Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert valt op bij overwinning in Moskou; Valencia boekt eerst zege

Laatste update:

AS Roma heeft woensdag de derde zege op rij geboekt in Groep G van de Champions League. De ploeg van Eusebio Di Francesco wist met 1-2 te winnen op bezoek bij CSKA Moskou en heeft nu negen punten; later op de avond kan Real Madrid op gelijke hoogte komen. Tegelijkertijd won Valencia met 3-1 van Young Boys, waardoor het in ieder geval voor even tweede staat in Groep H. Het was voor de Spanjaarden de eerste zege in de poule.

CSKA Moskou - AS Roma 1-2
Justin Kluivert had een basisplaats bij Roma, dat twee weken geleden nog met 3-0 won van CSKA. Toen duurde het een halfuur voordat de score werd geopend; nu gebeurde dat al in de vierde minuut. Na een indraaiende corner van Lorenzo Pellegrini tastte keeper Igor Akinfeev mis en knikte Kostas Manolas raak: 0-1. Na het tegendoelpunt richtte CSKA zich knap op. De thuisploeg kreeg via Ivan Oblyakov en Georgi Shchennikov kansen op de gelijkmaker, maar was niet succesvol in de afronding. Aan de overzijde bereidde Kluivert een kans voor van Alessandro Florenzi, die echter hopeloos faalde voor het doel.

Kort na het begin van de tweede helft lukte het CSKA toch om langszij te komen. Ilzat Akhmetov mocht opstomen op de helft van Roma en bediende Arnor Sigurdsson met een scherpe pass. De IJslander nam de bal aan in het strafschopgebied en vond de rechterhoek: 1-1. Kort daarna moesten de Russen echter door met tien man, toen Hördur Magnússon voor het neerhalen van Kluivert zijn tweede gele kaart kreeg, en Pellegrini buitte het numerieke overwicht uit door te scoren in een één-op-één-situatie. Hoewel men bij CSKA Moskou dacht aan buitenspel, werd het doelpunt goedgekeurd. Kluivert creëerde nog een kans voor Edin Dzeko en werd vervolgens gewisseld; het bleef bij 1-2.

Valencia - Young Boys 3-1
Valencia en Young Boys stonden allebei onderin Groep H en hadden een zege nodig om nog kans te maken op overwintering in de Champions League. Na een kwartier spelen kwam de thuisploeg op voorsprong in het Mestalla. Carlos Soler dook op in het strafschopgebied en raakte de paal, waarna de bal voor de voeten kwam van Santi Mina: 1-0. Tien minuten later had de stand alweer gelijk kunnen zijn, maar Roger Assalé maaide in kansrijke positie over de bal heen. De Ivoriaanse aanvaller was vervolgens kort daarna wél trefzeker, nadat hij Valencia-doelman Neto met een schuiver wist te verschalken.

Young Boys wist de gelijke stand echter niet vast te houden tot de rust. Vanuit een voorzet van Soler tikte Mina zijn tweede treffer van de avond binnen. De man van de assist bij het tweede doelpunt gooide het duel tien minuten na rust op slot. Soler pikte de bal iets over de middenlijn op, kreeg alle ruimte om het strafschopgebied in te dribbelen en schoot de derde Valencia-treffer tegen de touwen. Het laatste kwartier kwam Young Boys nog met tien man te staan. Sekou Sanogo Junior miste de bal en raakte Francis Coquelin hard, waarna hij voortijdig de kleedkamer kon opzoeken. In de stand kwam daarna geen verandering meer.

Wie eindigt hoger in de groep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat opnieuw goed dit jaar met de Italiaanse teams in de Champions League.
Juventus en Roma zo goed als door en zowel Napoli als Inter maken ook nog een zeer reeele kans op de knock-out fase.

7 november 2018 om 21:56

En ze zijn ook nog leuk om naar te kijken. Over het algemeen best aanvallend voetbal. Terwijl ze daar niet bekend om staan.

Speelde Justin geweldig? Nee. Maar hij heeft zich zeker laten zien en heeft zeker drie 100% kansen gecreëerd.
Had in de tweede helft ook een ongekend stom momentje.
Helaas voor velen van jullie is hij dus niet door de mand gevallen.

7 november 2018 om 20:55

Maar ook drie 100% counters om zeep geholpen. Blijft erg grillig.

7 november 2018 om 21:06

Man hou er nou eens mee op zeg. Iedereen gunt Kluivert het allerbeste, hij is bij Ajax gewoon weggegaan voor een prima transfersom. Als hij zich verder ontwikkeld en straks wellicht van waarde voor Oranje kan zijn, prima toch?

7 november 2018 om 21:25

Ik heb ook helemaal niets tegen Kluivert. Vond en vind hem simpelweg grillig.

7 november 2018 om 23:03

Ik reageerde ook niet op jou reactie. Ik ben nu wel een beetje klaar met al die mensen die elke keer in hun reactie doen of niemand Kluivert iets gunt. Dar gaat en ging het nooit om, de vraag was en is of het verstandig was op die leeftijd al naar de Europese subtop te gaan. Maar het ging nimmer over Kluivert iets misgunnen.

Kluivert is ook helemaal niet met ruzie vertrokken bij Ajax, er is gewoon een dikke transfersom voor hem betaald. Met dat geld is Tadic aangetrokken. Gewoon een prima deal.

En als Kluivert het goed doet bij Roma, des te beter voor Oranje.

7 november 2018 om 23:21

Wat een onzin. Kijk eens voor de lol in commentsecties op facebook over een roma of kluivert gerelateerd onderwerp. Talloze rancuneuze tokkies die deze jongen graag op de tribune zien belanden.
Maak het niet mooier dan het is.

7 november 2018 om 22:07

@free eves ik denk niet dat iemand daadwerkelijk hoopt dat zo’n jong ventje mislukt in de voetballerij. Er werd alleen over Kluivert gepraat alsof hij een super talent is, onmisbaar voor Ajax, en de volgende Arjen Robben is. Het is in ieder geval positief om te lezen dat hij leuke momenten laat zien.

Zullen de haters naturlijk niet leuk vinden om te lezen, dat Kluivert het gewoon goed deed vandaag. Als Florenzi en Dzeko wat scherper waren in de afronding, had Kluivert gewoon 2 assists op zijn naam vanavond. Verder viel hij met name op door zijn snelheid. Leuke voetballer om naar te kijken.

7 november 2018 om 21:14

En een paar counters helemaal verziekt, al speelde hij voor de rest prima. Alleen beetje sneu om na 1 prima wedstrijd je ‘gram te halen’ door de haters aan te spreken

Dit is wel heel erg 'zoeken' naar een succesje voor Justin,hij wordt neergehaald waardoor een speler zijn tweede gele krijgt en creert een kans voor Dzeko (die niet wordt afgemaakt) en dat is dan kennelijk al voldoende om te doen alsof hij noemenswaardig heeft gespeeld.

7 november 2018 om 20:53

Nee, hij speelde gewoon een goede wedstrijd. Dat eindeloze gezeik toch altijd, pfff...

7 november 2018 om 21:02

Nee, jonge spelers worden veel te snel opgehemeld in Nederland, we verwarren talent al jaren met kwaliteit en daardoor gaan veel te veel van die jongetjes naast hun schoenen lopen waardoor ze foute keuzes maken en hun carriere om zeep helpen.

7 november 2018 om 21:18

Hij wordt helemaal niet opgehemeld, hij wordt aan alle kanten neergesabeld. Als hij dan een keer sterk speelt mag dat ook gezegd worden.

7 november 2018 om 22:32

Heb je die wedstrijd wel gezien? Heeft 3x een 100% kans gecreëerd, waarbij die van Florenzi er eigenlijk gewoon in moest. Kwam alleen ongelukkig uit met z’n passen. Al met al heeft Kluivert het prima gedaan vandaag.

Ondanks het verliespartij, ben ik alsnog trots op deze jonge ploeg dat zonder ervaren sterkhouders zoals Fernandes(uitgevallen met een blessure), Dzagoev en Hernandez er alles aan deden om een gelijkspel uit deze wedstrijd te halen en dat eigenlijk ook wel hadden verdiend.

Jammer dat het ons niet bepaald meegezeten heeft met Cakir, die Magnusson niet eraf hoefde te sturen en een buitenspelgoal misloopt. Wel wederom genoten van Akhmetov, die bewezen heeft dat zijn uitnodiging voor Rusland meer dan terecht is, Vlasic speelde weer een prima wedstrijd en Oblyakov vond ik ook beter dan gebruikelijk.

7 november 2018 om 21:18

Hulde voor CSKA hoor. Hadden zeker meer verdiend.
Roma speelde as usual, weer als een draak.
Zonder de rode kaart had ik CSKA zomaar met de 3 punten gezien.

7 november 2018 om 22:02

Dank voor de complimenten en gefeliciteerd met de klassieke Italiaanse overwinning. De punten hoefden niet tegen Roma te komen (was natuurlijk wel fijn geweest), want het moet vooral tegen Viktoria Plzen gaan gebeuren, maar belangrijkste is wel dat er weer met vertrouwen werd gevoetbald.

Dit alles hebben we vooral aan onze coach Viktor Gontsjarenko te danken, die dankzij Leonid Slutsky de kans kreeg om als assistent in de luwte bij hem mee te kijken toen avonturen bij modale Russische clubs niet succesvol liepen. Heeft zich daarna herpakt bij Ufa en sindsdien is hij de opvolger toen Slutsky vertrok als CSKA-coach. Zou je als Vitesse fan willen aanraden om Slutsky dan ook te blijven steunen, want dan kan hij ook net zo invloedrijk worden voor Vitesse. 😉

Wat een stel egoïsten bij Roma zeg. Van Kolarov, Dzeko tot die nummer 22 die er op het laatst in kwam. Is als trainer om gek van te worden. Met een beetje samenspel wordt het 1-4 op het laatst en kan de trainer lekker onderuit gezakt zitten voor de rest van het duel.

Kluivert deed het gewoon prima. Is nog jong en gaat dit seizoen zijn kansen krijgen, om dan hopelijk volgend seizoen meer minuten te gaan maken. Mensen die verwachten dat hij flopt omdat hij nu niet heel veel speelt denken te zwart/wit. Natuurlijk was het beter geweest om ergens naartoe te gaan waar hij veel zou spelen vanaf het begin, maar hij gaat hier niet bij voorbaat al falen. Ben benieuwd.

Kluivert Motm met zijn uitstekende spel en 100% kansen assist.
Jammer weer die hypocriete haatreacties .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren