Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krul en Ajax-aanval niet pijnvrij: 'Hij kreeg een flinke schop op z'n voet'

Laatste update:

Ajax hervat de competitie na de afgelopen interlandperiode zondag met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Dat doen de Amsterdammers nog zonder Tim Krul, die nog altijd niet volledig fit is na zijn zware kruisbandblessure. Verder beschikt trainer Peter Bosz over een bijna fitte selectie, op aanvallers Bertrand Traoré en Kasper Dolberg na.

/

Krul zal maandag ook zijn rentree nog niet maken bij Jong Ajax. "Maar het gaat gelukkig heel goed met hem. Hij traint nu volledig mee met de andere keepers, maar het is nog steeds geïsoleerd trainen. De volgende stap is met de groep trainen", zei Bosz vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het duel van zondag. "Als dat goed gaat, kun je ook spelen. Maar hij zal eerst wedstrijden met Jong Ajax moeten spelen. Dat moet als je er zo lang uit bent geweest, dan kun je niet ineens in het eerste staan." De Ajax-trainer kijkt met vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen ADO. “Op Rostov-uit na hebben we dit seizoen nog geen uitduel verloren. Hopelijk houden we die reeks lang vol.”

Dolberg keerde eerder al terug uit Denemarken met een rugblessure. Bosz gaat voorzichtig om met de spits. “Ja, we houden hem uit de duels door hem nog als kaatser te gebruiken. Maar hij deed mee in de partijen." Traoré stapte vrijdag vroegtijdig van het trainingsveld. "Bertrand heeft sinds hij terug is wat last. Hij kreeg eerst een flinke schop op z'n voet, dat was gewoon een kneuzing. In diezelfde training verdraaide hij nog wat." Het is onduidelijk of de twee aanvallers zondagmiddag om 16:45 uur aan de aftrap kunnen verschijnen.

Hoe verwacht jij dat ADO Den Haag - Ajax eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Cerny een keer de kans krijgt, heeft op het eerste gezicht veel meer in zijn mars dan El Ghazi. En ik hoop echt dat Schone niet speelt, leuk als backup en speelde de laatste partij redelijk maar als nummer 6 is het net als Sinkgraven op linksback wachten op problemen.

14 oktober 2016 om 14:55

Wie wil je daar dan neerzetten? Want als je bang bent voor problemen kan je i.m.o. beter Schone laten staan dan Riedewald, Gudelj of Bazoer daar neerzetten. Die hebben Ajax dit seizoen aanzienlijk meer problemen bezorgd dan Schone. Enorm ondergewaardeerde speler, en dat lijkt hij elk seizoen wel weer te (moeten) bewijzen.

14 oktober 2016 om 21:16

Ik durf het wel aan met Riedewald of Bazoer, maar je hebt gelijk Schone doet het prima en heeft een heerlijke trap in de benen.

14 oktober 2016 om 15:05

Als je Schone eruit wilt laten snap je er niet veel van. Hij is de reden dat er weer een beetje gevoetbalt wordt. Na Ziyech de belangrijkste schakel binnen dit Ajax. Heb je eindelijk een speler met ervaring en kwaliteit wil je hem eruit.

14 oktober 2016 om 16:28

Je praat anders zodra hij zijn directe tegenstander niet kan bijhouden, omdat hij teveel meters moet maken.

14 oktober 2016 om 18:19

Kwaliteit? Hij speelt nog steeds hoofdzakelijk risicoloos en als hij echt moet verdedigen valt hij zeker door de mand. Zonde van het talent en de potentie van Riedewald, Bazoer en Gudelj.

14 oktober 2016 om 16:29

Sorry hoor maar schone eruit? Sinds hij erin staat voetbalt ajax een stuk beter. Hij is voetballend ook veel beter dan Riedewald en Bazoer.

Dit gaat weer zo'n soap worden. Waarschijnlijk zal het wel weer na de winterstop worden.

14 oktober 2016 om 16:57

Prima, dan is onana net weg

14 oktober 2016 om 18:45

Ja weer een fantastische zet van overmars

Als Traore toch speelt krijg hij een schop op zn voet en ligt hij er alsnog uit. Dolberg tegen Tommy kan nog leuk worden haha.

Heb er al zin an. Wordt tijd om weer eens te winnen en tegen Ajax kan een mooi keerpunt worden.

... erop en knallen!
Hehehe!

14 oktober 2016 om 15:27

Ik als Feyenoorder zou al blij zijn als jullie Ajax op een gelijkspel kunnen houden! Mits wij winnen uiteraard... maar ik denk dat ADO thuis best in staat is om Ajax pijn te doen (lees: een punt pakken) Vooral als Schaken RB speelt tegenover Sinkgraven kan daar best wel wat gevaar uit komen.

14 oktober 2016 om 15:48

Dijks is ook weer terug dus die zal naar alle waarschijnlijkheid weer linksback staan.

14 oktober 2016 om 16:07

Oke, ja zoveel volg ik Ajax niet eerlijk gezegd, maar verdedigend is hij in ieder geval wel beter. (Jammer) ;-)

14 oktober 2016 om 15:27

Haha.
Eerlijk gezegd denk ik juist dat Traore de man zal zijn die er 1 of 2 maakt tegen Ado.
We gaan het zien..

Als ik dit lees zal Krul pas over 3-4 wedstrijden mee kunnen doen, Ik blijf het apart vinden dat je een keeper voor een seizoen huurt die 1/3 sowieso niet mee kan doen. Gelukkig voor Ajax doet Onana het goed.

14 oktober 2016 om 15:37

Onana doet het eigenlijk beter dan verwacht. Als ik Peter Bosz was zou ik er nog niet zo zeker van zijn om hem te passeren. Tuurlijk Krul is een super goede keeper van Ajax maar vooralsnog heeft Onana geen enkele reden gegeven hem weer op de bank te zeggen.

Zelf zou ik Bertrand Traoré en vooral Kasper Dolberg rust gunnen. Dolberg moet niet teveel achter elkaar spelen en zo nu en dan ook even wat rust krijgen en Traoré zou ik ook een beetje sparen. Zo kunnen Václav Černý en Mateo Cassierra ook kansen krijgen om zich te laten zien en je hebt Anwar el Ghazi eventueel ook nog, maar die maakt het zichzelf al ruim 'n jaar moeilijker, dan dat hij het de tegenstander moeilijker maakt.

Ook een mooie kans voor Cassierra in mijn ogen. Dolberg moet dus gewoon rustig gebracht worden en zal vast niet alles vanaf het begin tot eind kunnen spelen en in de wedstrijden dat Dolberg niet kan, kan Cassierra zich bewijzen. Dus een soort afwisselingssysteem, waarin zowel Dolberg als Cassierra kansen krijgen en rustig gebracht worden.

Zelf hoop ik dus op deze opstelling tegen ADO Den Haag (zie opstelling) en Davy Klaassen zit in mijn opstelling op de bank, omdat ik niet echt een fan van Klaassen ben en hij al weken erg matig speelt. Hij pikt z'n doelpuntjes regelmatig mee, maar buiten het feit dat hij z'n doelpunten meepikt, heb je niet zoveel aan hem.

Dus met andere woorden: als hij niet scoort, heb je niks aan hem. Hij kan geen medespeler vrijzetten voor de doelman, is technisch niet sterk en speelt met rugnummer 10 en die horen over het algemeen creatief te zijn, maar Klaassen kan dat niet en kan ook niets zelf creëren: hij moet bediend worden door medespelers.

Onana
Tete
Sánchez
Viergever
Riedewald
Schöne
Bazoer
Ziyech
Cerný
Cassierra
Younes

Als je zegt dat je niks aan Klaassen hebt, heb je dr echt geen verstand van. Hij is de aanjager, degene die de boel aanstuurt en oppept waar nodig. Geeft zelf altijd het voorbeeld vwb werkethiek en duels winnen. Kortom, de perfecte aanvoerder. Het klopt dat hij voetballend wel eens beter is geweest, maar dat maakt hem niet minder belangrijk voor dit team.

Eigenlijk schandalig dat Ajax deze Krul eigenlijk fit probeert te maken voor Newcastle want voordat hij topfit en in topvorm is zijn we alweer in Maart/April.

14 oktober 2016 om 18:09

Wat Ajax niet wil communiceren schijnbaar maar wat ik van een vertrouwde bron heb gehoord, is dat Krul ergens in september een flinke tegenslag heeft gehad.

Jammer dat Krul nog niet fit is. Had leuk geweest als hij zijn debuut had kunnen maken tegen de club waar het voor hem ooit allemaal begong. Hij draagt ado nog altijd een warm hart toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren