Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool schakelde in tweede instantie pas over naar Klopp’

Laatste update:

Liverpool maakte vorige week bekend dat het Jürgen Klopp aanstelde als nieuwe trainer en opvolger van Brendan Rodgers, die een paar dagen eerder was ontslagen. Naar buiten toe communiceerde de club dat de 48-jarige Klopp de eerste keus was, maar Harry Redknapp beweert anders.

/

De momenteel werkloze Engelsman claimt dat Liverpool eerst Carlo Ancelotti vroeg om Rodgers op te komen volgen. “Ik heb uit goede bronnen begrepen dat Ancelotti de baan aangeboden kreeg. Ik denk dat hij ‘m niet wilde. Ze hebben op zeker moment sowieso met hem gesproken”, aldus Redknapp aan talkSPORT.

“Ancelotti heeft even pauze genomen en voelt zich straks weer klaar om terug te komen. Maar het moet dan natuurlijk wel een grote club zijn, Ancelotti is een Champions League-trainer. Hij neemt niet zomaar iedere baan aan”, aldus Redknapp, die Klopp overigens lang geen slechte keus vindt van Liverpool. Hij kan goed begrijpen waarom the Reds voor de populaire Duitser kozen.

“Ik mag hem wel, hij is een goede keuze. Hij oogt intelligent, enthousiast en ziet eruit als een verrijking voor de Premier League. Ik zie ernaar uit Liverpool de komende seizoenen aan het werk te zien”, zegt Redknapp goedkeurend. Klopp debuteert aanstaande zaterdag met een uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur: daarna neemt Liverpool het op tegen Rubin Kazan, Southampton en Chelsea.

Was Carlo Ancelotti een betere trainer geweest voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan Ancelotti maar naar Arsenal na dit seizoen

13 oktober 2015 om 15:24

Nah ik wil Ancelotti bij Milan zien. Hij moet Milan weer eens redden. Arsenal kan niet klagen met Wenger hoor, alleen moeten ze iemand inhuren die over de transfers gaat en niet Wenger. Iemand die grote bedragen durft te strooien. Dan is Arsenal met gemak titel kandidaat.

14 oktober 2015 om 16:46

Ja, maar bij Arsenal is het gewoon voornamelijk de trainer die de transfers doet. Er hoeft niet met grote bedragen gestrooid te worden. Ik ben blij dat Wenger dit niet doet, anders ben je geen haar beter dan een Psg, United of noem maar op. Bedragen moeten marktconform zijn. Dat je geld hebt wil dan niet zeggen dat je maar veel teveel moet betalen.

13 oktober 2015 om 18:40

Denk je dat Ancelotti meer uit Giroud kan halen dan Wenger? Houd toch eens op om Wenger zo af te vallen.

On: ik denk dat Klöpp een betere keuze is dan Ancelotti. Liverpool heeft behoefte aan een trainer die de spelers en het team beter maakt, je ziet dat Klöpp het vuur heeft om zich als een maniak bezig te houden met wat beter kan in het spel en de spelers. Ancelotti is op deze leeftijd goed voor een ploeg in de gevestigde orde zoals City juve of Madrid waar er alleen maar voor gezorgd hoeft te worden dat t spel zo blijft of beter blijft.

Ik zeg hiermee niet dat Klöpp beter is dan Ancelotti want Klöpp heeft nog niet de ervaring om bij een absolute topclub te werken Ancelotti wel.

14 oktober 2015 om 16:44

Is dit een reactie op mij? Want ik zeg niks over Giroud.

Ancelotti is een klasbak. Heeft een prachtige uitstraling, maar is geen Liverpool trainer. Heeft zijn hele carrière de beste spelers tot zijn beschikking. Is wel een Liverpool fan. Ik heb toch liever de ambitieuze, energieke en gestoorde Klopp!

13 oktober 2015 om 13:30

Ik heb ook liever Klopp dan Ancelotti. Je kan het een voorkeur noemen, beide natuurlijk geweldige trainers.

13 oktober 2015 om 13:46

Dit ligt toch aan het type team? Of bedoel je dat ook? Ik bedoel, ik zie een Klopp eerder bij Atletico Madrid/Liverpool/Juventus trainen en een Ancelotti meer bij een type Arsenal/Man United!

13 oktober 2015 om 14:12

Ancelotti heeft het ook goed gedaan bij Chelsea en dat is een prestatie van formaat.

13 oktober 2015 om 16:43

Ik zie Klopp eerder Roma of Napoli trainen dan Juventus. Klopp lijkt me een trainder die graag bij een club net onder de top werkt en dan de stap zetten naar een hoger niveau. Tevens kiest hij tot nu toe toch voor de volksclubs, waar Juve toch de grootste en voor zover ik weet populairste club van het land is.

Opzich logisch dat die man ook gepolst wordt, is ook een zeer goede aanwinst natuurlijk.
Nu hopen dat hij Wenger opvolgt komend jaar.

Vindt klopp er wat meer bij passen met zijn verleden en uitstraling.

Als Pep naar city gaat volgend seizoen zou ik ancelotti graag bayern zien coachen.

Mogen ze bij Liverpool even blij zijn dat Ancelotti er geen zin in had.

In mijn ogen is Klopp een véééééél betere match met Liverpool. Een opbouwtrainer. Een man die kan enthousiasmeren en een team op kan bouwen. Dat heeft Liverpool ook nodig.

Ancelotti is vooral gewend om met gearriveerde spelers een elftal te smeden. En zoveel gearriveerde spelers heeft Liverpool eigenlijk niet. Wel veel potentie maar niet veel spelers die al wereldklasse zijn.

Voor Liverpool is Klopp een veel betere optie. Ancelotti heeft alleen nog maar dingen laten zien met de beste spelers en is geen trainer die van minder spelers materiaal een geweldig team maakt. Klopp heeft dat wel laten zien en is voor Liverpool dus naar mijn idee een goede match

Liverpool en Klopp is een perfect huwelijk. Althans, waar Liverpool vroeger voor stond. Vechten voor de bal! Ancelotti is toch een meer behouden coach, hoewel hij tactisch wel sterker is. Ik weet niet of ik de bronnen van meneer Redknapp vertrouw!

aldus Harry Redknapp, liverpool Itk.

Ik denk dat Liverpool al in een eerder stadium besloten had (waarschijnlijk na United) om Rodgers de laan uit te sturen, maar men eerst een capabele vervanger wou hebben voordat er een probleem zou ontstaan dat men niemand kon vinden. Waarschijnlijk heeft de club beide trainers gepeild (dus niet eerst Ancelotti en later Klopp) om te kijken of deze interesse hadden. Ancelotti wou duidelijk zijn jaar rust niet eerder beëindigen en Klopp wel, dus hoefde de club ook geen keuze te maken.

Ik ben in ieder geval dik tevreden met Klopp, al had Ancelotti ook meer dan prima geweest.

Ancelotti is inderdaad een goede trainer, maar Klopp de betere keus voor Liverpool. Ben benieuwd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren