Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Kramer is gewoon beter, hij boezemt nu al meer angst in dan Kazim'

Laatste update:
/

Michiel Kramer debuteerde vorige week bij Feyenoord met een rake kopbal bij SC Cambuur, waarmee de nieuwe spits een 0-2 zege voor de bezoekers inluidde. Hij is daarmee zijn voornaamste concurrent, Colin Kazim-Richards, nu al voorbijgestreefd in de pikorde. Dat vindt althans Cor Pot, die in het verleden in Rusland werkzaam was als assistent van Dick Advocaat en bij Jong Oranje aan het roer stond.

Voor Pot is het heel simpel: “Kramer is gewoon beter dan Kazim”, zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. “Hij boezemt met zijn uitstraling nu al meer angst in dan Kazim. Vanwege zijn doelpunten, ook bij het tweede elftal, zou ik altijd voor hem kiezen. Iedereen is op dit moment bang voor Kramer.”

De van ADO Den Haag overgekomen goalgetter kan bovendien nog veel beter worden, denkt Pot. “Hij is nu een lange slungel, maar hij zal ook sterker moeten worden. Als hij zijn lichaam beter gaat gebruiken, wordt het een goede spits”, voorspelt de oud-coach, die nog een laatste voordeel voor Kramer ziet. “Hij is natuurlijk een Rotterdammer. Dat speelt toch mee.”

Michiel Kramer is een potentiële international

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kazim gewoon opstellen, hopen dat ie 5x scoort, en dan verkopen

21 augustus 2015 om 22:18

En jij hoopt/denkt dat hij 5x scoort? Kom op man,wat denk je nou zelf?

21 augustus 2015 om 22:22

als kazim er nou eerst is ff voor zorgt dat hij niet bij elk schot valt minder praatjes heeft en zn kansen afmaakt

Je hebt met die gozer meer kans op een relletje dan vijf keer een goal. Zou ik niet op gokken in ieder geval.

21 augustus 2015 om 23:21

Dat is bij de meeste zo alleen bij messi en ronaldo misschien niet

22 augustus 2015 om 02:36

is ook waar

Hij is al 26, misschien dat ie in het Nederlands elftal een paar invalbeurten krijgt maar meer qua Oranje zit er denk ik niet in.

21 augustus 2015 om 22:46

Al 26.... Tegenwoordig lijkt alles boven de 20 wel te worden afgeschilderd als oud en zonder restwaarde.

21 augustus 2015 om 23:58

Inderdaad, hoe oud was Luca Toni toen hij überhaupt Serie A speelde, the rest is history.

22 augustus 2015 om 01:55

Ja inderdaad. In de Eredivisie lopen alleen maar kleuters rond met sterallures, dus hij is volgens mij niet gewend aan spelers van boven de 20. Man man man, wat is onze competitie zowel internationaal als nationaal ver achteruit gegaan zeg...

Uiteraard is Kramer beter. Hij komt van ADO

Ik zie Kramer gewoon 20 goals maken dit seizoen en Feyenoord zal mede door hem een serieuze gooi kunnen doen naar de titel.

Ik zie trouwens Kramer na een goed seizoen bij Feyenoord ook meegaan naar het EK als pinchitter. Huntelaar, Van Persie, De Jong basismateriaal. Kramer goede invaller met specifieke kwaliteiten die altijd koel blijft!

21 augustus 2015 om 22:37

Een pinchhitter rol zoals vennegoor of hesselink dat vroeger deed zou die best kunnen vervullen maar dat gaat niet gebeuren. Hij heeft 4 spitsen heel duidelijk voor zich; Huntelaar, Van Persie, de Jong & Dost. Daarvan gaan er maar 3 mee dus hij zal zeker niet meegaan.

21 augustus 2015 om 22:43

Een voordeel wat Kramer heeft en Dost niet echt.. Kramer is een vechter.. als je hem als pinch hitter wil gebruiken, dan zou ik toch voor Kramer gaan. Die is niet vies van een duel, waar ik dat soms bij Dost nog heb. Al is Dost op dit moment nog wel gevaarlijker met het hoofd, is hij meer de voetballer dan de laatste hoop op een doelpunt.

21 augustus 2015 om 22:50

Een vechter? Ik noem Kuyt een vechter! Kramer is alles behalve een vechter. Als je een hekel heb aan trainen, moeite heb met wat een trainer van je vraagt, dan vind ik je alles behalve een vechter!

21 augustus 2015 om 23:15

Kramer is een vechter in de zin van oorlog maken. Een speler die intimiderend kan zijn naar zijn tegenstanders en echt iets kan forceren. En heeft weinig nodig om tot scoren te komen. Niet onbelangrijk voor een pinchitter-rol

21 augustus 2015 om 23:30

Dan kijk Kramer maar eens terug vs Ajax. Elleboogjes en onnodig doorgaan op de keeper. Hij is zeker wel iemand die voor trammelant kan zorgen in de 16.

22 augustus 2015 om 12:12

Jdg84, een vechter? Totaal niet, een luie prof is het zoals hij zelf meermaals heeft toegegeven. En bovendien, zijn de 4 bovengenoemde spitsen veel beter. Deze jongen is totaal geen international.

22 augustus 2015 om 10:09

Moeten ze eerst het EK halen....

Denk dat kramer een mooi seizoen tegemoet gaat en natuurlijk moet hij in de basis al staan zondag. Zie hem er in totaal wel 20 a 25 maken.

Die kazim kan er niks van, Kramer daar in tegen ook niet heel veel maar die schopt er wel 15+ in

Kramer is 26 en heeft teveel goede spitsen voor hem. Geen oranje voor hem.

21 augustus 2015 om 22:57

Heb je hem gezien bij Voetbal Inside? Dat shirt is zo oranje dat het bijna pijn doet aan je ogen! 😉

21 augustus 2015 om 23:38

Niet alles wat oranje is, is oranje.

Iedereen ziet hem 15 doelpunten maken, ik ben nog niet overtuigd. Die goal tegen Cambuur maakte hij doordat de bal van richting werd veranderd en die verdediger geen idee had wat die op het voetbalveld deed. Tegen Vitesse en PSV mag Kramer mij overtuigen, maar tegen degelijke verdedigers zie ik hem geen vuist maken. Er zal minder ruimte zijn dan hij gewend was bij Ado.

21 augustus 2015 om 23:29

Precies.

Als Kramer 13/14 doelpunten maakt dit jaar moet je als Feyenoord al blij Zijn.

Laatst nog een stuk gelezen op De Correspondent (11tegen11) over hem en zijn statistieken.
Niet voor niets dat Feyenoord pas zo laat toehapte.

22 augustus 2015 om 10:33

Het mooie voor hem is dat er in Nederland heel veel verdedigerss geen idee hebben wat ze op het veld doen.

Cor Pot kan ik nooit serieus nemen. Die man is al te vaak door de mand gevallen. Echt een trainer die bij verlies de schuld bij de spelers legt en bij winst ligt aan de het briljante tactisch plan van de trainer...

Bij de correspondt hebben ze een leuke statistische analyse gemaakt, waaruit moet blijken dat Kazim beter is dan Kramer:

https://decorrespondent.nl/3226/Prima-doelpunt-Maa...

Feyenoord wint twee keer met stront geluk en de bomen groeien weer tot de hemel. Ja, nog al logisch dat Kramer beter is dan Kazim. Feyenoord zal volgend jaar wel komen voor Havenaar. Is op zijn beurt weer een betere voetballer dan Kramer. Ben bang dat Kramer nu overschat gaat worden, en dat hij Feyenoord kampioen dient te maken.

Als hij er ze achter elkaar in peert dan zou ie een keer in aanmerking kunnen komen als de rest geblesseerd is. Van Persie en Huntelaar mankeren vaak wat en dan moet je nog met Luuk de Jong en Dost afrekenen en dat is al moeilijk zat.

Laat Kazim lekker naar Ajax komen worden we tenminste kampioen. Typisch een speler die goed bij Ajax past, zeker vergeleken met de huidige centrumspitsen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren