Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Machteloos Argentinië incasseert zes doelpunten in Madrid

Laatste update:

Spanje zal de eerste interland die het ooit heeft gespeeld in het Wanda Metropolitano van Atlético Madrid niet snel vergeten. De Zuid-Europeanen kregen dinsdagavond Argentinië op bezoek en legden de verliezend WK-finalist van vier jaar geleden genadeloos op de pijnbank. Onder meer een hattrick van uitblinker Isco zorgde ervoor dat de mannen van Jorge Sampaoli na een 6-1 nederlaag met het schaamrood op de kaken de Madrileense nacht in gingen.

De Argentijnse bondscoach kon geen beroep doen op Lionel Messi, maar ruimde wel plek in voor onder meer Nicolás Tagliafico, Nicolás Otamendi, Javier Mascherano en Gonzalon Higuaín. Het duel had wellicht een andere wending gekregen als laatstgenoemde na acht minuten spelen een levensgrote kans had benut. De spits van Juventus kwam goed voor zijn verdediger, maar stuurde de bal met een stuit over het doel van David de Gea.

Diego Costa was vier minuten later aan de overkant wel trefzeker en de aanvaller van Atlético Madrid nam in het voor hem bekende stadion, terwijl hij een stevige tackle te verwerken kreeg, de 1-0 voor zijn rekening. Een compleet vrijstaande Isco profiteerde daarop na een klein halfuur spelen van onoplettendheid in de vijandelijke defensie, voordat de bezoekers nog voor de rust wat terugdeden. Nicolás Otamendi zorgde er met een rake kopbal voor dat de Argentijnen met een enigszins acceptabele ruststand van 2-1 aan de thee konden.

Die negatieve marge liep na de onderbreking binnen tien minuten echter al op tot een 4-1 achterstand. De 3-1 kwam nadat een diep gestuurde Iago Aspas alle tijd kreeg om om zich heen te kijken en vervolgens de bal terug kon leggen op een opnieuw helemaal vrijstaande Isco. De middenvelder van Real Madrid liep drie minuten later weg uit de rug van Tagliafico, behield het overzicht en zag hoe de bal via Aspas voor de voeten van Thiago Alcântara terechtkwam voor de vierde Spaanse treffer.

Doordat Sergio Ramos zich in buitenspelpositie bevond ging de 5-1 met nog een klein halfuur te gaan in eerste instantie niet door. Een kwartier voor tijd was het echter Aspas die ook zijn naam op het scorebord wist te zetten. Een bal over de verdediging heen bracht de aanvaller oog in oog met een uitstormende Willy Caballero, die de bal vervolgens langs zich heen zag vliegen. Een minuut later maakte Isco na geklungel van Otamendi zijn hattrick, en de afstraffing, compleet.

Vind jij dat Argentinië het verdiende om met een dergelijke marge te verliezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een elftal heeft Spanje. Om je vingers bij af te likken.

Wat een afstraffing , en dan willen ze het wk winnen

28 maart 2018 om 00:01

Wat een onzin.
Heb je de opstelling van Argentinië wel gezien? Geen dybala geen Messi geen di Maria en ga maar veder. Zwakke opstelling

28 maart 2018 om 00:17

Neemt niet weg dat Spanje ijzersterk is. En al die mannen die jij opnoemt verbeteren de verdediging ook niet uiteraard, dat is toch wel de achilleshiel als iedereen fit is hoor. Gruwelijke aanvallers, matige verdedigers.

28 maart 2018 om 00:34

Jaa dat is de schuld van Sampaoli zelf. Dat hij zelf durft te twijfelen over Dybala is al van den boze. Maar dat hij het ook gewoon flikt..pff..dit is een ontslag op staande voeten waard

28 maart 2018 om 08:02

6 goals tegen, daar gaan de spelers die je opnoemt toch niets aan veranderen. Ja, misschien wordt het dan 6-3. Argentinië is gewoon niet bijzonder en zonder Messi al helemaal niks. Ook als iedereen erbij is, dan nog steeds is zijn ze geen favoriet.

Dat Messi dit zooitje naar 3 finales heeft te slepen mag een wonder genoemd worden.

27 maart 2018 om 23:30

Dybala, Aguero, Di Maria, Icardi en Messi speelde niet he. Dus trek niet te gauw conclusies

27 maart 2018 om 23:33

De hele kwalificatiereeks zegt toch genoeg.

1 schamele wedstrijd gewonnen zonder hem.

27 maart 2018 om 23:41

En de afgelopen 4 wedstrijden in de kwalificatie met Messi 1 gewonnen en 3 gelijk. Messi kan het ook niet (altijd) alleen. Met Messi erbij vandaag zag ik Argentinië nog niet presteren tegen dit Spanje, dat team is gewoon een grote stap verder.

28 maart 2018 om 03:26

Ik had dit ook nooit verwacht dat de toppers er niet bij waren maar de score blijft wonderbaarlijk.

28 maart 2018 om 03:02

@nasri ga nou niet doen alsof er 11 niksnutten rondlopen bij Argentiniã«. Zitten genoeg toppers tussen. In potentie kan je hier gewoon een machine van maken. Op papier namelijk een stuk sterker dan pak hem beet Portugal. Fout van de Argentijnse coaches is dat ze voor Messi allemaal Barcelona willen klonen en dat gaat gewoon niet. Lijkt me dat het voor Messi makkelijker is om zich aan te passen aan een ander systeem dan voor zijn teamgenoten. Daarnaast zie ik op Duitsland na geen team dat Spanje kan stoppen als ze op dreef zijn. Zelf al had Messi meegedaan in deze wedstrijd

28 maart 2018 om 05:58

Jacarezinho...

De toppers die jij noemt konden 1/8 matches winnen zonder Messi tijdens de kwalificaties.
...en nu dat jij over Portugal begint, haal Ronaldo er af en zet ene Messi op zijn plek dan wordt Portugal of veel en veel sterker. Die jochie De Ligt zou zeker nachtmerries krijgen. Argentinië heeft al lang laten zien dat ze wel bekende spelers hebben maar dat ze niet zulke toppers zijn als men beweerde.
Accepteert gewoon dat zonder Messi zij weinig voorstellen.

28 maart 2018 om 07:31

Dat is allemaal prachtig maar misschien staat je team gewoon verkeerd. Kwaliteit hebben is 1 ding, het benutten door de juiste formatie te gebruiken iets totaal anders. Nu is alles in dienst van Messi en dat werkt blijkbaar onvoldoende. (en nee dit gaat niet alleen over gisteren) als Argentina meer vanuit de organisatie gaat spelen Messi op 10 en Aguero en higuain/Icardi in de spits lijkt mij een veel betere optie. Moet Messi zich makkelijk aan kunnen aanpassen en je creëert zekerheid. Het is nu te vaak een gatenkaas achterin omdat ze nu eenmaal niet als barca kunnen spelen. Geen rocket science lijkt me. En btw Portugal heeft Messi niet nodig om prijzen te winnen aangezien die andere geweldenaar daar al speelt maar dat was mijn punt helemaal niet. Portugal heeft op papier minder kwaliteit maar speelt vanuit de organisatie en staat zodoende als team beter. Die gaan ook niet ineens als real willen spelen alleen voor Ronaldo.

28 maart 2018 om 07:54

Ze spelen helemaal niet in dienst van Messi.
Op het middenveld missen ze kwaliteit, en in de aanval zijn het allemaal egos.
Ik heb vaak genoeg wedstrijden gezien, dat Messi een actie maakt, de bal afgeeft en de bal erna niet meer terug krijgt, omdat ze allemaal zelf proberen.

Misschien wat opportuun maar voor mij is Spanje favoriet nummer 1 na afgelopen interland periode. Er zit zo verschrikkelijk veel voetbal in, echt geweldig om naar te kijken. Isco moet elke wedstrijd spelen in een seizoen, toch zonde hoeveel hij op de bank zit.

27 maart 2018 om 23:37

Hoop op een finale tussen Spanje en Brazilië/Frankrijk.

28 maart 2018 om 06:55

Mijn voorspelling is nog gedurfder. Ik gok op Spanje, Duitsland of Brazilie. Frankrijk mag een extreem getalenteerd elftal hebben maar lijkt momenteel nog tekort te komen (hoewel ze op het EK Duitsland in bedwang hielden). Argentinie moet hopen op een supertoernooi van Messi, maar dan nog...

Al is Brazilie ook bijzonder afhankelijk van Neymar.

28 maart 2018 om 17:55

Spanje op 1 zetten is niet gedurfd maar laf whaha

28 maart 2018 om 08:00

Het is eigenlijk best jammer dat hij dan ook verlengt heeft bij Real Madrid. Isco zou ideaal zijn geweest bij Liverpool als vervanger voor Coutinho. Helaas zal hij nu 400 miljoen kosten waardoor Liverpool hem niet kan kopen. Isco zou echt een gedroomde vervanger zijn geweest voor Coutinho en om het statische middenveld bij Liverpool weer van creativiteit te voorzien.

Het is een oefenwedstrijd, maar die higuain blijft toch maar levensgrote kansen missen in het nationale elftal.
Zo zie je maar weer dat argentinie niet zonder messi kan.
Higuain gewoon banken op het WK, hem kan je echt niet vertrouwen.

27 maart 2018 om 23:31

Higuain gewoon niet mee nemem. Hoop echt dat sampoali hem thuis laat. Neem lekker icardi mee. Geef hem de kans. Echt een prutser die higuain

27 maart 2018 om 23:33

Ik zou als bondscoach eerst Aguero, Dybala en Icardi sowieso de voorkeur geven boven Higuain. Die raakt echt geen knikker

27 maart 2018 om 23:39

Snap ook niet waarom macherano niet gewoom Cv staat en waarom je geen middenveld maakt met beglia en pastore en messi op 10

28 maart 2018 om 03:32

Dat ook ja.. Rojo en Otamendi stonden te verdedigen als kleine kinderen. Mascherano heeft niet de uitstraling, de body en de killer tattoos die Rojo en Otamendi wel hebben maar die kan er een stuk meer van dan die twee bij elkaar opgeteld. Als Messi speelt dan staat ie vaak op 10 of hangend aan de rechterkant. Di Maria speelt vaak waar Messi niet speelt, dus op 10 als Messi op rechts hangt een vice versa. Maar een middenveld met Biglia, Pastore en Messi is perfect. Dat zal het straks ook wel zijn op het WK

28 maart 2018 om 09:13

Inderdaad. Hij miste in de WK-finale ook al een levensgrote kans. Die man mist gewoon de verfijnde techniek en motoriek. Dat wil niet zeggen dat hij niet gevaarlijk kan zijn, maar vind hem gewoon geen absolute top. Beetje zelfde als Giroud, die ook erg ongecontroleerd kan overkomen.

Ik had vooraf nog wat hoop dat Messi zich kon gaan laten zien op het WK, dat kan hij natuurlijk nog maar met zo'n verdediging kom je niet ver, dat lijkt me onmogelijk.. Ik kon helaas niet kijken, weet iemand hoe Tagliafico speelde? Met een hattrick voor zijn directe tegenstander Isco voorspelt dat ook niet veel goeds helaas..

27 maart 2018 om 23:35

Hij speelde niet slecht, zeker niet in de eerste helft. In de tweede helft kwam hij bijna niet meer op in de aanval, maar dat kan ook de instructies zijn van Sampaoli. Daarnaast was Spanje heer en meester in de tweede helft

28 maart 2018 om 07:48

Hij speelde niet slecht maar zijn directe tegenstander scoort een hattrick? Dat rijmt niet heel erg met elkaar...

28 maart 2018 om 12:31

Ja dat hoeft natuurlijk niks te betekenen he. Een speler als Isco staat op papier rechtsbuiten maat betekent niet dat hij alle 3 de goals maakte terwijl hij over de rechterkant kwam. Vandaar dat ik het vroeg.

Ee magistrale isco, jammer dat ie bij real vaak buiten de boot valt. Het blijft een genot om naar hem te kijken. Ik zie spanje zo langzamerhamd toch wel als een favorier voor de wk titel. Ik had mijn twijfels maar ze spelen nu wel echt overtuigend. Ik denk dat er veel mooie potjes op het WK zullen zijn

28 maart 2018 om 06:29

Ik hoop dat pep het voor elkaar krijgt om hem naar city te halen.

28 maart 2018 om 07:56

Of Liverpool. Zij zoeken een vervanger voor Coutinho. Liverpool kan de creativiteit van Isco goed gebruiken. Man City heeft al: D. Silva, B. Silva, De Bruyne en Gundogan.

Wat is dat Argentinië toch gruwelijk slecht op het middenveld man man man

27 maart 2018 om 23:30

Inderdaad niet best, totaal niet opgewassen tegen de Spanjaarden. Maar ik vond de verdediging nog vele malen slechter

27 maart 2018 om 23:32

Kom op man je mag toch wel wat meer verwachten.

Werkelijk genieten van dit Spanje, wat leggen die een voetbal op de mat. Alleen jammer dat die Argentijnen maar een manier zagen om een verdere nederlaag te voorkomen en ordinair zijn gaan schoppen.

Goedemorgen zeg wat was Isco goed! Zo jammer dat het bij Real niet altijd wilt lukken. Wat een speler. Spanje is weer helemaal terug, ogen fris met parels als Asensio, Thiago en Isco gaan ze wel ver komen denk ik.

Voor Argentinië is er niet heel veel aan de hand, ja 6-1 is zuur maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren op een WK. Er is wel werk aan de winkel.

27 maart 2018 om 23:45

Toch zie ik spanje het wk niet winnen...brazilie duitaland hebben echr de beste papieren..argentinie moet hopen dat ze in de 8ste finale als ze de groep door komen niet direct frankrijk loten..dan kan het weleens zomaar afgelopen zijn.

27 maart 2018 om 23:53

Ik denk niet dat ze Frankrijk direct loten, die moeten gewoon groepswinnaar worden. Als we nu toch aan het speculeren zijn, stel we zouden vanuit gaan dat de op papier sterkere teams eerste in hun groep eindigen en hun eerste ko-fase wedstrijd winnen, dan kan Argentinië in de kwartfinale Spanje verwachten en in de halve finale Duitsland.

27 maart 2018 om 23:52

Hoe weet je zo zeker dat zoiets nooit zou gebeuren op het wk? Dat zullen de Brazillianen 4 jaar geleden vast ook gedacht hebben Als ze zo blijven spelen en dan tegen toplanden als Duitaland, Frankrijk of Brazillie komen.. dan durf ik niks uit te sluiten. Wat een dramatisch middenveld zeg, gooi daar een Matuidi/Kante/Pogba op en Messi kan alvast met interlandpensioen.

28 maart 2018 om 00:32

Of wat dacht je van Rakitic/Modric/Kovacic 😝

28 maart 2018 om 00:55

Ook vrij dodelijk ja. Of wat niet te denken van de Duitsers, die kunnen 20 topmiddenvelders opstellen. Ik zie voor Argentinie niet zo snel een titel weggelegd.

28 maart 2018 om 02:35

Daar heb je natuurlijk gelijk in. Maar toch zou dat echt bizar zijn.

Heb altijd wel een zwak gehad voor Argentinie maar wat laten ze zich toch kennen. Met zoveel kwalitatief goede voetballers, zo afgedroogd worden is gewoon schandalig. Met de lelijkste voetbal ooit, de finale gehaald maar daar bleef het bij de afgelopen 20 jaar.

Zet mijn geld zeker op Spanje deze zomer. Wat een geweldig team met geweldig spel. Gun het Messi meer dan wie dan ook maar je moet ook realistisch zijn. Ik denk dat we nu wel kunnen stellen dat zonder Messi die 3 finales nooit mogelijk waren geweest. Argentinie is echt extreem matig verder.

27 maart 2018 om 23:54

Zonder Messi zouden ze niet eens zich kwalificeren voor het komend WK.
Argentinië is puur afhankelijk van Messi. Hij moet echt alles doen.

28 maart 2018 om 00:27

Bizar he?

28 maart 2018 om 06:04

Ik denk dat dit de reden ook was waarom Messi was gestopt. Om die ondankbare volk wakker te maken. Zonder hem verloren ze wedstrijden na wedstrijden. In 8 matches alleen 1 gewonnen. De overschatte Di Maria en Higuain waren nergens te vinden.
Al de finales kwamen puur door Messi.

28 maart 2018 om 08:23

Idd. Dat gevoel had ik ook al. Hij is de reden dat mensen uberhaubt over Argentinië praten.

Dit moet een les zijn voor Sampaoli, hij moet inzien dat hij niet met zo’n onbekende spelers naar het Wk kan.
Hij roept spelers op die niemand kent, deed hij ook tijdens de kwalificatie wedstrijden.
Ze moeten ook met 2 spitsen spelen, in een 442 systeem.

27 maart 2018 om 23:34

Nee joh geen 2 spitsen. Hij moet gewoom zorgen dat er een elftal om messi word gebouwd. Zorg dat messi perfect kan rendeneren. Zet Ageuro of Icardi in de spits en laat die Higuain thuis. Ik zelf zou 433 spelen met messi op 10 en dan di maria vanaf rechts en dybala vanaf links en Aguero of icardi in de spits

27 maart 2018 om 23:59

Messi op 10, di Maria zoals je zegt rechts, dy bala of enzo perez links.
2 verdedigende midd Mascherano en Banega.
Centraal in de verdediging zou ik met Garay Otamendi spelen, snap niet waarom Garay niet meer wordt opgeroepen.
Maar ik vrees dat Sampaoli met zo’n onbekende spelers gaat spelen, heeft dit ook tijdens de kwalifikaties gedaan.

27 maart 2018 om 23:40

Helemaal gelijk.Gewoon rulli oproepen die keept elke wed en niet zoals Romero heel het seizoen op de bank.Probeer een opstelling met 5 verdedigers en 2 stofzuigers ervoor en laat Messi en co maar aanvallen.Krijgen ze tenminste geen 5 om de oren met dat belachelijke 3-4-3

Match gezien wat een vernedering! Messi zat in de tribune en je zag echt in zijn ogen. Is dit mijn ploeg? Ik zit in de penarie. Knap van Spanje alles zat er in techniek, rust, spel versnelling en vertraging, positie spel pff wat een ploeg een lust. En de verdediging van Argentinië is een schande voor het hedendaagse voetbal en voor een groot voetbal natie als Argentinië dat was ronduit onacceptabel ook al was het een vriendschappelijke match

28 maart 2018 om 09:24

Otamendi heeft een sterk lichaam maar ik blijf het een zeer beperkte speler vinden. Dat vond ik al na de eerste wedstrijd dat ik hem in actie zag met Argentinië tegen Duitsland in 2010, toen Argentinië op het WK met 4-0 klop kreeg en Otamendi de slechtste man op het veld was.

Spanje was echt dodelijk.. Ook wel door gestuntel achterin bij Argentinië, maar hoe ze afwerken en hoe rustig ze voor het doel blijven is echt knap. Toch was Argentinië niet zo slecht als dat de stand doet vermoeden, vond ik. Meza viel me echt op. Debutant die bij Indepediente speelt. Echt een heerlijk voetballertje. Verder was Isco magistraal! Aspas viel perfect in.. Jammer dat Piqué nog steeds wordt uitgefloten, al kan je je ergeren aan z'n gedachtes en uitspraken, maar als ie speelt moet je hem niet constant uitfluiten

En iedereen maar beweren dat Messi een wereldelftal om zich heen heeft en het een wonder is dat hij nog geen internationaal toernooi gewonnen heeft met al die wereldsterren om hem heen. Weet je wat pas een wonder is? Dat Messi dit zooitje amateurs naar 3 finales heeft weten te slepen.

Sampioli ook met lo celso op rechtsbuiten, biglia de slak en pavone die onbekend is. Echt waardeloos, ik zou mascherano banken, kan onmogelijk topniveau aan meer.

27 maart 2018 om 23:36

Ik heb geen pavone gezien..

En dan zeggen ze dat Messi niet goed is met Argentinie. Beste man heeft ze in zn eentje naar 3 finales geleidt. Zonde dat hij niet zn verdiende "beste speler aller tijden" status niet krijgt omdat hij een WK titel mist.

Zonder Messi stelt dit Argentinië niet veel voor, middenveld en verdediging is verre van topniveau. Ik snap niet hoe sommige hen als favoriet voor het WK bestempelen, alhoewel je hebt Messi; dan ben je altijd favoriet, maar goed. De kwalificatiereeks spreekt ook boekdelen. Na deze wedstrijd gezien te hebben snap ik al helemaal niet waarom Sampaoli Dybala en Icardi niet heeft geselecteerd, ik neem aan dat ze tijdens het WK gewoon wel erbij zitten.

Aan de andere kant is Spanje gewoonweg een van de absolute favorieten, op papier heeft de ploeg naar mijn mening de beste selectie ter wereld. Kijk eens wat voor 'wisselspelers' erin worden gebracht..

Ik heb bij Argentinië altijd een beetje het gevoel dat ze maar wat doen. Ze hebben een paar goede verdedigers die de boel dicht moeten houden en daarvoor staan dan een stuk of 6 spelers die zomaar wat doet en puur op individuele kwaliteiten wedstrijden beslissen. Als ze een keer echt met een idee gaan spelen dan sluit ik niet uit dat ze iedereen op kunnen rollen. Want die aanvallende kracht hebben ze. Zo zonde dat ze niks doen met die kwaliteit. Op papier kunnen ze 22 topspelers en een alien met nummer 10 oproepen en daar een topteam van maken maar in praktijk lijkt het wel of ze al die spelers inhuren op ZZP basis waardoor het geen team is.

Eerste helft speelde argentinie gewoon prima...als higuain en mesa die kansen weten te benutten ga je heel anders de 2e helft in + ramos die eraf had gemoeten...

2e helft spelen ze naief en geven ze zomaar 3 goals weg die absoluut niet zo simpel weggegeven mogen worden. Maar vele zien amper wedstrijden van argentinie dus gaan alleen uit van de selectie en de kwaliteit. Maar als team moet er nog het een en ander gebeuren.

6-1 vond ik wel erg gedlatteerd..laat ook wel direct zien dat alles valt en staat met de aanwezigheid van Messi. Mesa viel trouwens op in positieve zin...een type perez die toen bij valencia speelde.

28 maart 2018 om 00:30

Het zou best kunnen dat deze uitslag geflatteerd is aangezien ik alleen de hoogtepunten heb gezien. Maar ik heb ook een aantal WK kwalificatie wedstrijden van Argentinie gezien en dat was ook niet best. Ik heb het idee dat er op te veel plaatsen middelmatige spelers staan, en dan vooral in de verdediging en middenveld.

Ik snap niet waarom sommige mensen Argentinië als top favoriet zien. Totaal geen team ik heb wedstrijd zelf niet gezien. Maar als je naar Brazilië kijkt die gewoon een uitstekend wedstrijd hebben gespeeld tegen Duitsland zonder Neymar er is zo veel kwaliteit in dat team. Voor mij zijn top favorite voor het wk Frankrijk Brazilië Duitsland Spanje

Mijn god, wat een team heeft Spanje. Zonder twijfel het beste middenveld ter wereld, Frankrijk komt niet eens in de buurt. En dan nog te bedenken dat je iedere middenvelder van Spanje met gemak op de vleugel kan zetten... ongelooflijk. Middenveld Spanje? Thiago, Koke, Iniesta, David Silva, Busquets, Isco, Saul Niguez... Dit moet toch illegaal zijn mensen....

Onrealistisch, maar ik zou graag Een coach als Van Gaal bij Argentinië zien. Zodat er een eenheid staat.

28 maart 2018 om 05:57

Dat kwam ook bij mij op. Zou ook wel weer leuk zijn bij persconferenties 😂

Wow wat speelde spanje heerlijk zeg.dat middenveld van hun is gewoon magisch.echt pure voetbal.iniesta,isco,thiago,koke en dan heb je nog busquets en silva.pfff wat een elftal zeg.die tikken gewoon bijna iedereen weg.

Dat mensen de illusie hebben dat messi dit argentinie kampioen kan maken.daar is meer dan een wonder voor nodig.al schiet hij er drie goals in,zolang die matige verdediging en keeper zo makkelijk doelpunten tegenkrijgen maakt het allemaal niet uit.ik gun het messi om die wereldbeker te winnen,maar dat zou echt het achtste wereldwonder zijn.

Nee dit argentinie is hooguit achtste finale/kwartfinale en niet meer dan dat.de favorieten zijn voor mij dit spanje,duitsland en brazilie.een dark horse is frankrijk en daarachter belgie.

Argetinië zonder Messi, en Aguero, Di Maria en Dybala super dramatisch. Die coach is een prutser, hij goochelt nu al teveel. Het moment dat Messi naar binnen ging zegt al genoeg. Wat betreft Spanje.. Er is geen land in mijn opzicht die nu al zo klaar voor het WK is dan hun. Wat een spelers, wat een elftal.

Isco moet gewoon weg bij Madrid. Veel te goede speler om niet wekelijks te spelen. Bij Barca had hij zeker basis gestaan

Deze uitslag verbaast me eigenlijk niet eens echt, ik heb Argentinie een paar keer zien spelen in de kwalificatie voor het WK en toen was het vaak ook slecht. Ik denk daarom ook niet dat Argentinie ver gaat komen op het WK, tenzij Messi het op zijn heupen krijgt.

de aanval van Argentinie is wereldklasse maar zoals ik al eerder zei toen ik zei dat Brazilie een betere selectie had, het middenveld en de verdediging bij Argentinie zijn pure middelmaat . daar ga je geen WK mee winnen

28 maart 2018 om 00:51

Als Messi ontbreekt is t gewoon veel en veel minder! Die Messi is gewoon echt geniaal, dit bewijst gewoon hoe goed die is!

28 maart 2018 om 11:02

zelfs dan heb je nog een Icardi, Aguero en Dybala tot je beschikking als je die gewoon selecteerd zoals een normale coach zou doen. dat zijn alle drie gewoon absolute topaanvallers. Aguero zit er dan wel bij maar Icardi en Dybala niet hoorde ik, dat kan ik echt niet volgen. zogenaamd voor de teamspirit maar een paar waterdragers gaan je team kwalitatief niet naar een hoger niveau tillen, dat kunnen deze jongens wel

een goede coach verzint gewoon een systeem waar iig 4 van zijn beste aanvallende spelers in kunnen renderen maar Sampaoli is daar blijkbaar niet toe in staat want hij durft niet eens zijn beste spelers te selecteren. als je dan kijkt wat voor middelmaat er wel bij de selectie zit gaat dat helemaal nergens over

Conclusie is wel duidelijk .. dit Argentinië is echt dramatisch zonder Messi.. even serieus die coach van Argentinië ? Hoe kan die vent nog aan de macht staan daar ? .. kijk dat middenveld ? ... wtf is die vent in godsnaam aan het doen ... dit is echt tranentrekkend slecht en zielig gewoon .. totaal geen lijn of balans in het spel.. iedereen doet maar wat.. geen tactiek, geen juiste spelers op de juiste plekken .. geen Dybala en Icardi oproepen ... Waar is Pastore ? En zet dan Banega en Mascherano als stofzuigers tegen zo’n land ... dubieus gewoon dit.. ik ben er wel blij om gezien Sampeoli nu wel MOET ingrijpen en alles moet omgooien want het kan misschien een oefen wedstrijd zijn, maar met 6-1 afgedroogd worden is echt verschrikkelijk voor een land als Argentinië ... die wordt hopelijk op zijn vingers getikt ...

Ongeacht dat dit natuurlijk een land als Argentiniã« nooit mag overkomen, speelde Spanje wel in de sterkste opstelling en is dat samen met Brazilie de titelfavoriet. Van Argentiniã« ken ik er bijna een handvol niet eens. Dat is wel bijzonder.

Ik ging een beetje kijken naar wat er verder nog rondliep en moet eerlijk zijn, zo enthousiast wordt ik er niet van hoor. Middenveld is eigenlijk "matig" en de verdediging is al helemaal verre van bijzonder. Ze hebben geen goede keeper, geen echte flankspelers, maar wel 3 spelers die het liefst precies hetzelfde willen spelen (messi, dybala en di maria). Hier een echt goede opstelling uithalen is best lastig. Enige waar ik op zou komen is een 343. Di Maria en Gomez op de flanken, Aguero in de spits met Dybala links en messi rechts. Benega en Pastore op middenveld. Maar om nou te zeggen, dat is echt een titelkandidaat.. nee, verre van.

Zo die komt aan in Argentinie verliezen ok maar dit is niet normaal zeg.

Overigens, nog niet zo lang geleden pleitte half Nederland vior Sampaoli als bondscoach. Dat zou een 'droom' zijn en van dat soort termen. Na één zo'n nederlaag met Oranje zou zo'n man al compleet gefileerd zijn geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren