Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Klopp taxeert en schrapt naam Cillessen van verlanglijstje’

Laatste update:

Jasper Cillessen is niet meer in beeld bij Liverpool. De doelman van Barcelona, die de afgelopen twee seizoen als back-up fungeerde van Marc-André ter Stegen, zou openstaan voor een vertrek in Catalonië en Liverpool werd al snel genoemd als mogelijke nieuwe bestemming. Jürgen Klopp zou de komst van de Oranje-international echter niet zien zitten.

Volgens The Times is de Duitse manager van Liverpool nog wel op zoek naar een keeper die de concurrentiestrijd kan aangaan met Loris Karius en Simon Mignolet, maar Cillessen is daarvoor geen kandidaat meer. Alisson Becker van AS Roma is de eerste keus, zo klinkt het, terwijl Jan Oblak van Atlético Madrid ook nog op het lijstje van kandidaten zou staan.

Naast Cillessen zijn er nog meer kandidaten geschrapt, zo claimt de Liverpool Echo. De regionale krant stelt dat Thomas Strakosha van Lazio en Nick Pope van Burnley zijn uitgesloten. Jack Butland (Stoke City), Jiri Pavlenka (Werder Bremen) en Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach) zijn nog wel opties, ook omdat er rekening wordt gehouden met een transfer van zowel Karius als Mignolet.

Cillessen ligt nog tot medio 2021 vast in het Camp Nou en heeft een afkoopclausule van zestig miljoen euro. Barcelona zou echter openstaan voor een vertrek van de 29-jarige Nederlander voor een bedrag van circa dertig miljoen. De voormalig doelman van NEC en Ajax zou nog wel in belangstelling staan van onder meer Arsenal, AS Roma en Napoli.

Verwacht jij dat Jasper Cillessen deze zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Sommer en Butland wordt Liverpool ook niet beter, ze moeten een echte topper gaan halen en niet een keeper waar veel twijfel achter zit al kun je er niet altijd alles over zeggen.

Ga anders voor Navas als Becker naar Real Madrid gaat.
Zou ook wel een hele stunt zijn als Klopp Oblak weet aan te stellen, maar dat lijkt me een onmogelijke opgave.

2 juli 2018 om 09:02

Ik denk ook dat Liverpool geen kans heeft op Oblak. Maar volgens worden Butland en Sommer genoemd voor wanneer zowel Karius en Mignolet vertrekken. Als je een Becker aan kan trekken met Butland bijvoorbeeld als tweede doelman, dan zit je voor de komende jaren waren gebakken natuurlijk. Maar stiekem blijf ik toch hopen op Cillessen.

2 juli 2018 om 18:08

Beter geen Cilessen naar Liverpool. Vind maar een akelig mannetje. Wel de beste Nederlandse keeper

Oblak lijkt me onhaalbaar.
Met Sommer haal je Mignolet/karius 2.0 binnen. Zal het niveau niet aankunnen.
Becket is te duur.
Strakosha ken ik niet...
Pope kan het best nog ff bij Burnley blijven.
Butland is prima voor Liverpool.
Vermeer ziet het denk ik niet meer zitten bij Feyenoord en is voor een prikkie op te halen , zou eerder voor Vermeer gaan dan. Uitstekend keeper.
Zou snel handelen als ik Liverpool was , voordat Barca toehapt en Vermeer Ter Stegen uit de basis speelt.

2 juli 2018 om 08:51

Ho.. wacht even.. Vermeer naar Liverpool of Barcelona? Hahaha! Nou, dan zou ik even wachten als ik Liverpool was. En dan Ter Stegen ophalen die op de bank is beland door Vermeer.. Kom op zeg..Vermeer mag in z’n handjes klappen als hij bij bv Vitesse onder de lat mag staan.

2 juli 2018 om 08:53

Nu je het zegt..dat zou een geweldig tactisch plan zijn!
Liverpool moet even een jaartje volhouden met Karius/mignolet , en dan Ter Stegen overnemen die ongetwijfeld uit de basis zal worden gespeeld door Vermeer.

2 juli 2018 om 09:00

Kenneth nog steeds top 5 wereldwijd.

Ze hebben al jaren een grabbelaar op goal staan.
En dan ziet Klopp Cilissen niet zitten?
nou veel sucses met doorgrabbelen dan haha

2 juli 2018 om 09:13

Cilissen is toch ook geen absolute topkeeper? Niet dat Liverpool dat wel is, maar ik snap heel goed dat Klopp (wanneer dit waar is) naar een niveautje hoger op zoek is.

2 juli 2018 om 10:00

Toch niet abnormaal? Heeft welgeteld 2 La Liga wedstrijden gekeept, een handjevol CL-wedstrijden die er niet meer toe deden en bekermatchen tegen voornamelijk prutsers. Verbaast me dan helemaal niet dat ze daar geen smak voor geld willen neertellen, aangezien het geen garantie is.

Ik denk dat Cillessen een prima keeper is voor Liverpool. Betrouwbaar, doet geen gekke dingen, heeft ervaring en kan punten pakken

2 juli 2018 om 10:26

Dudek deed gekke dingen

Ben dan wel benieuwd naar de onderbouwing van Klopp waarom hij Cilissen niet ziet zitten. Lijkt me van de genoemde opties met Oblak (onhaalbaar) en Becker de beste.

Als Becker en Oblak je targets zijn, tja Cillissen is vrij goed, maar niet zo goed.

Allison lijkt mij nogal aan de dure kant voor Liverpool, zeker aangezien ze al 110 miljoen hebben uitgegeven voor hun middenveld met Fabinho en Keita.

Arsenal in de markt voor nog een keeper nadat ze Leno hebben gehaald en Cech heeft aangegeven dat hij wil blijven bij Arsenal? Lijkt me sterk.

Kasper Schmeichel?

2 juli 2018 om 09:20

Dat zou een aankoop zijn op basis van een wedstrijd, en hoewel hij gisteren een heldenrol vervulde lijkt het me niet de juiste man. Bovendien speelt die al bij een Engelse club waar men geheid een monsterbedrag voor hem wil zien.

2 juli 2018 om 10:01

Een aankoop op basis van 1 wedstrijd?? Schmeichel keept toch al enkele seizoenen prima op PL niveau. Als ze hem zouden halen dan is dat natuurlijk niet op basis van 1 wedstrijd.

2 juli 2018 om 10:43

Schmeichel behoort al een aantal seizoenen tot de beste keepers van de PL.

2 juli 2018 om 10:13

Schmeichel zou inderdaad ook een hele goede optie zijn. Uitstekende keeper die het alweer enkele jaren laat zien en ook erg allround is. Maar ben het wel met Dejan eens dat de transfersom bij het ambitieuze Leicester wel flink op zou kunnen lopen.

Maar afijn; als Klopp echt voor een topkeeper wil gaan zal hij sowieso de knip moeten trekken, zoals hij met zijn eerdere aankopen ook deed.

Ben zelf erg gecharmeerd geraakt van Pope afgelopen seizoen, maar denk dat Klopp eerst wil zien hoe hij het komende seizoen presteert en een transfer daarom uitsluit. Had echt een geweldig seizoen.

Voor Liverpool zou een package deal voor onana en de ligt perfect zijn. Voor Ajax uiteraard wat minder.... Misschien kan Ajax dan karius of mignolet huren. Mits Liverpool nog zoveel transferbudget over heeft want die 2 gaan niet voor een appel en ei weg

“De voormalig doelman van NEC en Ajax zou nog wel in belangstelling staan van onder meer Arsenal, AS Roma en Napoli.“

Lijkt me sterk dat Arsenal nog interesse heeft, hebben laatst nog leno aangetrokken.

wel begrijpelijk. Cillessen gaat Liverpool niet sterker maken, die moeten gewoon de buidel trekken en een topkeeper halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren