Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Luis Enrique wil Afellay vanaf 14 juli niet meer bij Barcelona zien’

Laatste update:

Luis Enrique wil op de eerste trainingen van het nieuwe seizoen geen enkele voetballer zien die niet in zijn plannen voorkomt, zo schrijven de media in Spanje woensdag. De opvolger van Gerardo Martino heeft de clubleiding van Barcelona naar verluidt laten weten dat zij ervoor moeten zorgen dat vier voetballers vanaf 14 juli een oplossing hebben voor hun situatie.

/

Ibrahim Afellay, Bojan Krkic, Isaac Cuenca en Jonathan dos Santos hebben geen toekomst meer bij Barcelona en hoeven zich op 14 juli, wanneer de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint, niet bij de club te melden. Luis Enrique wil dat het viertal nog voor de eerste trainingsdag duidelijkheid heeft over waar zij hun loopbaan vervolgen. Zelfs apart trainen van de A-selectie is geen mogelijkheid, zo heeft de oefenmeester duidelijk gemaakt.

Barcelona zou overwegen om enkele doorlopende contracten zelfs te laten ontbinden. Dat betekent echter wel een vergoeding voor de voetballers in kwestie. De Spaanse club hoopt dat Dos Santos bereid is om als wisselgeld te dienen in de transfer van Real Sociedad-doelman Claudio Bravo naar het Camp Nou. Bojan en Cuenca werden de afgelopen seizoenen verhuurd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk wordt Afellay nu wakker en kiest hij een club waar hij zeker is van een basisplek.
Hoeveel jaar heeft hij weggegooid: 3?

11 juni 2014 om 16:27

Nou ajax pak je kans en neem bojan transfervrij over. Hij is vast bereidt salaris in te leveren als hij een ontslagvergoeding krijgt en wat tekengeld.

11 juni 2014 om 16:47

Bojan Bojan Bojan. Weg ermee. Voegt niets toe aan Ajax op wanhoop na. Heeft genoeg wedstrijden verpruts afgelopen en in de spits positie zijn we al voorzien.

11 juni 2014 om 17:08

Lee Lee Lee. weg ermee. Bojan voegt wel wat toe! Je bedoelt denk ik.. weg met de Sa, die alleen maar een voorzetten kan waar we niks aan hebben.

11 juni 2014 om 17:27

Bojan is idd laatste tijd beter gaan spelen was aan het begin wel slecht hoor. Fischer daarentegen is echt belabberd geworden en de Sa was ook niks. En hoe zit het nou met Anderson? Die speelde nog in de CL, maar laatste tijd niks meer van gehoord

11 juni 2014 om 17:30

Ja idd de Sa onze top flankspeler pfff haha Geef mij Bojan maar, en anders Affelay, als ie weer het niveau haalt van zn eerste jaar bij Barca toen hij nog regelmatig speelde is het zeker een bruikbare speler.

11 juni 2014 om 17:40

@ Lee,

Bojan heeft lang de tijd nodig gehad zich aan te passen maar de laatste maanden was hij een van de weinige lichtpuntjes. Zou hem graag bij Ajax zien, zeker als hij transfervrij is.

ON: En dan te bedenken dat ik hier een aantal jaar geleden werd uitgejouwd toen ik zei dat Afellay in alles te kort kwam voor Barcelona.

11 juni 2014 om 17:41

Andersen moet gewoon op het middenveld. Die heeft ruimte om zich heen nodig en niet geparkeerd staan aan de buitenkant.

11 juni 2014 om 19:16

Rugu, zoveel bijzonders heeft hij echt niet gedaan hoor. Van z'n groot talent mag je veel meer verwachten dan af en toe een leuk balletje.

11 juni 2014 om 19:24

Jij snapt het zu3n!
Ik denk dat Bojan na een seizoen wennen nu wel wat voor Ajax kan betekenen en dat hij nu wel gaat vlammen!

11 juni 2014 om 19:44

Nee maar de tijden dat Bojan kan worden gezien als een groot talent zijn al jaren voorbij. Dat verwacht ik ook helemaal niet meer. Ik denk dat mensen dat stempel van toptalent eens van hem af moeten halen. Bojan heeft dat namelijk nog steeds een beetje over zich. Ik vind het voor Ajax gewoon een hele bruikbare speler. Noem jij nou eens 4 aanvallers op bij Ajax die beter zijn dan Bojan?

11 juni 2014 om 19:57

Ik denk dat Affelay en Dos santos perfect bij een club zoals Roma passen

12 juni 2014 om 20:24

Alsof ik voor De Sa juich? Geen van beiden!
Waardeloze vleugels zonder rendement.
Vertel me maar wat hij toevoegt dan? Balverlies? Yes eens!

12 juni 2014 om 20:26

@rugu.
Fischer, Schone, Siem in goede doen en hopelijk ook 1 van die nieuwe spelers.
Bojan is zijn geld niet waard. 3 miljoen salaris hhahah hoe is het toch mogelijk!

PS: Nee siem is geen betere voetballer dan Bojan, maar hij heeft een hoger rendement en weet hoe het is om Ajax te kunnen dragen

11 juni 2014 om 16:29

Waarvan hij ook een groot deel geblesseerd is geweest natuurlijk. Dat moet er wel bij vermeld worden. Verder moet hij inderdaad naar een club waar hij lekker kan spelen. De bankrekening is nu wel lekker gevuld denk ik......

11 juni 2014 om 19:45

Alsof als hij niet geblesseerd zou zijn geweest hij wel was geslaagd bij Barcelona.

11 juni 2014 om 21:59

Ik denk ook van niet, maar hij was goed bezig. Helemaal zeker weten doe je het niet.

11 juni 2014 om 16:30

Ik hoop het ook. Het is zonder hoe het is afgelopen met Afellay na zijn vertrek bij psv. Hij was een absolute top voetballer die bij bijna bij elk grote club wel mee kon draaien. Maar weinig kans van slagen had bij Barcelona. Dat elftal was een geoliede machine. Hoop dat hij snel een passende club vind en weer in de picture komt te staan.

11 juni 2014 om 16:36

Barcelona zag hem vanaf begin af aan als opvulling voor de selectie, niet goed genoeg voor de basis, wel goed genoeg om zo nu en dan eens in te vallen of een bekerwedstrijd te spelen. Hij had beter (jaja achteraf is het makkelijk praten) kunnen kiezen voor de Europese subtop, dan had zijn carrière er heel anders uitgezien.

11 juni 2014 om 17:14

Oh, daar hadden ze hem niet de ziektewet ingeschopt?
Hier zeggen ze Das een koe in zijn kont kijken
Zoals je al aangeeft achteraf kijken, en zelfs dan weet je niet hoe het anders was gelopen.

11 juni 2014 om 16:35

Hij is nergens zeker van een basisplaats

11 juni 2014 om 16:47

Kvind het ook echt zonde. Zelfde geldt voor elia. Affelay en elia vond ik altijd prachtig om te zien in het nederlands elftal. Goede acties, snelheid en toen nog te egoïstisch op bepaalde momenten. Elia die had gewoon de fout gemaakt door naar juventus te gaan en affelay naar barca. Elia heeft toen een kut mentaliteit gekregen en is nooit meer op niveau gekomen. Afgelopen seizoen begint ie weer wat beter te worden. Affelay had na zijn seizoen bij schalke weg moeten gaan. Hij heeft geen zelf kennis genoeg om te bepalen dat hij weg moet bij barca om zichzelf door te ontwikkelen. Zonde joh was een jong pikkie maar is nu ook al wel weer op leeftijd.

Erg zonde want waren erg leuke en talentvolle voetballer. Bij de 1 ontbreekt de juiste mentaliteit (elia) en bij de ander een gebrek aan zelfkennis (affelay). Hopelijk maakt affelay een goede keuze want er kan nog best rek in zitten.

Mensen fijne dag verder

11 juni 2014 om 17:39

Heeft Elia bij Juventus een kutmentaliteit gekregen of is ie gewoon in oude gewoonten terug gevallen? Bij Ajax is ie niet voor niks weggestuurd.

11 juni 2014 om 19:08

Allemaal achteraf dat van Elia, hij had daarvoor goed gespeeld bij hsv en was toe aan een stapje hoger. En laten we eerlijk zijn Juventus was destijds niet het Juventus van nu qua kwaliteit

12 juni 2014 om 09:07

Affelay heeft precies dezelfde mentaliteit. Vindt/vond zichzelf groter dan de hele club Schalke. Haalt zijn neus op voor clubs die hem willen huren.
Die jongen die is bij PSV altijd met een fluwelen handschoen aangepakt, anders ging hij weg.
Dit is precies het hele probleem met veel spelers van zijn leeftijd, want er zijn er in zijn leeftijdscategorie wel zo ontzettend veel geflopt.
Die gastjes accepteren geen nee, of een keer een grote bek van hun trainer want dan lopen ze boos naar hun zaakwaarnemer.

11 juni 2014 om 17:43

1.5. De andere 1.5 was hij geblesseerd.

11 juni 2014 om 18:39

1.5 jaar de tijd om te denken over je toekomst, en dan nog niet inzien dat je weg moet. Dus ja, 3 jaar weggegooid. Het eerste halve seizoen rekenen we dan maar niet mee. Toen speelde die nog weleens

11 juni 2014 om 19:05

Naja weggegooid is een groot woord. Van die drie jaar zijn er 2 geweest waarbij het noodlot toe is geslagen en hij met blessureleed aan de kant stond. In zijn eerste jaar was hij de 12e man bij Barca en bij Schalke begon hij ook leuk te spelen. Qua blessures is hij nog erger dan Robben die maar 1/2/3 maande buitenspel staat. Ibi staat vaak 6-9 maanden buitenspel.
Hopelijk gaat hij terug naar PSV maar ik denk het eerlijk gezegd niet.

Eindelijk een oefenmeester die niet de hand boven het hoofd houd van spelers die niet presteren; Isaac Cuenca, Ibrahim Afellay, Jonathan dos Santos en Bojan Krkic hebben Barcelona niets gebracht in de afgelopen seizoenen en hebben ondanks duidelijk aanwezig talent niet op niveau gepresteerd.

11 juni 2014 om 16:40

Ik zou Cuenca en Santos verhuren, Bojan en Afellay mogen natuurlijk weg. Verder Mascherano, Alves en Song wegdoen. Of Mascherano op het middenveld. Dan is Barcelona klaar voor volgend seizoen (natuurlijk nog een centrale- en rechterverdediger kopen)

11 juni 2014 om 16:52

Wat mij betreft worden ze allemaal verkocht, al zou ik wel een clausule in het contract opnemen dat Barcelona in het geval van Bojan, Cuenca en dos Santos de speler terug kan kopen bij goede prestaties. In principe zijn ze van geen enkele waarde meer voor Barcelona, maar om een Fàbregas-scenario te voorkomen zou ik 't toch maar zo doen.

Dani Alves is wat mij betreft nog steeds één van de beste rechtsbacks ter wereld, wellicht dat een goed gesprek met Lucho hem weer motiveert om langer bij de club te blijven. Javier Mascherano zou ik voor geen goud verkopen, zeker nu er geruchten gaan dat hij op het middenveld zal gaan spelen; z'n natuurlijke positie en de rol waarin hij echt van waarde kan zijn voor Barcelona. Daarnaast is het natuurlijk niet onbelangrijk dat hij onlangs verlengd heeft bij de club. Alexandre Song daarentegen heeft geen waarde voor de club en loopt enkel talent in de weg, zou nu zelfs al Samper boven hem prefereren.

11 juni 2014 om 16:55

Toch schrijf je gewoon met -ch.

En inderdaad, Bojan blijft een geweldige speler met een overdosis aan talent. Echter hebben blessures en simpelweg een flinke dosis pech een schaduw geworpen over z'n carrière. Daarbuiten is hij te vroeg gebracht als jong talent, hij was op mentaal vlak nog niet klaar voor de druk die bij het eerste elftal kwam kijken. Hij had er beter aan gedaan om nog een seizoen langer in de jeugd te blijven spelen, dat was een fout van Rijkaard.

Maar goed, conclusie is dat wanneer een toptalent het zelfs bij Ajax niet red hij het al helemaal niet meer gaat redden bij Barcelona. Een club als Villarreal, waar gefaalde talenten vaak weer opbloeien, zou ideaal voor hem zijn. Verkoop hem voor een vriendschappelijk prijsje om hem wel weer relatief goedkoop op te kunnen pikken als hij in de bloei van z'n carrière zit.

11 juni 2014 om 17:09

Bojan en Afellay zouden perfect bij Ajax passen.

11 juni 2014 om 17:23

Alleen zie ik Affelay niet naar Ajax gaan om drie redenen: 1. Hij speelde al erg lang in de jeugd bij PSV, dus bij de aardsrivaal zie ik hem niet snel spelen. 2. Hij vind zichzelf waarschijnlijk te goed voor de ED. 3. Hij wil weinig tot geen salaris inleveren, Ibrahim kennende. Dus ik zie hem ook niet bij psv spelen.

11 juni 2014 om 17:41

vd.vaart,

Krkić maakte op 8 mei 2014 bekend dat hij niet nog een seizoen uitgeleend wil worden aan Ajax, maar zijn opties wil openhouden.

Hij gaf aan bij Barcelona terug te willen keren om de ontwikkelingen af te kunnen wachten.

Ajax gaf aan niet verder te willen met Bojan, denk niet dat hij nog een optie voor ons is hij vond Ajax leuk als eventueel opstapje.

Hij heeft gegokt maar moet nu definitief weg bij Barca, ik hoef hem ook niet meer zo nodig terug te zien goede voetballer maar totaal geen Ajax hart.

11 juni 2014 om 18:02

@messirvp:
1. Hij is lang genoeg weg, dat zijn PSV-verleden al een beetje is weggezaktt.
2. Hij heeft lang genoeg niet écht gespeeld dat hij zich absoluut niet te goed hoeft te voelen voor een leuke club in de CL die ook Eredivisie speelt.
3. Hij zal de afweging moeten maken of hij bij een CL-ploeg wil spelen en zijn kwaliteiten nog op het absolute topniveau wil laten zien of dat hij ergens bij een degradatieclub in een topcompetitie iets meer salaris opstrijkt.

11 juni 2014 om 19:02

Ajax heeft nooit gezegd dat ze niet meer voor Bojan gaan. Als Ajax geen buitenspeler kan vinden, dan is Bojan altijd nog een optie.

Eindelijk! Dit doet Luis Enrique goed. Wie niet nodig is, moet weg.

11 juni 2014 om 16:59

Zo goed vind ik het niet hoor. Die spelers hebben gewoon een contract, wat Barca ze zelf gegeven heeft. Het is onzin om zomaar te zeggen jongens jullie zijn gekocht/opgeleid en hebben een contract gekregen maar wij willen van jullie af dus zout maar lekker op.

Als een speler weg wil bij een club is de wereld te klein en is er geen clubliefde meer, maar als een club een aantal spelers wil dumpen dan is het ineens goed?

11 juni 2014 om 17:12

Die spelers hebben genoeg kansen gehad om weg te gaan. Telkens vonden ze het beter om te blijven en niets toe te voegen. Barca heeft ze altijd met respect behandeld en 'gevraag' of ze weg gaan.

Van mij mogen ze blijven hoor, maar dan trainen ze niet mee met eerste elftal. Dat is voor spelers die iets toevoegen. Ze zullen dan enkel in de weg komen.

Er is geen enkel speler bij Barca die ik het zou kwalijk nemen als hij vertrekt. Zolang het gewoon niet naar Real is. Als Iniesta, Xavi of Messi willen vertrekken, dan mogen ze vertrekken.

volkomen terecht! toch jammer voor zo'n goede voetballer als affelay, maar Barcelona is gewoon te hoog voor hem, een spaande middenmoter zou bij hem passen. maar bij Barcelona zo snel mogelijk de deur uit.

Niet echt handig dat dit naar buiten komt. Als ik als club interesse had in 1 van deze spelers zou ik dus lekker tot 14 juli wachten om hem daarna gratis op te halen, aangezien ze dan toch de transfervrije status zullen krijgen.

11 juni 2014 om 17:59

Er zullen genoeg clubs zijn die hem op willen pikken voor weinig geld. Zal je zien. Ben je net te laat.

Deze man maakt wel een hele grote schoonmaak.. Hij wil iedereen weg hebben bijna. woow

11 juni 2014 om 16:51

Tja erg dat ze het wel bin hem doen maar niet bij pep. Dat is 1 van de reden dat pep weg wou aangezien hij sommige spelers al weg wou hebben maar het bestuur het niet toeliet omdat de namen te groot waren. Pep had al in gaten dat verscheidene spelers het niveau niet meer aan konden.


Kben 'fan' va barca maar het bestuur is echt schijt. Rare mensen daar in het bestuur.

Dat ze dan maar snel werk maken van een nieuwe club, want anders staan ze op 14 juli gewoon op straat. Ik vind het eerlijk gezegd een beetje jammer van Bojan en Cuenca, die hebben toch nog iets laten zien bij Barcelona vond ik. Maar als je hun prestaties bekijkt de laatste jaren (mede door blessures weliswaar), dan verdienen ze geen plaats bij Barcelona. Dos Santos moet gewoon vertrekken, die heeft echt geen toekomst in Camp Nou en komt gewoon tekort.

11 juni 2014 om 16:38

Bojan en Cuenca hebben puur meegelift op het succes van Barcelona destijds en hadden geluk dat er niet veel concurrentie was op de flanken. Het zijn zeker geen slechte voetballers, maar mijlen verwijderd van het niveau dat bij Barca hoort.

Prachtig wat Luis Enrique hier doet. Wie niet in zijn plannen voorkomt, moet wegwezen. Hoop dat de spelers in kwestie de dollar tekens uit hun ogen halen en snappen dat ze gewoon niet goed genoeg zijn voor een club van het kaliber van Barça. Afellay had na een x aantal jaren nooit naar zo een grote club moeten gaan. Eeuwig zonde.

11 juni 2014 om 21:25

De spelers moeten de dollar tekens uit hun ogen halen en snappen dat ze niet goed genoeg zijn voor het kaliber van Barca ? Barcelona heeft ze toch zelf die contracten gegeven en met volle verstand ondertekend ? Spelers staan in hun volste recht hun contract uit te dienen, of Barca moet ze ontbinden en restant loon voor lopend contract betalen.

14 juni 2014 om 02:07

Dat was voordat ze tekenden ja, maar het is niet geworden wat Barça had gehoopt mede door blessures. Een speler aantrekken voor een dergelijke bedrag is altijd een gok.

Zijn stuk voor stuk geen slechte voetballers, maar hebben het allemaal niet gehaald. Bojan en Cuenca hadden fitheidsproblemen, Affelay een slechte mentaliteit en Dos Santos is mij een raadsel.

Ik hoop trouwens dat Ajax nu probeert om Bojan een vast contract aan te bieden. Hij is nu eindelijk weer fit en ik denk dat hij daarom een goede versterking zou zijn, al moeten De Jong en Sigthorsson dan wel vertrekken denk ik.

11 juni 2014 om 16:45

Afellay een slechte mentaliteit? Die jongen is meer geblesseerd geweest dan dat 'ie überhaupt kon spelen.

11 juni 2014 om 16:48

Gewoon het feit dat hij zich te goed voelde voor clubs als Atletico Madrid en Liverpool zegt mij genoeg. Dan gaat hij naar Barca, speelt hij nauwelijks en raakt hij de komende 3,5 jaar geblesseerd. Het lijkt echt heel erg op karma.

Zo he wat een kop er op Vz.

Jammer van Afellay. wat er allemaal met hem gebeurt is.
Afellay dit dat zus zo, helemaal niks kwam er ook nog voorbij.
Zo zonde.

Moet toch zeggen dat ik destijds een hoge pet van hem op had.
En er zat ook zoveel meer in het vat.
Gewoon rot!

Lijkt me een beetje onrealistisch dit; kan Luis Enrique wel mooi zeggen en willen (als het waar is), maar deze jongens hebben gewoon een contract en dan zullen ze ook recht hebben om bijvoorbeeld te trainen. Met het WK voor de deur zullen bovendien weinig spelers voor half juli een andere club hebben, en dus zou Barca dan inderdaad de contracten moeten ontbinden wat volgens mij aardig wat kost. Dat hij ze niet bij de selectie wil hebben is zijn goed recht als trainer, maar dat 'ze zich niet hoeven te melden bij de club' is een onzin uitspraak van een trainer, die heeft daar niet veel over te zeggen.

11 juni 2014 om 16:49

Klinkt misschien wel onrealistisch, maar ik denk dat het in werkelijkheid anders zal zijn verteld, dan dat het door de "media" wordt geschreven. Desondanks vind ik het dan eerder een goed signaal naar de spelers, hoe vervelend het bericht ook klinkt. Ze weten in elk geval waar ze aan toe zijn.

Affelay is helamaal geen slechte voetballer, alleen door blesure heeft hij lang niet gespeeld. Barca is hoog begrepen voor Ibi. Weer naar een club als Schalke zou veel beter voor hem uitkomen.

Op zich zat hij in Barcalona natuurlijk wel goed. In het begin had hij af en toe nog wel fungeert als wissel, waarna dat helemaal wegviel. Dit mede dankzij een zware blessure. Voor zijn carrière was het misschien beter om eerder te verkassen, maar op zich zat hij daar toch prima. Verdiende zijn geld en kan toch zeggen dat hij met de grote jongens (in status niet in lengte, haha) heeft gevoetbald. Ik vond Affelay altijd wel een goede voetballer. Voor de Eredivisie te hopen dat hij terugkomt, maar dat betwijfel ik ten zeerste.

Affelay heeft het daar in zijn eerste jaar toch best aardig gedaan? Ik herinner me nog een assist bij een winnende goal tegen Real. Als hij dat had kunnen continueren, de rol van ideale nummer 12, dan was dat toch prima geweest? Jammer van zijn blessures, nu is het voor hem zaak een club te vinden waar hij een basisplaats krijgt.

Ach met Ibi komt het wel goed , hij zat al op het terras met cocu dus.......

Jammer, maar aan de andere kant, als Ibi echt graag had willen voetballen, had hij zich allang laten verhuren / verkopen. Nu heeft hij wat extra miljoenen op de bankrekening. A la Bogarde dus. Niks mis mee, maar zonde van z'n talent. Everton lijkt mij wel een geschikte club...

Ajax moet Cuenca en bojan halen en bij vertrek van een middenvelder zou dos Santos ook niet misstaan

Affelay kan alleen maar slagen in het buitenland bij een subtopper en in nederland kan hij wel bij de top meedraaien alleen zal hij dan salaris in moeten leveren.. maar ik neem toch aan dat hij weer wil voetballen na al die weggegooide jaren en zakkenvullerij!

Ik kan niet zeggen dat ik het erg vind voor Ibi, eigen schuld dikke bult! Kon de afgelopen jaren regelmatig verhuurd worden aan subtoppers maar weigerde telkens. Afgelopen seizoen nog de kans gehad om zich bij Villarreal weer in de kijker te spelen voor het WK, maar die druiloor had daar ook geen zin. Jezelf overschatten kan voor veel schade zorgen.

Wat een zonde dat Afellay niet op het WK een lange neus kan trekken naar die Enrique. Wat een fout om hem niet te selecteren voor Oranje.

11 juni 2014 om 19:47

Grapjas, Afellay heeft al maanden geen fatsoenlijke wedstrijd gespeeld. Afellay moet lekker een club opzoeken die wel bij hem past. Barca was te hoog gegrepen, dat had hij alleen niet door.

Affelay is gewoon niet goed genoeg voor het nederlands elftal.
Die man voetbalt al sinds Barcelona niet goed genoeg meer.
Jammer dat hij zijn eigen carierre heeft verklooit met kiezen voor wat te hoog gegrepen was voor hem. jammer jammer

Zou ook wel eens tijd worden dat deze Riesenflopp eens wat stappen terug zal doen.

Nou dat is simpel dan, gewoon lekker blijven zitten bij Barca, contract lekker laten ontbinden, vergoeding pakken en bij de nieuwe club meer salaris kunnen bedingen dan normaal omdat je transfervrij bent etc.
Lijkt me heerlijk , ook voor een zaakwaarnemer :P

Het type speler met een plaat voor zijn hoofd, arrogant, eigengereid en geen mentaliteit. Zie je zo vaak bij dit soort spelers, eeuwig voortbordurend op een korte periode waar ze wel luisterden naar anderen en zich hierdoor snel ontwikkelden en daarna arrogant en het altijd beter weten, niet dus. Einde oefening.

11 juni 2014 om 20:33

Waar heb je het over? Deze spelers hebben nooit iets misgedaan en altijd geknokt voor hun plekkie.

11 juni 2014 om 21:37

Deze spelers? Kennelijk herkenbaar dus?

Bij Oranje de sfeer verpest, bij Schalke respectloos, dat noem ik geen mentaliteit.

11 juni 2014 om 23:17

De vier spelers die genoemd worden in het artikel.

affelay heeft langer gespeeld bij zijn oude club dan veel colkegas van hem en hij heeft pas op zijn top een overstap gemaakt waar elke speler van droomt. Dat hij het niet red kan hij niets aan doen. De zaken die jij niomt lijken me zwaar opgebkazen

Goed nieuws voor Ajax, kunnen ze dit jaar beschikken over beiden. Vleugelproblemen opgelost en dan hoeven ze tenminste niet meer te zoeken in de jeugd. Overmars gaat het nog druk krijgen de komende periode.

Als Afellay het slim speelt dan moet Barcelona zijn contract afkopen, levert hem een mooie zak geld op. Om vervolgens bij een leuke middenmotor in 1 van de grotere competities aan de slag te gaan. Omdat hij dan transfer vrij aan komt kan hij een leuke zak tekengeld krijgen of een wat hoger salaris bedingen...
Sportief gezien is het allemaal jammerlijk gegaan voor hem maar hij kan er financieel nu wel een slaatje uitslaan.....

Ajax kan cuenca en bojan dan mooi overnemen!

11 juni 2014 om 20:29

Als ik Ajax was zou ik vol voor Promes gaan van Twente, i.p.v. Cuenca en/of Bojan.

Eigen schuld afellay wie denk je wel niet dat je bent...je hoort gewoon in de eredivisie te spelen buitenland is niet weggelegd voor jou

Laat Ajax deze spelers, Ibrahim Afellay, Bojan Krkic, Isaac Cuenca en Jonathan dos Santos aan boord halen.dan kunnen ze in Amsterdam het c-elftal van Barca worden.

Mensen die Afellay bij Ajax willen zien snap ik niet. Het is een echte Psv'er die ook niet bij Ajax past denk ik. Afellay voelt hem ook te goed voor de Eredivisie, zie hem wel naar een Engelse ploeg gaan. Hij zal wel weer overnieuw moeten beginnen want hij was er lang uit.

Misschien is Afellay een optie voor Arsenal. En anders is hij een prima vervanger voor Rakitic bij Sevilla. En Olympiakos zou ook een goeie club kunnen zijn voor hem.

Zou wel een dingetje zijn:
Affelay bij Feyenoord vanaf links en Vilhena op 10......

Affellay en zijn adviseurs hebben zijn kwaliteiten en capaciteiten schromelijk overschat. Blessures zijn vaak het gevolg van een tekort aan kwaliteit, waardoor men zich gaat forceren. Affelay is a la Kaka een loper met de bal en hij kwam in het tic-tac-toe voetbal rond messi gewoon techniek tekort.

Misschien kan Cruyff hem naar Ajax brengen. Afellay zou perfect bij Ajax passen. Mooie voetballer met een goede techniek.

kom maar terug naar psv als depay weg gaat hebben we zo wie zo een vervanger

zoet
arias
bruma
hendrix
willems
hazard leen
schaars
maher
narsingh
locadia
affelay

Affellay moet nu niet gaan denken dat hij een kans krijgt, gewoon slim zijn en naar een club gaan waar hij zeker een basisplaats krijgt. En hopen dat hij niet geblesseerd raakt. Na vertrek bij PSV niet echt gelukkig geweest door vele blessures

hopelijk leveren ze nog en klein beetje op en halen ze koke + marquihos en spelen ze volgend jaar zo

ter stegen
montoya
pique
marquinhos
alba
koke
busquits
iniesta
pedro
messi
neymar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren