Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Hij zou bij mij basisspeler zijn in dit Nederlands elftal'

Laatste update:

Het Nederlands elftal maakte in de uitzwaaiwedstrijd voorafgaand aan het WK niet bijzonder veel indruk. Wales werd weliswaar verslagen (2-0) en Oranje gaf geen kans weg, maar het veldspel was niet om over naar huis te schrijven. Ronald Koeman, oud-international en ex-trainer van Feyenoord, denkt dat Spanje op het WK korte metten maakt met de Nederlanders.

/

“Met alle respect voor Wales, maar Spanje straft het vertoonde voetbal van Oranje af”, zegt Koeman in gesprek met Helden. Koeman vond dat de manschappen van Louis van Gaal te veel de lange bal hanteerden, hij miste drang naar voren en hij zag vertwijfeling bij de spelers. Koeman zag zijn ex-spelers Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij ‘degelijk’ spelen en het optreden van Daryl Janmaat noemde hij ‘gewoon goed’.

De oefenmeester, die mogelijk aan de slag gaat bij Southampton, vindt het wel jammer dat Jordy Clasie niet speelde. “Ik vind het jammer dat hij niet honderd procent fit is, want hij zou bij mij een basisspeler zijn in dit Oranje. Hij is goed in de kleine ruimte, ziet vaak de juiste oplossing en handelt snel”, klinkt het lovend.

Zou Jordy Clasie bij jou basisspeler zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elke Feyenoorder zou in de basis staan bij Koeman... Clasie is gewoon een klasse minder dan De Guzman en hoort niet te spelen als iedereen in de selectie fit is. Fer is gelijkwaardig aan Clasie maar een ander type dan Clasie, daar kan je over discussieren.

5 juni 2014 om 11:33

Ik heb liever clasie dan fer of blind op het middenveld. Zo'n gekke opmerking is het niet. Over de guzman geef ik je gelijk

5 juni 2014 om 14:08

Clasie heb ik veel liever op het middenveld dan Blind en Fer, maar misschien zelfs wel liever dan de Guzman. Vind dat deze spelers, ook al zij het andere type voetballers, niet veel voor elkaar onderdoen.

Maar met die boodschap moet je natuurlijk niet aankomen bij onze geliefde Hoofdstedelingen.

5 juni 2014 om 11:36

Inderdaad heb geen idee wat koeman loopt te ijlen. Janmaat speelde "gewoon goed"? Whoa Janmaat leverde de hele godganse wedstrijd ballen in.

5 juni 2014 om 11:38

Inderdaad nog geen goede voorzet gezien van janmaat gister

5 juni 2014 om 11:45

ik wel maar ik heb de wedstrijd ook gekeken.

5 juni 2014 om 11:48

En zelfs de korte passes waren vaak te zacht, niet strak of achter de man.

5 juni 2014 om 11:56

Op Van Persie in de eerste helft, die Van Persie net langs de kruising schoot.

5 juni 2014 om 12:01

1tje, die Robin net naast knalde. In een goede wedstrijd hoef je maar 1 goede voorzet te geven. 1-0, en naar huis.

5 juni 2014 om 12:51

En vijf minuten daarna gaf hij de volgende na weer een steekpass van Fer. De vrij maakte heel weinig fouten, was tot de 25ste minuut motm todat hij toen een foutje maakte. Gehele wedstrijd heb ik maar 3 fouten gezien en heb hem veel dreigender zien soelen. Hetgaat de goede kant op!

5 juni 2014 om 14:42

Janmaat speelde gewoon een goede pot. BMI was een stuk beter dan voorgaande wedstrijd (kan nog wel beter) en de Vrij speelde gewoon ijzersterk.

Maar jou nickname zegt al genoeg met wat voor een bril je naar de wedstrijd heb gekeken.
Ik neem aan dat jij Blind wel goed vindt spelen?

5 juni 2014 om 16:40

Jouw naam zegt genoeg.
Janmaat speelde een prima wedstrijd en Casie wordt gewoon zwaar onderschat door met name de ajacieden.

5 juni 2014 om 19:59

Ik wil niet heel veel zeggen hoor, maar die Blind bakte er gister vrij weinig van.
Alle ballen van hem gingen naar de rechterkant. Vaak balverlies met een onnodige overtreding als gevolg.

5 juni 2014 om 11:52

je hebt wel gelijk

5 juni 2014 om 13:49

Precies. BMI vond ik maar matig hoor, Koeman zou Pelle zelfs proberen te overtuigen om zich te laten neutraliseren zodat hij die ook kan opstellen

5 juni 2014 om 16:47

Bruno speelde slecht met dank aan blind die hem expres leek over te slaan.
Of was het pure onkunde van blind dat hij niet eens open kan draaien en de bal maar 1 kant op kan spelen?
Als ik Bruno was zou ik blind de volgende training even een flinke schop geven zodat hij weet dat zijn gedrag in het veld niet gepikt wordt. De bondscoach en zijn assistent pakken hem niet aan dan moet je het zelf maar doen.

5 juni 2014 om 16:44

Wat een onzin, hij noemt alleen Clasie.
Clasie en de Guzman ontlopen elkaar niet zo veel maar Jordy is op het middenveld zeker beter dan blind en Fer.
Met 5-3-2 zou blind nog linksback kunnen spelen ant tegen Ghana speelde hij redelijk. Maar op het middenveld viel hij gister weer zwaar door mand.

.

In het ideale geval zie ik De Jong en De Guzman als verdedigend blok nu Strootman er niet is. Als 1 van die 2 weg valt zie ik liever Clasie dan Blind. Ze zijn allebei verdedigend niet zonder fouten, maar Clasie heeft af en toe een geweldige steekbal in huis terwijl Blind voornamelijk op zeker breed of terug speelt.

Edit: Vergeet ik zomaar Fer. Die zie ik nog liever dan het eredivisie duo, hoewel hij gister niet best was.

5 juni 2014 om 11:36

Clasie is heeft inderdaad een betere steekbal en is volgens mij iets sneller dan Blind. Maar Blind is positioneel beter, kan zich beter onder druk uitvoetballen en is in mijn ogen defensief beter dan clasie. In dit geval zou je dus afhankelijk van het type tegenstander een keuze kunnen maken.

5 juni 2014 om 11:41

Ik snap dat defensieve blok niet. Is Nederland ineens een verdedigend spelende ploeg geworden? We staan er al met een centrum van drie, dat lijkt me defensief wel voldoende, als je daarvoor dan ook nog De Jong neerzet, zit er bar weinig voetbal in vier van de achterste zes. De Guzman is een geweldenaar, maar eerder een loper dan een passer. Die passer is wat mij betreft cruciaal, vooral als je 5-3-2 speelt en je dus de flanken goed en tijdig moet bedienen en af en toe moet kunnen counteren. De Jong kan dat absoluut niet, De Guzman niet altijd even snel. Dus ik sluit me geheel aan bij Koeman: je hebt Clasie nodig, het liefst ipv Nigel de Jong. Anders is het wel heel armoedig wat defensie en middenveld betreft en leun je alleen maar op toevalsmomenten van de grote drie.

5 juni 2014 om 13:13

Mee eens met de conclusie dat je voetballend vermogen verliest achterin. Daarom dat Sneijder de ballen wilt komen halen waardoor je hem mist op het middenveld en voorin. En met Van Persie hetzelfde verhaal die zich veel te veel laat terug zakken. Maar De Jong eruit halen? En Clasie en Guzman controlerend? Dan wordt je overlopen door zowel de Spanjaarden als Chilenen... De jong Is je belangrijkste schakel die de '' gap'' tussen de verdediging en middenveld moet dichtknijpen. Dat kunnen zij geen van beide.

Als Clasie of de Guzman balverlies lijden op het middenveld, dan kun je het schudden. Dan zou Ik zou Sneijder langs de Jong zetten en Van persie op de plek van Sneijder en Huntelaar in de spits. Dan heb je een passer, voetballend vermogen en afmaker in het rif van het veld.

5 juni 2014 om 13:45

Leonov heeft hier zeker een punt. Zelfs tegen Wales had niemand van het 'verdedigende blok' op het middenveld de creativiteit, waardoor balletjes te vaak terug moesten, breed gespeeld werden of dat Sneijder de bal moest halen, waardoor het veld voorin veel te groot werd (zonder NL spelers). Als het zo tegen Spanje gaat, komen we de hele wedstrijd niet van onze eigen helft af en bovendien heb je dan spitsen die gewend zijn de boel af te jagen. Ik ben benieuwd hoe ons centrum dan reageert..

In dat opzicht is het dus niet zo'n gek idee van Koeman om Clasie op te stellen. Als iemand van het rijtje De Guzman, Fer en Clasie (blind tel ik niet mee, omdat hij linksback zal staan) vanuit die positie het spel kan verdelen, is het Clasie. Dat zal dan ten koste gaan van De Guzman lijkt me, want het lijkt me inderdaad niet verstandig om De Jong weg te halen.. Daar is Clasie niet betrouwbaar genoeg voor en De Guzman niet verdedigend genoeg.

5 juni 2014 om 12:08

Fer is voetballend veel te zwak. Daar heb je zowel in het combinatiespel als bij omschakeling in de aanval helemaal niks aan. Leuk dat die jongen een goede fysiek en loopvermogen heeft. Dat compenseert zijn gebrek aan voetballend vermogen helaas veel te weinig.
Wanneer je het voetballend niet kan behappen en zwaar in de verdediging gedrukt wordt kan hij handig zijn. Voor elk team dat er voetballend wil uitkomen zwaar ondermaats.

5 juni 2014 om 13:49

Inderdaad, wat zag hij er vaak knullig uit gisteren... Onbeholpen techniek, hij liep te vaak in de weg en vertraagde het spel. Het is me bij Feyenoord en Twente nooit zo opgevallen, maar voor de Fer van gisteren geef je geen cent.

bmi???
clasie?

janmaat en de vrij terecht.

Maar alles leuk en aardig met afstraffen, maar zijn feyenoord spelers hebben 3 jaar op rij niet thuis gegeven op het moment dat ze serieus mee konden doen om de titel.
Er zit dus duidelijk iets verkeerd bij die jongens, want als het er op aan komt staan ze er gewoon niet.
Dus het is niet handig om ze allemaal in de basis te zetten.

Clasie is echt niet zo goed als een hoop feyenoorders in interviews aan geven en bmi heeft wel potentie maar laat gewoon bar weinig zien.
janmaat is zeker zonder vd wiel de beste rechtsback en kan goed mee.
De vrij doet het op het moment heel aardig bij oranje.

5 juni 2014 om 11:38

Men moet eens stoppen met het gezeur over te weinig laten zien en geen Europese ervaring, dat is echt onzin, ze staan er nu en zijn schijnbaar verder als andere die wel Europese ervaring hebben.

Indi heeft het wel in potentie, zijn aanvallende intentie moet hij echt gaan verbeteren, gisteren zag je dat hij moeite had met het niveau, ik bedoel daar mee het niveau en de snelheid als we gaan aanvallen, verdedigend zit het wel goed.

Clasie is gewoon sterk in de kleine ruimte, heeft vaak de oplossing naar voren toe en zou met de steun van De Jong alleen maar beter gaan voetballen. Ik zie hem zeker wel in de toekomst een basisplaats krijgen, verdedigend is hij goed, echt een pitbul, aanvallend moet hij meer gaan brengen, hij heeft wel die pases naar voren maar moet zelf ook af en toe wat meer rond de 16 zijn daar maak je het je tegen stander moeilijker mee.

Mijn eerste keus zou De Guzam zijn maar ik had gisteren graag Clasie gezien inplaats van Fer, die liep echt slecht te voetballen.

5 juni 2014 om 12:01

je hoort mij niet over ervaring.
je leest alleen dat ze overal blind afkraken die steeds presteert op de momenten dat ajax moet winnen.
En die feyenoorders doen nu al 3 jaar mee om de titel, maar steeds als ze er dichtbij zijn en ze moeten winnen dan verliezen ze weer. Waar was clasie in die 3 wedstrijden tegen ajax. Hij had weinig te vertellen op t middenveld.
En toch schijnen ze allemaal zo goed te zijn.
Janmaat is idd de beste optie voor nederland (en ook gewoon goed genoeg), de vrij doet het heel behoorlijk, maar de rest is niet zo goed. Ze staan er gewoon nooit als t moet.

ik ben de laatste die over ervaring begint. Als je goed genoeg bent, boeit ervaring niet.
maar blijkbaar zijn ze niet zo goed.

5 juni 2014 om 12:11

Ze laten het inderdaad te vaak afweten, afgelopen jaar deden ze dat weer, maar spelen in Oranje met de gehele voorbereiding die ze al hebben gehad is dat wel anders. Het wel overdreven om ze zo neer te zetten als jij doet nu. Clasie is gewoon een goede voetballer, die makkelijk in de kleine ruimte kan spelen en vaak mee kan met de snelheid, vaak vind hij de oplossing naar voren en samen met De Jong zie ik het als een mogelijkheid.

Dat Blind word afgekraakt snap ik niet, gisteren had hij het soms moeilijk, net als Indi, ik vond dat beide hun taken niet goed uitvoerde. Ik had dus Blind op Indi zijn plek gezet omdat ik denk dat Blind dat beter kan als Indi. dan had ik graag Clasie daar gezien aangezien De Guzman geblesseerd was, Fer was gewoon belabberd slecht.

5 juni 2014 om 13:27

@ Justbecause

Hoe kom jij erbij dat internationale ervaring niet belangerijk is ? Alle oud spelers (en spelers die nu in grotere competities spelen) en (oud) trainers geven aan dat die internationale ervaring van essentieel belang is. Een probleem wat we ook veel zien wanneer Nederlandse clubs Europees voetbal spelen, waar wij het volgens mij vaak over eens waren. De Feyenoorders bij Oranje zijn hier nog lang niet klaar voor (iets wat ik bijvoorbeeld ook vind gelden voor Blind en Veltman). Zelfs nationaal is ervaring 1 van de meeste essentiele factoren die nodig zijn, ik vind het echt apart dat jij "ervaring" dan nu zo gemakkelijk weg wuift.

Vind jij echt dat zij er staan ? Het voetbal is toch niet om aan te zien ? Ik houd mijn hart vast voor Oranje wanneer het er voor het echie gespeeld gaat worden en er echte druk op die onzekere verdegiging gezet word. Het opbouwen verloopt al weet ik niet hoelang erg stroef tegen minimale tegenstand, dan lijkt het mij raar men op het tournooi opeens sneller en acurater gaat spelen. Of ze er echt zullen staan zullen we dus moeten afwachten, maar als we naar de voortekenen kijken zie ik niets waardoor het opeens in Brazilie beter zou moeten gaan, een andere reden waarom ik ook aan hen twijfel is omdat men er ook niet stond bij Feyenoord wanneer het moest in de titelrace. Ik neem aan dat men toen ook wist wat er op het spelt stond.

Clasie komt naast internationale ervaring toch ook fysiek en lengte tekort, een probleem wat we vaak ook constansteren bij Ajax in Europa, teveel kleine mannetjes. Volgens mij ben jij het er dan ook altijd (terecht) mee eens dat Ajax fysiek internationaal vaak tekort komt, ik vind het apart dat jij dan nu opeens denkt dat de "fysieke" en "ervaring" factor niet zo van belang zijn. Ze staan er volgens mij meer omdat van Gaal graag met jongere spelers werkt omdat hij die nog naar zijn hand kan zetten, iets wat met ervaren rotten moeilijker gaat. Overigens betekend het feit dat een speler geselecteerd word niet dat een speler ook echt goed genoeg is. Trainers zien het ook weleens fout, iets wat bij dit Oranje denk ik het geval is.

Nu weet ik dat ik behoorlijk negatief klink, maar ik heb nogs niets gezien van dit Oranje waar ik enig hoop uit kan putten dat het in Brazilie opeens de stukjes in elkaar zullen vallen. Oranje tot van Gaal bondcoach werd was alleen voor de beste spelers die zich ook internationaal bewezen hadden. Eigenlijk ben ik het altijd wel eens met wat jij schrijft, alleen hier kan ik jou echt niet volgen, alhoewel eens moet de eerste keer zijn.

5 juni 2014 om 13:54

Die ervaring is zeker we; belangrijk maar niet als je gaat kijken naar jongens van 19 tot 22 jaar waar de Feyenoorders (buiten Janmaat) onder vallen. Er zijn geen veel betere spelers die meer ervaring hebben. Zoals je zegt over Veltman, Blind, op deze leeftijd is het niet anders.

Dit Oranje gaat geen hoge ogen gooien daar ben ik het helemaal mee eens, maar ongeveer dit elftal zal over 2 jaar toch ook het EK gaan spelen en ik denk dat dit echt een overbruggingstoernooi word. Ik vind dat wij Nederlanders veel te kritisch zijn, op dit moment is er niets anders dus alleen kijken naar de slechte dingen is nutteloos, alle jonge spelers die gisteren speelde kunnen nog genoeg stappen maken om dalijk met het volgende toernooi er wel goed op te staan. Ook Clasie kan nog genoeg stappen maken, het is echt onzin om te zeggen dat hij lengte te kort komt, er zijn genoeg voorbeelden die aantonen dat jij ongelijk heb, fysiek kan beter maar is echt nog zo slecht niet, zijn balbehandeling is gewoon goed en snel genoeg, hij probeert alles vooruit op te lossen en kan snel druk op de tegenstander zetten. Dit alles kan natuurlijk nog verbeterd worden maar dat komt wel goed, ook hij is net 20.

Ik heb genoeg gezien van Oranje, ze geven vrij weinig weg maar scoren wel, het is gewoon degelijk voetbal, meer op resultaat en van mij mag dat.

laten we nou eens met zijn alle wat minder zeiken op spelers, dit zijn nu eenmaal de jongens die het moeten doen en er over 2 jaar weer bij zullen zijn waarschijnlijk.

5 juni 2014 om 13:59

@ Afca_leeds.

In grote lijnen ben ik het met je eens, maar ik wil even één opmerking plaatsen over dat je zegt dat Clasie fysiek tekort komt, net als Ajax (internationaal gezien). Ajax wordt inderdaad vaak afgetroeft op fysieke kwaliteiten, maar ik denk niet dat dat met de lengte van de spelers te maken heeft. Het is misschien wat clichématig, maar Xavi en Iniesta zijn ook kleine mannetjes, en die kunnen het blijkbaar wel opbrengen, ook op fysiek vlak.

Ik denk dat dit probleem meer een mentaliteitsprobleem is, dat al in de jeugdopleiding zijn oorsprong heeft. In het Nederlandse voetbal is vooral technische begaafdheid belangrijk. Spelers krijgen dit veel aangeleerd en hebben daarom vaak een prima basistechniek, vaak beter dan buitenlandse collega's. Dit gaat echter ten koste van de fysieke ontwikkeling; je ziet in internationale jeugdteams vrijwel altijd dat Nederlandse spelers minder groot en sterk zijn dan andere spelers. Er wordt simpelweg te weinig op getraind en in de top breekt dat je op een gegeven moment op.

Ik dacht hier zelf ook aan gisteren. Ik zag blind het moeilijk hebben, ik zag Fer toch vaak fouten maken en Indi is niet die verdediger die makkelijk en snel de oplossing voor ziet en zelf niet snel langs die zijlijn zal gaan. Ik had misschien Blind op Indi zijn plek gezet en Clasie op Blind zijn plek, of zelfs Clasie op Fer zijn plek. Bij Feyenoord doet hij het ook uitstekend.

5 juni 2014 om 11:30

Bij Feyenoord ja. Dat is wel even wat anders dan bij Oranje, tegen Spanje op een WK.

5 juni 2014 om 11:41

das toch onzin, daar zijn deze wedstrijden voor, zet hem erin en probeer er een goed lopen elftal van te maken. Fer bakte er ook niets van.

5 juni 2014 om 11:59

@azalkmaar

Dan kan je hetzelfde van meer spelers zeggen... Blind doet het bij Ajax goed ja, wk is wat anders dan eredivisie :s

Als jullie Ajax fans eens een keer goed naar Feyenoord gaan kijken met name naar clasie. Dan kan je niet anders concluderen dat hij geweldige speler is. Goed in de kleine ruimte, beweeglijk, balvast, Ziet de oplossing naar voren en heeft goede steekpas. wat heel veel mensen niet zien is dat als je de tegenstander vast zet met beetje druk , de bal die dan naar voren moet worden gespeeld vangt clasie bijna altijd op om vervolgens weer de aanval te kunnen opzetten! Maar ik ruil hier gewoon beetje jaloersie dat Feyenoord hofleverancier is... Want mensen hier lopen ze af te kraken omdat het 'maar' Feyenoord spelers zijn. Nou Ajax,psv,Twente,Vitesse,az fans... Feyenoord speelt in dezelfde competitie als jullie, dus wat zegt dat over je eigen spelers/club als daar minder/niemand word geselecteerd en bij Feyenoord 5 is niet voor niks!!! Niet haten maar met goede argumenten komen discussiëren ipv dom negatief praten om niks

5 juni 2014 om 12:01

@Ja_toch: Blind is een slecht voorbeeld. Die houdt zich namelijk al jaren staande in de CL, tegen clubs als Man City, Dortmund, Real en Barcelona. Dat is wat anders dan Clasie in de eredivisie bij een Feyenoord dat structureel faalt in Europa. Kanttekening is wel dat Blind toen speelde als linksback in een 4-3-3 systeem.

5 juni 2014 om 12:03

@Justbecause: Clasie ook niet tegen Ecuador. Hij had een pass op Van Persie maar verder werd is fysiek omver geblazen. Daar kan je niet mee aankomen op een WK.

5 juni 2014 om 12:14

Omver geblazen vind ik wel erg overdreven en vond dat ook door de rest van het team komen. Gisteren werd Fer "omver geblazen" man die speelde echt slecht, moet hij dan ook maar niet mee??

Ik zie genoeg kansen voor Clasie, zijn fysiek redelijk tot goed je moet ook niet overdrijven natuurlijk

5 juni 2014 om 12:20

Heb jij de wedstrijd van gister niet gezien? Blind werd paar x onzin geblazen. Maakte kort daarna een overtreding wat geel had kunnen opleveren omdat hij wist dat het de zoveelste keer was. Ik zie blind liever linksback als middenveld,daar schiet hij gewoon in meerdere opzichten tekort!! Daarom veel liever clasie op het middenveld hij zal het daar beter doen!!! Ik zal clasie ook niet linksachter zetten op die positie is blin veel beter! Je zegt het zelf al blind stond toen Voornamelijk linksachter beetje nutteloos en don argument over staande houden tegen die clubs, want hoe staande hield blind zich toen ze 5-1 de bekerfinale verloren elk wedstrijd is uniek!!!!net alsof barca die 1wedstrijd vol ging... Betekend niet gelijk dat ze barca niveau waardig zijn!! Jullie mogen Ajax handjes gewoon in elkaar knijpen met frank de boer, en het blijft altijd een team prestatie maar op het middenveld dus zeker clasie boven blind, laat die gewoon links achter spelen

5 juni 2014 om 11:44

Eens. Blind op de plek van Indi en Clasie op de plek van Fer. Goede oplossing!

5 juni 2014 om 11:54

aan de andere kant had ik nooit dit systeem gespeeld tegen Wales, ik was het ook roerend eens met Van Basten ik liep me er in de 1ste helft al aan te irriteren. Indi en blind hadden het probleem wat ik hierboven al zei, Fer was echt heel slecht op die paar ballen na op Janmaat.

Nu speelde Indi en Janmaat heel hoog, ik denk dat je beter De Vrij kan laten doorschuiven en Blind naar buiten laten trekken in balbezit, blind kan dat denk ik wel en Indi speelt dan ook zekerder. '

Ik begrijp na gisteren wel waarom koeman dit zegt, maar Clasie staat nog wel onder De Guzman.

5 juni 2014 om 14:46

Of je laat Blind gewoon lekker in Nederland... Wat is die gozer slecht zeg! Hij kwam 2x gewoon veel te laat in met een sliding (wat je op het WK gewoon kaarten kost), loopt iedereen in de weg en vertraagt het spel keer op keer...

5 juni 2014 om 11:45

Vind Clasie niet beter dan Blind de Guzman en Fer. Oke, zoals je hierboven zegt, heeft hij een leuke steek pas. Maar hij is gewoon te licht voor dit Oranje. Bmi, weet ik niet wat ik daar van moet vinden, of je hem nou LB of CV zet, ik twijfel nog. Vond Janmaat echt zwak. Geen enkele voorzet kwam aan. Toch wel een beperking. Heb er 4 de tribune in zien vliegen. Maar, door gebrek aan van der Wiel snap ik die keuze nog wel.

5 juni 2014 om 12:01

Ik vind Clasie wel beter dan Blind, Clasie speelt daar met meer vertrouwen vind ik (maar zo zie ik het natuurlijk), De Guzman is zeker verder, Fer speelde gewoon erg slecht gister en Van Gaal wou meer druk naar voren vandaar Wijnaldum. janmaat vond ik vrij goed gister, op een paar kleine foutjes na, ja er gingen een paar voorzetten mis maar er kwamen er ook een aantal goed aan, helaas was er te weinig aansluiting en stonden er telkens maar 2 of 3 man in de 16. Ik zag bijvoorbeeld Indi aan de zijlaan staan op het moment Janmaat diep ging, dat moment had Indi diagonaal de 16 in moeten duiken voor de voorzet die bal kwam wel redelijk in de richting maar Indi was te laat, zoals Blind moeite had met zijn taak op het middenveld had Indi dat op zijn plek.

Ik had in die wedstrijd van gister echt wel willen zien of Clasie het niet beter had ingevuld als Blind, Blind had dan op Indi zijn plek kunnen staan want ik denk dat hij dat weer beter invult dan Indi. Maar omdat het niet zo gebeurd is blijft dat gissen hahaha

5 juni 2014 om 12:23

Maar natuurlijk vind jij dat zij beter zijn, echter heeft Blind bewezen er te staan op belangrijke momenten daar waar Clasie bewezen heeft er bijna nooit te staan op de momenten dat hij er moet staan. Dan lijkt me de keuze vrij makkelijk gemaakt.
Ook dat je Janmaat vrij goed vond gister is werkelijk onzin zeg, die man leed gister de godganse wedstrijd balverlies en gaf 1 goede voorzet op Robin, hij mag in zijn handjes knijpen dat VDW niet fit is. Wees eens wat meer objectief joh.

5 juni 2014 om 12:48

JK-Ajax,

beetje jammer dat je vrij aggersief overkomt, ik probeer normaal te discusren over voetbal.

Je leest wat je wilt lezen denk ik!!

Ik vind Clasie op het middenveld beter dan Blind gisteren liet zien. Ik vind Blind beter op de plek van Indi ik vond gisteren Fer erg zwak spelen.

Janmaat speelde gewoon goed zoals hij al het hele seizoen doet, jij zegt 1 goede voorzet, maar de andere voorzetten kwamen ook gewoon aan in de 16 maar als de aansluiting vervolgens te traag is...daarna had hij een bal of 3 die niet aankwamen. Feit blijft dat aanvallend genoeg bracht ook buiten de voorzetten om was hij gevaarlijk, verdedigend heb ik hem 2x op een foutje kunnen betrappen die moeten eruit dat was gewoon ongeduld van hem.

Ik weet zo net nog niet of VDW hem uit de basis zo houden en als dat wel zo was dan is dat alleen maar goed, hadden we een nog betere speler gehad op die positie

maar goed ik snap wel dat jij ze beter vind als de spelers van Feyenoord, kijk nou eens wat objectiever jho

5 juni 2014 om 13:09

Ik weet niet hoe objectief jij kijkt, maar 1 voorzet is erg mager. Tevens leverde hij idd veel ballen in. Verdedigend was hij nog zwakker. 3 a 4 voorzetten, die hoog achter het doel belande zijn wel erg veel, aangezien hij amper voorzetten kon geven. VDW heeft bewezen bij Psg, dat hij veel assist heeft gegeven en verdedigend sterker staat, dan Janmaat. Lekker overhypen is ook een kunst

5 juni 2014 om 13:43

dames, volgens mij is VDW niet mee op het Wk???

Zo dramatisch als jullie doen was het ook weer niet. Al wat jullie zien is die paar ballen die dan verkeerd gaan, maar kijken naar de goeie dingen willen jullie niet.

Wederom kreeg Janmaat weer een voldoende, zijn verdedigende taken hadden een paar kleine schoonheidsfoutjes, zijn druk naar voren was goed, zijn combinatie spel met Robben, Wijnaldum en mindere mate Fer was gewoon goed. Die paas klote paasjes die niet aankwamen doordat de ballen wel erg scherp gegeven waren vergeef ik hem wel.

Ik overhyp helemaal niets ik ben vrij kritisch maar kijk ook naar de goede dingen dan kijk ik naar de dingen die spelers nog moeten verbeteren.

altijd wel grappig dat als je een andere mening heb bij sommige gelijk een hater ben, of geen verstand heb of overhyped....best jammer dat er met weinige een normale discussie is te voeren

5 juni 2014 om 13:57

Nou is niet alleen mijn mening. Waren ze op tv ook mee eens. Tegen Ecuador was dit exact hetzelfde geval. Ik kijk niet door een bril en weet dat Janmaat toch gaat spelen. Maar om hem nu een zekerheidje te gaan noemen gaat me erg ver. Zelfde als dat gehype van Clasie, die jongen heeft niks bewezen en tijdens grote wedstrijden valt hij geregeld door de mand. Word gewoon gezellig bank zitten. Tevens vind ik Blind de beste optie, aangezien iedereen maar denkt, dat we moeten aanvallen, waar Blind vaak genoeg heeft bewezen er in belangrijkere wedstrijden er te staan.

En wat dat gehype betreft staat het gewoon als een paal boven water, dat VdW gewoon basis had gestaan. Beste Rechtsback in jaren, die we in NL hebben gehad. Jij vroeg je af of dat wel zeker was. Nou weet het wel voor 100% zeker. Meer ervaring betere voorzetten en etc....

5 juni 2014 om 14:04

Reservebankje.

Bedoel je dat Janmaat geen goede voorzet heeft of lees ik het verkeerd? Want als je dat inderdaad bedoelt, kun je beter nog een paar wedstrijden van hem terugkijken. Gisteren kon hij niet zo bepalend en dwingend zijn als normaal, maar dat had ook alles te maken met het gebrek aan aansluiting en de moeizame opbouw vanuit de verdediging en het middenveld. Janmaat zoekt graag de combinatie, waarna hij diep gaat. Fer heeft een bal of 2 a 3 goed gegeven op Janmaat, maar verder moest hij het zelf doen. Janmaat was misschien niet super, hij was ook zeker niet slecht. (en al helemaal niet als je het vergelijkt met Bmi, Blind en Fer, wat waren die matig gisteren..)

5 juni 2014 om 14:34

Tegen Ecuador precies hetzelfde Xavi, toen onze vriend uit Duitsland erin kwam ging het beter. En als je gewoon vrij aan de zijkant, met Wesley naast je en van persie en Robben voorin, geen bal kunt afspelen, of fatsoenlijk voorzetten, dan ben je het niet waard. Ik heb het hier dan voornamelijk, over die ballen, die 4x in mijn vak zijn beland, terwijl hij meermalen de tijd had. Veel mensen floten hem uit vanaf de tribune. Tevens had hij genoeg aanspeelpunten. Maar meneer liep constant in de dekking. Fer heb je niet zo 123 wat aan, is leuk als je 1-0 achterstaat. Die kritiek die Blind krijgt is ook gewoon krom. Tis alleen maar om het zeuren. BMI weet ik niet, waar ik die neer zou zetten of LB of Lcv.

5 juni 2014 om 15:05

uitfluiten van eigen spelers verbaasd mij niet, het blijft appart vold die Oranje supporters dat heb ik wel vaker gezien gehoord, maar om alles word gebasseerd op die paar slechte ballen maar hij had ook een paar goede ballen en regelmatig de juiste voorwaartse actie, hij vond Robben juist wel regelmatig en ook Van Persie, zelfs Indi kon hij nog vinden die aan de andere kant stond bij de 16 van wales.

Hij zocht juist constant de ruimte op en ja dan kan dat wel eens mis gaan maar reken hem dan niet af op 2 of 3 % van zijn slechte acties

5 juni 2014 om 16:01

Wat is er raar aan, dat iemand zijn mening geeft? En ben je dan een raar volk? Heeft er allemaal niks mee te maken. Ik zie alleen geregeld, dat de Feyenoord supporters hier met oogkleppen oplopen. Het word niet voor niets geconcludeerd door menig voetbalanalist. Ook zoals vaker word gezegd, dat Clasie gewoon simpelweg te kort komt. Feyenoord supporters zien graag Feyenoorders spelers in Oranje, zo zie ik dat ook graag met Twente spelers. Ik concludeer alleen wat ik zie. En zie behoorlijk veel en kom gewoon tot de conclusie, dat Janmaat en clasie gewoon beide te kort komen. Als Clasie zo'n goeie VM was en de verdediging van Feyenoord afgelopen seizoen zo goed was, mag jij mij eens uitleggen waarom ze er 40 tegen krijgen??? En bij Ajax maar 28, waar geen International met A status (dus elftal speler) op blind na speelt. Juist het hele verdedigings-blok is gewoon zeer matig op de Vrij na. Als je Janmaat, dan ook nog niet eens een fatsoenlijke voorzet kan geven, word het huilen met de pet op. En die paar ballen, waar hij misschien een keer een speler bereikt, ben je nog niet een goeie rechtsback, voordat geld, mocht ik toch vanuit gaan,dat hij dat wel een beetje kan. Maar zag ze tig x vaker over het doel naast het doel of in de tribune belanden. En als dat nu 1x voorkwam, was constant.

Leuk Ronald. Ik had Clasie niet eens meegenomen naar het WK. Hou toch op man, die komt toch veel te kort? Tegen Ecuador werd ie al weggeblazen. Alsof hij het wel even gaat maken tegen Spanje haha

5 juni 2014 om 13:03

Letterlijk en figuurlijk komt hij tekort ja. Wat heb ik aan een kabouter die controlerend voor de verdediging speelt? De jong is ook niet de grootste, gelukkig doet hij het altijd meer dan uitstekend maar een nog kleinere gast naast hem neerzetten? Nee dankje. Voetballend komt hij ook tekort.

5 juni 2014 om 14:07

Beetje denigrerend. Erg makkelijk ook om hem op basis van zijn fysiek af te branden. Vanuit tactisch oogpunt is het helemaal niet zo gek om dat te opperen. Hij is een middenvelder die verdedigend zijn mannetje staat en die ook nog eens het spel kan verdelen. Op die manier hoeft Sneijder zich niet zo te laten zakken en kan wat sneller de aanval gezocht worden dan gisteren.

Of hou jij liever vast aan Blind of Fer op die plek? Dat je De Guzman de voorkeur geeft boven Clasie kan ik begrijpen, maar als verbindingsspeler denk ik dat Clasie meer toe te voegen heeft dan De Guzman.

5 juni 2014 om 14:37

Totaal niet denigrerend alleen zeer realistisch. En verder is de positie als controleur essentieel voor fysieke gesteldheid. Of wil je zeggen van niet?wil ook niet meedoen aan de hetze tegen Blind en Clasie. Maar er is op één hand te tellen hoeveel fysiek spelende controleurs ik onder de 1.75 heb gezien die van hoog niveau was. Hooguit Makelele. Zeker op de dag van vandaag zie je alleen grotere verdedigers en controleurs. Dus zelfs 1.75 wordt al klein geacht voor die positie. Dat zou verder niet het probleem zijn als hij van exceptioneel niveau was, maar dat is hij ook niet.

Daarbij staat hij verdedigend zijn mannetje in de Eredivisie en is ook niet iemand die dit seizoen veel heeft uitgeblonken bij Feyenoord.

En zo heb ik al diverse keer mijn mening uitgesproken. Sneijder langs De Jong, en Van Persie op de plek van Sneijder en Huntelaar in de spits.

Maar wees gerust Van Gaal zou nooit zo spelen dus misschien krijg je nog je gelijk over Clasie.

5 juni 2014 om 16:50

Clasie is klein maar compenseert dat met veel inzicht en veel felheid.
Hij is zeker 3 klassen beter dan blind.

Ik vraag me af of je niet beter Douglas had kunnen oproepen ipv Bmi. Zelfs een Mathijssen is beter dan Bmi.

5 juni 2014 om 11:55

Dat sowieso ja. Dat BMI en Veltman, die beiden zelfs in de eredivisie niet constant presteerden, zijn opgeroepen is gewoon belachelijk. Mathijsen, van Dijk, Douglas en Heitinga zijn op dit moment verder dan hen.

5 juni 2014 om 13:15

Een achterhoede met die viet zal mischien wel beter zijn met wat er nu staat. Douglas had inderdaad perfect op de plek can BMI gekund. Een verdediger met internationale ervaring die lang is laat hij thuis!

Nou moet Koeman toch maar eens stoppen met dat georakel van hem over die spelers van Feyenoord. Begint nu irritant te worden.

5 juni 2014 om 16:51

Koeman heeft er wel verstand van.

Tja Ronald, wen er maar aan. Met papa Blind op de bank zal zoonlief de voorkeur krijgen. Dat die man over 3 jaar. Daley Blind is niet het niveau Clasie is vergeleken met Blind en Fer een klasse beter. Blind heb ik nooit zo strakke bal zien geven op van Persie of een moeilijke pass. Als je ziet hoeveel ballen van Clasie terecht komen. Fer is te langzaam en laat een bal van zijn voet springen. Blind heeft profvoetballer mogen worden omdat zijn vader een invloed heeft. Die jongen hoort niet thuis in het Nederlands elftal.

5 juni 2014 om 11:42

Ik word zo moe van mensen zoals jij die elkaar alleen maar napraten en zeggen dat Blind slecht is. Hij was dit seizoen gewoon de beste en meest constante speler van Ajax, je weet wel die ploeg die kampioen is geworden. Waarom zou hij dan slechter zijn dan al die spelers van Feyenoord, de ploeg die tweede is geworden en drie keer heeft verloren van een Ajax met Blind in de basis?

Ik weet dat het nu om individuen gaat maar Blind is echt een hele goede speler met een goede techniek en een juiste instelling. Een stuk beter dan Clasie iig!

5 juni 2014 om 14:13

wat een domme vergelijking. Hoe kan je nou zo redeneren. De middenvelder van de winnende ploeg is dus altijd beter? toen chelsea de CL won en eerst van barca won houdt dat dus in dat in die vergelijking torres de betere spits is dan messi? en xavi slechter is dan mikel? Denk na.

5 juni 2014 om 14:22

"ik weet dat het nu om individuen gaat"

Zoals ik zelf ook al zei snap ik dat je niet kan stellen dat blind beter is omdat hij kampioen is geworden. Ik wilde enkel en alleen aangeven dat ik vind dat het nergens op slaat dat iedereen Blind zo afvalt. Mensen doen net alsof het een of andere koekenbakker is die alleen geselecteerd wordt omdat zijn pa in de technische staf zit, dat slaat gewoon nergens op.

Tevens wilde ik hiermee het topic aanhalen waarin staat dat Koeman Clasie altijd zou laten spelen, net als veel mensen hierboven. In alle onderlinge duels dit seizoen was Blind een klasse beter dan Clasie, vandaar de misschien wat kromme vergelijking!

Sorry hoor meneer Koeman, maar zag toch degelijk Bmi flink schutteren. Janmaat en de Vrij speelde naar behoren maar ook zeker niet goed. Het was gewoon een collectief falen. We hebben geluk met Sneijder die af en toe de spitsen weet te bedienen. En denk ook dat iedereen heeft kunnen zien dat Blind het niveau niet aankan. Hup Holland!

Ik vindt de Vrij echt met afstand de beste verdediger tot nu toe. Is gedreven, solide en geeft goede passes. Mooi voorbeeld was de bal op Robben die één op één kwam met de keeper. Nee de Vrij is op dit moment de beste verdediger die we hebben en dat zegt eigenlijk wel genoeg... Verder vindt ik Indi een matige indruk maken en had ik daar liever iemand anders gezien. Maar ja wie dan uit de huidige selectie?
Clasie vindt ik twijfelachtig. Ik zou toch voor het zekere kiezen en dat is in mijn ogen De Guzman. Speelt redelijk tot goed bij Swansea en speelt elke week daar op een veel hoger niveau dan Clasie.

Off:
Vinden jullie Blind ook niet tegenvallen. Dit is toch een aanfluiting dat hij telkens in de basis start zeker op het middenveld. Ik zie Blind alleen als optie op de linksback.

5 juni 2014 om 13:02

De Guzman speelt op een hoger niveau bij Swansea?
Met alle respect maar het hele team van Wales speelt op het niveau van Swansea en dat team stelde echt helemaal niets voor.

de PL is echt niet heilig hoor. de "mindere" teams doen daar echt niet anders dan fysiek erin kleunen in de hoop een gelijkspelletje te halen tegen de topclubs. Qua "voetbal" ontwikkelen ze zich echt niet beter dan bij bv Ajax of Feyenoord.
Dat het lichamelijk zwaarder is kan kloppen maar dat is dan ook het enige. Swansea zou in Nederland nooit kampioen worden.

5 juni 2014 om 13:46

Pardon? Swansea City speelt juist niet als een traditioneel Engels team. Swansea wil altijd voetballen en de voetballende oplossing zoeken. Ik zeg zeker niet dat de PL heilig is maar ze ontwikkelen zich daar tien keer zo snel als in Nederland. Swansea City zou zeker in Nederland een kampioenkandidaat zijn. Bony speelt daar in de spits en ook de rest van het elftal kan zeker op enkele posities zo mee bij Ajax of Feyenoord.

Volgens mij volg jij de Engelse competitie niet en Swansea al helemaal niet.

clasie hoordt er niet bij komt te kort voor ned elftal

BMI degelijk gespeeld? Die is echt de laatste 3 wedstrijden dramatisch hoor. Waar ik echt van schrik is zijn inspeelpass, tegen een spanje/chili krijg je gewoon een counter om de oren. De Vrij integendeel doet het wel sterk.

Helaas is weer eens met het artikel gesjoemeld. Koeman was zeer zeker niet onder de indruk van de prestaties van Bmi.

'hij kreeg heel veel tijd en ruimte om op te bouwen, op te komen en druk te zetten. Dat is alleen niet zijn sterkste punt. En juist in het systeem dat Oranje wil hanteren is het belangrijk om dat wel te doen zodat je verder vooruit kan voetballen.' aldus Koeman

Verder vind ik Clasie ook sterker dan Fer en Blind op het middenveld. We missen op dit moment een speler die snel en creatief kan handelen achter Sneijder. Clasie vult dit prima in als de Guzman er niet bij is.

Koeman heeft wel een erg gulle definitie van 'degelijk' als hij BMI degelijk vond. Die man gaat NL doelpunten kosten, en hij kreeg volgens mij geen enkele voorzet langs de eerste verdediger.

Lachwekkend die hype rond de Feyenoord spelers. Als Ajacied zeg ik zelf dat de meeste spelers van mijn club thuis hadden moeten blijven. Een Veltman of Klaassen moeten gewoon wat meer ervaring krijgen. Daley Blind had een fantastische Champions League campagne waarin hij als middenvelder mooie dingen liet zien, maar dat is al een half jaar geleden.

Het is een feit dat Feyenoord dit seizoen Europees niks heeft laten zien. Ze hebben ook niks in Nederland gewonnen. Hoe is het dan mogelijk dat een Clasie meer krediet krijgt dan een Gudelj, en een Martins Indi een basisplek krijgt boven Viergever of Gouweleeuw? Waarom heeft van Gaal geen AZ spelers uitgenodigd, spelers die E U R O P E E S best ver zijn gekomen in de Europa League?

Het kan me echt niks schelen als de Feyenoorders Oranje leiden naar een wk succes, ik ben voor Nederland, maar de hype rond spelers als Clasie,bmi, Kongolo is niet serieus te noemen. Alleen Janmaat en de Vrij verdienen mee te gaan. Louis had beter een Emanuelson kunnen meenemen of is het spelen bij AC Milan minder dan tweede worden in de eredivisie?

Serieus, ik wil hier op het forum ook Feyenoorders zien die hun clubbril even af kunnen doen en eerlijk toegeven dat we zo meteen wel tegen Spanje, Chili en Australië moeten en niet Go Ahead Eagles, Nac Breda of Cambuur...

5 juni 2014 om 12:06

Ik heb altijd al gezegd dat BMI bijv nooit opgeroepen had mogen worden. En dat Kongolo als LVV boven Pieters en Emanuelson is verkozen is ook belachelijk.

Clasie daarentegen vind ik niet minder dan Fer en Blind op het middenveld.

Ik geloof dat er heel weinig mensen met de selectie eens zijn hoor. Al denk ik ook niet dat Viergever of Gudelj het verschil op het WK zouden maken.

Deze discussie is alleen al te vaak gevoerd en we zullen het moeten doen met de spelers die van Gaal heeft opgeroepen.

5 juni 2014 om 19:17

Prima reactie. Meningsverschillen mogen er altijd zijn.

Ik zie de AZ spelers ook niet als de redders, maar ik snap gewoon niet waarom spelers die een goede Europa League campagne hadden niet eens een plekje bij de dertig laatste konden krijgen?

Tussen ons, als Ajacied zag ik ook hoe mijn club totaal uitgeblust was in de laatste periode van de competitie. Ik ben van mening dat ook Veltman thuis had moeten blijven, maar hoe gaat Kongolo dan mee inplaats van Emanuelson?

Maar goed, zoals je zegt, te veel mensen zijn niet tevreden met het selectiebeleid. We zullen volgende week al snel gaan zien wat we waard zijn.

Als je Clasie op het middenveld zet en Blind eruit haalt zal het al een stuk beter gaan. Clasie heeft duelkracht, handelingssnelheid en een goede pass. Precies de eigenschappen die bij Blind totaal ontbreken.

5 juni 2014 om 12:11

Clasie heeft duel kracht? Hahahahaha laatste wedstrijd verloor Clasie drie van de vier duels die hij aanging (wat al veel te weinig duels zijn voor iemand op zijn positie) Blind is veel sterker in duels dan Clasie maar dat je al zegt dat het andersom is zegt al genoeg over jouw mening en hoeveel waarde we daar aan moeten hechten.

5 juni 2014 om 12:18

Clasie heeft duelkracht ja. Ondanks zijn lengte is hij sterk. En daarnaast gaat hij erg fel de duels in. In tegenstelling tot Blind, die als een juffrouw een duel ingaat, maar nog veel liever de duels mijdt.

5 juni 2014 om 12:25

In elke topper in de eredivisie de afgelopen jaren ontbrak het Clasie juist totaal aan duelkracht. Hij werd iedere keer kapot gespeeld door de middenvelders van de opponent. Maar ja man, Clasie is veel beter haha.

5 juni 2014 om 14:45

Volkomen mee eens.

Ik zie ook liever Clasie dan Blind. Clasie is wat dat betreft te vergelijken met de Jong. Zo vond ik de Jong ook niet sterk spelen aan de bal maar hij weet op zijn manier nog wel veel ballen af te pakken etc. Iets wat Blind dus totaal niet kan. Dat hobbelpaard loopt alleen maar achter de feiten aan.

5 juni 2014 om 14:54

lars het probleem is dus dat Clasie geen ballen kan afpakken op een hoog niveau. Dat is gewoon een feit, kijk de statistieken er aar op na. Maar mensen veel te veel mensen lopen achter derksen en co aan en durven geen eigen mening te hebben. Clasie is de meest beperkte speler uit deze selectie maar de Feyenoorders die kunnen het niet inzien. Die geloven echt daadwerkelijk dat hun spelers beter zijn dan die van Ajax.

5 juni 2014 om 15:44

Haha, als je Clasie gaat vergelijken met de Jong is het einde zoek. Ik zie een iel, klein opdondertje tegenover een gearriveerde klerenkast met een karrenvracht een natuurlijke autoriteit in het veld. Het feit dat Clasie Feyenoord in geen enkele topwedstrijd aan de hand heeft genomen en tegen Ajax praktische elke keer onder de fout werd gelopen moet bij de meeste van jullie toch wel een belletje doen gaan rinkelen. Clasie moet het eerst gaan bewijzen op een hoger niveau voordat hij aanspraak mag gaan maken op een plek in Oranje. Tot op heden is hij letterlijk en figuurlijk veel te licht.

5 juni 2014 om 12:23

Ga toch weg, je moet eens proberen zonder fey bril te kijken. Koeman hypt alle fey spelers, maar ze presteren al 3 jaar niks. BMI is al 3 wedstrijden op de rij de slechtste van het veld. Clasie heeft er niet 1 topwedstrijd gestaan. De vrij doet het nu aardig goed. Janmaat leverde gister ook meer in dan hij goede ballen gaf, maar na van der wiel is hij eerste keus.

Man man man wat ben ik blij dat Koeman geen bondscoach is geworden! Die zou Schaken en Immers nog meenemen. Clasie is een van de matigste spelers uit dit elftal en zelfs Blind doet het op die positie beter. Ik had vele male liever Anita of Gudelje mee gehad dan Clasie.

Als Spanje gehakt maakt van Nederland dan spelen we ook gelijk geen 532 meer. De hele reden dat we dat systeem spelen is dat we dan meer partij zouden kunnen bieden tegen landen zoals Spanje.

janmaat , br indi , blind , fer allemaal dramatisch, waarom geen emanuelson , vdijk , v aanholt ,jan arie v d heijden allemaal klassen beter dan de eerste4 genoemde .zal blij zijn als louis opgerot is , voorronde en dan lekker naar huis met die slappe hap.

Lex Immers zou bij hem nog in de basis staan, Koeman is niet echt serieus te nemen. Ik ben blij dat hij geen bondscoach wordt, hoewel ik ook niet echt vertrouwen heb in Blind over een paar jaar.

Hahahaha, en dat noemt zich een toptrainer??? Niet zo raar dat Feijenoord de afgelopen jaren geen kampioen is geworden. Hij heeft er echt niet zo heel veel kaas van gegeten.

Het middenveld was gisteren om te janken, wat een slappe hap zeg. Clasie vind ik beter dan een blind of een fer, veel aggresiever en een betere voortzetting vooruit. Als ik zag hoe die twee de duels aangingen tegen Wales, man man man.. dan kan je het al helemaal schudden tegen de bewegelijke Spanjaarden.

Terechte opmerking van Koeman. Daarnaast, als mensen Janmaat matig vinden, dan was Blind dramatisch.

niet goed genoeg om als midget op het middenveld op top niveau te fungeren

5 juni 2014 om 14:16

Clasie had nooit een kans mogen krijgen. Dramatische speler die nergens in uit blinkt. Affelay, van Der Wiel, emanuelson, Van Dijk , Van der Vaart, Strootman we hadden een geweldig team kunnen neerzetten. Nu sturen we Feyenoord 1 naar het wk gaat nooit goed komen dit.

5 juni 2014 om 14:30

Jou neem ik sowieso niet serieus. Jij zit alles af te zeiken wat Feyenoord is. Je zit zelfs doodleuk te verkondigen dat de Vrij een onvoldoende van je kreeg tegen Wales. Naast dat hij (wederom) een foutloze match speelde, is hij ook volgens de beoordelingen op VZ Motm.
Kun je zeker niet hebben hè?

En als je het over het niet geven van een kans hebt moet je juist bij je grote vriend Blind zijn. Wat een slak is dat man, vreselijk.. Iedereen ergert zich dood aan die man, behalve de Ajaciedjes.

Moeten we deze man nou nog serieus nemen.

Alles wat van zijn club komt, zou hij in de basis zetten. Clasie komt echt te kort voor de basis.

5 juni 2014 om 16:54

Hij is zeker serieuzer te nemen dan jij.
Clasie is een prima speler, gelukkig zien kenners als van Gaal, Koeman en van Haneghem dat beter als jij.

5 juni 2014 om 17:36

Nou van Gaal ziet het juist goed. Anders had hij hem in de basis gezet.
En als jij de tijd had genomen op mijn reactie te lezen, dan zie je dat ik schrijf dat ik hem niet goed genoeg voor de basis vind.

Ik schrijf nergens dat we hem helemaal niet moeten meenemen.

Gelukkig vind dat van Gaal ook dat hij niet goed genoeg is voor de basis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren