Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman verliest tweede kraker op rij: ‘We waren negentig minuten gelijk’

Laatste update:
/

Southampton speelde de eerste maanden van het seizoen formidabel, maar bleef woensdagavond voor de tweede Premier League-wedstrijd op rij met lege handen achter. Na de 3-0 nederlaag van zondag, thuis tegen Manchester City, liep het nu uit bij Arsenal verkeerd af. Kort voor tijd schoot Alexis Sánchez zijn ploeg naar een 1-0 zege.

Ronald Koeman, die net voor Alexis’ doelpunt Toby Alderweireld geblesseerd had zien afhaken, baalde van het verlies. Enerzijds was hij trots, omdat Southampton beter spel liet zien dan zondag en het Arsenal bij tijd en wijle lastig maakte. “We waren negentig minuten gelijk. Uiteindelijk was het sneu dat we met een man minder kwamen te staan en toch nog verloren”, sprak de coach na afloop van het duel in Londen.

“Na het uitvallen van Toby weet je dat Arsenal kansen gaat krijgen en dat het moeilijk zal worden. Wij hebben simpelweg niet het aantal spelers dat Arsenal of Manchester United heeft”, aldus Koeman. Zijn team staat nu derde in Engeland, met 26 punten uit 14 wedstrijden. Chelsea heeft er tien meer dan the Saints en Manchester City vier.

Denk jij dat Southampton nog meer terrein verliest, de komende wedstrijden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat ze het snel weer oppakken anders kunnen er veel punten verloren gaan.

4 december 2014 om 08:22

Ze waren helemaal niet gelijk, dat is typisch Koeman die we kennen van Feyenoord altijd maar goed praten. Ze gaan heel veel punten verliezen. Hoogst haalbare plek is de 7e plaats meer echt niet

4 december 2014 om 08:31

Kampioen wordt je tegen de kleintjes, niet tegen de groten. Nu wordt Southampton natuurlijk geen kampioen, maar je mag best van City, united en Arsenal verliezen als je de rest maar grotendeels wint. En dan kom je gewoon in de top 5 en dat is een wereldprestatie met dit team.

Ja southampton heeft gewoon een aardig team, maar ze speelden nog niet tegen de echte topploegen. Nu city arsenal en United achter elkaar is pas een echte test natuurlijk. Chelsea is voor iedereen te sterk maar soton kan wel voor plek bij 2-4 gaan. Moet Pelle alleen wel weer gaan scoren

4 december 2014 om 01:00

Southampton staat zo hoog omdat de rest in het begin faalde. Utd heeft nu 4x oprij gewonnen al moet je niet vragen hoe. En Arsenal liet ook erg veel dom punt verlies liggen. Ik denk dat Chelsea kampioen word. Met City er achter. Plek 3 en 4 zie ik op basis van kwaliteit naar Arsenal en Utd gaan.

Wellicht dat Southampton bij de 1ste 6 kan eindigen. Dat zou al een wereld prestatie zijn. Gezien het feit Liverpool , Everton en Tottenham beter materiaal tot hun beschikking hebben.

4 december 2014 om 10:39

Haha Southampton gaat niet voor een plek in de top 4. Er zijn 6/7 ploegen met meer kwaliteit. Ze hebben een makkelijk schema gehad en nu wordt het lastig en winnen ze niets meer.
Hou toch eens op met dat overschatten.

Nou, nee. 2e helft was overduidelijk voor Arsenal. Niet dat Arsenal goed was.. nee, wederom een tegenvaller.

4 december 2014 om 00:25

Ongelofelijk hoe hij dit durft te beweren. Da's echt heel vreemd. Tweede helft lukte het Southampton zelfs niet om te counteren. Natuurlijk is Koeman niet echt neutraal, de statistieken spreken boekdelen.

Totaal aantal schoten:
Arsenal 19 - Southampton 6

Schoten op doel:
Arsenal 8 - Southampton 1

4 december 2014 om 12:47

Naar statistieken kijken is altijd makkelijk als ze in jou voorbeeld zijn

Als je naar het wedstrijdbeeld keek kun je de ommekeer zien bij de blessure van Aldeweireld en stond Arsenal met een mannetje extra vol druk te geven. Organisatie was daarna weg bij Southampton en daardoor kon Arsenal makkelijker scoren.

Ik vind dat 1 punt meer dan terecht was.

4 december 2014 om 21:25

Voorbeeld? Voordeel neem ik aan, Arsenal kreeg voor de blessure van Alderweireld al verschillende grote kansen.

Als je niet ziet dat Arsenal de overwinning verdiende, raad ik je mijn huisdokter aan, want de jouwe is blijkbaar een fraudeur.

Over twee Weken staan ze nog een stuk lager. Komen moeilijke wedstrijden aan en Koeman zegt wel dat Ie geen betere ploeg heeft gezien maar laat toch tegen de toppers het liggen. Denk einde van de rit dat Europa football een reëel streven is

4 december 2014 om 00:34

Ja hij had toen ook nog niet tegen grote ploegen gespeeld?? Dus logisch dat hij dat zegt. Ze moeten nu maandag tegen United en daarna krijgen ze weer even "normale" tegenstanders voor 3 weken. Daarna wordt het even bikkelen, 3 wedstrijden achter elkaar tegen chelsea, arsenal en united maar zolang ze van de kleine clubs wel winnen kunnen ze gewoon hoog eindigen

4 december 2014 om 00:47

Je weet het niet, een paar keer op rij verliezen in combinatie met de blessures is niet heel goed voor een team. Als ze dan ook nog van United verliezen zijn ze ten eerste hun momentum kwijt en ten tweede krijgt het vertrouwen toch ergens een klap.

De statistieken bewijzen het tegendeel. Enkel de kans van Pelle, en Mane die naast schoot, en dat was het van Soton. En Foster heeft het toch drukker gehad. Twee keer Giroud, 1 keer Ramsey en die vrije trap eind eerste helft.

4 december 2014 om 07:49

De kopbal van Welbeck telde ik ook, net als de kopbal van Giroud. Die Forster keepte echt fenomenaal.

ik weet niet wat koeman allemaal lult, maar arsenal was de 2e helft een stuk beter zonder groots te spelen.
al met al een terechte nederlaag

Fraser Forster heeft geweldig gekeept anders was het 5-0 geweest!

4 december 2014 om 02:24

Foster heeft beetje Neuer in zich!

4 december 2014 om 09:12

Dat niet per se, maar het is wel typisch dat een keeper zich weer eens als Neuer gaat gedragen tegen ons. Een paar ballen telde ik al en dan zit hij er toch nog aan, vooral die kopballen van Welbeck (eigenlijk Alderweireld) en Giroud.

4 december 2014 om 12:07

Celtic - Barca keepte hij ook zo'n geweldige wedstrijd!!

Je mocht net zo vaak wisselen als elk ander team, dus het argument over aantal spelers gaat niet op. Mits hij daarbij op deze wedstrijd doelt..

Nee, Arsenal was de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Tweede helft was puur tegenhouden voor Southampton. Maar Southampton was zeker niet slecht, zagen er bij vlagen zeer gevaarlijk uit, alleen resulteerde dat nauwelijks in kansen. Het is aan Arsenal te wijten dat de wedstrijd niet in meer goals resulteerde, eindeloos getik en dan opeens een wanhopige steekbal. Nooit leek Arsenal ook maar enig resultaat te kunnen boeken uit aanvallen, tot de komst van Giroud. Wat een opluchting dat hij terug is!!

Dat Sanchez weer een goal scoort en vaak goed druk zette is een dekmantel voor zijn fouten. Hij probeert continu te 'verassen', oa door ballen niet te passen die je normaal wel passt. Dat is soms slim, maar soms ook niet. Ik telde alleen al 3 momenten waarop hij de bal voor de 16 opzij had kunnen zodat Santi en Ramsey konden scoren, maar in plaats daarvan draait hij nog 5 keer tot hij vastloopt en de hele kans verkeken is. Hij is over 90 zeker de beste op het veld, maar ook hij maakt deel van het huidige spel. Er moet structureel, door Alle spelers, anders worden gevoetbald.

4 december 2014 om 02:05

Toch vind ik het grappig hoe iedereen nu opeens weer blij is met Giroud... Eerst was iedereen blij met Welbeck, en nu die even niet scoort is het opeens weer schreeuwen om Giroud.. ik vind ze beide niet goed genoeg voor Arsenal (ik vind dat wij 1 topper a la Henry nodig hebben en verdienen na al die jaren), maar ze zijn zeer complementair aan elkaar en als je Giroud kan inbrengen is het logisch dat het beter gaat.. Als basisspeler is hij net zo goed/slecht als Welbeck, alleen doet Welbeck veel meer verdedigend werk en heb je met een counter meer aan hem. Ik denk wel dat Welbeck goed kan worden, als hij de koelheid voor het doel vind. Vandaag had hij ook weer 2 echt goede kansen waar hij een goede run maakt, en als hij dan iets slimmer is in zijn schoten scoort hij er gewoon 1. Verder was Arsenal prima, maar niet top. Ik ben blij dat Kos terug is, maar er moet nodig een top cv bij want Mertesacker is het echt niet meer.. bovendien mag Ramsey ook lekker banken van mij.. wat is hij slecht atm . Zet daar maar lekker Rosicky of the Ox neer, veel meer drive en inzet en minder hollywood voetbal

4 december 2014 om 02:31

Arsenal moet zich richten in hun defensie.. 2 cv en 1 dmv halen.
Als je verdediging sterk staat, dan sta je als zowiezo een stap voor op je tegenstander.
Aanvallers zullen dan meer op hun gemak voelen en dan pas zal je een scorende Arsenal zien.
Niet lang geleden had Arsenal 1 van beste verdediging in EPL met Per en Kos.. Toen stonden we #1 van begin tot januari.. Helaas liet Ramsey ons in de steek en wonnen we minder wedstrijden.

Coachen die eerst zorgen dat ze een sterke defensie hebben en dan pas opbouwen, zijn slimme coachen. Kijk maar naar Mourinho, deze man weet hoe hij zijn ploeg moet laten verdedigen.

4 december 2014 om 03:05

Dat klopt, maar voor Wenger is dit zeer moeilijk.. aangezien hij verdedigen als team wil zien helaas.. hopelijk komt er een fatsoenlijke cv in januari en dmf, maar ben bang van niet. En het is ook niet helemaal eerlijk om alles aan Ramsey te hangen door te zeggen dat hij ons in de steek laat. Hij speelt slecht, maar dan nog zouden er anderen moeten opstaan aangezien we kwaliteit genoeg hebben. Ik vind het alleen zeer jammer dat Wenger zo weinig rouleert, en met name Campbell Podolski en Rosicky zo weinig kansen gunt.. Ik zou de volgende wedstrijd graag hun alledrie in de basis zien. Rosicky naast Flamini en Campbell mss rechts, Podolski links dan en Giroud spits.

Wil niet lullig doen maar Southampton heeft tegen de hele linker rijtje gespeeld en punten gepakt, zeer knap maar nu spelen ze tegen de linker rijtje. Tot nu toe gaat het nog niet goed en ik denk dat het niet heel veel beter gaat tegen de betere clubs. wel zie ik the Saints rond de 6e plek eindigen. Spelen beter dan Liverpool, Man Utd en Everton.

Ronald sneu om te zeggen dat we waren minimaal 90 minuten gelijk.
Het vergelijken met de andere teams je valt voor mij een beetje door de mand steeds overal op terugkomen. Wees blij en doe je stinkende best je hebt een prachtbaan bij een club waarvan je van te voren weet waar je staat!

And it has begun.. Winter is coming.. Is geen verrassing dat ze het rond deze periode moeilijk zouden hebben.. Wel netjes lang volgehouden..

Dan heb ik waarschijnlijk toch weer naar een heel andere wedstrijd gekeken. Hoewel Arsenal absoluut geen top was, hebben ze toch de gehele wedstrijd gedomineerd. Koeman bedoelde misschien 9 minuten gelijkwaardig. Al met al een zeer matige wedstrijd van zijn team.

11 tegen 10 zegt genoeg denk ik, geflatteerde uitslag en een gelijkspel was verdient geweest.

Arsenal aanhang zal zeggen, Arsenal wilde scoren in de 2e helft en was beter.
Southampton aanhang zal zeggen, blessure en we stonden goed te verdedigen.

Wedstrijdbeeld was simpel. Southampton kon het verdedigen volhouden tot het einde, maar toen viel Toby uit. Arsenal fans die denken dat het verdient was, hebben hun Arsenal bril op want de verdedigende kwaliteit van Southampton was van een ijzersterk niveau en Foster was man of the match.

8,7 voor Sanchez momenteel haha, vind ik grappig want Foster was veruit de Man of the Match

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren