Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kramer voorspelt: 'Competitie wordt pas in laatste twee maanden beslist'

Laatste update:

Michiel Kramer heeft een etiket opgeplakt gekregen en weet dat hij daar niet zo gemakkelijk van af zal komen. De aanvaller van Feyenoord heeft de reputatie dat hij een eigenwijze lastpak is, die bovendien nooit veel zin heeft om zich maximaal in te spannen op de trainingen. Kramer kent de vooroordelen, maar zegt in Feyenoord Magazine dat hij zichzelf echt geen lastige jongen vindt.

/

De aanvaller geeft wel toe dat hij vaak de discussie zoekt: “Ik weet dat sommige mensen van mij zeggen dat ik een gebruiksaanwijzing heb”, meent Kramer. “Ik ben open en eerlijk, deins er niet voor terug om mijn mening te geven. Ik zeg waar het op staat. Dat is iets anders dan een moeilijke jongen.”

Kramer is al zijn gehele leven fan van Feyenoord en stond in 1999 op de Coolsingel, toen de Rotterdammers kampioen werden. Dit is nog altijd de laatste landstitel uit de clubgeschiedenis. “Of het kampioenschap dit seizoen haalbaar is? Lastig te zeggen, ook omdat ik tot dusver nooit deel uit heb gemaakt van een kampioensploeg”, zegt Kramer. “Positief is dat we veel van onze mindere wedstrijden ook hebben gewonnen. Ik ben echter van mening dat de competitie pas in de laatste twee maanden wordt beslist. De vorm van de laatste tien wedstrijden, díé is bepalend.”

Denk je dat Feyenoord kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Open deur intrappen kan ie dus ook. Geen enkele competitie wordt in de eerste maand beslist.

26 november 2015 om 12:17

miss de bundesliga ;-)

26 november 2015 om 12:18

In Duitsland is al redelijk beslist. Dus val best mee met open deur toch?

26 november 2015 om 12:20

Afgelopen seizoen was de competitie al eerder beslist. Misschien niet op papier maar in de winterstop wist je al dat psv kampioen zou worden

26 november 2015 om 13:51

waarom dan? 2 van de 4 seizoenen daarvoor stond psv met de winterstop ook een straatlengte voor op ajax en toen was het ook niet genoeg.

26 november 2015 om 14:11

Maar PSV is in de afgelopen 4 jaar sterker geworden waar Ajax alleen maar is afgezwakt.

26 november 2015 om 15:27

Afgezwakt? wat een onzin. Ajax is vier keer duidelijk kampioen geworden met een goede voorsprong. Het is geen enkele keer in de laatste wedstrijd gebeurt, behalve het eerste kampioenschap in de wedstrijd tegen Twente. En toen was Twente runner-up.

26 november 2015 om 15:56

Geschiedenis lesje nodig jongen?

2011 met 71 pnt slechts 2 pnt voorsprong.
2012 met 76 pnt en 6 pnt voorsprong.
2013 met 76 pnt en 7 punten voorsprong.
2014 met 71 pnt en 4 punten voorsprong.

Slechts kleine verschillen met de concurrentie dus en geen 1 keer boven de 80 punten gekomen.

Iets met kampioen van de armoede...
Doet niets af aan de titels, maar om nou te zeggen dat het allemaal geweldig is...nee...alles behalve.

26 november 2015 om 16:15

Ps...leg ook ff de selectie bij aanstelling van de boer naast de huidige selectie en je kunt onmogelijk ontkennen dat Ajax behoorlijk verzwakt is de laatste jaren.

26 november 2015 om 18:43

Maar de wedstrijden waren eerder beslist. Dat je het dan in de laatste wedstrijden laat lopen is wat anders

26 november 2015 om 18:43

Dit is de beste selectie in jaren

26 november 2015 om 19:42

Aan het einde wordt de competitie beslist alleen zijn de 24 wedstrijden voor de laatste 10 wedstrijden allemaal net zo bepalend hierin.

Een slechte mentaliteit dit. Daardoor verlies je nu belangrijke punten omdat men bewust of onbewust met de gedachten loopt "ach wordt toch pas op het einde beslist".

Wow, thank you captain Obvious. De vroegste kampioen ooit was PSV op 8 april. Dus inderdaad, sinds de eredivisie bestaat wordt deze beslist in de laatste 2 maand.

26 november 2015 om 12:26

Officieel beslist ja, maar afgelopen jaar wist iedereen in Febuari nadat Psv,ajax versloeg dat het eigenlijk al gespeeld was.

26 november 2015 om 13:38

Huh?! Psv versloeg Ajax in de Arena in augustus ofzo vorig seizoen ... de wedstrijd in Eindhoven won Ajax afgelopen voorjaar...
Slecht verhaal dus

26 november 2015 om 14:57

WoW kramertje toch wat een voorspelling!!! Je blijft me verbazen, what is next ?? Ajax PSV of Feijenoord wordt kampioen?

Das wel een gewaagde voorspelling.

Vind Kramer overigens misschien wel de reden waarom ik Feyenoord net tekort zie komen voor de titel. Redelijke Eredivisiespits maar eigenlijk niet van het niveau Feyenoord. PSV en Ajax hebben imo een spits die veel/een stuk beter is met De Jong(en Locadia) en Milik, al wordt laatstgenoemde ook wel beetje misbruikt. Maar met Kramer gaat Feyenoord nooit kampioen worden ben ik bang.

26 november 2015 om 12:23

Ik zie idd op dit moment weinig verschil tussen milik en Kramer alleen de leeftijd.

Maar Kramer word ook verkeerd gebruikt hij is geen aanspeelpunt. Kramer scoorde van het weekend een prima doelpunt. Voorzet van de zijkant .
Echter kuyt komt heel vaak naar binnen dus als de voort komt moet hij van Karsdorp komen.

Aan de andere kant is dat hetzelfde verhaal.

26 november 2015 om 12:47

Daarom had Feyenoord ook nooit aan het hoofdstuk Kramer moeten beginnen. Ondanks dat die misschien verkeerd gebruikt wordt, kan je als spits van Feyenoord geen 90 minuten lang verstoppertje spelen om vervolgens 1 balletje binnen te tikken. Helaas was dit al allemaal te voorspellen aangezien die bij Den Haag precies hetzelfde deed.

Ondanks dat die tekort komt, was het Feyenoord bestuur (opgejaagd door het legioen, die schreeuwde om Kramer) in paniek in de voorbereiding en moest er nog snel een spits ergens vandaan getoverd worden. De hele zomer kwamen er verhalen voorbij dat Feyenoord teveel twijfels had en werd er geconcludeerd dat het een matige spits was en dat is ook wel gebleken. Hij kan voor geen meter meevoetballen, kan geen bal vasthouden, is tergend langzaam en legt ook geen energie in zijn spel. Je speel feitelijk met 10 man. Helaas is dat voor menig Feyenoord supporter niks nieuws, aangezien we de jaren hiervoor zonder 10 speelde.

26 november 2015 om 13:30

Er werd geschreeuwd om een nieuwe spits en dat was volgens mij terecht. Zeker nadat duidelijk werd dat Kuyt niet in de spits zou gaan spelen en Kazim/achabar zijn gewoon niet goed genoeg.

Kramer is echt wel beter dan die 2, maar niet de spits die je naar het kampioenschap schopt zoals een De Jong dat bij PSV wel kan.

26 november 2015 om 15:24

Ik vond De Jong echt belabberd spelen gisteravond, eigenlijk was het bij heel PSV niet om aan te zien. Het resultaat was uitstekend, maar de hoeveelheid balverlies en slordige steekpassjes in het niets lag echt belachelijk hoog. Ook een Luuk de Jong die totale paniek heeft als hij tegen een wat betere verdediger een bal moet controleren. De tijd van klasse spitsen in de Eredivisie is al heel lang geleden. Kramer is gewoon een prima spits, doet niet veel onder voor De Jong mits hij goede aanvoer krijgt vanaf de zijkanten. Nu insinueer ik niet dat Kramer even goed is als De Jong, maar we moeten niet doen alsof De Jong nou zo'n top spits is.

Daar heeft ie wel gelijk natuurlijk. T lijkt me sterk dat Ajax in februari al zo ver voor staat op psv dat ze al kampioen zijn, zelfs niet als psv overwinterd in de CL. Die zullen toch wel leren van hun foutjes zoals tegen willem Ii.

26 november 2015 om 13:01

Waarom alleen PSV noemen? Volgens mij staat Feyenoord namelijk hoger en spelen we in Rotterdam geen europeesxh voetbal. Acht de kans dat PSV 3e wordt dan ook aanzienlijk dit jaar.

26 november 2015 om 13:27

Omdat behalve de fey supporters de rest fey niet als titel kandidaat ziet... Zal na de winter denk ik zoals gebruikelijk ook duidelijk worden waarom. Vaak eerste helft redelijk mee doen en vervolgens het niet meer aan kunnen. Alles kan natuurlijk maar realistisch gezien zijn ajax en psv de enige kanshebbers. Mochten deze beide enorm veel punten gaan laten liggen dan kan evt een fey of az of vitesse zich laten zien en zal in dit geval dan wel fey worden natuurlijk. Maar kampioen? Very kleine kans

26 november 2015 om 13:47

Zeg ook nergens dat ik Feyenoord kampioen Zoë worden. Maar zeker wel tot op het laatst meestrijden zoals onder Koeman ook het geval was. Het voetbal is niet top maar op karakter worden de punten toch veel gepakt.

Maar ik spreek je aan het einde van het seizoen nog wel...is helemaal niet erg om onderschat te worden ; )

26 november 2015 om 14:02

Ik vind dat absoluut niet waar. Feyenoord is momenteel de enige ploeg die Ajax het vuur aan de schenen kan leggen qua punten en veldspel. PSV is veel te wisselvallig.

26 november 2015 om 14:18

@snizzle hehe onderschatting zeker niet en kan altijd maar komen toch structureel vaak 10 punten te kort en denk dat dit ook nu zeker weer gaat gebeuren.

@lazy zoals altijd de eerste seizoenshelft. Spelen geen europees en kunnen dus ook veel meer vlammen en focussen op de ED. Denk alleen dat net als voorgaande jaren fey niet genoeg kan afwisselen en dat dit ze weer gaat breken richting het einde van het seizoen. Ajax en psv hebben meer te wisselen zonder veel kwaliteit in te leveren en dat mag ook wel gezien de uitgave in vergelijking tot fey is dus absoluut niks raars. Feyenoord zal echter binnen vijf jaar denk ik zeker minimaal 1x kampioen worden maar denk dat dit jaar en wellicht volgend jaar nog te vroeg komen maar het kan altijd ofcourse.
De enige manier hoe ik fey kampioen zie worden is als zowel ajax en PsV nog veel te veel gaan lten liggen en dat zie ik simpelweg niet gebeuren.

Ach en dat houd het voetbal natuurlijk leuk: alles kan gebeuren en je weet het inderdaad pas in de laatste twee maanden. Succes iedreen iig

26 november 2015 om 14:53

Structureel vaak 10 punten tekort? Onder rutten ja...de jaren daarvoor scheelde het amper wat. De jaren voor Koeman vergeten we want daarin deden we niet serieus mee.

Klopt dis verdomd weinig van je verhaal.

26 november 2015 om 15:05

Je verhaal over de breedte van de selectie klipt al helemaal van geen kant. Gio heeft de breedste selectie sind jaren en kan prima wisselen zonder al te veel kwaliteit in te leveren.

Ik vind zeker Ajax in de breedte zeker niet sterker en PSV op 1 a 2 posities na eigenlijk ook niet.

26 november 2015 om 15:58

Scavajaa

Volgens mij hoeft alleen Ajax maar 2 wedstrijden te verliezen en de rest winnen kunnen ze nog 2de worden theoretisch gezien!

Dus de stelling dat PSV of Ajax heel veel punten moeten laten liggen mocht Feyenoord kampioen willen worden klopt van geen kanten! Ik heb Ajax toch best vaak een rush kwa punten zien maken NA de winterstop, en Ajax een paar titels heeft gewonnen door hoe ze speelde NA de winterstop! Dus kan voor Feyenoord ook zo lopen toch! Of ben jij iemand die redeneert met: eerste helft stond eindigt in 1-3 dus tweede helft word het 2-6? Uiteindelijk gaan we het allemaal over paar maanden zien en er meer over uitspreken! Het kan nog alle kanten op

26 november 2015 om 20:01

@scavajaa De rest van Nederland denkt dat niet? Waar haal jij die wijsheid vandaan? Ik zie ze wel kampioen worden en ben toch echt geen Feyenoord-supporter. En zo ken ik er wel meer.

Nou nou wat een uit spraak! moet zeggen dat het weinig voor komt dat de competitie al 3 maanden voor het einde beslist is

Ik voorspel ook als je zo door blijft gaan. Dat je dan al lang niet meer speelt.

Kramer heeft gelijk. In de laatste twee maanden gaan Ajax en PSV uitmaken wie de titel gaan pakken. Leuk dat hij hier naar uit aan het kijken is.

26 november 2015 om 13:09

Dit zou zomaar eens provocerend over kunnen komen ; )

Denk wel dat wij tot het laatst mee kunnen strijden om het kampioenschap. Kramer z'n rol is hierin echter minimaal. Voegt voetballend niets toe en scoort toch ook niet bijzonder veel.

Grappig dat hij hij zichzelf geen moeilijke jongen noemt en daarna allemaal dingen op gaat noemen die hem voor een trainer een moeilijke jongen maken.

Open en eerlijk zijn en je mening geven zijn ansich geen slechte eigenschappen maar je moet het wel dosseren en nadenken voordat je iets zegt.

26 november 2015 om 14:59

Kramer is geen huichelaar Kramer maakt van z'n hart geen moordkuil. Hij praat niet met de meute mee. Ik weet niet of dat allemaal zo gemakkelijk is, de meeste trainers hebben het liefst spelers die wenselijke antwoorden geven je de hele dag ja en amen knikken.
Ik denk niet dat Kramer in de voetbalwereld makkelijk genoemd kan worden, de voetbalwereld bestaat voor een groot deel uit vriendjespolitiek ellenbogenwerk en achterbaks gelul lijkt me niet iets wat voor Kramer.

Dat 'vooroordeel' dat hij geen zin heeft om zich 100 te geven op de trainingen, komt nota bene door zijn eigen uitspraak in een interview in de VI van anderhalf jaar geleden.
Hij verklaarde toen het nut van veel trainingsarbeid niet zo in te zien, als hij maar op de wedstrijddag scherp voor het doel was, vond hij toen.

26 november 2015 om 13:14

Dat kan ik me ook nog herinneren. Maar zelfs zonder dat interview kan iedereen zien dat hij totaal heen Feyenoord mentaliteit heeft.

Kramer is eindelijk een kerel die niet allemaal voor gekauwde antwoorden geeft, tot dit moment dan. Persoonlijk vind ik Kramer als speler geen topper maar voor de Nederlandse eredivisie goed genoeg. Als persoon is het echt een verademing ten opzichte van een heleboel andere spelers die continu sociaalwenselijke antwoorden geven.

26 november 2015 om 13:29

Maar vind je hem voor fey ook goed genoeg?

26 november 2015 om 13:51

Voor de eredivisie is Kramer een prima spits ook voor Feyenoord. Alleen de Jong en Haller zijn aanwijsbaar beter op die positie. Kramer is op het moment ernstig uit vorm, op het moment dat het weer wat beter gaat lopen bij hem zal hij er zeker weer meer gaan scoren.

26 november 2015 om 14:03

Haller....dat zou nou eens een goeie aankoop zijn voor Feyenoord.

Heb hem zelf binnen gehaald met Feyenoord en FIFA en die jongen ontwikkeld zich uitstekend :P

Mooi ook dat de 'moeilijke' jongens zichzelf nooit 'moeilijk' vinden

Feyenoord zou Barrazite van Utrecht moeten halen. Zijn normen en waarden passen daar goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren