Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City profiteert van slechte reeks van 'Nederlands' Newcastle

Laatste update:
/

Titelfavoriet Manchester City is het nieuwe seizoen in de Premier League met een overwinning gestart. Het sterrenensemble van manager Manuel Pellegrini zegevierde zondag met 0-2 over Newcastle United, dat in de afgelopen zes seizoenen slechts één keer zijn openingswedstrijd won. De doelpunten kwamen op naam van David Silva en invaller Sergio Agüero. Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Tim Krul verschenen aan het startsignaal, maar de nog geblesseerde Siem de Jong bekeek het duel vanaf de tribune.

In een zeer enerverende eerste helft op St James' Park maakte Newcastle United een uitstekende indruk. Het was echter Manchester City dat met een minimale voorsprong de rust inging, mede omdat het team van Pardew er niet in slaagde om doelrijpe kansen te creëren. De eerste mogelijkheid was voor Edin Dzeko, die in de derde minuut echter Krul op z’n weg vond. De strijd vond vooral op het middenveld plaats, met een Newcastle dat wilde imponeren maar creativiteit ontbeerde om bij het doelgebied van the Citizens ook daadwerkelijk gevaarlijk te worden.

Naarmate het rustsignaal in zicht kwam, nam de druk van Newcastle op de defensie van Manchester City alsmaar toe. Vooral Rémy Cabella was een continue plaag voor de bezoekers. Tegen de verhouding in nam de ploeg van Pellegrini op koele wijze echter de leiding. Dzeko bezorgde een lange bal in de voeten van Silva, die het leer vervolgens laag achter Krul werkte: 0-1. Na de onderbreking gingen the Magpies fel op jacht naar de gelijkmaker. De beste kans was voor Paul Dummett; hij kopte het leer over het doel van de weifelende Joe Hart.

Manchester City kwam echter sterk terug, speelde op balbezit en was twintig minuten lang gevaarlijker dan Newcastle United. Een kopbal van Dzeko ging maar net over het doel van Krul en dat gold ook voor een vrije trap van Yaya Touré. In de laatste tien minuten zette de ploeg van Pardew alles op alles om op gelijke hoogte te komen. Een inzet van Ayoze Pérez ging luttele centimeters naast en men deed er alles aan om de bal richting het doelgebied van Hart te krijgen. Eén minuut na een jammerlijke misser van Moussa Sissoko gooide Agüero het duel in het slot: 0-2. Krul keerde de eerste inzet van de spits, die vervolgens sneller was dan Fabio Coloccini om de rebound te verzilveren.

Prolongeert Manchester City zijn landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Janmaat was dramatisch slecht. Niemand wilde de bal naar hem spelen.. Verder prachtige hakbal van Dzeko en mooie goal Silva.

17 augustus 2014 om 19:32

Idd. Janmaat speelde echt een slechte wedstrijd. Hij is al sinds het wk minder in vorm. Ik dacht dat hij wel gemakkelijk zou aanhaken aan het niveau, maar het is pas zijn eerste wedstrijd. Hopen voor die jongen dat hij zich herpakt.

17 augustus 2014 om 20:04

Ik geef hem nog 10 wedstrijden en dan kunnen we beoordelen of het om een miskoop gaat. Maar ook op het forum van newcastle zijn ze niet positief.

Slordige start van City in de lastige startwedstrijd uit tegen Newcastle. City had eigenlijk moeten doordrukken voor de 2-0. Omdat ze dat niet deden riskeerden ze om tegen een gelijkmaker aan te lopen. Fernando en Kompany waren echt fantastisch. Glichy speelde ook goed als RB, wat niet zijn natuurlijk positie is. Nu focussen en op naar Liverpool!

Janmaat was overigens dramatisch.

17 augustus 2014 om 19:29

Hoe speelde Dzeko?

17 augustus 2014 om 19:34

Ik vond hem erg balvast en aanwezig. Deed veel goede dingen in het positiespel en was belangrijk bij de goal door zijn assist. Zelf verder niet echt gevaarlijk, op een enkele kopbal na.

17 augustus 2014 om 19:40

Dzeko speelde zijn rol goed! Gaf een goddelijk hakje als assist op de 1-0 van Silva. En gebruikte zijn lichaam goed, zodat zijn teamgenoten langs de verdediger konden rushen. Een beetje wat Negredo bij vlagen ook deed vorig jaar. Verder een aantal keer leuke hoogstandjes en vooral een nuttige bliksemafleider in de 16. Vond hem zeer degelijk spelen.

17 augustus 2014 om 19:58

Goddelijk nog wel.
Heb God nog nooit gezien, laat staan een hakje zien geven.

17 augustus 2014 om 20:09

@dikke drikus

Er zijn dingen die je niet letterlijk bedoeld. Ik zal het woordenboek er voor je bij pakken. Encyclo.nl: goddelijk,
1) als iets met God of een god verband houdt
2) als iets erg fijn of lekker is | synoniem van heerlijk. Dus: wat een heerlijk hakballetje

17 augustus 2014 om 20:23

Duidelijk

17 augustus 2014 om 22:39

Hoe speelde Fernando ? Heb de wedstrijd niet kunnen kijken ivm werk.

17 augustus 2014 om 23:08

@valderrama

Fernando vond ik een van de beste van het veld. Speelt dieper dan Fernandinho op het middenveld en functioneert bij vlagen zelfs als extra centrale verdediger. Hij is sterk en zijn slidings en onderscheppingen met zijn uitschuif benen zijn geniaal. Hij is ijzersterk in duels en kan ook prima passen.

Op het einde speelde City met de driehoek: Toure, Fernandinho en Fernando. Met Toure met de punt naar voren zeg maar. Fernando kan je een beetje vergelijken met Garcia qua hoe hij speelt. Vooral om aanvallen eruit te halen en de bal vloeiend heen en weer te laten gaan. Hij is ook een stuk beter dan Garcia.

Sorry maar dat Newcastle kan er echt niks van wat ik heb gezien.

17 augustus 2014 om 19:44

Dan heb je de wedstrijd niet gezien want Newcastle had bij vlagen meer balbezit dan City. We moeten ze pas beoordelen als ze Siem, Tiote, Ben Arfa, Santon, Papiss Cisse etc. terug hebben.

17 augustus 2014 om 20:00

Ben Arfa keert niet meer terug, gaat wss weg

17 augustus 2014 om 20:11

Balbezit, nou en. Ze deden er niet zoveel mee...

17 augustus 2014 om 20:42

Daarnaast hoop ik toch niet dat ze die Calbella eruit halen, vond ik toch echt een leuke voetballer om naar te kijken en ik vind het ook een goeie voetballer. Beter dan Siem of Ben Arfa imo.

Krul wel bijzonder matig bij beide goals zeg.

17 augustus 2014 om 23:41

Hij kan zich ook alleen focussen op penalty s, 90 min. Is teveel gevraagd.

Wat was het laatste half uur ongelofelijk spannend. Ik heb echt de premier league gemist. Newcastle United had zoveel kansen om op 1-1 te komen, maar ze hadden totaal geen geluk. Verder ben ik blij dat Jovetic speelde. Wat speelde hij goed. Cabella speelde ook geweldig.

18 augustus 2014 om 09:09

Jovetic speelde goed? die man snapte er totaal niks van ..zo veel balverlies en gemiste kansen (egoistisch) mischien nog erger als Tevez toen der tijd ...
Allemaal onzin als Jovetic niet zo egoistisch was... maarja zoveel fouten , volgens mij staat die op het punt om te vertrekken en wilde zichzelf laten zien ofzo..
Dzeko was geweldig,kompany een beest en Clichy+kolarov waren zeer goed bezig maar...toure en Nasri vielen me een beetje tegen

17 augustus 2014 om 19:14

Ook Krul was slecht, logisch dat van gaal voor cillessen koos.

17 augustus 2014 om 20:12

Wat te denken van Anita? Heel goed dat hij niet mee was dit wk

17 augustus 2014 om 20:30

Anita heeft zich al bewezen in de pl. Die heeft al wat meer krediet opgebouwd dan janmaat.

Krul overigens ook, maar was vandaag niet in zijn dagje.

17 augustus 2014 om 20:40

Anita heeft zich helemaal niet bewezen in de PL man, hou toch op. Hij wordt niet voor niets constant op een andere plek neergegooid, hij is pure opvulling daar.

17 augustus 2014 om 20:47

Hij heeft 75! wedstrijden op de teller in de pl. Toch aardig aantal wedstrijden lijkt me..

Wat was die Janmaat slecht zeg... jezus mina... de 1ste goal was zijn schuld en je zag dat zijn medemaats hem naar gelang van de wedstrijd gewoonweg negeerde omdat hij ofwel de bal inleverde ofwel een slechte bal speelde. bij die 2de goal gaat krul ook niet vrijuit.

Maar wat heb ik genoten van die Cabella heerlijke speler.

Het ziet ernaar uit dat City samen met Chelsea gaat spelen om de titel.

17 augustus 2014 om 20:00

Whahaha.
En dat weet je NU al zeker?
Seizoen duurt nog lang hoor.

18 augustus 2014 om 12:26

tuurlijk joh dat weten we al 1 f***** speelronde. laten ff wachten op oordelen bij de 10e speelronde....

Onder de indruk van Newcastle, zit nu behoorlijk wat voetbal in. Riviere was sterk en behendig, maar zijn doelpogingen waren teleurstellend. Cabella speelt goed en Coloccini was goed in de verdediging en opbouw. City was erg flets, eigenlijk verwacht ik dat ze dit seizoen meedraaien om de titel, maar niet zullen schitteren. Trouwens, 'anita maakte zijn opwachting als vervanger van Obertan', dat klopt niet echt. Obertan staat geen basis, Anita wel. Normaal gesproken is het centrale middenveld Tiote-Anita.

17 augustus 2014 om 19:16

Onder de indruk van Newcastle? Ze hebben een neuwe rechtsback nodig. City speelde op een drafje en moest zich niet inspannen om eenvoudig te winnen.

17 augustus 2014 om 19:24

Nieuwe rechtsback nodig omdat hij een slechte wedstrijd speelt tegen de kampioen zet je haat tegen Nederlanders ff opzij...

17 augustus 2014 om 19:31

Hoezo haat? Janmaat is zwaar overschat omdat ie leuk speelde in de eredivisie. Vond het nog grappig dat mensen zeiden dat arsenaal hem moest halen. Janmaat liep echt alleen maar achter kolarov aan omdat hij verkeerd instapte en niet goed de binnenkant hield. In sommige situaties moet je niet te strak op je man staan. Newcastle knokte er wel voor tempo lag hoog er werd veel door gespeeld heb premier league gemist.

17 augustus 2014 om 19:33

Man het is zijn eerste wedstrijd op een hoger niveau tegen de kampioen dan is het logisch dat hij het moeilijk heeft

17 augustus 2014 om 19:41

Najaa op het WK kon hij het ook niet belopen. Je hebt wel gelijk tegen city is het lastig met die vele positief wisselingen maar hij deed echt alles bijna verkeerd. Maar is goed over een paar maanden gaan we zien hoe nufc en Janmaat ervoor staan.

17 augustus 2014 om 20:00

Ik haat absoluut geen nederlanders!!! Ik ben fan van robben, van persie, depay, cillessen,...

Iedereen geeft hier toe (zelfs nederlanders) dat Janmaat dramatisch was.

17 augustus 2014 om 20:14

Ja, maar niemand slaat zover door als jij doet. Janmaat speelde niet best, maar Newcastle moet nog steeds erg blij zijn dat ze hem hebben kunnen aantrekken en dat zal dit seizoen wel blijken.

17 augustus 2014 om 20:29

Ja natuurlijk sla ik door, het gaat om een miljoenenaankoop voor een nederlands international..
Moest hij nu transfervrij zijn overgenomen, dan zou ik hier niet zo overreageren.

Als vermaelen zo slecht begint bij barcelona, zal ik hem ook sterk bekritiseren.

17 augustus 2014 om 20:41

@ Clintje
Janmaat is een super complete back. Ik heb een hekel aan die 'aanvallers' op de back, zoals Marcelo of Alba. Wanneer je een keer onder druk staat mis je met dergelijke spelers een goede defensie. Janmaat kan goed opkomen, maar vergeet nooit zijn taken. Typetje Zabaleta, Azpil, Debuchy.

Ik denk dat hij het zeer goed gaat doen. Om hem op basis van één wedstrijd tegen de landskampioen af te schrijven is nogal debiel. En omdat een speler uit de Eredivisie komt betekent dat nog niet dat hij overschat is. Mooi voorbeeld vind ik Maxwell, goeie back bij Ajax maar kon hem missen. Uiteindelijk heeft hij een zieke carrière achter de rug.

17 augustus 2014 om 21:28

Nou hij vergat zijn belangrijkste taak verdedigen. Ik heb vaker op Janmaat gelet ook toen hij hier in nl speelde. Ja hij deed het leuk in de eredivisie, vergeleken met vroeger heeft een back het een stuk makkelijker aangezien er niet veel buitenspelers zijn die een hoog niveau hebben in NL. Janmaat is leuk maar denk dat ie in bpl te kort komt maar geef hem de tijd ik denk dat het niks wordt maar hij moet ook wennen aan het hoge tempo.

17 augustus 2014 om 19:48

Obertan kwam erin voor Anita ik denk dat ze dat bedoelen want Obertan is inderdaad geen basis en mocht vorig seizoen al vertrekken. Dat hij nu erin kwam heeft er meer mee te maken dat ze hem nog even in de etalage willen zetten vermoed ik.

Janmaat was inderdaad heel slecht en VDW zal waarschijnlijk meer erkenning krijgen nu op VZ aangezien hij het wel wekelijks laat zien bij Psg. Ik kan nog steeds niet geloven dat mensen echt dachten dat Janmaat beter is.

17 augustus 2014 om 20:46

Wat is er mis met iedereen. Hij speelt zijn eerste officiële wedstrijd in de PL. Je kan pas oordelen op basis van meerdere wedstrijd. Bij veel spelers duurt het in de PL zelfs een jaar tot ze zich helemaal hebben aangepast.

Lol en mensen gingen jamaat overschatten voor de wk. Veel zeiden dat hij een wereld topper ging worden.

17 augustus 2014 om 19:18

Je zal die maar tot 2020 hebben gecontracteerd wat een grap is me dat zeg.

17 augustus 2014 om 19:29

Op basis van 1 wedstrijd? Grappig! Vergeten hoe hij in oranje op het WK na gespeeld heeft? Speelde vandaag erg kut, maar deed dat ook bij zijn debuut in oranje!

17 augustus 2014 om 19:44

Op een gegeven moment kreeg zelfs Paul Verhaegh de voorkeur.

Je moet je niet blindstaren op het WK wat helaas veel mensen hier doen. Op het WK heeft heel Nederland boven hun kunnen gespeeld door Louis Van Gaal.

Janmaat is gewoon overschat en dat zullen ze nu bij Newcastle ook wel hebben door hebben.

17 augustus 2014 om 20:44

Geef hem wat tijd man, iedereen staat opeens in de rij om hem af te branden. Beetje flauw. Janmaat heeft zich in 2 seizoenen bij Feyenoord bewezen een prima rechtsback te zijn, de beste in de competitie zelfs. Hij is nu eenmaal geen natuurtalent, hij moet zich aanpassen aan een hoger niveau. Dat zag je bij Oranje en dat zag je vandaag ook. Ik ben er van overtuigd dat hij na een wedstrijd of 10 helemaal gewend is aan de competitie en gewoon een prima kracht is voor Newcastle.

17 augustus 2014 om 21:50

Ook in de Eredivisie vond ik hem niet altijd overtuigen. Hij liep weleens door het middenveld van RKC heen, maarja, dat kan alleen hier. Santiago Arias en Ricardo van Rhijn vind ik zelf beter trouwens.

Manchester City gaat denk ik een leuk seizoen tegemoet. Ik zie een duidelijke lijn naar voren komen om combinerend aan te vallen, maar ook om individuele acties te maken. De balans ontbreekt nog, maar dat maakt niet zoveel uit aangezien het de eerste wedstrijd van het seizoen is. Er zit in ieder geval een duidelijke lijn in.
In verdedigend opzicht moet City uitkijken dat er niet teveel ruimte in het midden wordt gelaten. Ze drukken hun tegenstander naar de zijkant omdat de bal daar makkelijk te veroveren is, maar zoals ik al zei kan er dan aardig wat ruimte in het midden ontstaan. Tegen een ploeg met goed positiespel kunnen ze het moeilijk gaan krijgen.

Newcastle is echt een opportunistisch zooitje ongeregeld als ik dit zo zie. Ik kan geen lijn in hun spel ontdekken afgezien van de bal opportunistisch naar voren pompen. In een nietszeggende wedstrijd als deze kan ik al zien dat Pardew niet echt een begaafde coach is en dat hun bestuur een grote fout heeft gemaakt met hem een contract tot 2020 te geven.

Trouwens is dit nog maar de eerste wedstrijd van het seizoen, dus veel conclusies kan je er niet uit trekken. Lekker dat City de drie punten binnen heeft. Zo ga je nou met een goed gevoel het seizoen in.

17 augustus 2014 om 19:37

Gelukkig hebben we nu Fernando. Echt een goede anchorman en dan heb je nog Fernandinho en ook Yaya Toure. Over powerhouses gesproken op het middenveld. Fernandinho heeft ook de snelheid om counters te onderbreken en Fernando de onderscheppingsskills.

17 augustus 2014 om 19:45

Inderdaad. Die drie was ik nog vergeten. Die zijn echt goed met onderscheppen zeg, ik ben echt onder de indruk geraakt daarvan. Wanneer dit team op gang komt gaat het echt een hoop teams omver blazen, daar ben ik van overtuigd. Zoveel kwaliteit erin met een goede manager.

17 augustus 2014 om 19:49

Absoluut! En dan nog Mangala erbij en Zabaleta natuurlijk en een fitte Aguero. Tot nu toe is die Fernando een hele goede aankoop! Zeker strategisch gezien een speler die City moet hebben met het aanvallende spel. Garcia probeerde die rol vorig jaar in te vullen, maar komt tekort voor de absolute top. Verdedigend vond ik City top. En zolang de verdediging solide is hoef je niet steeds 4 goals te maken om te winnen zoals Liverpool.

17 augustus 2014 om 20:57

Hij is een killer onze Fernando. Echte cvm maar toch een pak mobieler dan Garcia.

Zakelijke overwinning van City,maar dat was het verder wel Newcastle had niks te zeggen. Dit PL seizoen gaat ongelooflijk spannend worden,wat ik dit weekend gezien heb is geweldig veel spannende wedstrijden. Ben benieuwd of Chelsea morgen Burnley van de mat kan spelen

Dramatisch niveau van Newcastle. Makkelijke overwinning van City. Had geen enkel moment het geloof dat er hier voor Newcastle iets te halen viel.

17 augustus 2014 om 19:31

Siem gebleseerd ? ? ? Dat meen je niet ?

17 augustus 2014 om 19:43

Die 2 kansen op het laatst had ik het idee dat er 1-1 zou komen, en vooral die ene net naast de paal. Je hebt stalen zenuwen als je toen nog steeds dacht dat er niets te halen viel

Goede overwinning. Newcastle uit is een lastige pot dus dit obstakel is weer genomen. Ben blij met Fernando, speelde erg goed. Op naar Liverpool!

17 augustus 2014 om 19:41

Haha Fernando, je bedoelt de tweeling overbodige broer van Fernandinho?

Slechte overwinning en kon zeker mis gaan hier. Newcastle was vorig jaar niet lastig en behoorde tot de makkelijkere overwinningen uit. Het nieuwe Newcastle met spelers zoals Cabella is onberekenbaar en een stuk lastiger.

17 augustus 2014 om 19:55

Overbodige broer? Ik zou zeggen compenserende broer. Fernandinho denkt aanvallend en wilt soms mee naar voren gaan. Daar heeft Toure ook een handje van. Fernando is het slot op de deur die achter blijft en als een halve vooruitgeschoven centrale verdediger functioneert bij vlagen. Ze lijken wel erg op elkaar haha

ik had het gevoel dat het 1-1 zou worden maar toch nog 2-0 voor city
die hebben gewoon een sterke team en nog eens toppers op de bank ik verwacht dat ze dit jaar kampioen worden anders wordt het gewoon chelsea.

janmaat slechtste man op het veld, maar geef hem nog 10 wedstrijden dan kunnen we zeggen of het een miskoop is of niet

Ik denk dat vandaag alle lof naar Newcastle toe mag gaan, leuk hard werkend voetbal met die cabella als grootste verassing vind ik.

Man city was vandaag te verslaan en vond een gelijkspel helemaal niet gek als je naar het verloop van de wedstrijd keek.

Net zoals Arsenal en Liverpool met de hakken over de sloot gewonnen.

Man City zette Newcastle gecontroleerd opzij.gewoon een verschil in kwaliteit; beide goals van City zie ik Newcastle niet 1, 2, 3 maken. Janmaat viel mij overigens niet in het bijzonder op, maar lees overwegend negatieve reacties over hem.
Toch blijf ik me verbazen over de resultaten (10 overwinningen op rij in de Premier League) die City behaald met deze ouderwetse tactiek. Een 442 met twee centrale middenvelders. Ieder ander elftal zou overlopen worden. Natuurlijk kruipen Silva en Nasri veel naar binnen, maar dat is vooral in aanvallend opzicht. Verdedigend spelen Toure en Fernando steeds tegen drie man; ze compenseren gelukkig voor City veel met hun kracht.

17 augustus 2014 om 19:46

City speelt ook regelmatig 4-2-3-1. Maar inderdaad tegen topclubs is 4-4-2 of in dit geval 4-2-2-2 niet al te handig. Tegen Barca zag je ook dat ze een mannetje tekort kwamen op het middenveld.

17 augustus 2014 om 19:47

compenseren? Yaya is verdedigend niet de meest actieve speler, dan zou Fernando dus een superman moeten zijn

Newcastle mistte op een haar na de goal en Sissokho verpestte een gouden kans in het laatste kwartier, dus waarom zegt iedereen steeds dat Man City gecontroleerd speelde? Ze speelde erg matig vond ik.

17 augustus 2014 om 19:53

Ze speelde controlerend op de manier dat ze niet naar de 2-0 gingen zoeken en gingen doordrukken, maar ze probeerde de bal op het middenveld te houden en regelmatig terug naar de keeper te spelen. Alleen om de bal te houden dus en de wedstrijd uit te kunnen spelen.

17 augustus 2014 om 20:33

Als je met een tweemansmiddenveld speelt moeten beiden supermannen zijn. Je rent je gek omdat je altijd een man minder hebt. Hij is verdedigend minder capabel dan Fernandinho of Fernando, maar in deze wedstrijd speelde hij heel prima in de zone naast Fernando voor de verdediging en maakte hij verdedigend erg veel meters. Ik vond hem vandaag heel degelijk spelen.

17 augustus 2014 om 20:53

Tegen teams als Barca zouden ze nog 4-3-3 kunnen gaan spelen. Met Fernando, Fernandinho en Toure op het middenveld. En Silva, Navas/nasri en Aguero voorin.

18 augustus 2014 om 00:49

Vandaag was Silva ook wel vaak op de linksbackpositie aan het meeverdedigen, dat deed hij goed. Maar als je tegen een Barcelona speelt dan rent hij te vaak achter die back aan (al rende hij nu niet achter Janmaat aan maar assisteerde hij gewoon zonaal). Silva is een tien die prima in een vrije rol vanaf links kan spelen maar niet de rol van linksbuiten op hem kan nemen. Daarom komt Kolarov er ook zo overdreven vaak overheen. Heerlijk om te zien maar tegen de absolute top zal het niet zo vaak kunnen gebeuren.

Jovetic was wat wild vandaag, hij dreigt zijn plek in de basis te verliezen vrees ik. Dat terwijl ik in hem een mogelijke linksvoor in topwedstrijden zag. Ik heb dit verhaal volgens mij ook al 10x gehouden

Remy cabella zou echt iets zijn voor ajax. wat kan die man voetballen

17 augustus 2014 om 20:35

Absoluut niet. Dramatisch positiespel. Leuke dribbelaar waar veel dreiging vanuit gaat, maar verspeelt ook veel onnodige ballen en neemt lang niet altijd de juiste beslissing.

17 augustus 2014 om 21:09

Dat doet shone wel zeker, komt fysiek tekort en speelt leuk tegen een willem 2 en nac

17 augustus 2014 om 21:52

Hij doet geen gekke dingen en is een bruikbare speler.

janmaat debuteerde echt niet goed, cabella is een goeie dribbelaar.

Spannende wedstrijd met City toch wat meer klasse voor de doelmond. Maar Fernando laat dadelijk zien uit welk hout hij gesneden is. He killed before and he will kill again

Collocini en Cabella vond ik goed spelen aan Newcastle gezien. Voor City niet echt een uitblinker gezien. Had gehoopt meer te kunnen genieten van Jovetic, op de een of andere manier gun ik hem een heel goede carrière. Dzeko redelijk goed vond ik, middenveld redelijk, verdediging redelijk. City was imo gewoon redelijk.

Daarnaast vond ik Janmaat ook niet goed spelen maar ook weer niet zo slecht als hier wordt verteld. Zeker niet goed, maar niet afschuwelijk amateuristisch.

18 augustus 2014 om 09:12

Dzeko redelijk goed? wow Dzeko was de MoM .. bepaalde het spel zette zo vaak mensen vrij en was zelf ook vaak in scorings positie maar de medespelers die gaan voor eigen succes... Nasri2x,jovetic5x of meer

Ik zat net match of the day te kijken op BBC, daar namen ze Janmaat even onder de loep. Verdedigend was hij erg, maar dan ook echt erg matig.

Jovetic was belachelijk! zo egoistsich ( al de hele voorbereiding) maar hoop dat aguero snel inzetbaar is en negredo !

Dzeko speelde naar behoren en de rest ook wel, ik denk dat Janmaat heel goed wordt als hij in de loop van een aantal wedstrijden een beetje uit de verf komt

City was erg slecht, Newcastle had met een goeie Spits hier zeker gelijk kunnen spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren