Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kleedkamerbronnen: Van de Beek voelt zich misleid door Manchester United

Laatste update:

Donny van de Beek is ‘van streek’ door zijn huidige situatie bij Manchester United. Ondanks dat er de afgelopen dagen nadrukkelijk gespeculeerd wordt over een huurperiode bij Crystal Palace, benadrukt de Manchester Evening News er vooralsnog niets speelt met het oog op de nabije toekomst van de 24-jarige middenvelder. Manager Ralf Rangnick zou Van de Beek nog altijd graag willen behouden.

De Manchester Evening News schrijft op basis van ‘kleedkamerbronnen’ dat Van de Beek zich ‘misleid’ voelt door Manchester United over zijn tweede seizoen. Everton was afgelopen zomer na zijn eerste moeizame jaar bij Manchester United concreet in de markt voor de middenvelder, maar manager Ole Gunnar Solksjaer stak toen op het laatste moment een stokje voor een vertrek. De Noorse oefenmeester gaf Van de Beek vervolgens echter nauwelijks speelminuten en de negentienvoudig Oranje-international zou er nu spijt van hebben dat hij destijds naar Solskjaer geluisterd heeft.

Na het ontslag van Solskjaer en de komst van Ralf Rangnick als interim-manager is de situatie van Van de Beek er niet beter op geworden. Tot dusver speelde hij dit seizoen 380 minuten, verspreid over 14 wedstrijden. Daarin was Van de Beek slechts vier keer basisspeler en in de Premier League verscheen hij in deze voetbaljaargang zelfs nog niet aan de aftrap. Desondanks wil Rangnick hem liever niet laten gaan, omdat hij op zijn middenveld keuze wil houden.

Naast Van de Beek heeft Rangnick de beschikking over Nemanja Matic, Fred, Scott McTominay, Paul Pogba en Bruno Fernandes. Newcastle United en Borussia Dortmund kregen Van de Beek eerder in de transferwindow aangeboden en Crystal Palace heeft belangstelling getoond, maar volgens de Manchester Evening News speelt er op dit moment niets concreets rond Van de Beek. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde eerder deze week nog dat Van de Beek dicht bij een tijdelijke overstap naar Crystal Palace zou zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat iedereen wel vindt dat hij misleid is door de club, maar vraag me af of je nu graag bij Everton had gespeeld. Palace zou een goede plek zijn om weer vaker aan spelen toe te komen.

27 januari 2022 om 14:09

Heeft Palace met Connor Gallagher geen gelijkaardige speler lopen? En die jongen doet het toch goed bij Palace? Gallagher - Van de Beek samen lijkt me niet ideaal.

27 januari 2022 om 14:17

Klopt inderdaad. Daarom zou ik het voor Palace alleen maar een logische keuze vinden als ze een optie tot koop bedingen want Gallagher is natuurlijk gehuurd zonder optie. Voor de meest aanvallende middenvelder hebben ze in mijn ogen met Eze en Olise ook twee talentvolle spelers waardoor ik hem voor die positie in de toekomst weinig kans zie maken.

27 januari 2022 om 14:17

Zeker, Gallagher is wellicht ook beter dan vd Beek maar ik denk dat hij daar wel meer speeltijd gaat krijgen dan nu.

27 januari 2022 om 14:09

ik zie donny liever bij een bundesliga club. ik denk dat hem meer past

27 januari 2022 om 14:24

Samco

"ik denk dat iedereen wel vindt dat hij misleid is door de club"

Hoezo misleid? Hij had toch wel kunnen weten van te voren, dat hij te kort zou komen voor dat niveau. Hij kon bij mijn club al niet eens de kar trekken.

En heb nu ook wel twijfels of hij wel zou slagen bij Crystal. Op welke positie wil hij daar spelen?

27 januari 2022 om 14:26

Krillin, als jou letterlijk gezegd wordt dat je genoeg zult gaan spelen en je mag vervolgens als wissel dienen om tijd te rekken dan denk ik dat je niet blij zult zijn. Heeft vrij weinig met kwaliteiten en te kort komen te maken imo.

27 januari 2022 om 14:27

Ik denk wel dat United hem heeft gekocht met de intentie om hem als basisspeler te gebruiken, maar dat hij gewoon door de mand is gezakt.
Ze dachten een budget-Bergkamp binnen te halen, maar eindigden met een luxe Lex Immers.

27 januari 2022 om 14:32

Als je gekocht wordt en vervolgens niet mag spelen, dat kan gebeuren. Zijn anderen kennelijk beter. Maar als je dan ook al jaren niet mag vertrekken omdat ze je wellicht nodig hebben bij drie of vier blessures, dan wordt het andere koek. Zeker als je daardoor straks het WK moet missen.

27 januari 2022 om 14:49

@samcro

Geen idee wat er allemaal intern of extern gezegd is/was.

Hij heeft wat kansen gehad, maar laat het niet zien. Geen idee hoe hij presteert op de trainingen.
Een club heeft gewoon veel spelers nodig. Zij hebben grof voor hem betaald en dik salaris. Bij misleiden denk ik echt aan, hij mag niet mee trainen, zij betalen hem niet uit.

En ik weet ook niet, wat de clubs geboden hebben. Vermoedelijk niet financieel interessant genoeg voor Man U.

27 januari 2022 om 14:51

Speedy

"maar als je dan ook al jaren niet mag vertrekken"

Overdrijven is ook een vak he...

Dit wordt pas zijn 2e seizoen en dat is net over de helft. Hoezo jaren niet mag vertrekken.

Ff snel opgezocht.

Vorig seizoen in 36 wedstrijden speeltijd gehad. 1456 minuten gehad.

Dit seizoen wat minder.

Dus ligt echt wel meer aan Donny dan aan de club

27 januari 2022 om 14:54

@mrkrillin; het gaat niet om zijn kwaliteiten, of hij tekort komt of niet. Het gaat erom dat hij al een tijd wil vertrekken maar dat ze nu al meerdere transferwindows hem hebben beloofd dat hij nu toch echt kansen zal krijgen. En dat hij daardoor heeft gekozen om te blijven, of niet al te hard een vertrek heeft proberen te 'forceren'. Die belofte is nu echter al meerdere keren gebroken.

27 januari 2022 om 15:00

@mrkrillin
Donny speelt ook niet in de basis als er blessures zijn op het middenveld. Hij heeft gewoon heel weinig toekomst bij Man United, ongeacht aan wie het ligt. Dat was al vrij snel duidelijk na zijn komst.
Dit seizoen heeft hij tot op heden 68 minuten in de PL mogen maken. Dat gaat dit seizoen echt niet ineens spectaculair veranderen. Dus dat hij weg wil, lijkt me vrij normaal. Ik snap gewoon niet waarom Man United hem niet wil verkopen.

27 januari 2022 om 15:12

Fgljn

Weet jij dan wat de andere clubs hebben geboden? Huursom en overnemen van salaris etc?

Blijkbaar was het voor Man U niet interessant genoeg. Die kijken ook naar de kosten.
Moeten zij dan maar meewerken omdat het nu om Donny gaat?

Zij hebben echt veel voor hem betaald, goed salaris. En denken hem nodig te hebben. Dus logisch dat zij niet akkoord gaan met ieder bod.
Donny had dit ook van te voren kunnen weten.

Voor de goede orde, zie Donny heel graag hoor bij mijn club. Zou heel blij zijn als hij weer bij Ajax zit. Heeft niets te maken met clubvoorkeuren of wat dan ook.

Tja, wat kan je hier nog over zeggen? Het blijft vreemd dat United een speler die ze niet gebruiken, toch niet willen laten gaan. Daarnaast blijft het een vraag of Van de Beek heeft wat nodig is om het te maken bij een club als United? Het is een speler met zeer specifieke kwaliteiten, waardoor hij niet zo maar bij elke club zal slagen.

Het lijkt me echter duidelijk dat Van de Beek geen toekomst meer heeft bij United...

27 januari 2022 om 14:33

Dat hij geen toekomst meer heeft, dat is wel duidelijk. Maar waarom hij dan niet weg mag, dat is vreemd want hij is geeneens eerste of tweede reserve speler voor het middenveld.

27 januari 2022 om 14:39

Absoluut, dat snap ik ook niet. Ofwel gebruik je hem meer als United zijnde ofwel verkoop je hem toch gewoon? Waarschijnlijk kunnen ze er nog 20-25 miljoen voor krijgen...

Het is natuurlijk ook volstrekt belachelijk hoe ze met hem omspringen, ik kan me goed voorstellen dat je je dan misleid voelt. Hij wordt gewoon al maandenlang door de club aan het lijntje gehouden, de maat is een keer vol.

27 januari 2022 om 14:26

Yelle

Hij heeft toch zelf langdurig contract getekend.

Een selectie bij een grote club, moet wel bestaan uit meer dan 11 spelers he.

Man U heeft heel veel voor hem betaald (vooral afgezet tegen zijn kwaliteiten op dat niveau) en zal ook een vorstelijk salaris betalen.

Dus hoezo belachelijk, mag hij niet mee trainen? betalen zij zijn salaris niet uit?

27 januari 2022 om 14:46

Omdat er afspraken worden gemaakt die niet worden nagekomen. Als mijn werkgever me belooft dat ik binnen aankomend halfjaar de kans krijg om mijn eigen projecten te draaien en die kans komt nooit, ondanks dat ik me elke dag fantastisch blijf inzetten en mijn collega's vinden dat ik die kans verdien, baal ik daar ook van. Als ze die grap na een gesprek dan nog eens herhalen is dat vrij belachelijk ja.

27 januari 2022 om 14:53

Yelle

Dat hangt van de context af he.

Als jouw werkgever jou belofte doet om eigen projecten te draaien, maar je levert niet. Dan trekken zij natuurlijk ook belofte in.

Het gaat niet of jij denkt dat jij je elke dag fantastisch inziet, maar wat de manager vindt.

Zie jij wat inzet is ban Donny op de trainingen?

Als de club het echt wel in hem had zien zitten dan zou hij heus wel meer hebben gespeeld.
Maar zo lang MU niet onbedreigd aan kop staat, zal hij geen tijd krijgen.
Ok, dan niet aan kop, wat logischer is, maar op een plek waar ze nu bivakkeren. Om iets te forceren, daar kan je hem ook niet voor gebruiken.
Donny moet naar een club die tevreden is met leuk voetbal ergens in de middenmoot.
Een beetje zoals Twente, Az, Vitesse, maar dan in de PL

27 januari 2022 om 14:21



Noem je wel net 3 clubs uit de Eredivisie op, die op dit moment niet tevreden zijn met leuk voetbal ergens in de middenmoot. Ik denk dat je dan eerder aan een Groningen en Heerenveen moet denken.

27 januari 2022 om 14:37

Maar de een ontslaat zijn trainer en de andere haalt een andere soortgelijke trainer, die slechter presteert dit jaar
Ik ben het wel met je eens dat ik graag naar heerenveen en Groningen kijk.
Jammer dat de te flegmnatieke H Veerman er niet meer in heeft geschoten

Donny heeft dit seizoen meer minuten gemaakt dan Lingard, Mata, Martial, James en Jones. Waar komt het idee vandaan dat ze hem niet gebruiken? Is gewoon een nuttige reservespeler.

27 januari 2022 om 14:15

Lingard wil weg, Mata gaat weg, Martial is verhuurd, James is al lang weg en Jones was uit pure noodzaak. Alleen bij Lingard heb ik wel eens gehoord dat hij wel aan zijn minuten zou komen, die overige allemaal niet. Donny is verteld dat hij minuten zou gaan maken, hij mocht 2x invallen toen er al 88min gespeeld waren.

27 januari 2022 om 14:19

Met die logica wil en gaat Donny ook weg, dus zou het ook niet gek zijn dat hij niet meer mag spelen. Ik vind 380 minuten (ruim 4 hele wedstrijden) eigenlijk verdomd veel voor een jongen met zijn kwaliteiten bij zo'n grote club.

27 januari 2022 om 14:29

Het is verdomd weinig. Hij maakte maar 68 minuten!! dit seizoen in de Premier League, waarin hij ook nog eens wist te scoren. Hij scoort dus eigenlijk ongeveer eens per uur in de PL. En dat zonder dat hij ooit in de basis mocht beginnen. Hij maakte relatief veel minuten, 204, in de CL. Maar in de CL speelde hij in een veredeld EL-pouletje met Villareal, Atalanta en Young Boys en van die zes potjes mocht hij de helft maar beginnen en dan ook nog in een B-elftal. Hij krijgt voor de recordaankoop van 20/21 verdomd weinig kansen voor een jongen met zijn kwaliteiten. Want zijn kwaliteiten zijn onmiskenbaar gevaarlijk zijn in de zestien, opduiken en scoren maar dat werkt alleen als je eens een volle wedstrijd zou mogen spelen zodat je ook aan je teamgenoten kan wennen en vice versa. Snel weg daar, ik weet zeker dat hij bij een club die hem wel de kansen geeft gaat presteren.

27 januari 2022 om 14:37

Zijn concurrent onder OGS beheerste alle aspecten van het spelletje veel beter en onder Rangnick bestaat zijn positie niet eens.

Maar heb je er weleens aan gedacht dat die 'onmiskenbare kwaliteiten' niet genoeg zijn om het te redden bij een van de grootste clubs ter wereld?
In de 16 opduiken en scoren was namelijk ook het enige talent van spelers als Klaassen in Immers en die redden het ook niet in de Pl/cs.

27 januari 2022 om 14:40

@fiorenoord,

ik zie dat je al meerdere malen duidelijk probeert te maken dat je Donny slecht vind.
Helaas heb je de succesvolle Europese avonturen van Ajax niet gevolgd, leverde veel gevaar op, scoorde ook regelmatig en is gewoon een hele slimme en goede voetballer.

Daarentegen durf je United wel een grote club te noemen. Misschien groot qua financiën en qua historie, maar zeker niet qua huidig niveau.

27 januari 2022 om 14:48

Recordaankoop vind ik wel een erg overdreven benaming, weinig bijzonders aan spelers van 40m tegenwoordig, helemaal bij de grotere clubs.

27 januari 2022 om 14:58

Het is een feit dat Manchester United in de transferwindow voor het seizoen 20/21 aan niemand zoveel geld uit heeft gegeven dan aan Donny en dus was het voor dat seizoen een recordaankoop. Ik bedoel daarmee te zeggen dat die transfersom, ook voor 40miljoen, deed vermoeden dat Donny wel iets meer kansen zou krijgen.

27 januari 2022 om 15:02

Ik snap wel wat je bedoelt, maar het is wel vergezocht. Ik heb het iig nog nooit over een andere speler gehoord, enkel recordaankoop zoals Ndombele bij Spurs of Haller bij Ajax.

Leuk en aardig wat Donny wilt maar Donny staat ‘gewoon’ onder contract en de club bepaald daarom wat te doen, niet Donny..

Dan staat er wel “rangnick heeft de beschikking over Nemanja Matic, Fred, Scott Mctominay, Paul Pogba en Bruno Fernandes”.

Ja dat klopt op papier alleen; Matic kan geen 70+ minuten meer aan, Fred is zeer labiel (de ene keer goed tot geweldig om daarna weer complet door de mand te vallen) en Pogba heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd al gespeeld omdat hij in de zomer gratis vertrekt en tot Januari United aan het lijntje heeft gehouden met dat hij “zijn keuze nog niet gemaakt was en zich nog op het laatste aanbod beraadde” – terwijl Mino al in Spanje, Parijs & Italie aan het praten was.
En dus hou je alleen eigenlijk nog Scotty & Bruno over, en dus Donny als backup.

Ook een beetje naïef van Donny en zijn zaakwaarnemer(s) om nu te zeggen “spijt te hebben dat hij naar Solskjaer geluisterd heeft” – er waren tekenen genoeg om te denken dat Ole er niet lang meer zou zitten, die was al een ‘sitting Duck’ bij aanvang vh het seizoen.

27 januari 2022 om 14:47

OGS was voor de fans al veel langer een sitting duck, maar de club bleef telkens vertrouwen houden, dat was niet echt een duidelijk signaal.

Ik weet zo even niet hoe lang Memphis gebleven is, maar volgens mij was die al veel sneller weg dan Donny (als die nu gaat). Lijkt me een veel beter teken voor Donny om dat pad te gaan volgen dan maar te blijven geloven wat hem verteld wordt.

27 januari 2022 om 16:13

@samcro, Memphis zat er ook 1.5 jaar

27 januari 2022 om 15:07

Ja inderdaad, de zaakwaarnemer kan zich beter bezighouden met het vinden van een nieuwe club voor Donny, die genoeg geld op tafel legt, anders zit hij net als een Lingard tot zijn 27e op de tribune.

Het is zijn veels te brave karakter waardoor hij altijd op de bank zit en amper speelt.
Jeugd krijgt zelfs voorkeur boven Donny.

Waarom vastklampen aan een droom van een carriere bij Manutd als je toch niet speelt.
En dan win je als team een prijs, wat is dan je aandeel geweest daarin?

Snel een transferverzoek indienen en ergens spelen waar je veel speeltijd krijgt.
Dan maar een stapje terug.

27 januari 2022 om 15:29

@japser
Zijn er bronnen dat hij vanwege zijn karakter achtergesteld wordt ten opzichte van jeugdspelers? Het lijkt mij eerder dat Rangnick simpelweg geen vertrouwen in Van de Beek heeft en eerder in de jeugdspelers.

Profvoetbal is deels talent, deels fysiek en groot deel karakter.

Dat hij zich uit het zicht laat spelen door jeugdspelers, heeft veel met karakter te maken.
Hij mag dan misschien niet de beste voetballer zijn, maar voetballen kan hij echt wel.

Hij laat zich constant afpoeieren met smoesjes dat hij belangrijk is, dat ze hem nodig hebben en blijkbaar knikt hij steeds braaf ja.

Natuurlijk is contract een contract, maar volgens kan hij echt wel eisen voor een transfer, desnoods huur.

Ben dat gedoe met Uniteds reserven wel beu. Lingard, Martial, VDB etc zijn ook allemaal niet genoeg voor mee te doen voor de titel ofzo. Zelfs als mensen vinden dat zij beter zijn dan McFred is dat nog altijd geen significante verbetering. Bij geen enkele ploeg is er zoveel onrust door reserve spelers. Je speelt nu eenmaal met 11 op een veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren