gebaseerd op voorschriften van een voedingsdeskundige. Hij eet beter en hij slaapt beter en vroeger."

Antony hoopt zondag zijn productiedroogte te doorbreken, wanneer United het in FA Cup-verband opneemt tegen Newport County. Zijn laatste doelpunt voor de club dateert van april vorig jaar, toen Antony de score opende in het Premier League-duel met Nottingham Forrest (0-2).

Moet Manchester United afscheid nemen van Antony?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gek, in de voetbalwereld heb ik het gevoel dat als ontwikkelingen worden ontkend het juist dichterbij komt.

26 januari 2024 om 12:25

Nou in dit geval geloof ik het wel. Het salaris wat hij nu bij United krijgt krijgt ie natuurlijk nergens anders.

Ondanks dat hij nu niet presteert hoop ik echt dat Ajax hem een halfjaar kan huren. Helaas lijkt dat wel onmogelijk op dit moment.

26 januari 2024 om 12:26

Nul doelpunten en nul assists. Ja echt een aanwinst voor Ajax. Ik weet dat Berghuis drama is maar hem in te ruilen voor deze toneelspeler met losse handjes? Lijkt me niet wat Ajax moet willen.

26 januari 2024 om 13:37

Berghuis drama? Zou hem maar koesteren

26 januari 2024 om 14:05

Is natuurlijk wel een totaal ander niveau. Berghuis zou in de premier league ook 0 doelpunten en assists hebben.

26 januari 2024 om 14:20

Als je als rechtsbuiten / aanvallende middenvelder tot op heden nog maar 2x hebt gescoord dan draag je niet veel bij aan het elftal. Hij verdient 4 miljoen per jaar. En voelt zich ook nog eens tegoed voor dit Ajax.

Bergwijn wordt veel op afgegeven maar die heeft tenminste nog 7x gescoord. Is ook niet heel bijzonder maar in ieder geval beter dan Berghuis.

26 januari 2024 om 14:27

@burdym,

82% passnauwkeurigheid, en zijn laatste 8 wedstrijden heeft hij 1 doelpunt, 7 assists en 24 keypasses.
Dan doe je het niet zo slecht hoor....

26 januari 2024 om 15:02

Overdrijven is ook een vak.. Geeft sinds de laatste 2 maanden heel veel assists. Het begin van het seizoen moet je in dit geval niet meerekenen..

26 januari 2024 om 16:23

Prima dat jij hier tevreden mee bent. Maar van een ervaren speler die 4 miljoen verdient en die zich samen met Bergwijn de beste van het elftal vind verwacht ik wel wat meer. En die 82% zegt mij niet zoveel, zijn veel ballen breed en terug.

Ik verwacht van een speler van zijn statuur en ervaring dat hij de jonge jongens helpt en op sleeptouw neemt. Maar het is andersom. Het is ook niet voor niets nu het weer een beetje beter gaat met Ajax dat hij weer wat assists geeft. Het gaat niet beter dankzij Berghuis maar ondanks Berghuis. Het is een mooi weer voetballer die als eerste verzaakt als het team hem nodig heeft.

Ik kan me niet voorstellen dat ze bij Ajax geen voedingsdeskundige hebben die hem eerder al heeft verteld hoe hij zijn dieet goed op orde moet hebben. Dat betekent dus dat hij eerder niet voor de sport leefde, waar hij dit nu wel doet.

Het is al vaak genoeg gezegd, maar met die kennis is het toch bijzonder dat Ten Hag zijn club 100 miljoen liet betalen voor Antony.

26 januari 2024 om 12:34

Nou, hij had bij Ajax al flinke acne en ik weet nog dat ik toen dacht: die eet vast troep en drinkt frisdrank als water. En nu lees ik dit. Tja, blijft een jongen uit de favella. Iedereen heeft veel aan hem verdiend (clubs en agenten) maar echt goed is hij blijkbaar nooit begeleid. Triest om te zien.

26 januari 2024 om 13:58

Een beetje makkelijk om zijn acne als bewijs te zien dat hij troep eet en drinkt. Hoeft helemaal niet zo te zijn. Ik zag laatst ook een interview dat Antony bij Ajax bij degene was die een voorbeeld was omdat ie vaker dan anderen in de gym was en extra trainingen deed.

26 januari 2024 om 16:19

Ja of hij heeft juist acne omdat hij er een gezond eiwitrijk dieet op nahoudt en die eiwitten veel uit zuivel haalt; dat is eveneens een vaker voorkomende oorzaak van puistjes. Dat is waarschijnlijk ook niet waar, maar een redenering volgens dezelfde standaarden als de jouwe.

Overigens is acne, zeker op de leeftijd van Antony bij Ajax, in by far de meeste gevallen gewoon een gevolg van een veranderend lichaam in de transitie van puber naar volwassene.

Antony mag buiten het veld een niet zo heel eerbaar mens zijn in alle facetten (afgaand op die verhalen met dat mishandelen van zijn vriendin) en binnen het veld een beetje verongelijkt, hij werkt zich altijd de tering, elke wedstrijd. Hij speelt ondanks zijn gebrek aan kwaliteiten heel veel bij United, maar hij verdedigt ook by far het meest mee van alle buitenspelers. Hij kan het tempo in de PL gewoon niet aan om bepalend te zijn, volgens mij is dat de reden.

26 januari 2024 om 13:47

Ten Hag zal vast aangedrongen hebben op een rechtsbuiten maar natuurlijk nooit gezegd 100 miljoen dikke prima. Gewoon weer classic United, veel te laat, maar 1 doelwit en dan veel te veel betaald. Scouts hadden hem op 25m geschat bij United zelfs.

26 januari 2024 om 14:10

Begin van de transferperiode hadden ze hem gewoon kunnen ophalen voor 60 miljoen. Dat was nog steeds (te) veel geweest maar iig en totaal ander kaliber dan het huidige bedrag

26 januari 2024 om 14:32

Ik vind het sowieso vreemd. Dat je Ten Hag verantwoordelijk houdt voor het aantrekken van Antony, oke. Echter doet hij natuurlijk de onderhandelingen niet en is inderdaad ook niet verantwoordelijk voor het belachelijke bedrag en salaris.

Hoe richt je je huis in om je spieren sneller te laten herstellen? Is dat een soort Feng Shui 2.0?

26 januari 2024 om 12:59

Dat dat is hoogstwaarschijnlijk met hulpmiddelen zoals een ijsbad, stoomcabine's, sauna's, massage- en sportruimte etc.

26 januari 2024 om 14:54

Dit klinkt wel logischer dan Feng Shui 2.0 nu je het zegt.

26 januari 2024 om 18:50

Ik vind jouw optie leuker.

Too little, too late ben ik bang voor. Die jongen kan echt wel goed voetballen maar eigenlijk wordt er aangegeven dat hij niet als een prof heeft geleefd, dat kun je gewoon niet maken richting je werkgever. Ook wel bizar dat dit via de zaakwaarnemer aan het licht komt, hier moet een grote club toch bovenop zitten zou je denken.

Die jongen gaat gewoon lekker zijn contract uitzitten natuurlijk. Tenzij Saudi langskomt.

Zijn prestaties zijn ondermaats volgens zijn zaakwaarnemer.
Bizarre uitspraak. Ten eerste omdat hij nog nooit heeft gespresteerd bij Man U.
Daarnaast toegeven dat die matig speelt helpt hem ook niet verder om langer bij de club te blijven.

Ze zijn zeker al bezig met een transfer en door deze uitspraken om de transfer te vergemakkelijken.
Zou hem wel zien spelen in de Serie A. Denk dat die voor Juventus, Napoli of Roma van waarde kan zijn. Al is de vraagprijs boven hun budget.

Hij kan niet eens ergens anders naartoe zonder fors in te leveren en dat betekent direct ook minder knaken voor de zaakwaarnemer, dus waarom zegt die beste man dit?

"junior Pedroso heeft nog geen enkel signaal van de club ontvangen dat de Braziliaan op de transferlijst staat"

Tja, dat signaal hoef je ook helemaal niet te hebben. Als je kost wat Antony kost en gekost heeft en levert wat hij levert, lijkt het me overduidelijk dat de club je liever vandaag dan morgen ziet gaan. Die doet alsof z'n neus bloedt, want die weet precies waar dit naartoe gaat.

Die blijven lekker zitten tot ze een leuke deal van United krijgen om het contract te kunnen verscheuren. Antony gaat namelijk nergens anders ook maar de helft daarvan verdienen en voor deze zaakwaarnemer is het ook gunstig dat Antony transfervrij op de markt komt.

Ongelofelijk dat ten Hag deze speler niet aan de gang krijgt, terwijl die bij Ajax zo excelleerde.

Zou bijna een statement van Mislintat kunnen zijn. Maar deze is van mijzelf.

26 januari 2024 om 15:55

In de eredivisie spelen dan ook amper echte verdedigers. Ajax was ook een paar klassen beter dan de rest. En als je dan een topwedstrijd speelt dan speelde hij tegen Malacia of Max, ook geen toppers. Je ziet gewoon als het niveau omhoog gaat dat Antony geen enkele speler voorbij komt als hij weinig ruimte heeft.

26 januari 2024 om 20:56

Maar hij had toch ook geweldig gespeeld in de CL, dus de 100 miljoen was wel verantwoord

26 januari 2024 om 16:24

Hij hield twee man bezig bij Ajax waardoor Haller/brobbey, Berghuis en Tadic meer ruimte kregen, maar zijn statistieken bij Ajax waren natuurlijk ook niet denderend. Haal daar nog een paar goals en assists vanaf omdat de PL veel sneller gaat dan de Eredivisie en het niveau over de breedte van de competitie erg hoog ligt en je komt wel ongeveer uit op zijn statistieken van vorig seizoen in de PL.

Dit seizoen is het nog veel beroerder natuurlijk, maar United draait ook veel beroerder dan vorig seizoen en zo heeft Ten Hag dat bij Ajax ook nog nooit gehad natuurlijk omdat hij altijd (by far) de beste van de competitie was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren