Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lozano loopt één op één: ‘Ik hoop hier nog jaren te spelen’

Laatste update:

PSV boekte zondag een 3-0 overwinning op Heracles Almelo en Hirving Lozano opende de score. De aanvaller trof na achttien minuten doel na een prachtige pass van Jorrit Hendrix en speelde zichzelf daarmee nog nadrukkelijker in de etalage. Onder meer Arsenal zou belangstelling hebben voor de frêle Mexicaan.

Diverse media berichtten de afgelopen weken over de serieuze interesse vanuit Londen en Arsenal zou zich in de winter zelfs met een bod van 25 miljoen euro in het Philips Stadion willen melden. Lozano is zelf echter niet bezig met een transfer: “Hoelang ik nog bij PSV speel? Dat weet ik niet”, zei hij na afloop.

Hirving Lozano met doelpunt nummer 7⃣ van het seizoen!🔥🔥🔥

Geplaatst door voetbalzone op zondag 22 oktober 2017

“Ik ben nu honderd procent gefocust op het team en hoop hier nog jaren te spelen. PSV is een mooie club met fantastische mensen”, vertelde de 22-jarige Lozano aan FOX Sports. “Ik vond het een mooie pass van Hendrix. Ik stond dicht bij het doel en godzijdank ging hij erin”, bedankte hij tot slot de aangever.

Trainer Phillip Cocu deelde na afloop nog de complimenten uit aan Chucky: “Lozano kreeg in de tweede helft wel wat tikken te verwerken, maar liet vandaag weer zien dat hij belangrijk voor ons is. Die pass van Hendrix? Dat was echt fantastisch. Dit zijn ballen waar we veel aandacht aan besteden, want we willen elkaars kwaliteiten gebruiken en benutten.”

Is Hirving Lozano (al) goed genoeg voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als vervanger van sanchez😂.
Deze jongen kan nog veel stappen zetten.
Hij heeft zeker de kwaliteiten om ooit bij arsenal terecht te komen.

Gewoon 50mio vragen en stoïcijns aan vast houden.

Is toch niet normaal joh hoe goed die gast het doet en is. Overigens vind ik psv op dit moment als team heel sterk hopelijk kunnen ze dit volhouden. Lozano tilt het niveau wel echt omhoog. Heerlijke speler

22 oktober 2017 om 23:15

Serieus? Kijk jij de wedstrijden wel, of kijk je naar teletekst? PSV moet het juist hebben van bevliegingen van lozano, want als team is het voetbal te vaak juist bagger.

22 oktober 2017 om 23:30

Nou nou, dat valt toch ook wel mee? Het is niet altijd sprankelend, maar het feit dat binnen de top 10 topscorers 4 Psv'ers staan zegt toch wel dat het niet alleen van Lozano afhangt.

22 oktober 2017 om 23:42

El sjorro, gaat het wel goed met je? PSV heeft al 29keer gescoord he en wint zijn wedstrijd heel eenvoudig. En dan kom jij zeggen dat PSV afhankelijk is van bevliegingen van Lozano

23 oktober 2017 om 00:06

Jullie zijn allemaal teletekstsuppotyers? Ga eens een wedstrijdje kijken man. PSV voetbalt allesbehalve stabiel, wisselt goede fases af met abominabel voetbal. Zo ook vandaag, waar je een paar keer goed wegkomt. Ga nou niet doen alsof dit PSV de sterren van de hemel speelt. dat is namelijk niet zo. Iets wat overigens door oa van ginkel ook gewoon beaamd word.

23 oktober 2017 om 00:24

Elsjorro: nee ze spelen niet de pannen van het dak maar wel beter dan de concurrentie en staan dikverdiend bovenaan.

23 oktober 2017 om 00:48

Oh ja verrek ik was helemaal vergeten dat voetbal een inviduele sport was ipv een team sport. Wat ik ook was vergeten is dat lozano in alle wedstrijden mee heeft gedaan ja. Het is eigenlijk lvs lozano sport vereniging. Stom om te denken dat het een team sport is. Mijn fout excuses daarvoor

23 oktober 2017 om 07:04

Dit is natuurlijk erg chargeren wat je nu doet. Overigens @bombanera ik zeg ook nergens dat PSV niet verdiend boven aan staat, sterker: het is volledig terecht.
Ik reageerde enkel op deze droeftoeter die praat
Over een heel sterk team. Overigens is de opmerking
Over die topscorers ook niet echt een goede vergelijking. Een locadia moet het hebben van de goals tegen Utrecht, daarvoor had die 1
Goal gescoord.

23 oktober 2017 om 07:10

Nee, maar geen enkel team in Nederland voetbalt stabiel. Het is allemaal ongelooflijk wisselvallig. De klassieker was echt verschrikkelijk slecht. Zowel Feyenoord als ajax. Heerenveen werd na de start enorm opgehemeld. Met name piri en dumfries. Die vallen de laatste weken echter behoorlijk tegen. Logisch want zo gaat dat met talenten. Maar daarom is dat ophemelen ook zo overdreven. Utrecht en Vitesse ook zeer wisselvallig. Dus zolang er niemand stabiel is blijft psv de dik verdiende koploper.

23 oktober 2017 om 09:03

😂😂 droeftoeter.

Worden ze compleet onderuit gehaald door argumenten verschillende keren en dan is het meteen droeftoeter wat ze roepen. Dat is het zwakzinnige van de mens. De een heeft daar meer last van dan de andere. Kan er wel van genieten eigenlijk.

23 oktober 2017 om 14:31

Lol ik kijk elke wedstrijd van PSV haha mafkees. Ik weet dus goed waar ik over praat

Daar heb ik geen problemen mee, heerlijke speler.

Schot in de roos geweest voor PSV deze gozer. Kijk uit naar de strijd tussen PSV en Ajax zoals het er nu naar uitziet als titelkandidaten gaan uitvechten!

Hij is nu al te goed voor de Eredivisie, die gaat na 1 of max 2 seizoenen weg.

22 oktober 2017 om 22:13

Je kan niet te goed zijn voor een competitie. Je bent zo goed en zo slecht als je beste en slechtste spelers.

22 oktober 2017 om 22:24

Hardnekkig fabeltje inderdaad. Als we nou meer Sanchez'en, Lozano's en Neres'en binnen halen wordt de ED juist sterker. In plaats daarvan praten wij onszelf aan dat die gastjes te goed zijn voor Nederland en verlagen we daarmee dus zelf het niveau..

22 oktober 2017 om 22:34

Precies. En het ergste is nog wel dat we na verkoop van die kerels weer hard gaan klagen dat we een vrije val maken. Irritant.

22 oktober 2017 om 23:06

@sanderkoevoets
Ik snap de credits die Neres krijgt, ook volkomen terecht... Ik schat Lozano en (vooral) Sanchez een klasse boven Neres.

Neres is bijzonder effectief, maar Lozano speelt daarnaast ook nog erg goed. Zeer dreigend qua acties. Vandaag dan beetje meer onzichtbaar, maar 1 wedstrijd zegt niet alles. Misschien ligt het verschil ook in leeftijd. Lozano is toch al 22 en heeft veel meer ervaring dan Neres. Wellicht dat Neres over 1/2 jaar ook zover is. Lozano treft met Mauro Junior, Arias, etc. ook wat Spaanstalige spelers.

Neres kan alleen Portugees en zal daarmee dus wat meer moeite hebben om Onana, Orejuela en Cassiera te verstaan.

Tot slot komt Lozano ook met erg veel zelfvertrouwen binnen. In eerste instantie leek hij niet eens naar Nederland te willen komen. Komt ook, omdat hij zich in een gelijkwaardige (misschien zelfs sterkere) competitie allang bewezen had. Neres kan dus verder reiken, maar moet zich nog wel bewijzen qua spel. Want doet hij dat niet, ben ik benieuwd of hij dit rendement ook vasthoudt in de Cl/el.

22 oktober 2017 om 23:29

Ah, het is ineens een strijd tussen Neres en Lozano geworden? Laten we het seizoen even afwachten. Want het is nu wel heel opportunistisch.

22 oktober 2017 om 23:48

Flash Back
Psv/Ronaldo
Ajax/ Kluivert
Wie was beter
Daarover zal een ieder uit die tijd zijn mening over hebben.
Echter beiden waren een verrijking voor onze competitie .

22 oktober 2017 om 23:57

@jeffreysch, wat je zegt over dat hij niet naar Nederland wilde komen is onzin. Hij wilde juist heel graag, terwijl zijn oude club liever had onderhandeld met Spaanse clubs, o.a. vanwege de taal en omdat deze clubs meer boden. Lozano speelt bij PSV omdat hij dat zelf persee wilde.

23 oktober 2017 om 00:27

Mokum1957: Ronaldo was wel echt een flink stuk beter hoor. Misschien wel de beste voetballer die ooit in Nederland heeft gevoetbald met Cruijf

23 oktober 2017 om 10:42

Vergeet dan vooral niet Romario erbij te vermelden!

25 miljoen? Haha mag je bergwijn voor hebben

22 oktober 2017 om 23:14

25 heb je klaassen. Bergwijn na zn doelpunt tegen Utrecht is 35mio waard.

22 oktober 2017 om 23:26

35 miljoen voor Bergwijn, op basis van 1 (wel klasse) goal, dat is idioot. Hij speelt aardig maar maakt niet eens het verschil bij PSV. Pas dan mag je zulke gaan vragen, ook al is hij natuurlijk nog jong.

Hopelijk maakt hij zijn woorden waar dan en groeit hij uit tot topspeler bij psv en neemt hij psv op sleeptouw europees gezien.

Tja dat jaren spelen bij psv daar doe ik niks op want dat gebeurd niet. Lozano is een groot talent waar PSV erg blij mee kan zijn. Zowel Ajax als Psv hebben goud in handen met spelers als Lozano en Neres.

Arsenal verliest spelers als Gnarby voor niks en wilt dan Lozano voor 25 miljoen halen na 4 maanden in Europa.

Zeker een goede speler.. maar ook erg vaak onzichtbaar, zoals vanmiddag. Maar hij scoort en dan is iedereen tevreden ;-)

Fantastische speler! Knap ook dat hij er direct staat en belangrijk is.
Ik vraag me alleen af welke financiële afspraken brands heeft moeten maken om de transfer rond te krijgen. Heeft z'n oude club recht op een doorverkooppercentage? Hoeveel procent van het verkoopbedrag gaat naar Lozano + zaakwaarnemers?
Zoals hierboven genoemd is Lozano voetballend gezien een schot in de roos. Maar of het financieel ook een goudmijntje wordt voor psv betwijfel ik.

23 oktober 2017 om 00:00

Als ik me niet vergis, heeft zijn oude club recht op 30/40% van het verkoopbedrag

23 oktober 2017 om 00:01

Er zijn geruchten gegaan dat er clubs zijn die boven de 15 miljoen hebben geboden. De vraagprijs was 20 miljoen.

PSV heeft hem voor 8 miljoen gekocht. Neem maar aan dat zij minimaal 50% doorverkooppercentage hebben bedongen op hem.

Zeer slim ook van Brands hoor. Anders kon je zo een speler nooit halen. En ook nog is voor 6 jaar laten tekenen. Nu hoop ik dat ze hun poten stijf houden als er 30 op hem geboden wordt. Hij is veel beter dan Depay hier. Depay in zijn laatste seizoen had rendement, maar stichtte geen gevaar (alhoewel rendement... met dat aantal schoten op doel). Lozano doet het vooralsnog erg goed.

23 oktober 2017 om 07:55

50 is wel heel veel ik ga voor 30-40 % en 10 % voor chucky zelf.

Eerder al gezegd: Lozano is na robben eerste speler die mij weer op puntje van stoel laat zitten. Btw, jammer dat er geen aandacht is voor mauro jr: 2 duels, debuut gescoord n vandaag assist die volwassen oogde. Super knap. Onthoud die naam.

22 oktober 2017 om 23:33

Dat zeker, maar er zijn pas twee wedstrijden gespeeld. Als Mauro goed blijft presteren komt die aandacht vanzelf. Dat hij vandaag wederom mocht invallen was al een beloning voor die goede invalbeurt tegen Vvv.

23 oktober 2017 om 00:04

Ik wacht nog even af. Speelde in de jeugd, waarvan het eerste team in de 4e divisie van Braziliã« speelde. Bij Braziliã« U17 was hij ook wissel... Maar goed dat zegt niets.

Hulk, Paulo Henrique, Douglas, Dante, etc. komen ook van de lagere divisies of hebben nooit voor de Braziliaanse jeugdelftallen gespeeld.

Doet het qua rendement goed. Qua spel valt hij mij niet zo op, eerlijk gezegd.

Houd je alsjeblieft aan je woorden, Hirving. Wat hoop ik dat we deze grootheid minstens twee seizoenen kunnen houden. Voor veel geld kun je hem daarna alsnog verkopen. Ook omdat ik hoop dat we volgend jaar wel Europees spelen, en we hem dan ook nog eens in Europa kunnen gebruiken. Zou zonden zijn als we al die moeite hebben gedaan hem in te lijven voor een jaartje Eredivisie, ongeacht of we de titel winnen of niet.

Voor PSV beter, maar ook zeker beter voor Lozano zelf. In de Eredivisie wordt hij al veel geschopt, vandaag ook weer. Daarvan moet hij leren. Sneller reageren, beter ontwijken. Op de scheidsrechters kan je niet altijd rekenen. Niet hier in Nederland. Ook niet in het buitenland.
Een contract van 6 jaar getekend. Na dit seizoen nog 1 of 2 seizoenen schitteren bij PSV hoop ik. En Arsenal? Voor 25 miljoen zeker niet. Minimaal het dubbele.

Het scouten in Zuid Amerika werpt toch zijn vruchten af voor onze topclubs (neres, Sanchez, Lozano, Mauro Junior, Danilo Pereira, etc.).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren