Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Als ik had geweten hoe goed hij was, had ik het dubbele betaald’

Laatste update:

Liverpool moest dinsdagavond met 1-0 óf met twee doelpunten verschil van Napoli winnen om door te gaan in de Champions League en zo geschiedde. Een doelpunt van Mohamed Salah schonk de Engelsen een toegangsbewijs voor de knockout-fase van het Europese toernooi: 1-0. Met een cruciale redding in de extra tijd op een inzet van Arek Milik was Alisson, de op een na duurste doelman ter wereld, echter net zo belangrijk.

Een gelijkspel had Liverpool in het toernooi om de Europa League gebracht, maar nu mogen the Reds blijven hopen op minimaal een herhaling van het afgelopen Champions League-seizoen. “Hij maakte de redding van het seizoen”, beaamde Jürgen Klopp na afloop van het duel op Anfield. “Ik heb werkelijk geen idee hoe hij die bal heeft gestopt. Godzijdank hebben we hem. Als ik had geweten hoe goed hij was, had ik het dubbele betaald.”

“Ik denk dat niemand op dat moment een redding had verwacht. Dat is dan een zeker doelpunt, niet?”, vroeg Klopp zich openlijk af. De Duitser was tijdens de wedstrijd één bonk zenuwen. “Na 65 minuten ging het er echt wild aan toe. Counter, counter, counter. Ik heb geen woorden voor de redding van Alisson. Hij heeft ons leven gered. Maar het was niet alleen één redding. Hij heeft heel veel dingen gedaan en dat deed hij in alle rust. Maar het was werkelijk ongelooflijk en geweldig. Ik heb nog nooit zoiets gezien.”

Liverpool hoort maandag wie de eerstvolgende tegenstander in de Champions League is. Het is Klopp om het even. “Om 20.55 uur wist ik nog niet eens of Liverpool naar de knockoutfase zou gaan. Het maakt mij niet uit wie we loten. We zijn als tweede geëindigd, we zullen een uitstekende en sterke opponent treffen. Dat is het. Revanche tegen Real Madrid vanwege de verloren finale? Het enige dat ik weet is dat heel veel fans zich willen revancheren tegen Paris Saint-Germain, maar we hebben geen invloed op de loting.”

Denk jij dat Liverpool de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kan nu wel stellen dat Liverpool dit seizoen een wereldklasse keeper in huis heeft. Scheelt enorm met vorig seizoen. Benieuwd maar de loting, wordt wss een geweldige pot. Hoop op Barca ofz. Natuurlijk zonde aan de ene kant, maar wel spektakel gegarandeerd.

12 december 2018 om 07:06

Toppers altijd zo laat mogelijk hopen (voor je eigen club dan), mooi dat spektakel, maar dat is toch nog mooier in de halve finale?

12 december 2018 om 07:34

Nee zo vroeg mogelijk is beter voor het toernooi.

12 december 2018 om 07:47

Mignolet en Karius moeten echt in de eredivisie spelen.

12 december 2018 om 08:06

Haha vandaar idd het "voor je eigen club", voor de neutrale supporter natuurlijk idd mooier als ze zo vroeg mogelijk zijn

12 december 2018 om 07:20

Mijn mening is dat de bal door Milik gewoon tegen hem wordt aangeschoten. Tuurlijk maakt ie zich goed breed maar het was niet zo dat die de bal uit de hoek tikt ofzo.
Blijft wel een goede reflex natuurlijk

12 december 2018 om 08:47

Muhv: vond de aanname van Milik heel knap, maar zijn schot miste echte richting. Daarom vind ik ook dat de bal tegen Allison werd geschoten, maar de manier van uitkomen van Allison straalde wel overtuiging uit. Dwing je dan misschien ook wel af als keeper.

12 december 2018 om 09:13

Ajax-Liverpool zal ik als Ajacied zeker warm voor lopen in de volgende ronde! StuntenopAnfield#dromenmag

12 december 2018 om 10:32

Als Liverpudlian en Ajacied hoop ik toch meer dat ze elkaar in de finale pas tegenkomen, heb ik hoe dan ook wat te juichen haha

Karius of Allison. Een wereld van verschil natuurlijk. Een goede keeper pakt punten voor je. Met deze rddimg heeft Liverpool de 2e ronde gehaald. Betekend nog meer inkomsten en heeft hij het bedrag al bijna terug verdiend, dat ze voor hem betaald hebben.

Milik schiet rechtdoor. Zo bijzonder was deze redding niet in mijn ogen. Slecht ingeschoten en een aardige reflex van Alison.

12 december 2018 om 08:20

Maar je moet m wel ff pakken in de laatste minuten, of te wel je hebt nu een doelman, die stabiel en gefocust blijft in plaats van zo een grabbelton waarvan je niet op aan kan.

12 december 2018 om 08:23

Salah zijn goal was ook rechtdoor, die ging er wel in. Alisson maakt zich gewoon heel groot en positioneert zich perfect. Hij haalt geen bal uit de winkelhaak, maar zeker en vast een zeer goede redding.

12 december 2018 om 09:15

Slecht ingeschoten? Vond het knap van Milik dat hij de bal zo op goal kreeg, de keeper deed ook alles goed bij die redding

12 december 2018 om 10:45

Dat was geen reflex, hij kwam goed uit en maakte zich goed breed, maar kon echt niet actief meer reageren op het schot van zo dichtbij

Allison is een van de 5 beste aankopen in de PL dit seizoen, zonder twijfel.

12 december 2018 om 08:24

Ja sowieso, toen ie net gehaald was zag ik veel mensen reageren met zo bijzonder is niet bla bla..
Maar ik zag deze man al een tijdje bij roma keepen en dit is gewoon een top doelman, oogt zeer kalm en is zeer constant.
Tuurlijk een hoog bedrag, maar dat betaalt ie wel uit met reddingen.
Die bal die hij gister pakt is gewoon de beslissing van cl spelen of el.
Een mignolet of karius zijn veel te zenuwachtig op dat soort momenten.
Krijgen in de pl ook bar weinig tegen.

Klopp, je hebt inderdaad geen invloed op de loting en als de fans zich willen revancheren tegen PSG moet je toch echt minstens een ronde overleven, want die ga je niet treffen in de volgende ronde. Hoop persoonlijk niet dat Ajax Liverpool gaat treffen. Vind dat er zoveel energie en power in dat team zit, die blazen Ajax omver ben ik bang. Maar ja, eerst nog winnen vanavond

Momenteel sws top 3 van de wereld. Wat is deze man toch goed.

12 december 2018 om 11:22

Waarop baseer je dat als ik vragen mag? Foutloos is Allison namelijk niet geweest dit seizoen. (het is gewoon nieuwsgierigheid) en wie zou je top drie zijn?

12 december 2018 om 16:02

Zou je een keer inhoudelijk en objectief kunnen reageren? Voor je het weet heb je een ban te pakken vanwege je kansloze gezeur.

Ik stel: Allison is niet foutloos - Dat is correct.
Ik betrek Leno hier niet eens bij, waarom jij dat doet is me een raadsel.
Ik vraag uit interesse iets aan Blink en dan kom jij met je nietzeggende nutteloze gebral. Wat jij als top 3 beschouwd kan mij namelijk helemaal niks uitmaken.

12 december 2018 om 19:22

Waarschijnlijk is die jongen een Liverpoolfan die er niet tegen kan als er spelers van zijn clubje in twijfel getrokken worden.

De beste keepers is lastig, Oblak en De Gea horen er sowieso bij, de derde heeft meer kandidaten: Ter Stegen, Ederson, Alisson, Courtois.

12 december 2018 om 19:50

@stravven.

Dat weet ik, hij werd boos vanwege mijn kritiek op Taa. Ik gaf aan dat ik hem niet zo bijzonder vond, elke keer als hij op mij reageert moet hij het weer even herhalen. Ik had het namelijk niet bij het juiste einde en dacht dat TAA niet perse alle wedstrijden had gespeeld en hij bleek meer te hebben gespeeld dan ik dacht. Die jongen kan zich niet over mijn fout heenzetten.

Oblak en de Gea kan ik het zeker in vinden in de top drie. Courtois vind ik daar niet binnen vallen. Voor de andere drie vallen argumenten te verzinnen waarom zij in de top 3 horen te staan.

Daarvoor koop je natuurlijk een keeper van wereldklasse. Je kan stellen dat Milik hem beter moet inschieten, uiteraard, maar de redding is desalniettemin van hoge klasse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren