Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United krijgt ‘no-brainer’ van 80 miljoen euro voorgesteld: ‘Meteen doen’

Laatste update:

De wegen van Paul Pogba en Manchester United scheiden mogelijk na dit seizoen. De middenvelder wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek uit Manchester en Andy Gray adviseert de club om Jack Grealish van Aston Villa aan te trekken als de vervanger van de Fransman.

Grealish wordt in de Engelse media gelinkt aan Manchester United. De 24-jarige middenvelder speelde vorig seizoen een belangrijke rol bij de promotie naar de Premier League. Deze jaargang kwam hij reeds tot 7 doelpunten en 6 assists in 26 wedstrijden. United-manager Ole Gunnar Solskjaer was begin december nog lovend over Grealish nadat Aston Villa met 2-2 gelijkspeelde op Old Trafford. De woorden van Solskjaer versterkten de geruchten over een mogelijke transfer van Grealish naar the Red Devils.

Pogba wordt op zijn beurt in verband gebracht met clubs als Juventus en Real Madrid. Hij stond het grootste deel van dit seizoen aan de kant met een blessure. Gray, oud-speler van onder meer Aston Villa, Crystal Palace en Tottenham Hotspur, vindt dat Pogba zijn transfersom van 105 miljoen euro nooit heeft terugbetaald op het veld en denkt dat Grealish een uitstekende vervanger zou zijn. “We weten niet of het voetbal ooit nog hetzelfde zal zijn en in welke mate het coronavirus van invloed zal zijn op de waarde en salarissen van spelers”, zegt hij tegen de Daily Star. “Maar als ik Pogba voor honderd miljoen pond (113 miljoen euro, red.) kan verkopen en Grealish voor zeventig miljoen (80 miljoen euro, red.) zou kunnen halen, zou ik dat meteen doen. Dat is een no-brainer.”

“United kan misschien zijn geld voor Pogba nog terugverdienen”, vervolgt Gray, die denkt dat Pogba’s marktwaarde nog altijd hoog is doordat hij op commercieel gebied interessant is. “Hij heeft miljoenen fans op sociale media. Tegenwoordig is dat belangrijk voor clubs. Maar fans geven daar niets om. Zij willen dat hij een bijdrage levert op het veld. Hij heeft simpelweg gefaald bij United. Of dat zijn eigen schuld is of dat hij pech heeft gehad door blessures? Ik denk dat het een combinatie van beide factoren is. Ik ken Pogba niet, dus ik kan niets zeggen over zijn karakter. Ik beoordeel hem op wat hij heeft laten zien bij United en dat is niet genoeg.”

Denk jij dat Jack Grealish zou slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind dit wel een heerlijke voetballer, elke wedstrijd van AV de beste man op het veld met gigantisch veel dreiging. Zijn uitstraling is ook prachtig: dat haar, die sokken haha.. Mooi man. Heeft United defensief niet meer nodig? Je leest super veel over aanvallers, maar daar zijn ze redelijk bezet toch?

Ik begrijp het gewoon niet. 70 miljoen voor zo een speler. Waarom shoppen zij gewoon niet bij Ajax. Met dat geld kan je Van de Beek halen plus Tagliafico.

6 april 2020 om 09:51

Ja voor 70 miljoen kan je ook heel ADO, Rkc en VVV halen alleen united heeft meer aan 1 topspeler dan meerdere mindere spelers

6 april 2020 om 09:57

Opzich zou Tagliafico best werken bij Man U denk ik. Met Williams hebben ze een groot talent erachter maar voor een club zo groot als Man U is Shaw met Williams mager. Van de Beek zou ik als Man U zijnde niet doen, zou eerder een meer defensieve speler halen en zorgen dat het middenveld achter Fernandes kloppende raakt. Fred, McTominay en Matig hebben ze nu toch, kan best een speler bij als Pogba vertrekt (om die reden niet genoemd) en vd Beek zou daar niet type voor zijn.

6 april 2020 om 11:43

Een rechtsback heeft United ook niet nodig, Achter Wan Bissaka en Dalot komt met Ethan Laird er weer een groot talent door. Laird is de reden dat Williams naar de linkerkant verhuist in de jeugd. Ik zie persoonlijk liever een goede rechtsbuiten komen.

6 april 2020 om 15:22

Wan bissaka is alles behalve wisselvallig en is wel de laatste back die zomaar even het bos ingestuurd wordt. Hij is vrij jong idd maar heeft al flink wat wedstrijden op premier league niveau in de benen dus het stadium van wisselvallig talent is hij wel gepasseerd. Ik vind hem verdedigend een van de betere rechtsbacks ter wereld.

6 april 2020 om 09:57

Omdat Grealish bijna wekelijks laat zien dat hij een van de betere spelmakers is in de Premier League denk ik?

6 april 2020 om 10:09

Van de Beek moet wel de meest overschatte speler OOIT zijn🤣 Wat in vredesnaam zag/ziet Real Madrid in hem???!!!

6 april 2020 om 11:34

Ik snap dat het geen zin heeft om te reageren op zo'n reactie, maar ik doe het toch. Van de Beek haalde vorig seizoen bij vlagen een belachelijk hoog niveau, dat valt met droge ogen niet te ontkennen. Dit seizoen veel minder, en zie ik hem inmiddels niet meer naar Real gaan nee. Maar argelopen zomer begreep ik de interesse zeer zeker.

6 april 2020 om 12:20

Maar dat bewijst toch een beetje zijn punt USofDude? Van de Beek haalt een goed niveau in een elftal wat top draaide en een uitzonderlijk seizoen draaide. Echter, draait de rest minder dan is dat hoge niveau van Van de Beek ook weg. Dat maakt van hem geen slechte speler, maar niet absoluut top niveau. En United is bezig om terug te groeien naar waar ze waren: de top. Dan gaat Van de Beek je dus niet verder helpen in mijn optiek, omdat hij dat niveau alleen haalt als een heel team top draait. Hij is niet zoals Bruno nu bij United laat zien: binnen komen en impact hebben.

6 april 2020 om 13:57

Mee eens dat Man U hem niet moet halen, maar Marseillefan93 noemt VD Beek de meest overschatte voetballer ooit, en weet niet wat Real ooit in hem zag. Daar ben ik het dan ook niet mee eens.

6 april 2020 om 17:58

Kijk eens naar Pogba..die maakt bij Manu toch ook niet het verschil? Zou me erg verbazen als deze jongen van AV dat opeens wel,gaat doen...

7 april 2020 om 00:49

@AhmedMohammed Kom op mijn schoot mijn jongen, dan leg ik het je even uit. Grealish is in de PL 1 van de betere middenvelders en vervolgens is hij heel constant. Van de Beek is een overschatte voetballer. Het is geen absolute wereldspeler en ook niet in wording. Manchester United is bezig om het team weer omhoog te brengen, en dan moet je niet voor Van de Beek gaan. Van de Beek hoort eerder bij een team als Sevilla, Lyon of misschien Dortmund, daar zou hij wel belangrijk kunnen zijn. Tagliafico zou wel een goeie aankoop kunnen zijn. Om hem dan te laten concurreren met Luke Shaw.

Hoewel Grealish een fenomenale voetballer is die definitief toe is aan een stap hoger, zou dit een totaal onnodige aankoop zijn aangezien United daar al goed voorzien is met Bruno Fernandes die voor enorm veel extra’s heeft gezorgd.

6 april 2020 om 10:03

Grealish is leuk voor de juiste prijs, wat concurrentie is niks mis mee, daarnaast kan ie ook voorin spelen als ie naar binnen kan trekken in een vrije rol. Dus dan zou hij er extra bij kunnen komen voor concurrentie. Dat Pogba gaat is namelijk ook helemaal niet zeker. Dus voor 80 miljoen moet je hem indd niet halen. Voor 50 mogen ze het van mij proberen. Maar echt niks meer.

6 april 2020 om 10:48

Voor 50 ga je hem niet halen denk ik , Villa heeft geld geroken en zal het onderste uit de kan willen. Ik ben het overigens wel met je eens , 80 miljoen is gewoon te veel. Het is een beetje vergelijkbaar met Maguire , hij is ook een goede verdediger maar 50 miljoen was een mooiere prijs geweest.

waarom grealish halen, terwijl je net een topper met de naam ""bruno fernandes" binnen hebt gehaald? denk dat united eerder op zoek moet naar een nieuwe motor of cvm. matic wordt oud, en met alleen mctominay en fred ga je het niet ver schoppen gezien de concurrentie

Het kan aan mij liggen, maar Grealish is toch een ander type dan Pogba? Grealish is meer iemand die moet concurreren met Fernandes. Dan vind ik 80 miljoen best veel voor iemand die met 1 van je betere spelers moet gaan concurreren. Haal dan een echte vervanger. Als je Fernandes niet had gehad, dan was het logisch dat Grealish in beeld zou zijn. Al vind ik dan nog steeds 80 miljoen erg prijzig.

Grealish is goed, maar ik vind Madisson toch wat beter.

6 april 2020 om 12:07

Maddison heeft betere passing en vrije trap. Grealish loopt 4km meer tijdens de wedstrijd in verdedigend opzicht en neemt zijn hele team op sleeptouw. Maddison trekt meer naar binnen terwijl Grealish over de hele flank het midden loopt. United heeft Bruno en dan zou Maddison voor zijn voeten lopen. Als je een technische bruno samen met James en Grealish, beide met drive, mentaliteit en werklust op de 3 posities achter de spits zet....pfff dan heeft elke verdediging en middenveld het zwaar in de opbouw.

Ligt er maar net aan hoe ze willen gaan spelen. Als ze met 2 spitsen (kane/rashford) willen spelen dan gaat Bruno vanaf de flanken spelen in een 442, maar als je met 1 spits gaat spelen (rashford) dan is er plek voor Grealish op links en Bruno in een 451 in het midden. Persoonlijk zou ik voor de 451 gaan en naast Grealish een leider figuur voor achterin erbij kopen zoals Lescelles of Cook. Henderson inwisselen zodra men klaar is met de Gea (ik ben dat al).

Hendo
Bissaka
Lescelles
Maguire
Shaw
McTominay
Fred
James
Bruno
Grealish
Rashford
6 april 2020 om 14:14

Jouw opstelling geeft precies mijn punt weer: ik snap niet dat United nu weer aanvallers zoekt, terwijl de voorste 4 niet eens zo slecht zijn. Het probleem ligt hem bij de achterste 6: geen enkele wereldklasse. Alhoewel Bissaka en Maguire wel aardig zijn.

6 april 2020 om 17:00

Allemaal van wereldklasse als je het mij vraagt (shaw, bissake, maguire), maar ze missen de belangrijkste, die Liverpool ook jarenlang mistte en dat is de leider. Mijn inzien kun je dus beter een leider neerzetten die misschien nog niet alle kwaliteiten bezit maar wel een leider is, dan geen leider maar wel kwaliteiten als voetballer bezit.... Vraag het Klopp, spelers kun je beter maken, persoonlijkheden kun je niet veranderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren