Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool grijpt in en stuurt Rodgers de laan uit

Laatste update:

Frank de Boer heeft na de verloren topper tegen PSV aangegeven dat hij het seizoen gewoon zal afmaken bij Ajax, maar in de aankomende dagen zullen er ongetwijfeld weer veel geruchten komen over de trainer. De Boer wordt in Engeland namelijk gezien als een mogelijke opvolger voor Brendan Rodgers en Liverpool heeft deze coach zondag na de derby met Everton ontslagen.

/

Het vertrek van Rodgers hing door de teleurstellende resultaten van Liverpool al geruime tijd in de lucht en is zondagavond bevestigd op de website van the Reds. De derby met Everton werd weliswaar niet verloren, maar ook niet gewonnen: Liverpool heeft na het 1-1 gelijkspel op Goodison Park maar een van de laatste zeven competitieduels weten te winnen. De clubleiding heeft het vertrouwen in Rodgers nu opgezegd.

Rodgers stond sinds de zomer van 2012 voor de groep bij Liverpool en kwam in zijn tweede seizoen, 2013/14, nog dicht bij het winnen van de Premier League. Liverpool eindigde echter als tweede en toen Luis Suárez naar Barcelona vertrok, stortte de boel in elkaar. Vorig seizoen finishte Liverpool nog als zesde en voor dit seizoen lijkt het er ook niet op dat de landstitel nog haalbaar is. Zelfs een plek in de top vier, die recht geeft op Champions League-voetbal, zal lastig gaan worden.

Liverpool maakt bekend dat de zoektocht naar een nieuwe manager van start is gegaan. In de wandelgangen wordt de naam van De Boer dus genoemd, maar ook de momenteel werkloze coaches Jürgen Klopp en Carlo Ancelotti zouden in beeld zijn.

Het is logisch dat Brendan Rodgers is ontslagen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop op Klopp of Ancelotti, dat zijn mannen met uitstraling en klasse. Rodgers had uiteindelijk te weinig ervaring!

4 oktober 2015 om 19:46

Liverpool is een mooie club, maar ik denk niet dat deze coaches al te graag voor liverpool willen staan.
Tenzij ze een budget krijgen zoals v.gaal kreeg bij United.

4 oktober 2015 om 19:54

Klopp heeft angegeven niet voor een absolute topclub te willen werken, maar graag weer wil werken bij een club waar hij kan bouwen (beetje zoals Dortmund). Wat dat betreft past Liverpool op zich wel in dat rijtje. Het lijkt echter er ook op dat hij absoluut niet zijn sabbatical wil afbreken, dus wat betreft kan het nog wel eens een lastig te behalen kaart worden op dit moment voor Liverpool.

4 oktober 2015 om 20:12

Neenee dat heeft VZ er van gemaakt. Hij zei het hoeft niet per se een absolute topclub zijn, het is wel welkom

4 oktober 2015 om 21:12

Klopp heeft recent in de duitse media aangegeven geen interesse in liverpool omdat de trainer daar niet het aankoopbeleid bepaald en er geen invloed op heeft.

4 oktober 2015 om 21:31

Volgens mij geeft liverpool ook altijd genoeg geld uit voor spelers

4 oktober 2015 om 22:02

Dat maakt niet uit hoeveel je uitgeeft, het is wat je ervoor in de plaats krijgt.

Het is teveel net niet materiaal.

4 oktober 2015 om 19:51

Het werd tijd dat Rodgers eruit ging. Ik ben altijd positief geweest over hem, maar na het spel, de uitslagen en de negativiteit rond zijn persoon is het niet meer dan logisch dat hij vertrekt. Ik zou nu Ancelotti of Klopp aantrekken, en 50-100 miljoen uitgeven in Januari.

Speel nou eens 4231, met Benteke in de spits, Coutinho als Cam, met Lallana als back-up. rechtsmidden zet je dan Firmino, met als back-up Ibe. Op links zeg je dan Reus, die je koopt voor rond de 70 miljoen, en daar neem je als back-up ook Ibe of Markovic ofzo.

Cdm's zijn dan Henderson en een nieuwe aankoop als Wanyama, en dan haal je voor de verdediging een Laporte. Dan heb je gewoon een goed uitgebalanceerd elftal dat kan meedoen om de race om de top 4 posities

4 oktober 2015 om 19:59

Reus, Wanyama en Laporte gaan je toch al gauw 150-175 miljoen kosten, heel iets anders dan 50-100

4 oktober 2015 om 19:59

Dan ga je ervan uit dat die spelers willen. Ik vraag me af of Reus naar Liverpool wil hoor.

4 oktober 2015 om 20:19

Reus kost waarschijnlijk 60 miljoen euro. Wanyama zou niet duurder moeten zijn dan 25 miljoen euro, en Laporte ongeveer 25 miljoen euro.

4 oktober 2015 om 20:26

Haha, denken dat Reus naar Liverpool wil. Kom op zeg, zelfs als Klopp daarheen gaat, wat mij erg zal verbazen, dan zie ik Reus niet naar Liverpool gaan. We hebben het hier over een elite speler, die kan naar iedere topclub.

4 oktober 2015 om 20:26

Mocht Klopp bij Liverpool gaan werken, dan zie ik Reus best die keuze maken.
Hoop het echter niet, want zie Klopp meer dan graag als vervanger voor Wenger.
Reus mag dan ook wel mee

4 oktober 2015 om 20:28

Omdat? Er speelt geen enkele topspeler bij Liverpool, hooguit Sturrdig als die fit blijft, en ze doen nergens mee of wekken die indruk.

4 oktober 2015 om 20:29

Als laporte 25 miljoen moet kosten, dan zou elke club hem halen. Ga er maar van uit dat laporte rond de 40 miljoen moet gaan kosten, als het al niet meer is...

4 oktober 2015 om 20:39

Ja idd. Die coutinho is ook zo'n prutser die er niks van kan

4 oktober 2015 om 21:29

Coutinho?

4 oktober 2015 om 22:35

Liverpool is gewoon een elite club ookal doen ze het al twee jaar matig. Reus valt in de categorie spelers waar Liverpool sterker van wordt. Als ze dat soort jongens weer gaan aantrekken kunnen ze weer omhoog kijken. Arsenal is het perfecte voorbeeld.

5 oktober 2015 om 10:21

Laporte is toch al 50 mill waard?

4 oktober 2015 om 19:54

@ Michellaudrup

Rodgers had niet te weinig ervaring, Liverpool heeft gewoon te weinig kwaliteit. De verwachtingen lopen totaal scheef met wat mogelijk is.

4 oktober 2015 om 20:12

Rodgers mocht aardig wat geld uitgeven en heeft vrijwel alleen rotzooi gekocht, kan je hem wel op aanrekenen.

4 oktober 2015 om 20:24

@ Avey

Hoe komt dat? Omdat de echte toppers niet meer naar Liverpool willen. Liverpool koopt daarom al jaren rotzooi, met Suarez als een van de weinige uitzonderingen. Eigenlijk gebeurt dit al sinds het elftal met Mascherano, Alonso, Gerrard, Torres, uit elkaar viel.

4 oktober 2015 om 21:52

Toen Suarez kwam was hij ook nog geen topspeler, dus het is niet eens een uitzondering...

Je ziet aan de bedragen die Manu moet uitgeven op spelers die in ieder geval in de buurt van de top zitten al hoeveel een minder jaartje of twee je kost. Als je zoals Liverpool al een tijd minder gaat moet je echt gestoord gaan en hopen op wat geldwolven die ook nog presteren... Of af en toe teren op een gelukje zoals Suarez.

4 oktober 2015 om 21:08

Frankie lekker weg wezen en rijkaard met Seedorf terug

Enfin ja, het zat er aan te komen. Slecht spel, rare posities voor spelers, rare tactieken. Ik denk dat hij het weer prima gaat doen bij een ploeg als Swansea bijvoorbeeld zoals voorheen.

Nu een deftige vervanger halen, Klopp of Ancelotti zouden dromen zijn.

Bedankt Rodgers en nog veel geluk.

De nieuwe coach zal hopelijk Klopp worden, die dan nog wat spelers van BVB mee neemt. Dit zat er helaas al heel lang aan te komen...

Zat eraan te komen. Druk werd immens. Bedankt voor alles Brendan! Geweldige mens, iets mindere trainer maar goed. Hopen dat Klopp of Ancelotti wordt aangetrokken

Tja.. liverpool heeft ook te veel ambities voor het elftal dat ze bezitten

4 oktober 2015 om 19:59

Firmino , Coutinho, Sturridge , Lallana , Benteke, Ings , Origi voor de voorste posities is niet niks. Toch wordt er niet gewonnen van een Norwich. Dat heeft gewoon te maken met het manier van spelen van Rodgers. Ik ben Can als CB ook kotsbeu.

Terecht maar ik denk dat geen ene trainer Liverpool kan laten winnen. Ze hebbeb te veel "net niet spelers"

4 oktober 2015 om 19:48

Ze hebben veel talenten. Maar het is gewoon geen team, dat zie je op het veld. Een trainer als Klopp zou geweldig zijn, die kan er altijd een team van maken, iedereen hield ook van die man bij Dortmund.

4 oktober 2015 om 20:00

Zo heel veel te weinig kwaliteit hebben we niet eens. Rodgers had alleen vreemde tactieken en stelde spelers op rare posities op. Het loopt daardoor totaal niet. Maar met jongens als Sturridge, Benteke, Coutinho, Firminho, Henderson en Can zou ik niet direct spreken van kwaliteit te kort

4 oktober 2015 om 20:08

Liverpool is net als AC Milan. Spelers net niet, schitterende historie maar gewoon voorbij gestreefd

Eindelijk, werd toch eens tijd. Miljoenen uitgeven en maar 1 seizoen iets presteren, gewoon door Suarez. Als Liverpool echt terug wil komen moeten ze gewoon voor Klopp gaan en anders Ancelotti.

Daar zullen de meeste Liverpool fans erg blij mee zijn. Ik ben benieuwd wie hem opvolgt. Ancelotti zou ik persoonlijk de beste keuze vinden. Maar Klopp is ook niet verkeerd.

Wauw, dit is toch niet te geloven. Ja hij doet het momenteel niet erg goed, maar men vergeet wel even dat zijn selectie ook gewoon waardeloos is. Getuigen ook de dramatische transfers van de laatste jaren. Om Brendan zo af te serveren is echt ongelooflijk.

Brendan zou, vandaag de dag, een standbeeld hebben gehad als een ander 'held' niet uitgegleden was! Hopelijk vergeten de haters dat nooit.

4 oktober 2015 om 20:29

Mooi hoe mensen die andere held graag aanwijzen als schuldige voor het mislopen van de titel en dan voorbij gaan aan het feit dat zonder die 'held' er niet eens een gevecht om de titel geweest was.

4 oktober 2015 om 21:04

Alsof de aanwezigheid van Rodgers 0,0 invloed had op Liverpool in het zelfde seizoen. Daarnaast draait mijn reactie niet om het aanwijzen van een schuldige, maar op het feit dat het ook heel goed mogelijk was geweest dat iedereen de polonaise had gelopen als Rodgers dat jaar wel de divisie had gewonnen.

VZ, waar halen jullie in godsnaam je info vandaan? Dat De Boer uberhaupt genoemd wordt is compleet onzinnig.. De enige echte kandidaat is Jurgen Klopp! De Boer is denk ik niet eens 4e keuze.. Goed voor Liverpool dat ze eindelijk van deze man af zijn. Hij had geen visie en spendeerde absurde bedragen..

4 oktober 2015 om 20:15


hier zijn de key contenders volgens de Bbc. Dus hoezo zit de Boer daar niet bij.
hier een linkje naar het artikel als je het zelf wilt lezen : http://www.bbc.com/sport/0/football/34423344

Liverpool's next manager - the key contenders
Jurgen Klopp
Former Borussia Dortmund manager
Carlo Ancelotti
Former Real Madrid, Chelsea and PSG manager
Frank de Boer
Current manager of Ajax
Walter Mazzarri
Former Inter Milan manager
Jurgen Klinsmann
Manager of the United States

4 oktober 2015 om 20:20

Al die andere namen zijn maar om de ruimte op te vullen, er wordt al maanden gesproken over de opvolging van Rodgers.. De enige naam die men serieus neemt daar is Klopp.. Zelfs Ancelotti is niet de trainer die ze willen, het is echt puur en alleen Klopp.. Dat de BBC niet alleen aan kan komen met Klopp lijkt me logisch..

Nou neem de boer maar over.
Bedankt Frank maar de klik is er niet meer.
Tijd voor een nieuwe frisse trainer die er wel voor kan zorgen dat Ajax weer combinatie voetbal gaat spelen.

4 oktober 2015 om 19:47

En wie moet dan de nieuwe frisse trainer worden van Ajax dan volgens jou?

4 oktober 2015 om 19:56

Haha dat zou echt lachen zijn!

4 oktober 2015 om 19:56

Alleen is er een groot probleem, hij heeft nog nooit iets gepresteerd als trainer.

4 oktober 2015 om 20:12

Trustfull lijkt mij een goede trainer voor Ajax.
kent het spelletje de spelers en liet de A1 geweldig voetbal spelen.

Had het dan gewoon in de zomer gedaan. Dan kon je opnieuw beginnen met een nieuwe coach. Nu heeft Rodgers geld mogen uitgeven om nieuwe spelers te halen en dan komt straks een coach die ze misschien niet willen.

4 oktober 2015 om 19:55

Rodgers heeft helemaal niks uitgegeven aan spelers, de Liverpool Transfer board had controle over dat enige wat Rodgers kon doen is alle spelers aannemen en dat was het. Klopp wilt controle van alles en als dat niet gebeurd zie ik hem ook niet komen.

4 oktober 2015 om 20:11

Ooh ik wist niets van een Transfer board. Maar ik neem toch aan dat Rodgers i.i.g. spelers aanbeveelt aan die board. Toch?

4 oktober 2015 om 20:59

Ja, dat kon hij nou wel weer. Maar meestal was het de beslissing van de transfer board en daarom kreeg hij gewoon spelers geschoteld en dat was het.

Ben benieuwd of een nieuwe trainer er iets van kan maken? Met dit materiaal is toch niet meer waard dan de 5de of 6de plek?

Echt onverwacht is dit niet. Niet iedereen was blij met Brendan Rodgers als coach, gezien de resultaten.

Ik ben benieuwd wie ze binnen zullen halen. Carlo Ancelotti en Jürgen Klopp zullen denk ik niet eerder dan aan het einde van dit seizoen naar 'n nieuwe club kijken en wat mij betreft, mag Liverpool Frank de Bier zeker hebben, of het nu binnen nu en 'n paar weken is of aan het einde van dit seizoen, dat maakt me helemaal niets uit.

De Boer is een prima coach, maar ik ben nu wel klaar met de Boer bij Ajax en het is tijd voor een nieuwe coach. Ik ben benieuwd hoe de Boer dan zal presteren als hij daadwerkelijk coach wordt van Liverpool.

4 oktober 2015 om 19:53

Hoe zou je dit team graag willen zien spelen? Opstelling?

4 oktober 2015 om 20:51

@ Hangover96,

Dat zou ook een optie zijn, maar eerlijk gezegd zou ik Klopp en Ancelotti als droomkandidaten hebben en als die niet haalbaar blijken dan zou ik voor de Boer gaan.

Als die op zijn beurt dan weer niet haalbaar blijkt, dan zou ik het proberen bij Lucien Favre, die pas is ontslagen bij Borussia Mönchengladbach. En ja, Favre deed het tot zijn ontslag dit seizoen erg matig met Mönchengladbach, maar de vier seizoenen daarvoor heeft Favre zeker iets moois gebouwd bij Mönchengladbach en dat moet nu gebeuren bij Liverpool: ze hebben op zich een selectie waarmee ze mee kunnen spelen voor een plek in de top vier, maar ze hebben een coach nodig die wat kan bouwen van en met dit team en Favre lijkt mij daarvoor een uitstekende kandidaat, net als Klopp en Ancelotti.

Klopp! Rodgers heeft het goed gedaan met Liverpool maar er is echt wel nood aan een nieuwe impuls! Thanks Rodgers

Dus ook de opvolger kan alleen maar falen!

Liverpool heeft geen ploeg om bij de eerste 4 mee te doen. Als je geen echte topspelers meer kunt aantrekken of behouden dan moet je genoegen nemen met de subtop. een plek bij de eerste 6 zou daarom gewoon naar behoren zijn. Als ik zie waar Rodgers de afgelopen seizoen met de selecties die hij had geëindigd is, begrijp ik hier geen klote van.

Als trainer moet je alleen voor het geld kiezen bij Liverpool, want sportief gezien hebben ze onmogelijke verwachtingen. Ik ben benieuwd wie erin trapt.

4 oktober 2015 om 20:15

Op zich mag je toch best (binnen reguliere speeltijd) winnen van Carlisle en Sion, met dit spelersmateriaal. Dat zijn toch geen onmogelijke verwachtingen...

4 oktober 2015 om 20:28

@ Kopit3

Ja nu noem je goedkoop twee voorbeelden en dan ga je daar een conclusie aan verbinden. Dat is niet terecht. Het gehele plaatje overziend heeft Liverpool het onder Rodgers naar behoren gedaan, met een seizoen zelfs buitengewoon fantastisch. Het jaar dat ze net geen kampioen werden, dat zou een gigantische stunt zijn geweest met het materiaal dat ze hadden in vergelijking met de andere clubs. Ik vind dat Rodgers het dus heel behoorlijk heeft gedaan. Daarom denk ik dat de opvolger ook snel kritiek zal gaan krijgen. Want wat verwachten de Liverpool fans dan? Met deze selectie ga je never nooit bij de eerste 4 eindigen in Engeland. Zoveel verstand hebben ze daar toch ook wel?

4 oktober 2015 om 20:48

Het is een optelsom. 6-1 verliezen tegen Stok. 3-0 thuis verliezen van West Ham. Met dit materiaal mag dat niet.

Verdedigend is het nooit goed geweest onder Rodgers, ondanks dat er voor 80 miljoen in die linie is geïnvesteerd.

Bedankt Rodgers, mooie dingen gebeurd maar tenslotte was het iets te matig allemaal. Als Liverpool nu trouwens niet met een topcoach ala Klopp/Ancelotti aankomt mag het bestuur ook weg.

Eindelijk, heeft op een seizoen na, niks Liverpool-waardigs gepresteerd

4 oktober 2015 om 20:04

Er wordt al een tijd niks 'Liverpool-waardigs' gespresteerd!

Dit zag ik niet aankomen. Natuurlijk is het begin van Liverpool niet goed maar had dit echt niet verwacht. Succes Brendan Rodgers en Liverpool

Yes! Eindelijk. Zou nooit wat gaan winnen bij liverpool. Ik hoop echt dat klopp komt

Wow. Wat een vuur dit weekend.
Zat eraan te komen. Veel matige resultaten en ben uiterst benieuwd wie hem zal opvolgen. Ik zeg Kloppke.

3 maanden te laat

Bedankt voor 13/14. Hij kreeg Suarez prima aan de praat, maar de verdediging is al 3 jaar een bende.

Ik hoop op Ancelloti die heeft meer bewezen dan Klopp alhoewel Klopp ook niet verkeerd zou passen bij de club

Nergens op gebaseerd maar ik denk dat ze Koeman gaan losweken bij Southampton. Zou de ideale coach zijn.

Zat er aan te komen.
Het team presteerde niet onder rodgers en behaalde Tegenvallende resultaten.
Ben benieuwd wie Liverpool FC gaat aanstellen.

Hoop dat het nu beter zal gaan met Liverpool al denk ik dat er met dit elftal weinig eer te behalen valt.

Moet eerlijk zeggen dat ik z'n ontslag wel terecht vind.
2 haar geleden wel bijna kampioen geworden van Engeland. Op het einde ging het helaas mis voor Liverpool.
Er stond een kampioensploeg. Met Suarez voorop.
Door de omstandigheden heeft Liverpool hem verkocht.
Iets wat ze niet hoefde te doen. Hij had nog gewoon een contract. Maar Liverpool wilde zon speler niet.
Dit is uiteindelijk niet slim geweest van Liverpool.
Maar mer het geld wat ze hebben gekregen voor Suarez is heel slecht... Maar dan ook heel slecht ingekocht.
Rodgers moest en zou z'n team verversen met aankopen. Aankopen die z'n ploeg niet beter hebben gemaakt. Spelers halen die het allemaal net niet zijn.
En het jaar erna (afgelopen zomer) weer een hoop ingekocht.
Dat gaat niet ten goede van de spelers. Het vertrouwen ervan.
En waarom een heel make over. Als je 2 jaar geleden al een hele goeie ploeg had staan. Die die teleurstelling erg graag weg wilde werken.
Ze zijn er niet bete rop geworden. En niet beter van gaan spelen. En dit is zeker aan rodgers te verwijten.
Hij had na het net niet halen van het kampioenschap wel een iets te grote mond gekregen dat hij ze binnen 2 jaar kampioen zou maken.

Denk dat een Jurgen klopp de vervanger gaat worden.

Sami Hyypia en Stevie G. kennen de club al goed...

4 oktober 2015 om 21:46

Haahahha ja jij bent een mooie.. Klopp met Hyppia als assisitent lijkt mij beter.

Ik gok dat het Ancelotti wordt, wat een prima keus is. Klopp zal in principe zijn sabbatical niet afbreken en ik las ook laatst hier dat hij met een academie in Duitsland bezig is dus die zie ik t niet worden. De Boer...ik kan me voorstellen dat die er nog goed opstaat in Engeland maar wij als Ajacieden weten dat hij erg weinig gegroeid is als coach de afgelopen jaren, zijn aankoopbeleid (of dat van hem en Overmars) is ook ronduit matig. Zou er gemengde gevoelens bij hebben als hij vertrok naar liverpool, ik zou zo snel niet weten wie hem op zou moeten volgen bij Ajax, maar goed ik kan beter niet op de zaken vooruit lopen.

Eindelijk, dat ze daar zoveel jaar op hebben moeten wachten. Die heeft echt gefaald bij Liverpool met zijn aankopen en selectiebeleid. 1 leuk jaar gespeeld, maar was bezig aan zijn 3e waardeloze jaar.

Frank de Boer noemen als mogelijke opvolger is sowieso een grap. De beste man krijgt Ajax niet eens fatsoenlijk aan het spelen en kan niet omgaan met karakters. Heeft vooralsnog weinig te zoeken bij een club die de ambitie heeft voor de titel te spelen op korte termijn.
Klöpp zou een goede keuze zijn, mits hij uit sabbatical wilt komen. Dito geldt voor Ancelotti, al zie ik die eerder binnen nu en twee jaar weer bij AC Milan werken.
Waar Liverpool behoefte aan heeft is een trainer die een jong elftal weer kan en wil opbouwen, en tegelijkertijd een sterk beleid gaat voeren met de mensen boven hem. Wellicht moeten de eigenaar ook eens goed kijken waar het nog meer spaak loopt. Als je de doorstroom van jonge spelers bij Liverpool vergelijkt met buurman Everton, mag je eigenlijk best jaloers zijn als Liverpool zijnde. Zou goed zijn om kritisch te kijken naar de selectie(s) en desnoods accepteren dat je de komende 2-3 seizoenen blij mag zijn met Europees voetbal halen, om in die periode de hele boel te reorganiseren.

Jammer dat dit nodig was, maar het is denk ik de goede beslissing. Het voetbal was vorig jaar bij vlagen goed, maar niet meer dan dat. Dit seizoen zit er gewoon geen enkel vertrouwen bij de groep.

Ben reuze benieuwd wie zijn opvolger wordt. Klopp zou fantastisch zijn. Maar ik vraag me af of hij wel wil. Trainer worden bij Liverpool betekent dat je aan verwachtingen moet voldoen die op dit moment niet realistisch zijn

Had helemaal niet gehoeven,ze staan maar 6 punten achter op city

Klopp zou de gedroomde trainer zijn voor Liverpool. Frank de Boer lijkt mij een te groot risico. Dan krijg je van die halfzachte voetballers die goed zijn in de opbouw maar geen mannetje kunnen uitschakelen in de verdediging. Klopp heeft het toch wel bewezen met Dortmund dat hij een wereldklasse ploeg kan opbouwen dat mee kan doen om de titel en de CL finale kan halen.

4 oktober 2015 om 21:44

Ik hoop dat ze met Rodgers geleerd hebben geen coach te nemen die niet de klappen van de zweep kent.

Ik hoop op F. De Boer, per direct dan dat zou fantastisch zijn voor Ajax!

*doet vreugde dans* toen Rodgers werd aangesteld dacht ik echt wtf moeten we hier nou mee, na het 2e seizoen dacht ik echt dat hij een trainer zou zijn die ons kampioen kon maken.. maar sinds dit kalenderjaar ben ik een beetje mijn hoop verloren in Rodgers en zijn keuzes/transferbeleid en tactieken.
Rodgers bedankt voor 1 leuk seizoen, u bent de zwakste schakel, tot ziens.
*doet nog meer vreugde dans*

Zolang er mensen bij liverpool bepalen wie er komt inplaats van de trainer!

Word het nioot wat

Wow deze timing zag ik niet echt aankomen ondanks dat Liverpool de Merseyside derby niet verloren heeft, had niet verwacht dat Rodgers vandaag nog ontslagen zou worden. Vind het persoonlijk vrij impulsief en chaotisch om de manager al zo vroeg in het seizoen weg te doen.

Vraag me af wie Liverpool nu op hun lijstje heeft staan, denk dat Klopp met name de grootse kandidaat is om Rodgers op te volgen. Ancelotti lijkt me wat hooggegrepen met name omdat hij net van een club van het kaliber Real Madrid zou komen maar je weet het maar nooit, misschien aast hij wel op een terugkeer naar de Engelse velden. In het ergste geval neemt Liverpool pakweg Allardyce aan, maar hij zou dan echt de laatste optie zijn denk ik zo.

4 oktober 2015 om 22:24

Eerder dom en naïef om hem niet eind vorig seizoen de laan uit te sturen.

4 oktober 2015 om 22:36

@m1elelfc

Dat bedoel ik ook, het is de timing van het ontslag waar er gewoon verkeerd over beslist is door het bestuur van Liverpool. Want met al de investeringen die zijn gedaan afgelopen zomer en de kans dat het de moraal van de spelersgroep enigszins tot flink aantast gedurende het restant van het seizoen had dit veel eerder moeten gebeuren en niet na net wat minder dan 10 competitie wedstrijden.

4 oktober 2015 om 22:45

Tsja beter laat dan nooit zeggen we dan maar.

Klopp is de ideale kandidaat.
Kan als geen ander een team opbouwen met goed voetbal

Ik hoop voor alle Ajaxsupporters dat Liverpool De Boer neemt.

4 oktober 2015 om 22:46

Ik hoop als Liverpool supporter dat Liverpool dit niet doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren