Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool maakt er vier bij Arsenal en wint geweldig spektakelstuk

Laatste update:

Er is nog maar een competitiewedstrijd gespeeld, maar Arsène Wenger moet nu al vrezen voor supporters die schreeuwen om het ontslag van de coach. Wenger staat al een tijdje onder druk bij Arsenal, maakte zich in de afgelopen periode niet veel populairder met een afwachtende houding op de transfermarkt en zag zijn ploeg zondagavond in het eigen Emirates Stadium met 3-4 (!) verliezen van Liverpool. Namens Arsenal miste Theo Walcott een strafschop, al maakte hij die fout snel goed.

/

Walcott mocht na een halfuur spelen aanleggen, nadat hij zelf was neergehaald door Alberto Moreno. De penalty van de aanvaller was echter niet ver genoeg naar de hoek gestuurd en kon gekeerd worden door Simon Mignolet, die dolgelukkig was met zijn redding. Die vreugde was evenwel van korte duur, want slechts een minuut later maakte Walcott er alsnog 1-0 van. Weer zag Moreno er niet goed uit: de linksback was zijn tegenstander helemaal kwijt en zag Walcott na een pass van Alex Iwobi in de verre hoek binnen schieten.

De minuut met de gemiste penalty en het doelpunt van Walcott was eigenlijk de eerste minuut in de wedstrijd met opwinding, want in het eerste halfuur gebeurde er niet heel erg veel. Liverpool moest na de openingstreffer op zoek naar een antwoord en Georginio Wijnaldum kreeg een goede kans, maar zijn schuiver was veel te zacht en kon gekeerd worden door Petr Cech. De doelman van Arsenal was kort voor rust echter kansloos bij een geweldige vrije trap van Philippe Coutinho, die uit stand de bovenhoek vond en zorgde voor de 1-1 ruststand.

/

In de tweede helft ging het vervolgens snel. Liverpool kwam vier minuten na de thee op voorsprong en dat was mede te danken aan Wijnaldum, die werd vrijgespeeld door Coutinho en voor eigen succes had kunnen gaan. Wijnaldum behield echter het overzicht en gaf de bal voor op Adam Lallana, die het speeltuig controleerde en Cech passeerde. Zes minuten later kwam Liverpool zelfs op 1-3: een lage voorzet van rechtsback Nathaniel Clyne, die Nacho Monreal wel heel gemakkelijk passeerde, werd binnengelopen door Coutinho.

Arsenal was de kluts even helemaal kwijt en Coutinho kwam dicht bij een hattrick, maar zijn schot werd gekeerd door Cech. Even later werd het alsnog 1-4, na een geweldige goal van Sadio Mané: de nieuwkomer van Liverpool dribbelde vanaf de rechterkant naar binnen en liet Cech kansloos met een hard schot in de bovenhoek. Arsenal deed nu direct wat terug, omdat Mignolet blunderde bij een houdbaar schot van Alex Oxlade-Chamberlain, en een kwartier voor tijd kopte Calum Chambers uit een vrije trap zelfs de 3-4 binnen. Het werd daardoor nog spannend, maar de gelijkmaker zat er niet meer in voor Arsenal, waar de paniek ongetwijfeld direct zal toeslaan.

Vind je Liverpool de verdiende winnaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wedstrijd
Ik snap niet wat het is met Liverpool en (soms onnodig) spannende wedstrijden.. Laatste kwartier was het niet leuk meer haha.. Maar de drie punten zijn binnen, en nog belangerijker, we hebben Arsenal van 3 punten gehouden.

Het verlies van Arsenal kan volledig aan Arsene worden aangerekend.. Niet starten met Cazorla en Xhaka, hoe krijg je het voor elkaar? Dat er niet een verdediger is aangetrokken blijft mij ook een raadsel..

Als we t over Liverpool hebben, wat is die Moreno toch slecht.. Eerst het voor elkaar krijgen om een onnodig domme penalty te veroorzaken, en dan Walcott zo vrijlaten bij de 1-0? Geef mij vodtbalschoenen, en ik doe het nog beter dan Moreno, zonder grap.. Klopp moet nog eens kritisch naar de linksback positie kijken

14 augustus 2016 om 19:00

Echt een heerlijk elftal heeft Liverpool zeg, op Moreno na dan.. Wel lekker voor Mignolet dat hij die penal stopte, geeft hem sowieso een boost.

14 augustus 2016 om 19:06

Inderdaad. Het elftal heeft een heel goede balans tussen creativiteit en volwassenheid. Helaas is de linksbackpositie nog steeds drama. De enige concurrent voor Moreno is Joe Gomez, dus het is duimen dat de revalidatie snel verloopt.

Voor Mignolet inderdaad een lekker moment. De komende maand zal hij nog onder de lat staan, dus alle beetjes vertrouwen zijn goed.

14 augustus 2016 om 19:12

Als Barca zijnde had ik gewoon Grimaldo aan Liverpool verkocht, dat zou voor beide partijen een geweldige deal zijn geweest.

14 augustus 2016 om 19:28

Ja super team, het valt mij wel op dat Wijnaldum veel in de buurt van moreno was te vinden, dan zie je ook dat hij die fouten van hem kon compenseren!

14 augustus 2016 om 19:02

Ik hoop dat Klopp dat er uit weet te krijgen, we hebben vorige seizoen veel punten verspilt door de voorsprong uithanden te geven.

14 augustus 2016 om 19:16

Vorig seizoen was de wisselvalligheid het grootste struikelblok. De ene week konnen we met 4-3 winnen van Borrusia Dortmund, en de zondag erna verliezen van Crystal Palaca om maar iets op te noemen.

14 augustus 2016 om 19:26

Precies.

14 augustus 2016 om 19:03

Hoe was wijnaldum?

14 augustus 2016 om 19:08

Wijnaldum was redelijk. Had nog wel een hele grote kans maar was een zwak schot. Maar is pas zijn debuut, hij gaat sowieso groeien onder Klopp.

14 augustus 2016 om 19:09

Eerdte helft matig, tweede helft goed. Mooie assist op lallana

14 augustus 2016 om 19:04

Xhaka slecht ingevallen.. dus het was een goede keuze om hem op bank te laten.
Wat je Wenger kan verwijten is dat hij Kos, Giroud en Ozil(geblesseerd?) niet op tijd terug naar London liet komen.

Ik ben Arsenal fan en deze verlies vind ik niet leuk, maar ik vind het goed dat ze verliezen vandaag. Wenger en bestuur moeten echt wakker worden!!

14 augustus 2016 om 19:16

Xhaka niet gewend aan de PL icm een onervaren centrale duo. Logisch dat hij niet startte.

14 augustus 2016 om 19:25

Eleny en coq vond ik zelfs niet zo slecht spelen.
Ik verwacht sws niet veel van Xhaka deze seizoen.

Wenger, please hou er gewoon mee op nu. Hoe kan je tegen Liverpool beginnen met Iwobi, Walcott, Ramsey, Elneny en Holding boven Chamberlain, Campbell, Carzola, Gibbs, Xhaka die gewoon fit waren? Zo ongelovelijk naïef en dom, dat kan je niet maken bij een (top)club als Arsenal. Chamberlain en Campbell draaide ook een prima voorbereiding, maar ik zou als ik Campbell was nu echt vertrekken aangezien Wenger hem blijft negeren voor Walcott die gewoon tekort komt voor topniveau en dat is al jaren duidelijk. Over de wedstrijd was het prima hoe ze eerst goed op voorsprong komen, maar hoe ze het daarna helemaal weggeven binnen een paar minuten is zo amateuristisch. De comeback is dan wel weer goed, maar als je met die spelers die erin kwamen was gestart, dan hadden ze hier gewoon kunnen winnen. Als Mustafi/Manolas en Lacazette/Icardi niet snel komen, zie ik Arsenal dit seizoen zelfs buiten de top 4 vallen.

Luister mensen, Mertesacker is onze aanvoerder, meer hoef ik niet te zeggen #wengerout

14 augustus 2016 om 18:59

Mertesacker is anders wel de beste leider die Arsenal heeft.. Je kan twijfelen over zijn voetbalkwaliteiten, maar ik zou bij Liverpool graag iemand als hem erbij willen, al is het maar voor in de kleedkamer.

14 augustus 2016 om 19:03

Een leider gaat voorop in de strijd, hoe Mertesacker wegduikt van de bal is onacceptabel. Hij verliest liever dan dat hij een bal tegen zich aan krijgt, mietje eerste klas.

14 augustus 2016 om 19:07

Helemaal eens met Gooner4eva, Mertesacker is een slappeling, een mietje. Vergelijk dat eens met die beesten van een Terry of een Kompany. Die duiken niet weg voor een hard schot of een harde kopbal.

14 augustus 2016 om 20:39

Die duiken juist er vol tegen in ook al raken ze dan geblesseerd. Dat zijn inderdaad echte captains, heerlijk om te zien.

14 augustus 2016 om 19:25

Ik dacht arteta?

14 augustus 2016 om 19:56

Arteta is gestopt als voetballer en is nu assistent-coach van Guardiola bij Manchester City

Fantastisch voor Klopp en zijn mannen. Wijnaldum wordt een heel erg goede speler. Het fantastisch zijn wanneer Liverpool bij de eerste 4 eindigen. Prachtige club.

14 augustus 2016 om 19:06

Wijnaldum? Heb je Sadio Mane niet zien spelen.. in mijn ogen beste aankoop van deze zomer.

14 augustus 2016 om 19:24

Jaaa die heb ik zeker gezien. Geweldenaar. Die helpt Liverpool echt een stap omhoog maken.

Die Wenger toch. Hij zal denk ik de blessures de schuld geven. Je weet wel, al die blessures die ze elk seizoen hebben..

Weggegeven in 15 minuten na rust...... bah
Mag toch hopen dat Ozil, Koscnielny enz. gauw weer meedoen, er werd echt wat gemist vandaag.

14 augustus 2016 om 19:27

idd, deze spelers moeten nog terugkomen.. Ozil, Giroud, Kosc. Laten we hopen dat Wenger hen niet ziet als aankopen.

Wat een wedstrijd. Maar Arsenal, man man... zo wordt het nooit wat

Ik noemde Mané al een jaar terug, waarom haalt Liverpool hem wel en vertikt Wenger hem te halen?

Nog een leuk feitje: Liverpool had al 30 wedstrijden in de Emirates niet gewonnen.

Wenger, ga gewoon aub. Arsenal had Koeman moeten halen, en Kroenke had alles moeten verkopen aan Moshiri en Usmanov.

Dit is bizar slecht. Sorry maar Arsenal maakt geen enkele aanspraak op de top 3-6 plek. Iedereen heeft zich versterkt, behalve Arsenal, terwijl Arsenal het het hardst nodig heeft.

14 augustus 2016 om 19:03

30 wedstrijden? Ze hebben toen nog met Suarez een keer gewonnen.

14 augustus 2016 om 19:19

2011, 0-2 winst inderdaad, geen idee waar die 30 wedstrijden vandaan komen haha, al zijn de stats uit bij arsenal inderdaad niet geweldig

14 augustus 2016 om 19:10

Er waren veel top trainers beschikbaar.. Conte, Guardiola, koeman, v.gaal.
Helaas blijft bestuur vertrouwen houden in Wenger terwijl Arsenal iets nieuws nodig heeft.

14 augustus 2016 om 19:56

Dan hebben ze er al heel vaak gespeeld, want volgens mij speelt arsenal pas sinds 2005 daar, dat betekend 3 x per seizoen ongeveer.

Wenger stap gewoon op, AUB stap gewoon op. Het is net of je het allemaal expres doet, wat een wanbeleid bij Arsenal en wat een schande club is het aan het worden. Hou je fans niet voor de gek en zeg gewoon dat prijzen jullie niks kunnen schelen en de fans al helemaal niet.

Mvg alle Arsenal-fans.

En alle Wenger-in supporters, kunnen echt van een brug springen.

14 augustus 2016 om 19:05

Van een brug kom kom, beetje netjes houden aub. Het is wel duidelijk dat dit weer een zwak jaar wordt en het tijdperk Wenger ten einde is, tijd voor een frisse wind.

14 augustus 2016 om 19:19

Waar ik me wel aan erger wat betreft Akb's is dat ze 0,0 goede argumenten geven waarom Wenger moet blijven, terwijl de mensen die Wenger weg willen hebben constant moet goede onderbouwingen komen.

14 augustus 2016 om 19:34

Dat klopt, men haalt alleen het drogargument aan dat Wenger een vakman is die er al zo lang zit en weet waar hij mee bezig is, terwijl wij het van een afstand volgen en makkelijk praten hebben. Maar ja, Wenger weet helemaal niet meer waar hij mee bezig is, das wel duidelijk.

14 augustus 2016 om 19:55

Goede onderbouwing als in: er zijn de afgelopen jaren te weinig prijzen gewonnen doordat Wenger niet vaak genoeg 40+ miljoen uitgeeft aan aankopen?

Waarbij diezelfde mensen in andere topics zeggen dat die transferbedragen tegenwoordig helemaal nergens over gaan en dat er iets tegen gedaan moet worden?

Dat is nogal hypocriet he.

Laat ik uitleggen waarom Wenger moet blijven. Ten eerste is het 1 van de weinige trainers in het huidige europese voetbal die aanvallend voetbal propageert en een duidelijke tactiek en visie hanteert. Misschien af en toe een beetje naïef, maar ik ga er wel vanuit dat de meeste Arsenal supporters fan zijn geworden vanwege dit spel en 90% van de trainers die je kunt vinden zou deze tactiek omgooien en dan heb je alleen maar successupporters. Al vraag ik me nu ook af of jullie dat niet allemaal zijn... Ook is het een trainer die niet meegaat in de gekte van elke transferperiode 3+ nieuwe basisspelers te halen voor belachelijke bedragen. Over het algemeen blijft de selectie hetzelfde met elk jaar 1 a 2 aankopen voor de basis erbij en dan nog eventueel wat talenten erbij voor in de toekomst. Dit is hetzelfde beleid als waar Bayern de wereldtop weer mee bestormde, alleen kost dit wel tijd en is het in engeland moeilijker dan in duitsland omdat er in duitsland maar anderhalve concurrent is ongeveer en in engeland een stuk of 5 a 6.

14 augustus 2016 om 20:38

Ancelotti, Klopp, de trainer van Tottenham, Guardiola, Tuchel, Zidane, Luis Enrique, Koeman etc zijn allemaal trainers die aanvallend en verzorgd voetbal spelen en er zijn er nog veel meer. Wenger moet gewoon weggaan, nede door hem en de bestuurders kan Arsenal sportief niet doorgroeien. Hij houdt te lang vast aan spelers die nooit van het gewenste niveau gaan zijn (Walcott, Mertesacker) en hij negeert spelers die de potentie hebben om dat wel te zijn (Campbell).

14 augustus 2016 om 23:00

Nee, dat is niet waarom wij Wenger weg willen hebben. Wij willen hem weg hebben omdat hij allereerst weigert de benodigde aankopen te doen om echt om de prijzen mee te doen. Wij vragen niet om meer dan drie nieuwe basisspelers, alleen om de versterkingen die echt nodig zijn. Spits, controleur en centrale verdediger zijn dat, en tot nu toe is alleen de controleur gehaald (xhaka). Wij vragen geen onrealistische dingen zoals het uitgeven van 200 miljoen per jaar, maar nogmaals dus om de benodigde versterkingen. Die worden jaar in jaar uit niet gehaald, en na zoveel jaar is het genoeg, onze geduld is op. Ikzelf heb Wenger jarenlang gesteund, maar sinds anderhalf jaar ben ik het ook zat. Je kunt niet eindeloos wachten zonder dat er zichtbare verbeteringen komen. Wij Gooners zijn juist heel geduldig geweest met Wenger, en hebben hem genoeg tijd gegeven, maar het houdt dus een keer op, hoe jammer ik dat ook vind. Ik wil Wenger niet weg hebben omdat ik hem niet mag, maar omdat het naar mijn mening beter is voor de club. Arsenal Football Club, dat is het belangrijkste, dat is waar wij om geven.

Ik ben inderdaad ook fan geworden door de speelstijl van Arsenal. Wanneer wij in vorm zijn, is het prachtig om te zien.. Vorig seizoen heb ik dat echter nauwelijks gezien, het spel was ontzettend slecht en dat bleef het gehele seizoen lang zo.

15 augustus 2016 om 01:00

Fout.

Zidane speelt countervoetbal pur sang. Ook Ancelotti en Klopp zijn meer counter trainers.

14 augustus 2016 om 19:15

Ik hoop dat jullie niet de top 5 plek beëindigd. Anders mag wenger weer blijven.

14 augustus 2016 om 19:19

Hoe pijnlijk dat ook is, hoop ik dat ook. Wenger kan gewoon echt niet meer

14 augustus 2016 om 19:31

Het is idd pijnlijk, maar van mij mag Arsenal elk wedstrijd verliezen tot er actie wordt genomen door het bestuur van Arsenal.

14 augustus 2016 om 19:54

Juiste. Gewoon een chelsea scenario. Dan verwacht ik dat de duivel/dictator van arsenal ontslagen wordt. Maar vergeet niet dat de Amerikaanse eigenaar kroenke ook zijn ontslag moet indienen, Want hij is eigenlijk de gierige eigenaar die niks luistert naar de mede eigenaren en ook weinig uitgeeft aan spelers. De beste aandeelhouders is de oezbeek, want hij wou graag spenderen voor de toppers.

De Premier League is weer begonnen, hoor, mensen...

Heerlijke wedstrijd en uiteindelijke een verdiende winnaar, hoewel je na zo'n spektakelstuk beide teams de overwinning wel gunt.

14 augustus 2016 om 19:06

Had wel eerder mogen beginnen, niet?

Vond Arsenal in de eerste helft beter, ik vond ze toen vrij sterk spelen. De tweede helft was Liverpool echter een stuk beter en hebben ze wel verdiend gewonnen in mijn ogen. Er moeten echt nog minstens twee echte versterkingen naar Arsenal komen willen ze meedoen om de titel.

Het doet mij pijn om dit te zeggen, maar Arsenal mag van mij elke wedstrijd verliezen tot er eindelijk actie wordt genomen.
Overduidelijk dat Arsenal verdedigers nodig heeft en 1 top spits.

Toch een leuke wedstrijd gezien. Was zeker niet saai.

Oxlade: Wat Sadio Mane kan, kan ik ook

Transferwindow is nog niet closed, dus Wenger haal aub Arsenal's bankkaart boven en ga eens shoppen!

Je zag aan Cazorla zijn lichaamstaal dat hij echt geen zin had om in te vallen (1-3).
Xhaka slecht ingevallen.

Vermakelijke wedstrijd, verloren door foutjes van ons onervaren centrale duo achterin, terwijl die zeker niet slecht speelden. Genoeg positieve dingen gezien, maar Wenger had natuurlijk met een sterkere opstelling moeten beginnen. Koppies omhoog en op naar de volgende.

Typisch weer dit, bijna maar net niet helemaal. Elk jaar hetzelfde liedje, het is ongelovelijk en heel erg dom. Het kan opgelost worden door alleen al de juiste mensen op te stellen... Elneny en Coquelin??? Je hebt net Xhaka gekocht (die gigantisch slecht inviel en vooralsnog een verspilling van geld is), Wilshere en Cazorla op de bank, en speelt met Iwobi ipv Oxlade (die toen hij erin kwam gelijk verschil maakte). Wat bezielt Wenger toch dat hij het niet ziet....

Ik voorspel weer een seizoen vol frustraties, veel te lang durende blessures (zoals elk jaar zal ook dit keer wel weer 2 weken in 4 maanden worden omgetoverd) en aan het einde van het seizoen een top 4 plek zonder prijzen. Kortom hopeloos, om gek van te worden als je een hart voor Arsenal hebt....

14 augustus 2016 om 19:18

Arsenal bestuur durft Wenger niet wegsturen.. terwijl het deze zomer echt het moment wel was.
Eind vorige seizoen kwamen er goede toptrainers vrij zoals Conte, Guardiola, koeman, vgaal enz.

Arsenal zien verliezen is nooit leuk.. maar van mij mag Arsenal elke wedstrijd verliezen tot er eindelijk serieuze actie wordt genomen. Elk seizoen is een verloren jaar zolang er geen gerichte top aankopen gedaan wordt en verkeerde spelers opstellen gaat Arsenal nooit kampioen worden.

Echt beschamend hoe ze het weggaven. Wat een vreselijk droevige opstelling ook.
Het begint een beetje afgezaagd te worden, maar Wenger moet echt een keer vertrekken, of minder koppig worden. Enige is dat we allemaal weten dat het 2e nooit gaat gebeuren.
Wat had Arsenal kei en keihard nodig? Minstens 1 extra verdediger (centraal), een rechts mid/voor (nu Ramsey op rechts... zucht) en een nieuwe spits. Wat haalt Wenger? Een middenvelder.

Gefeliciteerd Liverpool, 1e helft zag er (van beide kanten) niet uit, maar obv de 2e helft terecht gewonnen met prachtige goals.

Iedereen ziet dat er extra versterking nodig zijn.
Behalve de Gene die over gaat.
Hopelijk is dit het laatste jaar van wenger .

Mesut Özil, red jezelf. Je verdient beter. Sanchez ook.

14 augustus 2016 om 19:17

Ik vind het echt erg voor hun. Van Real en Barca naar spelen met chambers...

Het toppunt van dit duel was wel dat Granit Xhaka nog ging tijdrekken voor Liverpool aan het einde.

Heyy!! Arsenal gaat weer op de oude voet verder; belangrijke wedstrijden verliezen...met een slechte basis alsnog 3 doelpunten is wel knap

14 augustus 2016 om 19:17

Mooi dat je dit zegt over Liverpool. Zit op m'n telefoon dus kan geen duimpje geven helaas. Wel een heerlijke start, gewonnen in weer zo'n idioot mooie wedstrijd, ik denk echt dat als Liverpool in een flow raakt dat ze het Manu goed lastig kunnen maken!

15 augustus 2016 om 01:18

Waar heb je het in hemelsnaam over?

Het Guardiola-type voetbal is niet de trend en is dus ook niet het moderne voetbal in die zin. Het heeft het voetbal gerevolutioneerd, maar countervoetbal is nog altijd verreweg de meest gebruikte speelwijze. Dit om de simpele reden dat 'tiki-taka' de lastigste wijze is, waar counteren het gemakkelijkst is. De 'wannabe-Barcelona' teams zijn schaars, dus daar hoef je ook niet oeverloos naar te kijken.

Je verliest op beschamende wijze in eigen huis om redenen dat iedereen heeft aangekaart. Slechte tactieken, geen spits die voorin zijn stempel kan drukken op de wedstrijd en een rampzalige verdediging. Allemaal de schuld van Wenger. Maar mensen blijven het opnemen voor die fossiel. Ook dit seizoen weer een verloren seizoen, ploegen die de eerste wedstrijd verliezen worden geen kampioen in de Premier League. De gemiddelde fan zag dit aankomen, Wenger moet opzouten, maar blijft zitten en niks wordt anders. En dan haalt hij top-4 en moeten we doen alsof dit een geweldige prestatie is omdat wij maar fans zijn en niks weten vergeleken met deze briljante man.

Gebaseerd op de tweede helft een dik verdiende overwinning van Liverpool. Arsenal onwaardig de verdediging die er vandaag stond. Wederom mogelijk gemaakt door Arsène Wenger. Die Chambers vind ik ook maar een onzeker wijf die het gewoon niet gaat worden. Die is echt helemaal zoek gespeeld weer vandaag. Misschien moet het maar wederom goed misgaan de aankomende wedstrijden. Wellicht dat die onnozele ambitieloze Wenger en zijn ja-knikkers clubje wakker worden.

Weer meteen een achterstand oplopen dus, Wenger wacht weer tot het laatste moment met het doen van de benodigde aankopen.

14 augustus 2016 om 19:22

Zolang Wenger er loopt zal er niets veranderen en gaan we elk seizoen zelfde verhaal horen.

Ik heb Wenger lang gesteund, maar mijn geduld begint op te geraken.
Probleem is dat er weinig tot geen toptrainers beschikbaar zijn nu.

City had Pellegrini, hij deed het heel goed! Toch lieten ze hem vallen zodra ze hoorden dat guardiola weg wou van duitsland. Gemiste kans voor Arsenal.
Laten we maar zwijgen over aantal topspelers die op te halen waren voor Arsenal deze zomer.

Als Liverpool op basis van 1 wedstrijd nu goed is en Arsenal op basis van 1 wedstrijd slecht... Dan maakt Hull City dus kans om kampioen te worden.

14 augustus 2016 om 19:30

En jij hebt elk seizoen weer mooie one-liners die in Maart weer bevestigd worden. Door fans als jij zal Arsenal nooit vooruitgang boeken, maar zal het altijd hetzelfde riddeltje blijven.

14 augustus 2016 om 22:31

Nee elk jaar roepen dat Arsenal spelers moet kopen is een goede tag line... Het probleem is alleen dat het bijvoorbeeld bij de Manchester clubs ook geen gegarendeerd succes heeft opgeleverd. Als 5/6 clubs veel geld uitgeven/veel aankopen doen in de top van een competitie, dan kan er nog steeds maar 1 winnen.. en die 5 a 6 clubs zijn al een tijdje bezig en ondanks dat doet Arsenal gewoon gezellig mee voor de hoogste plaatsen. Ook hoe Arsenal nu bezig is maken ze wel degelijk kans op een titel. De kans overigens dat het niet gebeurt is groter, dus dan heb je sneller gelijk.. Dat is ook zo als je zegt dan Man United kampioen wordt.. kan zomaar Chelsea worden.. Desnoods zeg je Man City en wordt het wel Man United.. Zoveel kanshebbers. Noem mijn teksten one liners, ik zie het liever als realisme. 2 spelers meer (CV en spits) maakt Arsenal ook niet per definitie kampioen. Net als dat 1 slechte openingswedstrijd Arsenal niet per definitie kansloos maakt. Daarnaast; omdat T. Henry nou heeft gezegd dat je met Giroud geen kampioen wordt, herhaald iedereen dat maar... Dat maakt die stelling overigens nog niet juist... Die spits en verdediger zijn in principe welkom, maar alleen omdat Mertesacker (em Gabriel) en Welbeck nog zo lang geblesseerd zijn.. Was het hele team nu compleet fit, dan had Arsenal al voldoende kwaliteit. Al ben ik niet Mertesackers grootste fan overigens. Tuurlijk mogen Koulibaly en Lacazette van mij komen.. Maar ook met hun had je zomaar kunnen verliezen van Liverpool vandaag en ook met hun wordt je niet zomaar kampioen. Al praten we over Ramos en Lewandowski dan is ook niet alles 100%.. Zo simpel werkt het niet. Het bied meer mogelijkheden en geeft een + aan individuele kwaliteit, maar ook dan ben je niet zomaar kampioen. Feit.

14 augustus 2016 om 23:01

Maar als je wel topspelers haalt, kan je tenminste spreken van ambitie. Iedereen in de hele wereld (behalve Wengerfans) kan zien dat de selectie al jaren dringend versterking nodig heeft op de CV en SP positie, maar Wenger en het bestuur weigeren gewoon om sportief door te groeien. Fock die hele winst die ze elk jaar draaien met hun duurste seizoenkaarten, je hebt er niks aan als je elk seizoen al voor februari nergens meer om meedoet in de CL en PL. Wenger is nu gewoon de reden dat Arsenal nog geen titel heeft en ik hoop met heel mijn hart dat dit zijn laatste seizoen is

14 augustus 2016 om 19:52

Arsenal is slecht op basis van de voorbije jaten (!) niet 1 wedstrijd, slimmerik. Wenger kan je toch niet meer verdedigen? Jaar na jaar dezelfde fouten.

14 augustus 2016 om 22:43

Arsenal doet al jaren gewoon mee.. dus wie is er nou een slimmerik? Nee oke het heeft geen titel opgeleverd.. Titels winnen in een competitie als de BPL is ook niet makkelijk en daar gaat 1 CV meer en een spits meer geen verandering in brengen. Het bied meer mogelijkheden en dat kan een + aan individuele kwaliteit geven, dat zeker, maar garanties heb je nooit en je zal wedstrijden blijven verliezen. Tuurlijk met al die blessures kan ik ook wel zien dat het fijn zou zijn om een nieuwe CV en spits erbij te hebben. Maar dat kunnen ook 2 aankopen van in totaal 20 mil zijn.. als het de juiste spelers zijn en er geen gekke dingen gebeuren qua blessures ofzo.. Koulibaly en Lacazette zijn 2 gewilde aankopen, dan nog is het afwachten hoe die 2 zouden renderen in het team en de competitie. Maar je bent wel gelijk minstens 80 miljoen lichter. Niets is eenvoudig.. Messi bijvoorbeeld is een geweldenaar, maar zou het zomaar heel zwaar kunnen hebben in een competitie als de BPL. Overigens had je met een compleet fit huidig Arsenal ook al genoeg kwaliteit gehad, maarja.. teams in de bpl, waaronder ook Arsenal, obviously, hebben nou eenmaal altijd wel een paar blessures.

Wat een wedstrijd was dit zeg, ik heb mij weer wat bij elkaar geschreeuwd. Van tevoren had ik getekend voor een gelijkspel alleen mocht het dit x niet baten. Er zijn genoeg positieve en negatieve dingen op te noemen over deze wedstrijd, al vond ik de jonkies het achterin helemaal niet zo slecht doen. Tuurlijk zijn er versterkingen nodig, als je ziet dat Laca vandaag effe een hattrick erin schiet.. Dan begin je je toch wel af te vragen of Wenger niet die €60 miljoen gok moet wagen. Verschrikkelijk trouwens wel weer dat we het seizoen moeten beginnen met half fitte spelers en een halfvolle ziekenboeg.

Als Liverpool 90 minuten met de instelling van het 1e kwartier van de 2e helft speelde, was Arsenal met 10-0 opgerold.
1e helft, heel slecht echt heel slecht.
2e helft, begonnen sterk, heel sterk daarna zakte het weer als een pudding in elkaar.

Op basis van de hele wedstrijd verdienen alleen Clyne, Mane en Coutinho een voldoende.

14 augustus 2016 om 19:24

Daar moeten ze ook naartoe werken om dat 90m vast te houden. Dat komt wel goed met Klopp er bovenop.

15 augustus 2016 om 01:30

Beetje onzin dit.

Klopp, of eender welke trainer, kan hier niet veel aan doen. Na de voorsprong ben je gemotiveerd rustig aan te doen, waar de tegenstander juist gemotiveerd is intensiever te spelen. Dat is onvermijdelijk; een wet in het voetbal. Daarnaast spelen er nog meer factoren mee, zoals geluk en willekeur.

Die vrijtrap van Coutinho was gwn te gevaarlijk WAUW !!!

Ik denk dat Liverpool mee gaat doen voor de titel. Ze hebben een goed elftal.

14 augustus 2016 om 22:14

Haha ik zat al te zoeken naar een reactie zoals deze, winnen van Arsenal en we behoren gelijk tot de kampioenskandidaten

Dream on

15 augustus 2016 om 00:58

Haha jouw relativeringsvermogen.
Je lijkt haast bang toe te geven dat we momenteel een ploeg hebben die eventueel (ik zeg niet dit jaar, maar wie weet) kampioen zou kunnen worden. Daarmee ben je een kandidaat voor de titel.
De wisselvalligheid moet eruit en júist vandaag is goed zichtbaar dat deze nog niet eruit is. Wat daarvoor nodig is? Klopp zal het weten..

15 augustus 2016 om 08:43

Dit Liverpool gaat nog groeien. Ik heb ze vorige week ook zien spelen tegen FC Barcelona die ze verdiend hadden gewonnen.

15 augustus 2016 om 10:11

Ik weet wat we hebben, maar ik weet ondertussen ook wat nodig is voor het winnen van een kampioenschap. We zijn veel beter dan de meesten denken en maken tegen elk topteam kans, alleen we hebben net zoals Arsenal en Tottenham last van continuiteit. Je zegt het zelf eigenlijk al, het is afwachten wanneer we constant zullen worden, dus praten over kampioenschappen na een topwedstrijd is bullshit

Op basis van de uitslagen tot de winterstop kun je iets meer zeggen, maar ook na de winterstop heb je eigenlijk een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Arsenal Wengur is de slechste centrale verdediger die ik ooit heb gezien!

Ben benieuwd hoe wijnaldum speelde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren