Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lionel Messi gaat na verlenging 22 miljoen euro per jaar verdienen’

Laatste update:

Lionel Messi gaat binnenkort een nieuw contract ondertekenen bij Barcelona. De sterspeler van de Catalanen, die momenteel nog op huwelijksreis is, gaat zich na 12 juli langer verbinden aan de club waar hij al sinds 2000 speelt. Het contract van de vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar loopt af in de zomer van 2018, maar een nieuwe overeenkomst ligt in het verschiet na maandenlange onderhandelingen, zo meldt Goal.

Op 12 juli worden de spelers van Barcelona terug verwacht voor de medische onderzoeken voorafgaand aan de voorbereiding voor het komende seizoen. Ook Messi zal van de partij zijn. De Argentijn zet na de plichtplegingen zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem tot 2021 in Catalonië houdt, met een optie voor nog een seizoen. Met de verbeterde verbintenis wordt hij de best betaalde speler op de wereld met een netto jaarsalaris van 22 miljoen euro.

Met zijn nieuwe contract sluit hij mogelijk zijn loopbaan af in Camp Nou. De dertigjarige aanvaller maakte in 2004 zijn debuut in de hoofdmacht van Barcelona en won dertig prijzen tijdens zijn tijd bij de club, waarin hij meer dan vijfhonderd doelpunten maakte. Messi hoopt dit jaar weer enkele prijzen aan de lijst toe te voegen. Het nieuwe seizoen begint voor Barcelona met het tweeluik in de Spaanse Supercup tegen Real Madrid in augustus.

Denk jij dat Lionel Messi zijn loopbaan af gaat sluiten bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was natuurlijk ook te verwachten. Een riant salaris en dan moeten we natuurlijk niet vergeten dat hij ook nog eens veel geld verdient met merchandising etc.

4 juli 2017 om 16:33

22 miljoen valt wel mee. Steph Curry gaat 40 miljoen per jaar verdienen.

Best een lekker salaris, ik doe het ook wel voor de helft hoor..

4 juli 2017 om 13:52

Ik ook al voor 10%

4 juli 2017 om 14:37

Ik ben nog goedkoper dan jullie, ik doe het voor 1%

4 juli 2017 om 14:53

Haha wel netto dan he RMCF12

4 juli 2017 om 14:06

Ik wil zelf betalen om in de eerste van Barca te mogen spelen, een volle camp, samen met enkele beste voetballers van de wereld, grasmat om op te vreten....wat wil een mens nou meer

leuk bedrag voor Messi. Al is dit niet te vergelijken met toppers in bv de NBA waar spelers makkelijk 100 miljoen in 4 jaar krijgen en dat zijn nog gemiddelde spelers.. ik vind wel dat een speler als Messi zoiets moet verdienen op dat vlak is voetbal mijlenver weg. Ik zeg niet dat het mee moet in de gekte maar we hebben het over een voetballer die eens in de 20a 30 jaar komt. zelfde geld voor Cristiano Ronaldo

4 juli 2017 om 13:38

Dit is netto he niet bruto dus het totale salaris ligt hoger. Maar klopt de NBA salarissen stijgen nog veel harder dan bij voetbal.

4 juli 2017 om 13:40

Dat is niet helemaal waar. Afgelopen jaar heeft LeBron een jaarinkomen van 68 miljoen ontvangen. Hiervan was 40 miljoen aan merchandise. Lebron is daarnaast ook verre weg de best betaalde NBA'er. Denk dat de gemiddelde NBA atleet niet boven de 10 per jaar komt.

4 juli 2017 om 13:45

Curry is de best betaalde NBA speler. Hij krijgt met zijn nieuwe contract ongv. 40 miljoen per jaar.

4 juli 2017 om 14:15

Een gemiddelde NBA speler verdient hooguit 10 miljoen in 2 jaar. Alleen de betere spelers verdienen astronomische bedragen.

4 juli 2017 om 13:52

het gemiddelde jaar salaris in de NBA is 5,2 mil... niet dat dat laag is hoor maar tis echt geen 25 mil gemiddeld haha

4 juli 2017 om 14:15

Lebron James verdient 33M bruto, Messi 22 netto. Alleen zijn er in de NBA 82 wedstrijden per seizoen exclusief playoffs. Messi's seizoen met meeste wedstrijden was 60, Lebrons laagste is 90! een NBA player leeft letterlijk van wedstrijd tot wedstrijd. Is het dan normaal dat Messi meer verdient vraag ik mij dan af?

4 juli 2017 om 21:54

Hoe lang duurt een basketbal wedstrijd... juist...

4 juli 2017 om 15:57

Bij de nest betaalde atleten staat Ronaldo op 1 en me bron james op twee, Messi 3. Met zijn salaris en bonussen van Madrid alleen al zit hij ruim 30 miljoen boven le bron james, dus helaas is de voetballerij al zo gek.

5 juli 2017 om 11:21

Komt ook omdat NBA clubs geen spelers kopen net als het in voetbal gaat. Ze houden dus veel geld over, dan kan je ook zulke salarissen geven.

Mooi voor hem en voor barca ! Ik denken dat hij volgend jaar op 10 gaat spelen met daar achter busquets en onze nog zo goed spelende portugeze vriend. Vanaf rechts mag dembele het gaan proberen vandaar de interesse.

Flink salaris. Daarmee is hij weer de best verdienende voetballer ter wereld?

4 juli 2017 om 13:32

Da's nog steeds Ezequiel Lavezzi denk ik.

Netto 22 miljoen? Hoe goed msn ook is, da's toch niet normaal meer. Niet moeilijk dat hun transferbudget relatief klein is.

Misschien is het niet eens onverstandig om hem aan City of United te verkopen voor een gigantische transfersom en dan zijn ze ook van dat ridicule salaris af. Dan kunnen ze investeren in spelers als Verratti, Bellerin, de Bruyne en Dembele.

4 juli 2017 om 13:53

Barça heeft enkele sponsorcontracten binnengehaald waar duizelingwekkende bedragen in staan, ze gaan dit jaar zelfs de omzet van Real Madrid overstijgen wordt verwacht. Hiermee kunnen zulke contracten worden uitgedeeld worden, al is het ethisch gezien niet verantwoord dat voetballers zoveel verdienen.

4 juli 2017 om 14:34

Ja verkoop Suarez en Neymar dan ook maar als je toch al bezig bent.

4 juli 2017 om 15:23

Geinig.

Maar als je Messi vervangt door Dembele en de rest van de ploeg ook aardig kunt versterken met dat geld, ga je er niet echt op achteruit, want het middenveld en de verdediging zijn nu gewoon niet goed genoeg meer. Neymar moet uiteraard behouden worden.

4 juli 2017 om 17:30

Da's wel normaal, gezien de grote bedragen die in voetbal omgaan en de hoeveelheid geld dat in het laatje stroomt van Barça, dankzij Messi.

Je wordt naar verhouding betaalt.

Het zou pas absurd zijn als Barça zoveel zou verdienen en zo weinig zou geven aan de mensen die ervoor zorgen dat het geld binnenkomt.

Wat wél absurd is zijn de salarissen van een Matthieu, Vermaelen, Gomez of Alcacer.

Wachten op het nieuwsbericht dat Ronaldo meer geld wil omdat hij de bestbetaalde voetballer wil zijn.

Maar 22 netto, je mocht het maar krijgen

4 juli 2017 om 13:45

Dat was hij hiervoor ook niet, volgens mij verdient Lavezzi in China rond de 30 miljoen netto.

4 juli 2017 om 14:00

Tevez verdiende ook in China zo'n 32 miljoen euro.

Die zag ik niet aankomen. Had er al rekening mee gehouden dat die wel zou vertrekken na dit seizoen .. Mooi voor hem hoeven 10 generaties na hem zich financieel niet druk te maken...

Dan ga je je toch afvragen waar Barcelona nou allemaal mee bezig is. Messi elk jaar een nieuw contract geven en vervolgens middelmaat (voor Barca begrippen) halen, omdat er niet genoeg geld is om de echt goede spelers te halen en te contracteren. Momenteel is alleen de voorhoede zeer indrukwekkend. Verder is elke linie behoorlijk kwetsbaar.

Binnenkort binnenkort binnenkort. Was een halfjaar geleden al binnenkort maar wanneer ondertekent hij het nou echt?

Binnenkort binnenkort binnenkort. Was een halfjaar geleden al binnenkort maar wanneer ondertekent hij het nou echt?

Ik blijf dit bizarre bedragen vinden.

Welke club kan het transferbedrag en loon van Messi beta ken, dit zal ok voor CR7 zijn. Dit kan toch niemand. Belachelijk bedragen zijn het

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren