Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Luis Suárez gaat deadline missen en moet toptransfer definitief vergeten’

Laatste update:

Luis Suárez wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overgang naar Juventus, maar in de afgelopen dagen klinken er steeds meer geluiden dat het waarschijnlijk niet van een verhuizing van de spits naar Turijn zal komen. RAC1 komt dinsdagavond zelfs met het nieuws dat de aanvaller van Barcelona Juventus definitief uit zijn hoofd heeft gezet en verder kijkt.

Dit heeft alles te maken met Suárez’ pogingen om de Italiaanse nationaliteit te verwerven. Doordat Italiaanse clubs per transferperiode slechts twee spelers van buiten de Europese Unie mogen aantrekken, en Juventus dit met Arthur en Weston McKennie al heeft gedaan, waren de betrokken partijen er in de afgelopen periode druk mee bezig om de Uruguayaan een Italiaans paspoort te bezorgen.

Doordat Suárez’ vrouw van Italiaanse afkomst is, zou de routinier een versneld traject mogen doorlopen. De bureaucratische rompslomp duurt echter toch nog te lang om een deal er doorheen te kunnen drukken. Suárez zou volgens de berichtgeving van bovengenoemd radiostation uit Catalonië pas op 6 oktober zijn nieuwe nationaliteit krijgen, waardoor Juventus hem niet meer kan inschrijven voor de groepsfase van de Champions League.

Een overgang naar Juventus zit er daarom niet meer in voor Suárez, die nog wel altijd uit is op een vertrek en andere opties zou hebben. In de afgelopen periode kwamen onder meer Atlético Madrid, Inter Miami en zijn oude club Ajax langs als mogelijke gegadigden. Juventus lijkt op zijn beurt door te schakelen naar Edin Dzeko, die bij AS Roma mag vertrekken nu i Giallorossi Arkadiusz Milik zo goed als binnen hebben.

Denk jij dat Luis Suárez in de aankomende weken nog bij Barcelona gaat vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd. Dan blijft Memphis ook in Lyon en is eindstand weer alles het zelfde.

Wekenlang gehoord over de revolutie die zou komen bij Barcelona. Nu is alleen Rakitic weg en het is al half september

15 september 2020 om 19:02

Vidal is toch ook weg of is dat nog niet officieel? Verder is het natuurlijk ook extreem lastig om zulke oude, flink overbetaalde spelers te slijten.

15 september 2020 om 19:24

Dat en transfermarkt gaat vaak op het laatste moment pas los. Vidal is nog niet rond maar wel in vergevorderd stadion gaf de opvolger van abidal aan. Bedankte hem ook al voor zn diensten.

15 september 2020 om 20:24

Waarbij Rakitic niet eens in de basis begon bij de pandoering.

15 september 2020 om 20:31

revolutie jaja heb je wedstrijd tegen gimnastic gezien da was weer kwestie van de bal afleggen bij Messi en we zien wel 433 4231 555 999 , er zijn maar paar voetbal breinen die wat nieuws kan brengen bij Barca want een dubbel geparkeerd teams en een oud hoge lijn en voorspelbaar aanvallend spel daar ben je niks mee

16 september 2020 om 00:47

Wat had je zelf verwacht als in vragen mag? Corona tijd, waar iedereen ook bij Barca moest inleveren. Daarnaast geen geld. Revolutie zal pas komen wanneer dit bestuur vertrekt. Zal je zelf ook wel begrijpen toch ....

Tsja, voorin hebben we eigenlijk geen spelers meer nodig, hij is al wat ouder en zal ongetwijfeld veel kosten. Voor Ajax zou het echter wel qua naamsbekendheid en bevestiging naar de wereld dat we de weg omhoog keihard inzetten een duidelijk, sterk signaal zijn. Ik twijfel erg. Als hij komt is het fantastisch, als hij niet komt is het ook prima. De concurrentie is echter niet mals. Atletico Madrid is ook een schitterende club die denk goed bij hem zou passen, terwijl een lucratief avontuur in Amerika ook een prachtige kans is. Wat hij ook kiest, wat er ook gaat gebeuren, hij blijft één van mijn favoriete Ajacieden.

15 september 2020 om 19:13

"de concurrentie is echter niet mals" Inderdaad denk ik niet dat Barcelona's 3e topscorer Aller Tijden enige kans maakt tegen Traore, Klaas en dat soort legendes. Ik bewonder uw adoratie voor Ajax aanvallers, maar uw bril is wel héél erg roze.

15 september 2020 om 19:21

Ik bewonder uw adoratie voor het verkeerd lezen van een stukje tekst.

15 september 2020 om 19:21

Ik vermoed dat er bedoeld wordt dat de concurrentie van andere gegadigden niet mals is, waaronder Atletico en Inter Miami dus.

15 september 2020 om 20:40

Had een leuke reactie van u kunnen zijn, maar helaas slaat u de plank mis.

15 september 2020 om 21:20

Niet dat Suarez naar ajax gaat, maar hij zou een absolute aanwinst zijn. Het ontbreekt ajax aan een echte spits van niveau. Promes en labyad kunnen op die positie niet uit de voeten. Traore heeft het niveau niet. Huntelaar kan geen heel seizoen op die plek spelen. Tadic blijft meer een meevoetballende spits en haalt ook niet het niveau van 2 jaar geleden. Maar goed, Suarez komt echt niet naar ajax.

Hahah, “de revolutie” hadden ze het over maar de eerste competitie wedstrijd staan Suarez, Busquets, Semedo, Pique en Alba weer in de basis. Lachwekkend eerlijk gezegd.

15 september 2020 om 19:09

Het is ook niet dat er veel nieuwe en/of betere spelers zijn..

15 september 2020 om 19:27

Hoeft ook niet perse, maar je moet wel verder als Barcelona zijnde. Of je er nou minder van word of niet. Het gaat om loopvermogen en vermogen om druk te zetten veel van die spelers kunnen dat niet meer. De enige twee spelers die ik zou behouden voor de bank zijn Pique en Busquets, de rest moet je gewoon weg doen.

15 september 2020 om 19:44

Met die 2 spelers in de basis zie ik het ook nog wel goed komen. Ook met Messi erbij. De rest moet echter wel veel in beweging zijn. Zowel qua druk zetten als mee terug als de tegenstander countert, maar ook juist constant in beweging zijn bij balverlies en diep blijven lopen.

15 september 2020 om 19:49

Ahaha ja eens! Rigoureuze ingrepen blijken dus niet te worden gedaan. Toch weer teren op oud spelersmateriaal. Mooie praatjes daar in het Camp Nou.

15 september 2020 om 19:55

En weer 4-0, 3-0, 8-2 op de broek krijgen als het er echt op aan komt in de Champions League. Denkend dat ze met die oudjes nog wat kunnen presteren in de CL. Als het weer niet lukt, weer je zelf afvragen waarom. Mooie praatjes idd.

15 september 2020 om 20:04

@Stijlvol, ja, maar wat moeten ze doen dan? Volgens mij is het geld inmiddels grotendeels op. Er is in ieder geval geen geld om meerdere directe versterkingen te halen. Je moet dus eerst spelers verkopen om de transfermarkt op te kunnen. De spelers die ze willen verkopen zijn oud en hebben een absurd hoog salaris, dus er zijn weinig clubs die dat kunnen en willen betalen. Als een club überhaupt al geïnteresseerd is, willen ze niet teveel kwijt zijn aan de transfersom. Dan komt er dus ook niet veel geld binnen en dan heb je op de transfersom ook nog steeds weinig te zoeken.... Kortom, de kans is groot dat er niet veel veranderd dit seizoen. Volgend seizoen lekker afscheid nemen van een hoop oude rotten en in de tussentijd geld sparen. Zelf zou ik ook altijd open staan voor een bod van City voor Messi. Als zij 100 miljoen plus Jesus, Bernardo Silva en Erick Garcia bieden, kan je verjongen én komt er geld beschikbaar om nog wat vers bloed te halen.

15 september 2020 om 20:35

Er zit nou eenmaal een groot verschil tussen willen en kunnen.

15 september 2020 om 20:43

Ik denk niet dat ze veel keus hebben als de spelers niet verkocht (kunnen) worden. Bovendien geloof ik niet in een hele team verwisselen en dan verwachten dat er gelijk een team staat.. Daar gaat helaas tijd in zitten.

15 september 2020 om 20:45

Beetje domme vergelijking..messi wilde weg suarez moet weg..dat hij enkel niet na Juve kan veranderd daar niets aan

Waarom heeft hij niet allang een Spaans paspoort?

15 september 2020 om 21:06

@ Benjamin89inderdaad, en daarnaast kan hij er ook gewoon eentje kopen voor twee ton wat wisselgeld voor hem is bij verschillende EU lidstaten. Als hij daar geen trekt in had kon hij ook nog een EU Blauwe Kaart aanvragen , en zelfs het Nederlands paspoort is mogelijk via een verdrag van de EU als je zoveel jaar in de Unie hebt gewerkt. Tenslotte zijn er volgens mij nog een hoop verdragen geldig tussen Italiã£â« en veel Zuid Amerikaanse landen (die nog stammen uit die gitzwarte bladzijde), dus wat dat betreft is het wel frappant dat hij nog geen paspoort heeft van een Europees land.

Snap trouwens niet waarom die spelers zich op voorhand niet indekken. Je had dit jaren eerder al kunnen en eigenlijk moeten doen. Je woont jarenlang in Spanje (daar moet je ook een test afleggen) dus had dat dan gedaan en/of via je vrouw een Italiaans paspoort. Maar wel op tijd.

15 september 2020 om 22:05

@medellin was idd makkelijker geweest. Of Juve had de domme aankoop McKennie niet moeten doen..Snap dit nog steeds niet

Gewoon lekker je carrière afbouwen in Miami

Ik vraag me af hoe die roddeltantes die riepen Suarez niet meer welkom was op de training nu zitten te kijken. Ik zie elke dag niets anders dan een lachende Suarez op de training van barca. Zelfs Messi stond er vrolijk bij. Misschien dat de media eens kunnen stoppen met al deze verhalen te publiceren zonder de feiten te checken.

15 september 2020 om 19:55

Neejoh, feiten checken klinkt als extra werk voor journalisten. Logisch dat zij daar niet op zitten te wachten. Dat is hetzelfde als Driessen vragen om eerst na te denken voor hij wat zegt. Het zijn sportjournalisten, dus daar moet je de lat niet zo hoog leggen. De sport is volgens mij een beetje het afvoerputje van de journalistiek. Journalisten die een goed niveau hebben zullen eerder over politieke, juridische, economische zaken schrijven.

Wat mij betreft kan er ook 3-3-3-1 gespeeld worden. nieuwe aankoop ---- Lenglet ---- Todibo pjanic / de jong --- busquets /(de jong) --- Alena messi --- Coutinho / puig ---- Dembele / Ansu Fati / Pedri suarez / Ansu Fati / Griezman als diepe spits

Ter Stegen
NIEUW
Todibo
Lenglet
Alba / Firpo
FDJ / Puig
Alena/Pjanic
Dembele
Messi
Coutinho
Ansu Fati

Doordat Suárez' vrouw van Italiaanse afkomst is, zou de routinier een versneld traject mogen doorlopen. Dit blijf ik toch apart vinden. Zijn vrouw, niet hijzelf, is van Italiaanse afkomst. Waarschijnlijk een opa of oma ofzo, dus welke binding is er dan? Slaat toch nergens op. Paspoorten worden straks bij een pakje boter weggegeven. Alsof het niks is.

15 september 2020 om 21:18

Zo'n versnelde procedure zal er waarschijnlijk zijn voor Italianen die hun buitenlandse partner naar het land willen halen. Zo gek is het allemaal niet. Dat het ook voor zulke dingen wordt gebruikt, tsja..

Toch liever een Suarez op zijn 33e dan Depay. Suarez kan je altijd inbrengen en als hij in vorm is blijft het een scherpschutter in de box.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren