Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool knokt zich terug na verbluffende sologoal van Hazard

Laatste update:

Liverpool is aan een nederlaag ontsnapt. De roodhemden stevenden woensdagavond op een nederlaag af tegen Chelsea, maar in de blessuretijd werd het door een doelpunt van invaller Christian Benteke toch nog 1-1. Liverpool kan zich nu concentreren op de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion en de Europa League-finale van volgende week woensdag. Als die gewonnen wordt, kwalificeert Liverpool zich voor de Champions League.

/

Liverpool streed om Europees voetbal en opende daarom gretig. De beste kans was voor Philippe Coutinho, maar hij schoot tegen Daniel Sturridge aan. De goede beginfase kreeg voor the Reds geen vervolg en nadat Eden Hazard Simon Mignolet al eens met een schot aan het werk had gezet, maakte de Belg er na 32 minuten alsnog 0-1 van. De aanvaller zette met een fantastische dribbel een aantal tegenstanders in de wind en plaatste de bal laag in de verre hoek. Liverpool was van slag, de frustratie groeide en er kon geen gelijkmaker worden afgedwongen.

De beste kans in het vervolg van het eerste bedrijf was nog voor Chelsea’s Bertrand Traoré, die de bal over het doel van Mignolet mikte. In de tweede helft probeerde Liverpool de tegenstander wel achteruit te duwen, maar de echte overtuiging ontbrak. Pas na een uur werd men serieus gevaarlijk toen Sturridge de bal op de knie van Asmir Begovic trapte. Adam Lallana zorgde even later ook voor een gevaarlijke situatie, maar een voorzet van Alberto Moreno kon de middenvelder niet binnenglijden. Chelsea bleef intussen loeren op de 0-2.

/

Hazard stuitte op Mignolet en een kleine twintig minuten voor tijd moest de keeper gestrekt gaan om een poging van Traoré onschadelijk te maken. Jürgen Klopp wist dat de tijd begon te dringen en voerde een dubbele wissel door: Benteke en Joe Allen vervingen Lallana en James Milner. Liverpool, dat zijn doel nu liefst negen Premier League-wedstrijden achter elkaar niet schoon heeft weten te houden tegen Chelsea, perste er toch nog een gelijkspel uit. Invaller Benteke liet Begovic met een kopbal kansloos: 1-1.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer om de wedstrijd zo weg te geven. Maar fijn om te zien dat Hazard in vorm is. Speelde een puike partij en trekt de lijn van de vorige weken gelukkig door. Mignolet keepte ook een zeer goede wedstrijd.we hadden de wedstrijd eerder kunnen beslissen, helaas hebben we dat verzuimd.

11 mei 2016 om 23:10

Wat me opviel was dat, in tegenstelling tot andere wedstrijden, Hiddink besloot om aardig defensief te spelen. En het helpt wel (vandaag net niet dan) maar het was zeker geen lelijk voetbal van Chelsea. Dit is hoe ze het hele seizoen hadden moeten spelen. Met Conte volgend seizoen moet het helemaal goed komen, ik heb er volle vertrouwen in dat we weer de titel pakken!

11 mei 2016 om 23:19

Hoe bedoel ''in tegenstelling tot andere wedstrijden''?

Andere wedstrijden stonden Mikel en Matic op het middenveld, dat is toch nog verdedigender?

Matic was voor de verandering weer eens dramatisch... Is het hele seizoen al, vandaag weer aan de lopende band balverlies en Guusje blijft hem maar opstellen. RLC ZIT Gewoon OP DE Bank?

11 mei 2016 om 23:19

Van wat ik van de eerste helft gezien heb viel dat defensieve toch ook wel mee? Ik vond dat Chelsea verrassend hoog verdedigde op de helft van Liverpool, helemaal als je bedenkt dat Mikel in de verdediging stond is dat vrij gedurfd. De tweede helft geef ik je na, stonden we een stuk korter op de eigen goal maar dat zal vooral met de voorsprong te maken gehad hebben

11 mei 2016 om 23:20

Met 1 of 2 goeie aankopen en ik zie Chelsea weer om de titel mee strijden idd. De kwaliteit is er, nu alleen nog iemand die ze weer kan vormen tot een goed team.

11 mei 2016 om 23:31

Er mist op sommige plekken ook wel kwaliteit. Ivanovic en Terry moeten vervangen worden, Mikel is niet goed genoeg en Cesc speelt al het hele jaar als een natte krant.

11 mei 2016 om 23:34

Hazard raakt weer terug in zijn oude vorm inderdaad. Nu hopen dat hij bij Chelsea blijft deze zomer!

Gelijkmaker was op basis van vechtlust wel terecht echter hebben ze nu Europees voetbal via de competitie niet meer in eigen handen. Dan volgende week maar via Sevilla.

11 mei 2016 om 23:07

Als we geen CL halen dan liever ook maar geen EL. Lekker focussen op de bpl.

12 mei 2016 om 00:15

Zie jij Liverpool als een titelkandidaat voor volgend jaar? In Engeland weet je het maar nooit maar ik denk dat Liverpool niet constant genoeg is om de landstitel te behalen

12 mei 2016 om 00:28

Sinds wanneer krijgt de winnaar van de Europa league een ticket voor de CL?

12 mei 2016 om 01:00

Sinds vorig jaar is dat al het geval vandaar dat er dit seizoen in de Champions league 5 teams uit Spanje meededen omdat Sevilla de Europa league won.

12 mei 2016 om 14:54

Dat is waar ook! Bedankt

Hahahaha schitterend dat Begovic als enige deze wedstrijd serieus nam en op de grond ging liggen als die een bal ving en vervolgens de blunder maakt voor de 1-1, samen met de heerlijke goal van Hazard het hoogtepunt.

Ik had hoge verwachtingen, goede opstelling, we speelden laks, terwijl Chelsea best goed speelde voor hun doen, we wouden wel maar we hadden niet die spirit als normaal, uiteindelijk lekker hoor CHRISTIAN, ik zou m meenemen, heb k hiervoor ook al gezegd, als breekijzer met België!

12 mei 2016 om 01:29

'Voor hun doen'.. Man chelsea had in de top 3 moeten staan met dit team

Leuk dat Hazard in vorm raakt, kort voor het EK. Kunnen zijn flitsen wel gebruiken, de Bruyne kan het ook niet allemaal alleen.

11 mei 2016 om 23:18

Hoe zit het nou met Origi? Is die geblesseerd of haalt hij t gewoon? Want dan ben ik wel benieuwd naar de voorhoede. Hazard - Origi - Mertens en erachter De Bruyne?

11 mei 2016 om 23:24

Hij is waarschijnlijk volgende week al fit voor de finale. Wat een speler gaat hij worden voor de rode duivels. In Nederland zijn we jaloers op dat soort supertalenten.

11 mei 2016 om 23:25

Zo zou ik het doen Hazard - Origi - Carrasco en De Bruyne op de '10'

Mertens gebruiken als supersub, hij valt altijd goed in.

11 mei 2016 om 23:25

Lukaku vergeten? Ik denk dat hij eerder speelt

12 mei 2016 om 09:30

Origi raakt gewoon fit hoor, de voorhoede wordt hoogstwaarschijnlijk
Carrasco-de Bruyne-Hazard met Lukaku ervoor als diepe spits.

Goed zo Hazard! Zijn prijs is weer een klein beetje gestegen. Een mooi bedrag vangen in de zomer en weg ermee

12 mei 2016 om 00:08

En wie er voor in de plaats halen ? De enige die mij te binnen schiet is Marco Reus en die is in mijn ogen te blessuregevoelig.

12 mei 2016 om 00:24

Het liefst Arda. DAt is echt een speler zoals Conte ze graag wil hebben. Strijd, passie en lasse

12 mei 2016 om 01:05

Jij bent gek. Hazard is fantastisch voor Chelsea en heeft de ploeg vorig jaar eigenhandig kampioen gemaakt. Nu hij dit seizoen goed rust geeft gehad, is hij weer helemaal de oude. Hij was gewoon volledig opgebrand door Mourinho, die veel te veel van hem vroeg. Je zult nooit een waardige vervanger kunnen halen, Hazard is een speciale speler. Sinds zijn komst is hij Chelsea's beste speler geweest, 1 minder seizoen doet niks af aan zijn waarde voor de club. Hem moet je nooit laten gaan. En het moment is al helemaal waardeloos; Chelsea speelt geen CL komend seizoen, nu moet je juist geen toppers verkopen omdat het anders steeds moeilijker wordt om toppers te halen (minder toppers geen CL) en glij je helemaal af.

Een nieuwe back halen, een centrale verdediger erbij (of gewoon Terry verlengen) en een CM en Chelsea kan weer gewoon kampioen worden.

Doodzonde om dit weer weg te geven in de laatste paar minuten.. Dat moet er echt uit hoor, maar ik heb er vertrouwen in dat Conte dat volgend jaar voor elkaar zal krijgen! Verder is het goed om te zien dat Hazard zijn prijskaartje weer wat opschroeft en weer wat beter in vorm kan komen om een lekker EK te spelen.. Verder ben ik ondertussen ook wel weer klaar met Hiddink, want Mikel in de verdediging blijft elke keer weer een nieuw dieptepunt voor de club, of Matic op het middenveld ipv Rlc...

11 mei 2016 om 23:29

Ach ja gelukkig mocht Loftus invallen in minuut 93, daar heeft ie vast veel aan gehad

12 mei 2016 om 12:18

Ja Youri, jij wilde een 'grote blauwe strik' om Hazard doen en hem verkopen paar weken terug bij een ander bericht. En toen zei ik nog dat je onzin uitkraamt. Kijk, hij begint zijn niveau al weer beetje bij beetje op te pakken. Wil je nog steeds een strik eromheen doen en Hazard wegdoen, of al van gedachte verandert?

12 mei 2016 om 23:11

Nope nog steeds een mooie blauwe strik en pleiten! Lekker ergens anders ongemotiveerd gaan lopen doen

Invaller Benteke liet Begovic kansloos? Begovic liep gewoon te blunderen joh, kan me niet voorstellen dat hij de Courtois moet gaan aflossen zometeen (als het klopt dat Courtois weg wil)

Typisch weer Liverpool...

11 mei 2016 om 23:38

Aldus een united fan.

11 mei 2016 om 23:43

Ben zeker geen United fan.

11 mei 2016 om 23:56

Zonder bal geweldig (veroverend), aan de bal ietwat slordig.

Jammer voor Real Madrid dat Hazard opeens weer in vorm krijgt, dan zal hij wel weer wat miljoenen meer waard zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren