Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lozano: ‘Ik hoor constant mensen ‘tjoekie, tjoekie, tjoekie’ roepen’

Laatste update:

Hirving Lozano streek afgelopen zomer neer in Eindhoven en de Mexicaan heeft zeker geen spijt van zijn transfer naar PSV. In gesprek met PSV Magazine erkent de aanvaller dat hij in korte tijd erg populair is geworden bij de huidige koploper van de Eredivisie: "Er is veel op me afgekomen. Dat is soms lastig, in de schijnwerpers staan en altijd te moeten presteren."

Lozano vertelt dat de verwachtingen inmiddels erg hoog zijn. "Aan de andere kant is het ook leuk. Waar ik ook kom, iedereen vraagt naar mijn bijnaam Chucky. Dat is heel vermakelijk. En ik hoor constant mensen 'tjoekie, tjoekie, tjoekie' roepen. Dat vind ik echt heel leuk", aldus de buitenspeler, die momenteel met veertien doelpunten topscoorder is van de Eredivisie.

De aanvaller is verrast dat het zo snel zo goed gaat met hem, maar zegt dat hij zich makkelijk kan aanpassen, aangezien er meerdere Spaanstalige mensen bij PSV rondlopen. "De taal maakt het makkelijker om met elkaar te praten, maar mijn Engels vordert, dus er is ook contact met anderen. Met Phillip Cocu heb ik daarnaast een trainer die mijn taal spreekt. Hij is één van de redenen dat ik me zo snel heb kunnen aanpassen."

De international geeft aan dat hij alles doet om te winnen: "Als ik het veld opkom, transformeer ik in een totaal ander mens. Iemand die alleen maar wil winnen. Thuis speel ik met mijn kinderen, ben ik vrolijk, gemoedelijk, zacht. Op het veld is daar niets van over. Ik ben altijd op zoek naar een manier om de wedstrijd te beslissen. Overal waar ik kom, wil ik belangrijk zijn. Dat uit zich in het veld een beetje op deze manier."

Verwacht jij dat Hirving Lozano ook na komende zomer bij PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zachtaardig ventje met een Zuid Amerikaans temperament binnen de lijnen, Jeckyll & Hyde zoals zo veel voetballers. Ik vind het een ontzettend goede voetballer, minder verrassend dan in het begin van het seizoen maar dat komt ook door de dubbele dekking en dat hij op links beter fungeert dan op rechts. Ik hoop dat hij nog een jaar bij PSV de kans krijgt op links en dan zal hij niet meer te houden zijn. Topper in wording, nu constanter worden en minder zeuren.

Het is ontzettend goed dat Lozano de échte wil heeft om te winnen. Dat zie je wel vaker bij spelers met een midden/zuid-Amerikaans temperament. Er zit ook een nadeel aan, soms slaan de stoppen wat door. Dat zag je bij bijvoorbeeld Suarez ook.

21 maart 2018 om 10:35

Suarez is wel een stapje erger dan deze Lozano. Suarez heeft meerdere malen gebeten. Hij heeft 2 x rood gekregen en 2 x op een discutabele wijze. Beide rode kaarten zijn bij andere spelers dit seizoen niet als rood beoordeeld. Hij wil gewoon koste wat kost winnen. We willen ons Nederlands voetbal weer op een hoger plan hebben, dan moet je dit soort dingen wat meer laten gaan. Het is heel simpel voor Nederland of je wil dat alles dood gefloten word en je loopt als Nederland altijd achter als je in een ander competitie komt, of er word gewoon wat meer fysiek toegelaten en je misschien weer wat aansluiting krijgt bij andere landen.

21 maart 2018 om 11:18

Nee helemaal niet, hij heeft in die paar seizoenen profvoetbal die hij speelt al 7 rode kaarten gehad, waarvan 6 directe. Het is ongekend om als 22-jarige buitenspeler al meer directe rode kaarten te hebben dan de meeste CV's in hun hele loopbaan halen natuurlijk. Het argument dat Nederland dit meer moet laten gaan is dus ook onzin want in 2 seizoenen bij Pachuca kreeg hij ook gewoon 4 directe rode kaarten, ook in de vrij harde Mexicaanse competitie wordt niet alles getolereerd hoor.. Zo erg als Suárez is hij niet nee (puur omdat dat bijten zoiets raars en aparts is) maar hij is zeker weten een heethoofd die gefrustreerd wordt als het niet loopt, hij gaat sowieso nog vaker rood pakken in z'n carrière en ik weet niet wat het record meeste directe rode kaarten voor een prof is maar ik denk dat Lozano voorlopig op schema loopt voor dat record!

21 maart 2018 om 11:22

Toch moet Lozano die overtredingen wel achterwege laten. Al heeft hij ontiegelijk veel pech dat hij twee keer zo'n randje rode kaart-overtreding maakt en er twee keer wordt afgestuurd. Beide overtredingen waren volledig onnodig. het hoort wel een beetje bij de explosiviteit in zijn spel, maar als hij er volgend seizoen hoop ik dat hij niet weer 20% van de competitiewedstrijden mist door rode kaarten.

21 maart 2018 om 11:36

Edit: spelers als Felipe Melo en Nigel de Jong evenaart hij nu al qua directe rode kaarten in hun hele carrière. Alom gevreesde slopers zoals Roy Keane en Sergio Ramos hebben er maar eentje meer gehad, die gaat Lozano dus nog met gemak inhalen in zijn carrière. Ik denk dat we toch wel van een aardige driftkikker kunnen spreken als je zulke cijfers kunt overleggen als jonge vleugelaanvaller haha!

22 maart 2018 om 12:14

Oke, je bent dus puur iemand van de statistieken. Heb je de rode kaarten die hij gekregen heeft nagekeken? In de volgende wedstrijden kreeg hij rood:
10-04-2017 Pachuca - Santos Laguna, Krijgt rood voor een sliding voor de bal raakt de man totaal niet, onterechte rode kaart.
28-08-20106 Pachuca - Monterey
Hij wil een bal schieten die vanuit de lucht komt staat tussen 2 man in, waar de ene van de tegen partij de bal schamt waardoor hij ook de bal schamt en in dit schot raakt hij op het eind een tegenstander ligt, ook wederom erg discutabel.
31-01-2016 Pachuca - Monterey
Deze rode kaart slaat helemaal nergens op, deze word hem aangenaaid door de tegenstander want wederom raakt hij deze niet.
De laatste rode kaart was niet te vidnen.
Verdiep is je is wat mere voordat je allemaal dingen roept..

21 maart 2018 om 10:37

Het is PSV wel gelukt om de enigste speler uit Zuid-Amerika te vinden die geen winnaarsmentaliteit \ temperament heeft, Gaston Pereiro.

21 maart 2018 om 11:09

enige

21 maart 2018 om 12:25

Noord-Amerikaans*

21 maart 2018 om 12:34

Midden-Amerikaans*

21 maart 2018 om 12:44

Volgens mij doelt Maximw57 op Gaston Pereiro, die komt uit Uruguay... Dus Zuid-Amerika

21 maart 2018 om 19:52

Gluuber, ik reageerde toch helemaal niet op Maxim? Dus dat is irrelevant. Fr12, Mexico is gewoon Noord Amerika...

Echte aanwinst gebleken voor Psv. In de eerste seizoenshelft liet hij zich wel veel meer gelden dan de tweede seizoenshelft, maar denk dat dit alleen maar positief is voor Psv. Als hij het hele seizoen zo had gespeeld als de eerste maanden, was de kans dat hij weggekocht werd behoorlijk groot. Met zijn spel van nu denk ik dat hij nog wel een jaartje blijft. Volgend seizoen dan hopelijk Romero en Lozano samen voorin.

21 maart 2018 om 10:37

Zou wat zijn: Lozano, Romero en Mauro als aanvallers. Mexicaan, Argentijn en Braziliaan

21 maart 2018 om 10:47

Zou leuk zijn. Maar denk dat Mauro de eerste gegadigde is om van Ginkel op het middenveld op te volgen. Dat heeft hij dit jaar toch meerdere keren echt uitstekend gedaan. Dat van Ginkel nog weer een jaar gehuurd kan worden lijkt me onwaarschijnlijk en ergens vind ik dat ook wel goed. Niks tegen van Ginkel maar wat nieuwe aanwas is toch vaak leuk. Onbekend maakt dan vaak ook bemind al zal vast niet iedereen dat hebben.

21 maart 2018 om 10:51

Van Ginkel is gewoon hartstikke belangrijk en het zou geweldig zijn als hij langer kan blijven. Eerlijk gezegd vind ik het middenveld van PSV al niet heel sterk en met Hendrix, Ramselaar en Mauro zal het er niet sterker op worden. Daarnaast is het toch de aanvoerder en vertrekken wat ervaren spelers zoals de Jong, Zoet en Arias waarschijnlijk.

21 maart 2018 om 10:56

Als het financieel haalbaar is zou ik sowieso een poging doen om van Ginkel andermaal te huren of liever nog te kopen. Er zal inderdaad genoeg ervaring vertrekken en van Ginkel is bijzonder belangrijk voor Psv, dat zie je vooral terug in de wedstrijden dat hij er niet was. Daarnaast zullen er nog twee nieuwe backs gehaald moeten worden en weet ik niet of Room goed genoeg is om Zoet op te volgen, daarvoor heb ik hem niet vaak genoeg zien keepen.

De enige linie waar ik nu al tevreden over ben is de voorhoede. Romero, Lammers, Gudmundsson, Bergwijn, Lozano, Malen, Mauro / Pereiro klinkt als een voorhoede waar muziek in zit. Mocht de Jong blijven, zou ik Lammers verhuren, maar ik verwacht dat hij vertrekt.

21 maart 2018 om 12:12

Vind Hendrix 1 van de beste op zijn positie in de eredivisie. Ramselaar werkt altijd keihard en met mauro hebbje een creatieve middenvelder erbij. Zo slecht is het ook weer niet.

21 maart 2018 om 13:44

Het is niet slecht maar het is niet goed genoeg! Ramselaar laat dit seizoen weinig zien, fijn dat hij altijd hard werkt maar het moet gewoon beter. Hendrix is verdedigend erg sterk maar in balbezit is het ook niks bijzonders. Mauro Jr is nog erg jong en op hem kun je geen seizoen bouwen daarnaast laat ook hij nog niet zien een van de beste middenvelders in de eredivisie te zijn(niet gek voor zijn leeftijd). Er moet gewoon nog wat bij als van Ginkel weggaat anders gaat het niet goed komen.

Tenzij er echt een topbedrag wordt neergelegd (35-40 miljoen) verwacht ik hem volgend jaar nog wel in NL. Zeker als PSV kampioen wordt en de CL in mag.

21 maart 2018 om 11:21

De kampioen speelt, net als de nummer 2, voorrondes CL. Dus PSV mag al zo goed als zeker de (voorrondes van de) CL in.

Voorronde CL, Nederlandse clubs zijn niet meer direct geplaatst.

21 maart 2018 om 12:14

Wel beetje jammer, hoop dat ze die middevelden ook halen. Guiterez uit men hoofd, van wat ik gezien heb. Vind ik hem echt een toevoeging en het zal lozano toch overtuigen om langer te blijven. Zo hebben ze sws een kans in de voorrondes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren