Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lukaku en Haaland kunnen duo gaan vormen in de Premier League’

Laatste update:

Chelsea heeft zeer ambitieuze plannen voor volgend seizoen. Volgens Sky Sports onderzoekt de Champions League-winnaar de mogelijkheden om Romelu Lukaku en Erling Braut Haaland naar Londen te halen. Voor Lukaku zal Chelsea wel flink in de buidel moeten tasten, want het met financiële problemen kampende Internazionale vraagt naar verluidt minstens 115 miljoen euro voor de Belgische aanvaller.

Of Chelsea bereid is om een dergelijk bedrag neer te leggen voor Lukaku is nog niet bekend. De topschutter van de Italiaanse kampioen stond tussen 2011 en 2014 ook al onder contract bij Chelsea, al werd hij tussendoor ook verhuurd aan West Bromwich Albion en Everton. Lukaku verliet Stamford Bridge zeven jaar geleden met slechts vijftien duels (geen doelpunten) achter zijn naam. Zijn huidige contract in Milaan loopt door tot medio 2024. Hij werd overigens uitgeroepen tot beste speler in de Serie A van afgelopen seizoen.

Naast Lukaku is ook Haaland in beeld bij de technische leiding van Chelsea. De sterspeler van Borussia Dortmund heeft een ontsnappingsclausule van 75 miljoen euro in zijn tot 2024 lopende contract, al treedt deze bepaling wel pas volgend jaar in werking. Dortmund heeft al laten weten dat de Noorse spits niet zomaar zal worden verkocht. Zaakwaarnemer Mino Raiola en vader Alf-Inge Haaland maakten in april nog een rondje langs verschillende clubs. Er werd toen onder meer gesproken met Barcelona, Real Madrid en Manchester City.

Aan de andere kant wil Chelsea enkele spelers van de hand doen deze zomer. Fikayo Tomori en Olivier Giroud lijken op weg richting AC Milan, terwijl ook Tammy Abraham, Emerson Palmieri, Tiémoué Bakayoko en Davide Zappacosta mogen uitzien naar een andere werkgever. Emerson zat vrijwel het hele seizoen op de bank, terwijl Bakayoko en Zappacosta op huurbasis speelden voor respectievelijk Napoli en Genoa. Voor Zappacosta, die acht miljoen euro moet opbrengen, is volgens Italiaanse media serieuze belangstelling van Atalanta. Een week geleden verkocht Chelsea Victor Moses voor vijf miljoen euro aan Spartak Moskou.

Zie jij Romelu Lukaku en Erling Braut Haaland een duo vormen bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lukaku voor de 3 de keer halen om vervolgens volgend jaar te verkopen aan PSG of Bayern? Nee doe maar niet, Lukaku zit perfect bij Inter en hij wordt gewaardeerd in de Serie A. Het is geen Lucas Piazon die je continue van hier naar daar stuurt.

1 juni 2021 om 11:51

Hij past inderdaad goed bij Inter maar vergeet niet dat ze financiële problemen hebben. Als Chelsea met een heel sterk bod komt dan kunnen ze dat moeilijk weigeren. Conte is ook vertrokken, dat is toch de trainer die hem naar Inter gehaald heeft. Vraag is ook of Lukaku vertrouwen heeft in Inzaghi.

2 juni 2021 om 07:29

Conte wilde Lukaku ook al hebben bij Chelsea maar hij kreeg Morata. Lukaku is de ideale Conte spits. Ben ook erg benieuwd of Lukaku hetzelfde kan presteren onder Inzaghi.

3 juni 2021 om 09:23

Lukaku heeft gisteren gezegd via de media dat hij bij inter blijft hoor.. alleen hakimi word verkocht door financiele problemen..

Een spits van 60 miljoen ( Werner) die een iets moeilijker eerste seizoen kende? Geen probleem, dan leggen we nog eens 200 miljoen op tafel voor enkele nieuwe spitsen. En dan maar afgeven op Man City of Barcelona...🙄

1 juni 2021 om 08:52

Eigenlijk is de voetballerij al jaren totaal verknipt. Vrij bizar dat dit mogelijk is in een wereld met zoveel armoede. Wat een bedragen...

1 juni 2021 om 08:57

ik zie niemand van het chelsea bestuur geciteerd worden dat ze dit van plan zijn, dus dit is een brouwsel van een journalist...

1 juni 2021 om 08:59

Zoals 95% van dergelijke artikels. Maar dat Chelsea een nieuwe spits gaat halen is wel oud nieuws... en dat terwijl ze pas vorig seizoen 60 miljoen betaald hebben voor Werner. Dat is mijn punt. Dat het bericht in kwestie een fabeltje is, dat weet mijn kleine teen ook.

1 juni 2021 om 08:59

En iedereen is super negatief over Werner, deels terecht, maar hij creeert wel enorm veel kansen. Na een aantal moeilijke wedstrijden is het in zo'n hoofd gaan zitten en dat is killing voor een spits. Hij heeft voorheen echter bewezen dat hij een prima afmaker kan zijn. Ik zou hem komend seizoen nog de kans geven.
Als hij in de eerste wedstrijden een paar keer raak schiet kan hij er zomaar 20-30 maken.

1 juni 2021 om 09:00

Volledig eens met jou. Maar ik zie Chelsea wel gewoon een nieuwe spits kopen hoor... ondanks dat ze pas Werner voor 60 miljoen gekocht hebben. En dan maar afgeven op Man City of Barcelona. Tja...

1 juni 2021 om 10:41

Misschien komt Werner dan tekort voor de top? Aan vertrouwen kan het niet liggen, aangezien Tuchel hem steevast opstelt. Maar man, wat presteert hij slecht zeg. Is dit echt een spits die er bij Leipzig 28 in een seizoen heeft gemaakt?

1 juni 2021 om 10:47

Hij deed me dit jaar heel erg denken aan Forlan in zijn United tijd, waarbij het simpelweg maar niet wilde lukken met uiteindelijk als doodsteek een penalty die ze hem gunden en uiteindelijk ook mis ging. Hij moest toen gewoon weg uit manchester om met een schone lij te beginnen en weer te presteren. Ik kan me voorstellen dat het bij Werner niet heel veel langer moet duren voordat hij op eenzelfde punt komt.

1 juni 2021 om 09:49

Geeft Chelsea af op ManC en Barcelona? Volgens mij maakt Chelsea ook gewoon deel uit van die club clubs die met geld smijten en het voetbal kapot maken.

1 juni 2021 om 10:13

Tja maar ze hebben het geleerd van Barcelona en Real .....enig groot verschil Chelsea en City hebben het geld hiervoor terwijl de Spaanse clubs tot over hun oren i d schulden zitten door hun wanbeleid....

1 juni 2021 om 10:44

Chelsea is ook gewoon een ordinaire koopclub, zeker als je ziet hoeveel geld zij aan ontslagen trainers hebben betaald in de afgelopen jaren. Het voetbal is helaas al jaren zo. Overigens zijn alle Engelse clubs zo op de Spurs en Liverpool na.

1 juni 2021 om 13:00

Sheffield, Norwich, Leicester City en Leeds United noem ik niet bepaalt clubs die met geld smijten hoor.

1 juni 2021 om 14:53

Benoem dan ook even dat Werner geen echte eenzame centrumspits is. Die profiteerde bij Leipzig enorm van een beer in de punt waar hij omheen kon rennen en kansen creëren. Lukaku en Haaland zullen heus niet allebei komen maar een van de twee zou Werner al een stuk de juiste richting in helpen.

Poeh. Chelsea is echt aan t opruimen en binnenharken. Die Ti Ta Tuchel toch. Wat een coach. Een geniale gek. Nu maar hopen dat ie geen ruzie krijgt met t bestuur.

1 juni 2021 om 10:51

En nu hopen dat hij ook iets meer voetbal erin krijgt ipv dat mechanische Fifa21 spel. Tactisch is het echt wel knap en bewonderenswaardig, maar alle kans op individuele hoogstandjes is er wel een beetje uitgesloopt. In plaats van een rasvoetballer als Ziyech kiest hij liever een draver als Werner. En nu ze voor de spits iemand zoeken, gaan ze ook weer voor een NBA speler die alles op fysiek doet.

Nou dit gaat van zijn lang zal zijn leven nooit gebeuren. Chelsea heeft afgelopen zomer nog met miljoenen gesmeten om met name aanvallers te halen.

1 juni 2021 om 14:25

Er zijn bronnen die melden dat Chelsea een transferbudget heeft beschikbaar gesteld van 200-250 miljoen. Of dat inclusief verkoop van bepaalde spelers is durf ik niet te zeggen. Schijnt dat ze zeker 3 spelers willen kopen.

Dat chelsea een spits gaat halen dat denk ik sws wel maar niet allebei dan wordt het 1 van de 2.

Twee geweldenaren, maar wel echt hetzelfde type en misschien is twee van hen teveel van het goede. Beide zijn beesten, ontzettend snel en sterk maar in de kleine ruimte niet de allerbeste. Los daarvan zie ik niet snel gebeuren dat Chelsea ze beide kan halen.

1 juni 2021 om 10:40

Lijkt mij ook ja. Naast zo’n tank zou ik een iets meer verfijnde spits in een vrij rol zetten. Zoals martinez naast lukaku bij inter of zoals mbappe naast falcao, Raul naast van gol.

Bereid je er maar vast op voor. Dit soort belachelijke artikelen zullen we meer en meer ga zien. Nu het voetbal stil ligt moet er toch "nieuws" naar buiten komen. Iedereen. Weet dat deze 2 spelers nooit bij een club terecht gaan komen, althans niet dit voetbaljaar. Ook Chelsea kan niet "even" shoppen. Deze 2 spelers gaan sowieso niet de deur uit voor onder de 80 miljoen.

1 juni 2021 om 09:01

Niks nieuws, dit zien we elke zomer. Silly season is back again!

Iedereen eerst roepen dat Werner tijd moet krijgen en als deze geruchten komen wordt Werner niet eens meer genoemd. Het zou wel een enorm sterke aanval worden met 1 van deze 2 erbij, laat staan met beiden. Defensief blijft het magertjes en moeten ze dan noodgedwongen met 5 spelen of in ieder geval 3 cv's.

1 juni 2021 om 10:59

En dan Havertz nog die met een spitsengoal laat zien dat hij misschien toch verkeerd wordt gebruikt op links

Lijkt me sterk dit allemaal. Haaland lijkt me alleen logisch als Werner wordt verkocht. Misschien een eventuele ruildeal met Dortmund Werner + geld voor Haaland. Lukaku lijkt me niet logisch om die weer opnieuw te kopen. Daarnaast heeft Chelsea meer een spits nodig voor in de kleinere ruimtes . Met Werner heb je een al een counter spits. Lukaku is ook een spits die sterk is met veel ruimte. Ook Haaland is meer geschikt voor ruimtes achter de verdediging. ( Hoewel Haaland nog wel veel doorgroei mogelijkheden heeft). Chelsea moet een spits halen die geschikt is om tegen Burnley etc te spelen. Lewandoski of Kane zal geweldig zijn, maar dat is niet haalbaar denk ik . Dan lijkt Dybala me misschien een goede optie .

1 juni 2021 om 13:05

Bayern Munchen schijnt Lewandowski voor 80 miljoen euro te willen laten gaan. Lewandowski is dus misschien nog wel haalbaar. Kane zal stuk lastiger worden.

Ik denk dat 1 goede spits erbij geen kwaad kan, Werner vanaf links/rechts met zijn looplijnen en snelheid is gevaarlijk. Echter moet er dan wel een ander type spits zijn, eentje die een bal vast kan houden voor de overlappende mensen en die ook onderling met Werner van positie kan veranderen tijdens de wedstrijd. Daarvan zijn er momenteel echter wel zeer weinig. Misschien een Son of Haaland. Lukaku lijkt me minder geschikt

Ik zie Lukaku eerder naar Chelsea gaan dan Håland. Vind ze allebei op dit moment zeer onrealistisch voor Chelsea. Chelsea heeft net de Champions League gewonnen en staan over het algemeen goed voor het volgende seizoen. Die gaan Timo Werner nog wel een kans geven hoor.

Het lijkt mij toch handiger om Lukaku of Haaland te halen in plaats van beiden. Er is namelijk ook al 60 miljoen uitgegeven voor Werner en die zal dan op de bank belanden.

1 juni 2021 om 09:20

Of misschien, heel misschien, beetje vertrouwen hebben in Werner en geen nieuwe spits kopen?

1 juni 2021 om 09:28

Dat vind ik persoonlijk ook niet slecht. Maar ik denk dat Werner beter speelt met iemand naast hem zoals hij bij Leipzig ook speelde. Ik weet niet hoe goed Havertz zou zijn in die rol anders is dat een optie.

1 juni 2021 om 13:55

Zo werkt het niet bij Chelsea. Toch een wat killere club m.b.t. aankopen (niet gemeen bedoeld). Gezien de financiele mogelijkheden is het makkelijker om spelers snel af te schrijven. Dat zie je ook aan Lukaku, de Bruyne, Salah, Kepa, Bakayoko, Batsman. Allemaal spelers die elders zijn opgebloeid of de laatste paar jaar voor 40 mil + zijn gekocht en vrij snel zijn afgeschreven.

1 juni 2021 om 15:15

Helemaal mee eens. Maar als je kijkt naar spelers zoals Jorginho en Rudiger spelen ze al een tijdje bij Chelsea terwijl ze niet altijd even goed waren. Misschien is daarin het beleid van Chelsea iets veranderd. Althans dat hoop ik.

Ik ben benieuwd hoeveel geld er in de transferpot zit deze zomer. Een centrumspits van dit kaliber is toch wel noodzakelijk. Dan kan Werner ook vanaf de zijkant komen, de positie waar hij bij RB Leipzig zo goed presteerde. Maar goed dan moet je ook nog een wereldklasse centraal verdediger zien te vinden, wil je Tuchel de mogelijkheid geven om met een viermansachterhoede te gaan spelen.

Het zal in ieder geval een drukke zomer worden waarbij besloten wordt welke spelers allemaal mogen vertrekken.

1 juni 2021 om 09:23

Noodzakelijk nog wel? Ze hebben net CL gewonnen nadat ze afgelopen zomer 300 miljoen hebben uitgegeven! Het is dat Lampard zo zitten knoeien heeft of Chelsea had veel dichter bij City geëindigd in de PL.

Gek idee maar misschien eens wat vertrouwen houden in de kern die net de CL gewonnen heeft?

En als je dan toch iets moet kopen, lijkt een CV me meer nodig dan (nog) een aanvaller.

1 juni 2021 om 09:31

Het is toch gewoon duidelijk dat ze een spits nodig hebben? Werner wijkt voor een reden heel de tijd uit naar links en dan moet Havertz dat gat opvullen wat niet zijn beste plek is.

1 juni 2021 om 09:35

Waarom is een CV dan meer nodig in plaats van een spits? Achterin staat het juist ontzettend solide met vrijwel geen tegendoelpunten. Terwijl Jorginho de topscorer is doordat hij de penalty's neemt.

1 juni 2021 om 09:35

Geen aanval ofzo, maar als je dat doet ben je juist zoals Arsenal bezig... Doorpakken nu, selectie aanvullen met meer kwaliteit dan je al hebt. Stilstand is achteruitgang en nog meer van die kreten. Wie zegt dat deze kern nu nog hongerig genoeg is om weer voor de CL te gaan of nu de PL wil pakken? Laat ze maar strijden voor een vaste basisplek ipv vertrouwen geven en er daarmee misschien wel voor zorgen dat ze tam worden.

1 juni 2021 om 09:44

@ Viswoestijn/lierse: Sinds Tuchel aangesteld is haalt Chelsea in PL amper 4 punten minder dan het ongenaakbare City. Daarnaast speelden ze de finale van de FA Cup (die ongelukkig verloren ging) en wonnen de CL. Lijken me best ok resultaten... of volgens jullie niet?

Mag ik op basis van die resultaten in vraag stellen of ze nog veel versterking nodig hebben? Of is dat niet toegelaten? Is het nodig, nadat je 300 miljoen hebt uitgegeven en dergelijke resultaten haalt, om nog eens 150-200 miljoen uit te geven. Is dat geen terechte, onderbouwde opmerking?

Of hebben jullie alle voetbalwijsheid in pacht?

1 juni 2021 om 09:49

@samcro: misschien moeten we met Arsenal eerst nog eens uberhaupt de CL proberen halen Want ondanks dat we de afgelopen jaren ook ruim 600 miljoen hebben geïnvesteerd, halen we geeneens de EL meer

Het bewijs dat je niet moet investeren om te investeren. Chelsea koopt meestal goed in ( hurts to say:-)) , met de gekende resultaten als gevolg. Plus het feit dat er op veel van hun spelers nog 'rek' zit (werner, Havertz, Mount, James,...)

Je ziet pakweg Bayern toch ook niet elk jaar opnieuw voor 150 miljoen euro spelers halen?

1 juni 2021 om 10:01

Thenry, je moet idd niet investeren om het investeren, maar als je voor dit seizoen zei dat je met T. Silva, Rudiger, Christensen, Zouma, Chilwell en Azpi voor winst in de CL zou gaan denk ik dat je niet echt serieus genomen zou worden. Maakt de prestatie des te knapper, maar als je naar de PL kijkt zie je dat ze daar met mazzel top 4 gehaald hebben en er echt wel wat bij mag achterin om in ieder geval met 4 achterin te gaan spelen. Vroeg of laat vinden tegenstanders iets op een negatieve spelwijze en de fans raken het ook beu om wedstrijden te kijken waar je alleen maar op de counter gokt. Dus nee, niet investeren om maar geld uit te geven voor de buhne, maar kijken wat er nodig is. Dat kunnen ze bij ons totaal niet, maar laten we hopen dat Arteta mensen kan overtuigen van het feit dat we aanvallende creatieve spelers nodig hebben. Dan moet hij ervoor zorgen dat we eens op goal gaan schieten ipv de bal over de doellijn te willen lopen. Defensief staat het bij ons ook goed, maar zie je ook genoeg mensen roepen om versterkingen, terwijl we de 3e beste defensie van Engeland hadden. We scoorden te weinig en er werden teveel errors leading to a goal gemaakt....wat ook weer onderdeel is van de kwaliteit die je in huis hebt.

1 juni 2021 om 10:03

Een hoop vragen, maar geen enkel argument waarom een CV meer nodig is dan een spits.

Verder lijkt het me logisch dat je blijft investeren in je selectie en daarmee de zwakkere posities versterkt. Het is nou niet zo dat we een selectie a la PSG hebben en daarmee ver boven de overige concurrenten staan, we hebben niet eens de beste selectie in de competitie. We hebben wel de CL gewonnen, maar City was die wedstrijd de torenhoge favoriet.

1 juni 2021 om 10:21

@ Viswoenstijn: een hoop vragen zonder antwoord vooral. De essentie van mijn ging trouwens niet over al dan niet een CV of aanvaller maar of Chelsea uberhaupt nog eens zo zwaar moet investeren (jij spreekt zelf van een topspits en een top Cv... en dus weer 120 - 150 miljoen).

En waarom meer een CV: zie post van Samcro. Als er nog iets bij moet, dan mag het in die linie wel zijn.

Daarnaast heb je met spelers al Mount, Pulisic, Havertz, Werner, James, Chilwell,... nog heel wat spelers die nog kunnen en zullen beter worden.

Maar goed, we gaan het niet eens worden. Agree to disagree.

1 juni 2021 om 10:41

Een beetje kinderachtige reactie aangezien ik je vraag netjes beantwoord en jij mijn vraag compleet overslaat. Maar goed dat we van mening verschillen over welke positie meer prioriteit heeft is wel duidelijk.

1 juni 2021 om 12:20

Volgens mij vergeet je dat Giroud en Abraham vertrekken en je het met 1 spits een heel seizoen niet gaat redden..

Ben een groot fan van zowel Lukaku als Haaland en zie ze allebei graag komen, maar dan heeft Haaland wel een lichte voorkeur.

Is natuurlijk jonger en heeft nog voldoende ruimte om nog veel beter te worden. Lukaku vind ik ook echt geweldig en is 28-jaar en kan denk ik echt nog wel zo'n 5 tot 7-jaar mee, maar bij Lukaku is het vooral dat je hem denk ik echt gewoon op zijn kracht (letterlijk) en kwaliteiten moet benutten, om hem te laten functioneren en dat gebeurd nu bij Inter Milan, waar hij geliefd is en op handen wordt gedragen.

Maar bij Chelsea zie ik dat eerlijk gezegd minder snel gebeuren en Lukaku zit zoals gezegd dus geweldig op zijn plek bij Inter. Inter moet dan weliswaar voor 100 miljoen verkopen, maar ik denk dat het voor Inter een moeilijkere opgave wordt om Lukaku te vervangen dan Hakimi.

En begrijp mij niet verkeerd: Hakimi is ook echt een geweldenaar en ook een van de steunpilaren, maar Lukaku beslist met zijn goals toch veel wedstrijden. Als je Hakimi kan verkopen aan PSG (worden bedragen van 60 tot 80 miljoen genoemd) en dan bijvoorbeeld Skriniar voor zo'n 30 of 40 miljoen (wordt hier en daar genoemd bij o.a. Tottenham Hotspur) dan zit je al gauw over de 100 miljoen heen die je moet binnenhalen en dan kan je waarschijnlijk nog spelers als Ranocchia, Gagliardini, Sensi, etc. verkopen waardoor je waarschijnlijk ook nog wat kan op de transfermarkt.

Niet heel veel waarschijnlijk, maar wel wat gerichte aankopen halen en misschien dat Inter de CL-inkomsten er nog bij moet en/of kan rekenen.

Zo'n Inter heeft ook gegokt en ver boven baar stand geleefd. Het heeft goed uitgepakt, maar het is ergens ook valsspelen door zoveel geld uit te geven wat je niet hebt.

Lekker man, het bashen op Chelsea kan weer beginnen. Laten we niet doen of dit serieus zal gaan gebeuren. Er zal 1 spits worden aangetrokken in de naam van Kane, Haaland of Lukaku.
Eventueel is L. Martinez nog een interessante optie.

Zo werkt het bij Chelsea. Kopen kopen en nog meer kopen. Vervolgens stoer doen dat ze een keer een prijs pakken of wat presteren. Met Werner is alweer 50 miljoen verkwist. Die jongen kan net zo goed direct weer terug gaan naar Duitsland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren