Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse kranten lyrisch na zege PSV: ‘Deze 3 spelers zijn voltreffers'

Laatste update:

De Nederlandse ochtendkranten zijn lovend over PSV na de cruciale en zwaarbevochten zege op RC Lens van woensdagavond in de Champions League. Luuk de Jong bezorgde de Eindhovenaren met een rake kopbal vroeg in het duel de tweede plek in Groep B. Naast de aanvoerder van PSV, oogst ook Jerdy Schouten veel lof.

“Verlost van een vloek”, kopt Jeroen Kapteijns namens De Telegraaf. De journalist refereert aan een negatieve reeks van zeventien duels zonder zege in het hoofdtoernooi van de Champions League waar PSV woensdag een einde aan heeft gemaakt. Kapteijns is begrijpelijkerwijs lovend over De Jong, die zijn achtste doelpunt in het miljardenbal namens de Eindhovenaren maakte en daarmee nu gedeeld koploper is met Ruud van Nistelrooij.

“Het was treffend dat uitgerekend Luuk de Jong tegen RC Lens de aanzet gaf tot de belangrijke zege door de score te openen voor PSV, want dat deed de spits in 2015 ook tegen CSKA Moskou. De spits is acht jaar later op 33-jarige leeftijd nog ongelofelijk belangrijk voor PSV en is na zijn periode in Spanje bij Sevilla en FC Barcelona nog bedrevener geworden in het meevoetballen. En zijn kopkracht blijft een immens wapen.”

Kapteijns deelt eveneens complimenten uit aan Schouten en André Ramalho. “De verdediging met een sterke Andre Ramalho bleef goed overeind en op het middenveld was Jerdy Schouten de grote uitblinker. Schouten pikte voortdurend de bal op als er Frans gevaar dreigde en was ook zeer zuiver aan de bal.”

Door de zege op Lens heeft PSV in Groep B alles in eigen hand.

Dat de ploeg van trainer Peter Bosz door de zege op Lens weer leeft en alles nu in eigen hand heeft, is de conclusie van Rik Elfrink, clubwatcher van PSV namens het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad.

“Als er een gouden bal voor de beste kopper ter wereld zou bestaan, had Luuk de Jong in zijn carrière ongetwijfeld weleens een extra trofee toegevoegd aan zijn prijzenkast”, schrijft Elfrink, die ‘de andere dertigers' Harry Kane en Olivier Giroud als meer dan geduchte concurrenten noemt.

Volgens de journalist zijn Sergiño Dest, Hirving Lozano en vooral Jerdy Schouten absolute voltreffers van technisch directeur Earnest Stewart. “Met name Schouten blijft maar verrassen en was in de Eredivisie al zo vaak de kurk waarop PSV kon drijven.”

“In de eerdere internationale duels van PSV bleef hij ook overeind, maar kon de nieuweling zijn club nog niet naar een hoger niveau tillen”, vervolgt Elfrink. “Woensdagavond was Schouten opnieuw een verademing bij PSV, dat heel lang niet zo'n betrouwbare speler in de gelederen heeft gehad. Bijna alles wat hij raakt, is in balbezit zeer waardevol en daarnaast loopt hij bij tegenstoten soms een gat dicht waarmee de tegenstander niet zijn voordeel kan doen. Schouten bezorgt PSV volwassenheid, zoveel is duidelijk.”

Steven Verseput van NRC Handelsblad roemt de veelzijdigheid van PSV tegen Lens. Waar Hirving Lozano indruk maakt met zijn flitsen, doet Johan Bakayoko dat volgens hem met zijn dribbels, Luuk de Jong met zijn kopkracht, Joey Veerman met zijn passing, Schouten met zijn rust en Jordan Teze met diens gevaarlijke voorzetten.

Ook Verseput pikt Schouten eruit als grootste uitblinker en zoomt in op één specifiek moment. “Het publiek veert op, kort na rust. In een wedstrijd waarin ze weinig verwend worden met hoogstandjes, geeft Schouten ze er eentje. Met een heerlijke technische actie speelt hij in één keer twee spelers uit, om direct daarna het spel te verleggen naar de linkerflank. Het illustreert het vertrouwen bij Schouten, misschien wel de belangrijkste zomeraankoop van PSV.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wel mooi, in de slechtste poule thuis een wedstrijd winnen van de nummer 10 van Frankrijk. Met heel veel moeite ook nog eens. Dit is wel echt een uitzonderlijke prestatie 😅. Wel fijn deze uitslag voor het Nederlands voetbal, PSV moet nu wel kunnen overwinteren. Hopelijk redt Feyenoord het ook nog.

9 november 2023 om 07:31

De enige die het woord uitzonderlijk in de mond neemt ben jij. Maar Lens had tot gisteren al twee maanden niet verloren en was nog ongeslagen in de wedstrijden tegen Arsenal en Sevilla. Dus dat PSV daarvan wint is gewoon een prima prestatie, niets meer maar ook zeker niets minder

9 november 2023 om 09:45

Ik snap die negativiteit ook nooit. Winnen ze, ja was makkelijke. Verliezen, wat een drama.

We moeten gewoon blij zijn, dat een nederlandse ploeg punten pakt. Je kan toch wel aan een langere termijn denken? Winst voor PSV heeft ook positieve gevolgen voor de rest.

In de eredivisie mogen ze punten laten liggen

9 november 2023 om 11:24

Het gaat meer om de superlatieven, ik ging gister voor PSV zitten, maar het voetbal was gewoon niet heel goed. Neemt niet weg dat het geen knappe en goede overwinning was, knap hoe ze deze overwinning binnen sleepte.

Al mag de pers wel wat kritischer zijn op het spel, lijkt alsof er bij de kranten alleen maar fanboys rond lopen. De analisten waren op tv gister echter weer iets te streng, die beoordelen PSV alsof het even de CL gaat en kan winnen.

Laten we hopen dat PSV en Feyenoord door gaan in de CL, zou mooi en goed zijn voor het Nederlandse voetbal.

9 november 2023 om 14:54

Wat had je verwacht? Dat er met zoveel regen een technisch superwedstrijd gespeeld kan worden?

9 november 2023 om 07:41

Dit is makkelijk scoren, maar je gaat er even aan voorbij dat Lens enorm stroef startte in de Ligue 1 en inmiddels wel vanaf september ongeslagen is en de weg omhoog heeft ingezet. Daarnaast waren ze tot gisteren ook ongeslagen in de CL en wonnen ze van Arsenal. Gewoon een hele lastige, fysieke ploeg waar je niet makkelijk van wint. Ze spelen gewoon een heel ander spelletje dan we in NL gewend zijn. Dat maakt het vooral heel lastig.

9 november 2023 om 07:47

Wat een onzin zeg.. Een uitstekende overwinning van PSV, gevochten voor elke meter en als collectief de drie punten gepakt. Die vechtlust en strijd, 90 minuten lang. Als zij ook maar een beetje waren ingekakt in de wedstrijd, was de uitslag zeker anders geweest.

9 november 2023 om 07:51

Dit is wel een beetje zuur hoor. En zeker als je dan ook nog hun irrelevante positie in de Franse competitie erbij moet vermelden om maar een sterker punt te maken. Natuurlijk is Lens geen wonderploeg, zoals wel meer ploegen in de poulefase van de CL. Maar het is wel een zware tegenstander voor een Nederlandse club; fysiek enorm sterk, met technische en snelle spelers die ook nog eens op hoog tempo kunnen spelen, en daarnaast ook niet vies waren van wat smerig spel. Daar spelen wij Nederlandse clubs niet graag tegen. Een ploeg die wel gewoon CL-niveau is. In het verleden ging PSV nogal eens onderuit tegen dit soort ploegen. Gisteren terecht gewonnen en had het ook zo 3-1 kunnen of moeten staan. Sterk gespeeld en dan verdien je gewoon complimenten.

9 november 2023 om 07:54

@Paauwer,

Als jij niet ziet dat Lens gewoon een fysiek sterke ploeg is die het elke ploeg in de CL lastig kan maken dan zegt dat vooral iets over jou. Gisteren was een topprestatie van PSV. En dat het moeizaam ging maakt toch niet uit? Ze winnen dikverdiend en speelden gewoon erg goed.

9 november 2023 om 08:29

Haha wat zijn dit allemaal voor een reacties joh.
Lens maakt het iedereen lastig o o o. Een ploeg in de championsleague die het andere ploegen lastig maakt. Dat is toch het minste wat je kunt doen lijkt me als je mee doet aan het miljardenbal.
Lens heeft gewonnen van Arsenal dat deze ploeg zwaar heeft onderschat, dat komt altijd wel eens voor. Er zijn nu serieus een hoop PSVers die volgens mij denken dat Lens de championsleague kan gaan winnen. Komop hè, ze zijn sterk in de duels en werken hard. Klopt, maar noem eens twee spelers die echt goed zijn? Wat een waanzin in de reacties, zie het gewoon onder ogen Lens is gewoon een klein ploegje waar PSV gewoon thuis van hoort te winnen. Niet meer en niet minder. En denk je er niet zo over, dan moet PSV zich misschien terugtrekken uit de championsleague want dan heb je er niks te zoeken.

9 november 2023 om 08:41

Het omlaag praten van tegenstanders en goede prestaties is weer begonnen.
PSV heeft zeker gisteren laten zien zich zich goed te laten zien in de championsleauge.
Het enige wat gisteren ontbrak was de wedstrijd voortijdig op slot te brengen.
Hierdoor werd het nog bijna fataal voor winst.
Nu in Sevilla minimaal een puntje halen en winst zou het helemaal afmaken.

Nu AZ en ajax vanavond een resultaat halen en we hebben een primacEuropese week.

9 november 2023 om 08:51

Jochie, ga lekker een andere sport kijken. Als je glas meer dan half leeg is, is dit niet voor jou. Er zit zelfs een vleugje afgunst bij. En ik ontkom er ook niet aan dat je het tweeluik tussen psv en lens niet hebt gekeken... wat ik dan wel weer typisch zou vinden aan je bericht.

9 november 2023 om 08:54

Je weet dat een matig Ajax en az tegen de Engelse subtop spelen? Ik verwacht geen prima Europese week.

9 november 2023 om 08:57

@keyboardheld.
Uit had je horen te verliezen, Lens was beter. En ja Psv had ook kunnen winnen maar wat de analisten ook allemaal zeiden, Lens was beter. En thuis heb je redelijk terecht gewonnen. Wel met ander voetbal, hoge ballen. Niks mis mee, maar als ik naar het tweeluik kijk was het zoals van te voren bedacht. Je moet hier de punten tegen pakken en dat is met een beetje geluk gelukt.

9 november 2023 om 08:58

Psv en Feyenoord winnen ten minste hun wedstrijden op het hoogste niveau. En kunnen beiden overwinteren, waarmee ze een smak punten verdienen en heel veel geld. Dat laatste is het enige wat telt. En het werkt nog tweezijdig ook, namelijk stijging van de marktwaarde van spelers.

Of PSV, Feyenoord, Lens, Brugge, Lazio, Sevilla en dat soort ploegen daarna nog wat te zoeken hebben in de tweeluiken. NEE, lekker belangrijk. Een enkeling overleefd misschien nog een rondje, maar uiteindelijk zal de winst naar Bayern, Man. City of een Engelse uitschieter, Barca of Real gaan.

9 november 2023 om 09:07

@paauwer Dus volgens jou mag je slechts een overwinning prijzen als Psv een tegenstander verslaat die de Champions League kan winnen?

9 november 2023 om 09:07

Klopt, doorgaans worden de prestaties van Nederlandse clubs flink gebagatelliseerd. Waarom zou dit nu ineens anders zijn? Sterker nog, om de prestatie in goed perspectief te plaatsen moet je de standaard volgen. De standaard is dat we alle argumenten gebruiken om de prestatie om laag te praten…en dat is in deze vrij makkelijk.

9 november 2023 om 09:22

@stefano360
Dat zegt niemand.
Waar het mij om gaat is dat het blijkbaar een verrassing is dat psv thuis kan winnen van Lens. Dat doet toch wel veel
pijn als Nederlander. Psv wint alles in Nederland momenteel met 4-0 en het is een verrassing dat ze winnen van Lens. We moeten onze ploegen juist niet zo downgraden. Dat geef in ermee aan

9 november 2023 om 09:55

Ik denk niet dat velen het verrassend vonden dat Psv thuis wint van Lens, maar het was wel een cruciale wedstrijd om goede kans te houden op overwintering. Vandaar dat de opluchting en blijdschap groot is bij de meesten wat ik niet raar vind. In de eredivisie wordt Psv zelden fysiek en op hoge intensiteit getest wat Lens blijkbaar wel kan doen. Dat zijn wel eigenschappen van een sterke ploeg. Daarnaast spelen in de CL ook nog eens andere belangen dan in de competitie. Als Psv in de Eredivisie op voorsprong komt dan gaan de kopjes vaak al hangen bij de tegenstander en dan kan Psv er helemaal overheen denderen.

9 november 2023 om 10:09

@Paauwer haha jeetje. Sterkte met de winst van PSV. Je overdrijft enorm om je zelfverzonnen punt te maken. Niemand beweert dat Lens een wonderploeg is maar blijkbaar kan je het niet hebben dat men blij is met een overwinning. Dit Lens is overigens met uitzondering van Openda en Fofana vrijwel dezelfde ploeg als de ploeg die vorig jaar 1 puntje achter PSG eindigde in de Franse competitie. En dan hebben ze met Wahi ook nog eens een prima vervanger voor Openda gehaald. Geen wereldploeg maar ook zeker geen koekenbakkers dus. Succes vanavond en hopelijk kan Ajax je leed een beetje verzachten.

9 november 2023 om 10:29

Beetje zuur, zoals anderen ook al zeggen. Maar, ik denk ook dat je gewoon realistisch moet zijn dat wij als PSV voorlopig ook op het niveau van Lens kunnen worden ingeschaald en daardoor dit dus echt niet zo'n makkelijke tegenstander was zoals jij beweert. De druk van het moeten winnen speelt ook mee na het gelijke spel tegen Sevilla. Een groot gedeelte van de euphorie is dus ook opluchting, althans, zo voelde dat voor mij. Als je deze had verloren of gelijk had gespeeld was het gewoon klaar. We hebben zo hard moeten strijden om weer in de CL te zitten, dat verhoogt dan vervolgens de spanning als je de vierde groepswedstrijd al speelt voor overleving. Tot slot heeft Lens echt wel laten zien erg goed te zijn, al creëerde ze gisteren weinig kansen.

9 november 2023 om 07:55

Ben het met je eens hoor, buiten psg stelt die franse competitie niks voor (Nederlandse clubs doen het daar al jaren erg goed tegen in de europacups). Maar wat is dat dan voor dubbele standaard vraag ik me af… Ajax parkeert (begrijpelijk) de bus tegen brighton en wordt vervolgens afgekraakt in de pers, psv speelt (ook begrijpelijk) alleen lange ballen was verder niet om aan te gluren maar wordt bewierookt

9 november 2023 om 08:05

Mrboity tja voetbal gaat om resultaat. Als ajax met hun bus 3 punten gepakt hadden bij brighton had je ook lyrische reacties gelezen over een masterplan oid.

9 november 2023 om 09:12

Als Ajax het in het verleden goed deed werden er ook allerlei oorzaken genoemd om die overwinning te bagataliseren. Niet vreemd dus om dat ook te doen bij andere clubs. Dat maakt het vergelijk namelijk eerlijker.

9 november 2023 om 10:32

En als PSV tegen Arsenal mooi wil voetballen en verliest wordt het ook afgekraakt en worden de Bosz-is-naief teksten gelijk uit de kast gehaald. Conclusie.. resultaat is dus blijkbaar belangrijk. Daarnaast krijg je op de lange termijn ook wel kritiek of halve complimenten als je wint met reactievoetbal, daar hebben we als PSV fans namelijk genoeg ervaring mee. Nu is het duidelijk dat Bosz en dus PSV in principe attractief voetbal wilt en kan spelen maar was het in deze wedstrijd gewoon niet verstandig en wordt dat door de meesten gewoon herkend en erkend.

9 november 2023 om 08:03

Hetzelfde lens die van Arsenal won...
Azijn was weer in de aanbieding blijkbaar.

9 november 2023 om 09:18

Wat is er verder in de aanbieding? Willekeur of ongelijkheid? De andere keren werden in een vergelijkbare situatie de prestaties van een andere club gebagatelliseerd. Maar nu wordt datzelfde gedrag veroordeeld…..

9 november 2023 om 08:32

Dat is ook een lekkere reactie, maar leg jij Arsenal even uit dat Lens gemakkelijk te kloppen is dan?

Hoe goed we in Nederland zijn om onze competitie en de clubs continue te devalueren (topscorers in Nederland? Ja in Nederland…onze grote talenten gaan al op 15 jaar naar het buitenland, welke topspeler wil hier nu komen voetballen, de eredivisie doet pijn aan je ogen, tempo ligt laag, het is naïef, het stelt allemaal niks voor en we hebben niks te zoeken in Europa), maar als we dan winnen dan zou het de normaalste zaak van de wereld moeten zijn en overdrijven we het allemaal…

9 november 2023 om 08:53

Sommige mensen varen stuurloos met de wind mee. Hebben geen idee waar ze het over hebben...

9 november 2023 om 11:39

Nou dat weet ik nu zo net niet. Zie PSV niet winnen uit bij Sevilla en thuis Arsenal. Feyenoord moet winnen thuis van Atletico of Lazio moet thuis niet winnen van Celtic. Maar bij winst Lazio is het wel klaar. In de Europa League verder gaan dat moet wel lukken

9 november 2023 om 13:57

Nja als Psv 1 punt haalt bij Sevilla ben je zo goed als zeker van plek 3. En dan kun je in de laatste wedstrijd kijken of Arsenal er zin in heeft of niet. Met een beetje geluk pak de 2e plek.

9 november 2023 om 13:59

Paauwer heeft gewoon wel een punt. Het verschil tussen ‘lyrisch’ en realistisch is wel groot als het om de berichtgeving over psv gaat.

Als je de CL bereikt moet je gewoon winnen van teams van het kaliber Rangers, Lens, maar ook lazio. Doe je dit niet zal je niet doorbekeren. Winnen is daarmee een prima prestatie, maar om daar nu lyrisch over te doen. Ze hebben ze niet met 4 of 5-0 van het veld geveegd zoals eerder wel gebeurde. Dan mag je lyrisch zijn wat mij betreft.

9 november 2023 om 23:11



In Lens zullen ze beweren dat als je serieus mee wil doen in de CL, dat je dan van teams als Rangers en PSV moet winnen. En geloof me, als die Fransen hadden gewonnen, dan waren ze feestend van het veld gegaan.

Even realistisch. Op CL niveau stelt PSV helemaal niks voor dus elk punt, elke overwinning is gewoon reden tot viering. Dat mag je anders zien, natuurlijk.

Leuk dat PSV gewonnen heeft, maar overdrijven is ook een vak. Lens is een hele slechte ploeg dat bij lange na geen champions league niveau is. Het is niet zo dat PSV gewonnen heeft van Real Madrid. Het was ook een schande geweest als PSV netzo als Feyenoord tegen een middenmoot club zal hebben verloren.

Sevilla uit wordt lastiger voor PSV, daar moeten ze winnen. Hopelijk lukt dat.

9 november 2023 om 07:27

Mijn hemel, wat verzuurd. Deze ploeg won ook gewoon van Arsenal en had sinds 16 september geen wedstrijd meer verloren. Als je denkt dat een Nederlandse ploeg daar even overheen wandelt ligt dat denk ik meer aan jou.

9 november 2023 om 07:43

Goed voor het Nederlandse voetbal. En inderdaad deze ploeg won gewoon van Arsenal. Hopelijk vanavond een stunt van m’n ploeg tegen Brighton en Az ook stunten, kunnen we wellicht wat verder uitlopen qua coëfficiënten ranglijst.

9 november 2023 om 07:57

Lens is ook geen hele slechte ploeg. Denk dat DeAmstel de wedstrijd niet heeft gezien of geen verstand van voetbal heeft. Het is een fysiek sterke ploeg met een paar technisch vaardige spelers. Bovendien als je al tijden geen overwinning hebt geboekt in de CL mag je best blij zijn. Juist hij zou dat toch moeten begrijpen zou je zeggen.

9 november 2023 om 12:17

Arsenal is goed maar laten we niet doen alsof het prime barca is. Omdat psv een pak slaag kreeg van arsenal lijkt het misschien alsof dat wel prime barca was maar psv is gewoon niet zo heel bijzonder europees. Maar zolang je er 1 meer scoort dan je tegenstander heb je het prima gedaan.

9 november 2023 om 07:28

Lens won ook gewoon van Arsenal hé. Gewoon een zeer stugge ploeg die moeilijk te bespelen is en Champions League is toch weer wat anders dan de nationale competitie. Ik ben het wel met je eens dat PSV moest winnen van Lens, zeker als je ambities hebt op Europees gebied, maar een makkie was het hoe dan ook niet geworden.

9 november 2023 om 07:39

Gewoon een degelijke overwinning in de Champions league, prima prestatie dus. Wel heel oppervlakkig overigens hoeveel mensen reageren (uit emotie?). Als de bal van Lens binnenkant paal erin zou gaan, zou PSV naïef voetballen, niet klaar voor Europa, etc. Bal gaat op de paal en het is een volwassen PSV.

Ps. Ook de wedstrijden tegen de mindere tegenstanders moet je winnen. Zouden jullie dit seizoen toch wel door moeten hebben.

9 november 2023 om 08:04

@DVV20 en als lozano vlak voor die bal op de paal de bal aflegd op bakayoka staat het 2-0 ... als, als...

9 november 2023 om 08:19

Dat is precies mijn punt toch, Ricotto. Hoe krom veel reacties zijn, een Feyenoord geeft maar 1 kans weg en verliest met 1-0 en leert zogenaamd de harde wetten van het Europese voetbal. PSV wint met 1-0 en speelt volwassen, vliegt de 1-1 binnenkant paal en het zou volgens diezelfde mensen een naïeve ploeg zijn. Het lijkt wel alsof je alleen goed kan spelen als je wint en per definitie niet goed speelt als je verliest. De nuance is op deze site (misschien overal wel?) ver te zoeken.

9 november 2023 om 09:01

Maar wat koop je ervoor als je met goed spel met 1-0 verliest?. Het gaat om punten halen en overwinteren in de CL. Als Feyenoord dalijk met 2 goede wedstrijden in Rome en Madrid naar de Europa League mag heb je er helemaal niks aan gehad. Als PSV met matige wedstrijden in Lens en Londen dalijk in de tweede ronde staat hebben die het gewoon beter gedaan.
Kortom je kunt zeker een goede wedstrijd spelen en verliezen maar daar heb je werkelijk helemaal niks aan.

9 november 2023 om 10:36

Ik denk niet dat de kritiek over een eventueel naïef psv was gegaan, maar wss waren de egoïstische keuzes voorin nog meer belicht. En wss was Veerman nog wat meer bekritiseerd want hij is in álle topwedstrijden slecht - al is dit nu geen topwedstrijd meer want we hebben hem gewonnen dus wat het vooral een zwak en CL onwaardig Lens en dus is de overwinning eigenlijk het vermelden niet waard, laat staan enige vreugde van de PSV fans. Oh ja, en Ramalho was waardeloos geweest want die was sws verantwoordelijk voor die tegengoal geweest. Oppervlakkig he.

9 november 2023 om 07:54

Azijnpisser. Ajax zou er finaal afgaan tegen Lens en Lazio. Misschien moet jij je even koest houden en focussen op boven Excelsior komen.. over schande gesproken 😉

9 november 2023 om 08:21

Ah, ben jij er zo een? Supporters van een andere club (met name die ene club) mogen op dit forum niet reageren, want hun cluppie doet het slechter. Klinkt goed man.

9 november 2023 om 08:28

Je mag altijd reageren, maar enigszins genuanceerd zou op z'n plek zijn lijkt mij. PSV wint een wedstrijd in de CL en staat nu op plek 2,wat gewoon een prima resultaat is. Het afschilderen als iets 'gewoons' is onterecht en ruikt naar jaloezie. Dan ook nog even Feyenoord proberen onderuit te halen, omdat ze uit verliezen van de nummer 2 van de serie A van vorig seizoen, ondanks een veldoverwicht. En ja, het klopt dat ze in de middenmoot van de seria A staan op dit moment, maar als supporter van een club in degradatienood zou ik persoonlijk dan iets genuanceerder blijven.

9 november 2023 om 08:31

Haha wat klets je nou man? Even die sneer van hem naar Feyenoord gemist? Lazio nog even een middenmoter noemen en dat het allemaal zo'n schande is? Dat had namelijk 0,0 met dit artikel te maken en toch moest hij het even kwijt.

9 november 2023 om 09:04

Dit is wel de slechtste reactie die ik in tijden gelezen heb. Hoe kun je nu op voorhand beweren dat Ajax die wedstrijden finaal zou verliezen? Hebben ze er tegen gespeeld? Nee. Spelen ze er op korte termijn tegen? Nee. Komen we dan ooit te weten wat je beweert? Nee. Zeg dan niks.

9 november 2023 om 09:43

Goed argument. Zal voortaan het woord 'hoogstwaarschijnlijk' er tussen proppen voor je.

9 november 2023 om 12:51

Kijk dat is al beter, verder helemaal eens. Feyenoord en Psv hebben niet de moeilijkste poule. Maar als een Nederlandse club een moeilijke poule heeft gaan ze er 9 vd 10x uit. Nu staan Psv en Feyenoord er prima voor met alle kansen. Dat omlaag praten van de tegenstanders is natuurlijk onzin. Ze staan er niet voor niets. Beide nog 2 wedstrijden knallen en het kan zomaar zijn dat er 2 ploegen overwinteren in de CL. Gas erop!

9 november 2023 om 08:11

DeAmstel@ lekkere middemoot Lens wint gewoon van Arsenal hoor. Psv heeft op karakter gewonnen. En verdiend.

9 november 2023 om 08:24

Deamstel,
Voetballend ben ik niet overtuigd van Lens (ik weet dat ze allang niet meer verloren hebben) maar er waren tijden (zelfs begin dit seizoen) dat PSV het aflegde tegen ploegen die zo fysiek speelden dan dat Lens doet. PSV lijkt duidelijk stappen gemaakt te hebben en pakt een mooi en verdiend resultaat. Het is alleen jammer dat ze de kansen niet goed benut hebben, want de uitslag mag had veel groter kunnen zijn (en bij het eind kun je de voorsprong ook nog weggeven).

9 november 2023 om 08:26

Je laat je clubvoorkeur teveel doorschijnen. Ajax zou 3 - 0 verliezen van dit lens... sterke snelle spelers daar het begint net weer een beetje op een rijtje te raken daar. Ze zijn geen toppers maar wel een collectief dat er voor gaat met ze alle. Daar kunne ze bij jou club een voorbeeld aan nemen.. inzet en doorzettingsvermogen

9 november 2023 om 23:14

Psv is ook geen CL niveau, nou en? Ze spelen er wel en ze winnen. Sterker nog ze hebben alle kansen nog om door te gaan. Alsof dat de normaalste zaak ter wereld is voor teams uit Nederland,.

Het kan toch onmogelijk een verrassing zijn dat Schouten gemakkelijk meedraait. Als je ziet hoe die jongen in Italië speelde, dan kan ik alleen maar concluderen dat dit al een geweldige aankoop was voor hij überhaupt bij psv terecht kwam. Sterker nog, bij iedere ploeg in de eredivisie is dit makkelijk een directe versterking.

9 november 2023 om 07:44

Jawel....de beste speler van de absolute koploper kan mee bij andere ED ploegen.hoe dan ?

9 november 2023 om 07:49

Nou, ik bedoel meer dat zelfs in een goed draaiend elftal als Feyenoord zou Slot nog een plekje kunnen inruimen voor Schouten. Dat hij de beste speler van PSV is, betekent niet dat er koekebakkers op zijn positie bij andere clubs spelen hè.

9 november 2023 om 10:40

Toevallig ook net de positie die bij Feyenoord nog niet helemaal in orde lijkt te zijn aangezien Wieffer dit seizoen wisselvallig speelt en Zerrouki creativiteit mist. Schouten is eigenlijk al heel snel een toegevoegde waarde voor elke club aangezien hij verdedigend sterk is én voetballend ontzettend veel toevoegt, best wel zeldzaam eigenlijk.. ik denk dat hij zelfs een goede lange pass in z'n benen heeft maar dat hij dit voor nu aan Veerman overlaat. Ik kijk uit naar de combinatie Frenkie en Schouten, al weet je het nooit met Koeman.

9 november 2023 om 08:07

@Martyn, het kan toch onmogelijk een verrassing zijn dat het een verrassing is voor veel mensen dat hij gemakkelijk meedraait? Ik denk dat je de gemiddelde voetballiefhebber wat overschat. Die kijken niet veel live wedstrijden van de Serie A en al helemaal geen wedstrijden van Bologna. Hij komt niet heel veel voor in samenvattingen, want hij geeft over het algemeen niet de beslissende pass en scoort zelden. Daarnaast heeft de media vrijwel nooit over Schouten geschreven.

9 november 2023 om 12:20

Bij excelsior was het al te zien als je gericht analyserend voetbal keek.

Mijn voorkeur ligt zeker niet bij psv , maar ik heb wel genoten gisteren ! Jammer is dat de beide buitenspelers wel graag voor eigen succes gaan , die hadden een paar goed kunnen afleggen ! Schouten wat een mannetje kan je gewoon van genieten als voetbal liefhebber!

Weet er eigenlijk iemand wat de reden is dat er bij wedstrijden van Psv, geen analisten zijn met een Psv achtergrond? Bij Ajax en Feyenoord is dat altijd wel zo.

9 november 2023 om 09:22

Feyenoord en Ajax zijn oververtegenwoordigd op dat gebied. Iets met groot zijn, groot houden. Wel frappant dat de analisten die goed zijn, juist geen duidelijke top 3 voorkeur hebben, zoals Kwakman en Perez. Been en Vink daarentegen...

9 november 2023 om 12:26

Psv is toch de club van de rust 😉 de herdgang is een oase van rust en bij psv kan je in alle rust ontwikkelen als je in de jeugdopleiding speelt. Nee even zonder dollen ik denk dat rotterdammers en amsterdammers in het algemeen verbaal dominanter aanwezig zijn dan de rustige degelijke eindhovenaar.

Ik snap niet waarom ze al die ballen niet hoog de 16 in pompen vanaf de zijkant. De Jong is 8 van de 10 verdedigers koppend de baas dus daar zou je nog veel meer uit kunnen halen lijkt mij.
Verder natuurlijk wel een pima overwinning maar we moeten niet net doen alsof Lens een wereldploeg is.

9 november 2023 om 12:29

Omdat ze dat blijkbaar niet inzien. Schouten is een goede middenvelder maar staat meer achteruit. Bakayoko wil lekker dollen en lozano heeft zijn oogkleppen sinds zijn eerste periode bij psv nooit afgedaan. Veerman zou die visie wel kunnen hebben maar hij is toch meer van de steekpassen. Dus conclusie is dat niemand die visie heeft om het te kunnen zien of de kwaliteiten om het te uit te voeren ontbreken gewoon. Is ook helemaal niet erg PSV staat op 1 en in de CL op 2 dus alles is hosanna 😄 kinderhand is snel gevuld.

En dan hebben we het er eigenlijk niet eens over dat onze (voor de blessure) gevaarlijkste speler er niet bij is, Noa Lang. Ik denk dat dit PSV best is staat is om het elke CL ploeg moeilijk te maken zolang ze hun eigen spel spelen. De enige maar is dat Ramalho zoals gisteren moet blijven spelen, anders kunnen we ook tegen elke Conference League club verliezen

Mag ook wel een keer dat die ramalho presteert en er word nu gedaan ofdat hij de beste cv is. Is toch echt een zeer matige cv

9 november 2023 om 10:25

Dat hij matig is ben ik het mee eens. Maar hij wordt met de grond gelijk gemaakt als hij slecht speelt, wat ook terecht is. Dan mag er toch ook gezegd worden dat hij goed speelde?

Vind het overigens merkwaardig dat bij wedstrijden van Feyenoord en Ajax 'supporters' alszijnde analist mogen komen opdraven en bij PSV doen we dat maar niet? Vreemde gang van zaken. Beter is om dat bij geen enkele ploeg op die manier te doen, gewoon neutraliteit uitstralen.

Hele goede overwinning van PSV. Lens wint thuis gewoon van Arsenal . Ik zie een stijgende lijn bij PSV. Als ze bij Sevilla kunnen winnen zie ik ze hoog eindigen in de poule. En ik zie ze bij Sevilla minimaal gelijk spelen. Dus overwinteren wordt het zeker.

Beetje overdreven dit. Door zelfzuchtigheid van Lozano en Bakayoko liep PSV niet uit naar 2-0, waardoor het spannend bleef en ze ontsnapten met die bal op de paal.
Dus ja, ze speelden redelijk goed, maar verzuimden om de score uit te breiden. Dat puntje van kritiek mag best aangestipt worden.
Jerdy Schouten motm in mijn ogen.
Ik ben benieuwd hoe het middenveld Frenkie, Schouten en Reijnders het zou doen in Oranje.

Leuke en verdiende overwinning,maar dat Lens was vanaf minuut 1 alleen maar bezig met trappen en vervelend doen. Ze liepen echt als kippen zonder kop over het veld...wat een matig ongedisciplineerd elftal

Allemaal leuk en aardig, maar PSV gaat niet overwinteren in de CL. Ze krijgen Sevilla uit nog waar ik ze niet zie winnen en thuis Arsenal. Sevilla wordt nul op 1 punt. Arsenal nul. Dan worden ze 3e of 4e.

9 november 2023 om 14:44

Sevilla uit kun je gewoon winnen.
Arsenal heeft zich dan waarschijnlijk al verzekerd van plek 1 dus die sturen een veredeld B team, is ook tegen te stunten.

PSV is zeker niet kansloos om in de CL te overwinteren, het ziet er uberhaupt gewoon goed uit voor een europese overwintering.

Beste Voetbalzone ...hoezo is dit niet onderbouwd? Ik geef er een heel treffend voorbeeld bij.

Een reactie van jou in dit document is verwijderd door een moderator.
De opgegeven reden: Niets toevoegend (gebrek aan onderbouwing)
Het gaat om de volgende reactie:
Kunnen we aub stoppen met het vermelden van uitspraken en tweetjes van Elfrink? Deze man is totaal niet objectief meer en communiceert als fan, niet als journalist.
Over de kans van Lozano schrijft hij: In zijn drift naar de goal ziet hij Bakayoko over het hoofd. Nou, beste Rik, die zag hij niet over het hoofd hoor, dat was een overduidelijke bewuste keuze om voor eigen succes te gaan.
Daar was Lozano de hele wedstrijd al op aan het loeren natuurlijk, en dan mag, maar niet ten koste van het risico dat het resultaat beinvloed wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren