Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

15.000 knuffelberen zien dubbelslag van Veerman tegen negental van Emmen

Laatste update:

Voor het oog van 15.000 knuffelberen is sc Heerenveen er zonder enige moeite in geslaagd om af te rekenen met FC Emmen. De Friezen wonnen in het eigen Abe Lenstra Stadion met 4-0, door doelpunten van Henk Veerman (tweemaal), Benjamin Nygren en Rodney Kongolo. FC Emmen blijft door de nederlaag in Heerenveen voorlopig nog zonder overwinning in dit Eredivisie-seizoen en beëindigde de wedstrijd met negen man, na rode kaarten voor Simon Tibbling en Nikolai Laursen.

Het treffen tussen Heerenveen en FC Emmen stond vooraf in het teken van een uiterst fraaie actie van de Friezen. De lege tribunes van het Abe Lenstra Stadion waren gevuld met 15.000 knuffelberen, om aandacht te vragen voor kinderen in Nederland die kanker hebben. Met FC Emmen kwam er een tegenstander naar Friesland die dit Eredivisie-seizoen nog niet wist te winnen, maar zijn drie punten verzamelde uit remises. Heerenveen is daarentegen uitstekend aan de jaargang begonnen en wist die lijn ook tegen de bezoekers uit Drenthe voort te zetten.

Dit bericht bekijken op Instagram

????????????????????????????! ?? ?? ??? ? ? De lege tribunes van het Abe Lenstra Stadion zijn zaterdagavond gevuld met 15.000 knuffelberen, om aandacht te vragen voor kinderen in Nederland die kanker hebben. Geïnteresseerden kunnen de actie steunen door zelf een knuffelbeer in huis te halen. De beren zijn via kikashop.nl/berenactie te koop. Alle opbrengsten daarvan gaan naar KiKa? ? ? Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), sc Heerenveen en geneesmiddelenbedrijf MSD hebben deze actie opgezet. De knuffelberen dragen allemaal een shirtje van de Friezen. Door de coronacrisis konden ook vele evenementen van KiKa niet plaatsvinden, waardoor het veel geld misliep. Op deze manier proberen alle partijen toch nog aandacht te vragen voor kinderen met kanker.? ? ?? “Tijdens de eerste maanden van de coronapandemie zijn veel kinderen met kanker onzichtbaar geweest. Omdat zorg werd uitgesteld. Helaas zitten we nu weer in die situatie”, vertelt Frits Hirschstein, oprichter en directeur van KiKa, op de clubsite van Heerenveen. “Tegelijkertijd hebben we kennisgemaakt met lege voetbalstadions. Daarom moedigen we de voetballers aan met duizenden KiKa-beren in Heerenveen-shirt. En drukken we onze steun aan alle kinderen met kanker uit en laten we weten dat we ze niet vergeten.”? ? #heerenveen #kika #scheerenveen #eredivisie #nederland #fryslan #stadion #heeemm #swipe #swipeleft #bear

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Ondanks dat de eerste kansen via Laursen en Caner Cavlan voor FC Emmen waren, kwam Heerenveen na 26 minuten spelen op voorsprong. Nadat Mitchell van Bergen nog voorlangs had geschoten, bracht Veerman de thuisploeg op voorsprong. Het duurde vervolgens niet lang voor de marge verdubbeld werd, want Nygren wist slechts drie minuten later al voor de 2-0 te zorgen. FC Emmen gaf zich niet gewonnen en kreeg via Chácon en Tibbling kansen om voor rust nog terug te komen in de wedstrijd, terwijl Van Bergen oog in oog met FC Emmen-doelman Dennis Telgenkamp naliet om er al 3-0 van te maken.

Al snel na rust werd het perspectief er niet zonniger op voor FC Emmen, toen Tibbling met zijn tweede gele kaart van het veld werd gestuurd. In een tijdsbestek van slechts drie minuten liep Heerenveen in het laatste kwartier weg bij de bezoekers. Kongolo verzorgde een opvallende goal, nadat hij een schot van Van Bergen met de hak verlengde en in het doel zag belanden. Veerman bepaalde op aangeven van Joey Veerman met zijn tweede treffer van de avond de eindstand op 4-0. Door een rode kaart voor Laursen na een harde charge kwam FC Emmen nog met negen man te staan, maar er werd niet meer gescoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijke rode kaarten. Tweede gele kaart van Tibbling was niet eens een overtreding, rood van Laursen was geel. Verder, kan niet wachten tot die Wiedwald mag keepen, want die 1-0 moet de keeper absoluut hebben.

24 oktober 2020 om 23:03

Voor die van Tibbling kan je gewoon geel geven, die van Laursen was wel zwaar gestraft. Overigens denk ik niet dat Emmen nog in de wedstrijd zou komen zonder die kaarten. Over de keeper ben ik het met je eens.. waarom staat in vredesnaam Telgenkamp nog op goal als je Wiedwald op de bank hebt zitten? Al helemaal na zijn fout in die wedstrijd van vorige week tegen Fortuna had ik Wiedwald in de basis verwacht.

24 oktober 2020 om 23:07

Die van Tibbling is gewoon op de bal, dus ik weet niet waar je geel vandaan haalt?

24 oktober 2020 om 23:11

Tibbling neemt een risico door daar een tackle in te zetten en ik kan absoluut begrijpen dat de scheids die kaart geeft.

24 oktober 2020 om 23:17

Je neemt altijd een risico met een tackle. Deze is gewoon op de bal. Dus helemaal 0 reden om een kaart te geven.

24 oktober 2020 om 23:32

Bij een overtreding "op de bal" moet je de bal wel raken. Ik zet dat moment 20 seconden geleden stil en hij raakt de bal niet, hij maakt de tackle van achteren, is onbesuisd richting gestrekt been.. Lijkt me terecht 2e gele.

24 oktober 2020 om 23:35

Zoals myvision hierboven ook zegt vind ik gewoon dat hij te onbesuisd in komt. Daarbij raakt hij de speler ook, al is het licht, en dus vind ik het een gele kaart.

24 oktober 2020 om 23:44

Alle analisten en zelfs de aanvoerder van Heerenveen vonden het beiden geen rode kaarten. Tibbling heeft maar twee overtredingen gemaakt en bij die tweede is vooral het theater doorslaggevend. Als de scheidsrechter dan zo fluit, had die ook een penalty moeten geven na die handsbal in het begin en ook een vrije bal in de zestien na een loepzuivere terugspeelbal.

24 oktober 2020 om 23:49

El Fenomeno dat is niet zo. Bij de eerste gele kaart van Tibbling gaf de scheids al aan dat het een optelsom was van overtredingen. Vooral de eerste daarvan, ik denk rond minuut 4 of 5, had gewoon geel kunnen zijn. Dit waren dus zeker niet zijn enige overtredingen. Die terugspeelbal was wel een hele aparte situatie inderdaad.

25 oktober 2020 om 00:08

Tibbling klemt/raakt Veerman duidelijk met zijn tweede been, let daar maar op. Gewoon een onhandige tackle waarbij hij iets te laat was. Geel, en zijn tweede. Vooral oliedom.

Laursen kijkt niet eens naar de bal en schoffelt gewoon onderuit. Terechte rode kaart. Overigens lag het totaal niet aan de rode kaarten, want Heerenveen had er eerder al 4 moeten maken.

Emmen eerste 20 minuten gewoon beter, maken daarna twee domme fouten op het middenveld wat Heerenveen gelijk afstraft. De twee gele kaarten voor Tibling zijn gewoon terecht, bij de tweede gele kaart raakt hij Veerman nog vol met zijn linkerbeen, dus niet de been die hij uitstrekt. Laursen geen rood maar geel. Die goal van Rodney Kongolo is echt geweldig, Prachtig! Heerenveen speelt de wedstrijd zakelijk uit met nog een mooie goal van Henk. Blij met de drie punten en een terechte uitslag. En trouwens een prachtige actie van Heerenveen en Kika

24 oktober 2020 om 23:35

Mwah Laursen raakt geen bal, wel de man op de enkel en op helft Heerenveen. Dom. Daar kun je rood voor geven. Zelfs id herhaling vond ik dat wel

24 oktober 2020 om 23:42

Je kan het geven, maar dan had je Dewaele misschien ook rood moeten geven. Ik vind hem makkelijk gegeven.

Ten Berge scoort te weinig. supersnel, techniek ok, maar twee grote kansen en hij schiet de bal rechtdoor.simpel alle ruimte om de bal te stiften. Hier moet hij gaan werken wil hij hoger op

24 oktober 2020 om 23:45

Hij is eigenlijk alleen enkel enorm snel, techniek, overzicht en schot is echt van amateur niveau.

24 oktober 2020 om 23:54

Techniek zit echt wel goed bij hem hoor, dat zag je ook meerdere keren bij zijn aannames deze wedstrijd. Alleen zijn schot is een groot minpunt.

25 oktober 2020 om 00:10

Amateur niveau is overdreven, overzicht ook want daarvoor creëert hij te veel kansen.

Moeiteloos ging het de eerste 20 minuten niet maar daarna had de score hoger kunnen uitvallen. Twee gele kaarten waren terecht, de rode is discutabel. Vallen er eens 4 goals, mogen we er niet heen. Maar voor zo'n actie sta ik mijn stoel zo weer af.

Waarom was die Veerman nou zo boos nadat hij de 1-0 scoorde? Omdat de rest niet snel genoeg kwam vieren of zo?

24 oktober 2020 om 23:52

Omdat Heerenveen belabberd speelde en hij het team op scherp wilde zetten. Daarna werd het wel beter gelukkig

24 oktober 2020 om 23:53

Het liep voor geen meter en dat irriteerde hem oigatinha

super actie van heerenveen die knuffelberen, levert zo dik 2 ton op voor kika! heb er direct eentje besteld voor mijn dochter, al ben ik geen heerenveen supporter, zo is het leuk om een goed doel te steunen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren