Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Komst Neymar naar Real Madrid ver weg na nul op rekest uit Kroatisch kamp’

Laatste update:

Luka Modric wil bij Real Madrid blijven, zo laat de entourage van de Kroaat weten aan AS. Volgens diverse Spaanse media, waaronder Sport, zou Real de 33-jarige middenvelder hebben aangeboden in een ruilconstructie met Neymar van Paris Saint-Germain, maar Modric wenst daar niet aan mee te werken.

Modric, die sinds 2012 in de Spaanse hoofdstad voetbalt, is nog altijd gelukkig bij Real en gaat deze zomer nergens heen, zo klinkt het vanuit het kamp van de spelmaker. Daarnaast heeft Zinédine Zidane aan zijn pupil bevestigd dat hij nog altijd een belangrijk onderdeel uitmaakt van zijn plannen. Onder de Franse oefenmeester won Modric onder meer drie keer de Champions League.

Zidane liet Modric woensdag buiten de wedstrijdselectie voor de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg (0-1) en dat voedde de speculaties over zijn toekomst bij Real Madrid. Het management van de international bevestigt echter aan AS dat het niet meereizen van Modric naar Oostenrijk te maken had met een spierblessure.

Sport claimde woensdag dat Real in 'vergevorderde gesprekken' met PSG is verwikkeld over de ruildeal. Daarbij zou Neymar de overstap naar Madrid maken en Modric dus de omgekeerde weg bewandelen. Daarnaast zou de Koninklijke een bedrag van 120 miljoen euro moeten betalen. De sportkrant verzekerde dat de overgang 'zeer dichtbij' zou zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan betrek je toch een van de overige 100 middenvelders.

8 augustus 2019 om 19:19

🙄

8 augustus 2019 om 19:34

Als je goed geinformeerd was wist je dat Real Madrid momenteel maar 5 middenvelders heeft (James niet meegerekend omdat Zidane hem niet wil).

8 augustus 2019 om 20:05

Dus dan is hij er nog...en zou hij betrokken kunnen worden toch..

Neymar is niet nodig bij Real Madrid.

Voor de positie(s) van Neymar heeft Real Madrid Bale, Vázquez, Vinicius, Rodrygo en Hazard rondlopen terwijl spelers als Asensio (weliswaar zwaar geblesseerd geraakt), Isco en James Rodriguez en Brahim Diaz ook nog op de vleugels uit de voeten kunnen en waarschijnlijk zullen Bale en James bij Real blijven.

8 augustus 2019 om 19:56

Kwantiteit is geen kwaliteit natuurlijk. Het zou zelfs verboden moeten zijn om Vazquez in dezelfde zin als Neymar te noemen. De enige die Neymar zijn niveau op dit moment benadert, is Hazard. Vinicius en Rodrygo hebben veel talent, maar moeten beiden nog groeien.

8 augustus 2019 om 19:57

Des te meer opties om in te ruilen tegen Neymar. Als PSG echt interesse heeft en real ook is een deal met real veel makkelijker dan met barca denk ik zelf.

er zijn nog zat middenvelders die real madrid kan aanbieden. misschien isco?

Toch gek dat die Perez een hobby van heeft gemaakt om Barcelona dwars te zitten. Dit is de 4e keer alweer dat de beste man Barcelona probeert dwars te zitten inzake Neymar. Eerste keer speelde Ney nog bij Santos, koos voor Barcelona. Tweede keer was volgens mij in 2015 toen er problemen waren met het vernieuwen van zijn contract, koos als nog voor Barcelona. Dan belanden we in 2017, koos de beste man voor PSG en nu dus weer. Zal weer Barcelona worden. Toch apart aangezien Real al Eden McDrive Hazard heeft.

8 augustus 2019 om 19:29

Helemaal mee eens, ik begin Real steeds meer een vervelende club te vinden. Ook vind ik het oerdom dat ze modric en kroos niet wegdoen, die gaan onder Zidane wss wel spelen maar ik ben bang voor real dat de 3de plek dit seizoen weer een feit word

8 augustus 2019 om 19:33

Ze hebben echt nieuwe spelers nodig op het middenveld. Kroos en Modric zijn op en kunnen het niet meer belopen. Maar goed Zidane heeft blijkbaar vertrouwen in ze, goed nieuws voor de Barcelona fans.

8 augustus 2019 om 19:37

Zidane wilt persé zijn landgenoot Pogba

8 augustus 2019 om 19:59

Eens mbt kroos en modric. Als ze als vorig seizoen spelen dan word ik gek.

8 augustus 2019 om 20:16

Hij wil neymar gewoon erg graag hebben.
Messi kon die niet krijgen in verband met loyaliteit maar neymar heeft dat veel minder dan messi dus zijn kans is groter.

En tcha, waarom niet? neymar is een geweldenaar. Elke club zou hem wel willen hebben als ze de kans hebben

8 augustus 2019 om 20:20

Maak je geen zorgen volgende week wordt het een belangrijke week inzake Neymar. Hij gaat blijkbaar een transferverzoek indienen en openbaar uitspreken dat hij naar Barcelona wilt. Dan heeft PSG niets meer te willen denk ik.

8 augustus 2019 om 20:23

als neymar komt kunnen ze la liga nu alvast aan barca geven

8 augustus 2019 om 22:31

"dan heeft PSG niet meer te willen." Wat dacht je van een dikke transfersom? Neymar heeft nog een 3-jarig contract en Barca zal gewoon de hoofdprijs moeten gaan betalen.

8 augustus 2019 om 20:16

Je McDrive grap was gisteren leuk, maar Eden ziet er alweer wat fitter uit. Hij is nooit de dunste speler geweest en volgens mij heeft dat niet veel invloed gehad op zijn carriere.

8 augustus 2019 om 20:22

Ik vind het schandalig dat je 130 miljoen euro uitgeeft voor een speler en hij zo dik binnenkomt, ik weet niet of jullie Real Madrid supporters dat ok vinden maar dat is echt not done. Bijna 10 kilo ook nog eens.

8 augustus 2019 om 20:24

Misschien zijn we het gewend? Marcelo en Isco kampten afgelopen seizoen ook met gewichtsproblemen. Hij oogte inderdaad wat zwaarder, maar tijdens de wedstrijd gisteren zag hij er gewoon prima uit. Til er niet te zwaar (goede woordkeuze) aan.

8 augustus 2019 om 20:40

ze kampten vorig seizoen met overgewicht en real madrid draaide een dramatische seizoen.

Het is dus niet iets wat je wilt.

Het werd sowieso al een lastige zaak om Neymar te halen. Bronnen zeggen allemaal wat anders. Zidane zou in staat zijn om opnieuw te vertrekken als Pérez dit doorzet, dan heeft Neymar zijn woord al gegeven, hij heeft Real Madrid spelers op social media gevolgd, dan gebeurt het weer niet.. tja, we zullen het zien aan het einde van de transfermarkt. Pogba is nu officieel van de baan dus dat opent de deuren voor Donny. Die zie ik eerder komen dan onze vriend Neymar. De geldkraan is niet eindig en we hebben al zoveel geld uitgegeven.. ik zie overigens ook liever Mbappé komen over een jaar of 1/2.

Dat Modric weg zal moeten vanwege leeftijd lijkt me logisch, het is echter respectloos om hem te ruilen nu.
Trouwens Modric blijft dat ie weg moet is niet NU aan de orde.
En vergeet niet : 22 feb. 2019 - Luka Modric heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd tot juni 2021
Daarnaast als Real nu Ney haalt kunnen ze Mbappe vergeten dus ik zie het nooit gebeuren dat ney naar Real gaat.
Wedden hij gaat daarblijven bij PSG . LOL hij zit gewoon vast en hij heeft niet veel te willen PSG heeft het laatste woord.
Men weet toch dat ze Mbappe gaan kwijt raken he (aan Real) ?? Denkt men serieus dat ze dan ook Neymar gaan laten gaan? dan is hun project toch finaal mislukt? En wie gelooft dat Mba en Ney samen weer gaan spelen na psg? Lijkt me heel ver gezocht.
Als hun ooit weg gaan bij psg wil ik wel zien opf ze zo graag weer samen willen spelen ergens

Ik hoef geen pogba te zien bij Real ook geen neymar, en Donny ook niet maar ik heb nog liever 10x Donny dan ney en pogba bij elkaar.ik vind het gewoon absurd als het echt zo is dat real hen wilt.
Ik ga absoluut niet zeggen dat Pogba en Ney slecht zijn lol ze zijn zowat de beste spelers ter wereld!! Maar nee bij real zie ik ze liever niet, Ney vanwege zijn gebrek aan loyaliteit, en bij pogba heb ik gewoon t idee dat het storend kan werken in kleedkamer en dus dan ook op het veld en erbuiten.
Zidane en Perez geven de club al een paar weken een heel naar gezicht , tuurlijk helpt media mee, maar bijv Zidane, hij komt steeds minder sympathiek over (dat was hij sws al niet echt maar het wordt wel erger met de week).
Het zou fijn zijn als ze wat relaxter deden en niet zo wanhopig want ik vind Real enorm wanhopig doen al eigenlijk toen ze die spaanse coach haalden.
Dat rustig vaarwater waar ze in waren beland na 4x cl te winnen lijkt ondertussen plaats gemaakt te hebben voor een storm, onnodig gewoon.

Let op mijn woorden: dybala naar psg, neymar naar juve

8 augustus 2019 om 21:02

Neymar naar Juventus??? Nou dacht het niet.

Als waar is wat hier wordt beweerd, en daar leg ik de nadruk op, als waar is wat hier wordt beweerd dan zijn het toch ook een stel runderen bij elkaar in Madrid.
En dat is wat ik vorige week ook al heb beweerd aangaande ongeveer ditzelfde bericht.
Namelijk: hoe haal je je het in je hersens om een speler die heel lang heel belangrijk voor je is geweest gewoon in de uitverkoop te flikkeren omdat je geilt op een andere speler ?
En dan niet eerst overleg hebben met die speler, zodat je weet of die speler daar wel of niet van gediend is.
Als er toch een club bestaat die volslagen respectloos met haar eigen personeel is dan is het wel Real Madrid. Misschien moet Sergio Ramos dat ook maar eens in zijn oren knopen.

Zoveel onzin wat die kranten schrijven, belachelijk gewoon!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren