Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen vol lof over jonge teamgenoot: 'Hij is écht goed he'

Laatste update:
/

Voor Ajax staat eigenlijk nu al alles in het teken van volgend seizoen. Frank de Boer verklapte onlangs al dat de duels in de voorronde van de Champions League nu al de belangrijkste in zijn agenda zijn en dat is bij de spelers niet anders. Ook Davy Klaassen blikt in ELF Voetbal alvast vooruit op wat komen gaat.

De international zegt benieuwd te zijn of zijn werkgever zich in de zomerstop flink zal versterken. Met name Nemanja Gudelj is momenteel een concreet doelwit. "Hij is een goeie speler met power en veel energie, zo'n jongen kunnen we goed gebruiken", zegt hij in het maandblad, om vervolgens ook de potentie van Riechedly Bazoer te onderstrepen.

De jongeling moet volgens Klaassen ook in staat geacht worden om in de toekomst de rol van (mogelijk) Gudelj te gaan vervullen. Bazoer had vorig seizoen moeite om aan te haken bij het eerste van Ajax, maar speelde zich na de winterstop geruisloos in de basis. "Hij is écht goed he", klinkt het vol bewondering. "Achttien jaar pas, maar hij kan het niveau moeiteloos aan."

Riechedly Bazoer heeft meer potentie dan Nemanja Gudelj

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een belabberde poll weer VZ. On: Gudelj is wel echt de kracht die Ajax op het middenveld mist en dan kan er ook gelijk afscheid worden genomen van Schøne, want telkens het argument dat hij zo'n goede trap heeft en daarom erin staat hoeft dan niet meer, Gudelj's trap is namelijk ook heerlijk.

1 mei 2015 om 14:14

Nou Schõne gewoon houden. Is ooit voor de breedte gehaald maar door vertrek van diverse spelers werd hij basis speler. Schöne is tenminste iemand die niet verwend is en ook niet klaagt als hij een keer niet speelt.
Sluit me verder bij je aan

1 mei 2015 om 15:06

Waar ga je Schone neerzetten dan? Want vorig jaar bleef hij mede omdat hij zicht had op een basisplaats. Als Gudelj en Bazoer al op zijn positie spelen en El Ghazi gewoon rechtsbuiten dan is een dure kracht als Schone gewoon overbodig lijkt me.

1 mei 2015 om 17:38

Een brede bank kan helemaal geen kwaad. Ik zei ook dat hij handig is voor de breedte

1 mei 2015 om 16:17

Ik denk dat het voor alle partijen goed zou zijn Ajax Schone betrekt in de deal met Gudelj. AZ kan zijn CL ervaring goed gebruiken in Europa komend jaar. En de kans op een basisplaats bij Ajax zie ik er niet inzitten komend jaar.
Maar het beste scenario zou natuurlijk zijn als Gudelj gewoon naar PSV komt haha.

1 mei 2015 om 18:29

Ik denk dat wanneer Schone bij Ajax vertrekt, dat ie dan een leuke buitenlandse competitie op gaat zoeken. Bundesliga, Primera Division oid.. Al lijkt de Serie A me uitermate geschikt voor Schone.

Een geweldige middenvelder die een hele grote kan worden, met de nadruk op KAN want natuurlijk moet de mentaliteit goed zitten en moet je ook het nodige geluk hebben. Maar deze jongen voetbalt zo volwassen zo sterk zo balvast. Hoop niet dat hij nog ee inzinking krijgt zoals bijna alle talenten in de eredivisie, het oogt namelijk behoorlijk sterk wat hij doet en het lijkt een sort standard niveau. Hoop dat Ajax deze middenvelder nog lang kan behouden en dat hij nog beter en beter word. Opvolger van Meneer a la karate schop de jong ?

1 mei 2015 om 15:37

Kan moeiteloos het niveau aan. .. Klopt Maar dat is dit jaar nou niet bijster hoog. ...haalt niet weg dat ie lekker kan ballen. Maar ik geloof dat dit meer zegt over het niveau van Ajax ipv Bazoer

Met andere woorden: gudelj moet de nieuwe centrale verdedigende middenvelder worden en wordt bazoer geslachtofferd door de komst van gudelj. Slechte zaak voor de ontwikkeling van bazoer. Het grootste nederlandse talent van onder de 19 moet wijken voor een pseudo vedette van Az. Wat een beleid bij ajax.

1 mei 2015 om 13:49

Hoop het niet heb liever Bazoer dan veel meer potentie.

1 mei 2015 om 14:19

@ajax

Potentie wint geen wedstrijden, met dat idee moeten we eens stoppen want voordat het er echt uitkomt zijn ze weg. Heb ik liever een wat ouder team met minder potentie maar een hoger niveau.

1 mei 2015 om 14:38

Daar heb je gelijk, ik vind het goed als Gudelj komt alleen zou het jammer vinden als de stormachtige ontwikkeling van Bazoer hier onder lijd

1 mei 2015 om 14:01

Iedereen heeft kunnen zien fat ajax power tekort komt. Nu halen ze Gudelj en is het zeker weer niet goed! Bazour is pas 18 en daar kun je nog niet verwachten dat hij ajax op sleeptouw neemt. Hij zal uiteraard voldoende aan spelen toekomen zeker als hij zijn niveau van na de winterstop haalt

1 mei 2015 om 18:33

Op het middenveld komen ze dat naar mijn mening niet te kort. Serero, Klaassen en Bazoer winnen allemaal veel duels en ook Sinkgraven is er nog. Achterin langs Veltman ligt naar mijn mening het grootste probleem. Zet daar nu eens een echte verdediger neer, in plaats van iemand waarvoor Veltman steeds de verdedigende fouten moet oplossen. Dan kan Veltman ook meer zijn eigen spel spelen en komen zijn echte kwaliteiten naar buiten. Riedewald is wel iemand die dat zou kunnen, maar er moet ook een echte ervaren verdediger bij, zodat ze kunnen rouleren.

1 mei 2015 om 14:19

Alsof en Gudelj en Klaassen het hele seizoen fit zullen zijn? Daarbuiten kan Bazoer ook nog op de RCV plek terecht. Heb ik toch liever dan vd Hoorn..

1 mei 2015 om 14:44

Daar staat veltman al. En bazoer moet wekelijks spelen om zich te ontwikkelen. Aan bijvoorbeeld 10 wedstrijdjes en invalbeurten heeft hij weinig aan.

1 mei 2015 om 15:02

Dat zal vast, maar 50 wedstrijden basis gaat hem ook niet worden bij zo'n jonge knaap. Nu heb je gewoon 2 cvm die niet voor elkaar onder doen. Dat is precies de bedoeling! Dat de breedte ook goed is

1 mei 2015 om 15:24

Serrero of vd.beek kunnen ook met bazoer rouleren. Kost ajax alleen geen 6 miljoen. En beter voor de ontwikkeling van bazoer als hij eerste keuze is.

1 mei 2015 om 15:26

Het is gewoon heel simpel Bazoer is een Cvm, maar daarvoor mist hij nog de rust en overzicht (voor basisplaats), logisch want hij is 18.

Een feit is dat Klaassen het beste op de RAM positie speelt.

Als je Klaassen in zijn sterkte laat spelen en op de CVM gewoon een stabiele factor wilt dan is Bazoer voor die posities op dit moment gewoon niet goed genoeg.

Gudelj is verder in zijn ontwikkeling en kan deze positie wel invullen.

Door middel van een roulatie systeem kunnen alle drie de spelers toch gewoon aan hun wedstrijden komen? Afhankelijk van blessures natuurlijk moet hij volgend jaar makkelijk 15 wedstrijden halen. En af en toe een wedstrijdje in de JL zorgt er ook voor dat hij niet naast zijn schoenen gaat lopen.

Tis ook zo makkelijk roepen, maar als hij volgend jaar in een dip terecht komt zeg iedereen, had maar een speler gehaald die beiden rollen had in kunnen vullen..

1 mei 2015 om 15:37

Gudelj een stabiele factor ? Gudelj moet zich eerst nog maar aanpassen aan het ajaxspelletje.
En kost ook nog eens 6 miljoen plus vast meer dan een miljoen salaris. Kun je beter bazoer daar neerzetten en serrero behouden om samen te laten rouleren.

1 mei 2015 om 15:50

Bij AZ is hij voornamelijk CM hoor... en je kan dan Gudelj CM zetten en Klaassen Cvm, wat je wilt. Die kunnen tijdens de wedstrijd zelfs nog rouleren met elkaar.

1 mei 2015 om 16:37

Gudelj is niet stabieler dan bazoer of klaassen op die positie omdat hij zich eerst moet aanpassen aan het ajaxspelletje.

1 mei 2015 om 15:55

Niemand hoeft geslachtofferd te worden. Gudelj, Bazoer en Klaassen is toch een goed middenveld? Power, veel loopvermogen en alle 3 zitten ze technisch goed in elkaar.

1 mei 2015 om 15:59

Dan wordt sinkgraven toch geslachtofferd? Een aankoop van 8 miljoen.

1 mei 2015 om 16:50

Met concurrentie is niets mis. Frank de Boer zal straks keuze zat hebben. Bij andere clubs zitten ook dure jongens op de bank. De beste spelers die fit zijn zullen spelen.

1 mei 2015 om 17:01

Het probleem met jou middenveld is dat er te weinig creativiteit is om tegenstanders die zichzelf ingraven kapot te spelen. En tegen sterkere tegenstanders viel gudelj door de mand bij az. Het risico dat je met gudelj weer een az flop binnenhaalt is groot. M.a.w. Ajax kan beter die 6 miljoen plus salaris in het versterken van de verdediging steken.

Ik vind het echt slecht beleid dat Ajax in de winter Sinkgraven heeft gehaald. Is natuurlijk een talent wat de subtop van Europa kan halen, maar als ze nu ook nog Gudelj halen dan wordt of hij of Bazoer geslachtofferd, aangezien Klaassen de enige samen met Cillessen is die op een basisplek kan rekenen. Plus ook nog eens dat er binnen 1 a 2 jaar Nouri en vd Beek binnenstromen

Er van uitgaande dat Gudelj inderdaad zal komen, gaat deze samen met Bazoer en Klaassen het hart van het nieuwe Ajax vormen.
De rest van de ploeg zal om deze drie spelers heen gebouwd moeten worden.
En ai ai ai, wat barst het momenteel van de spelers die niks bij Ajax te zoeken hebben!
Als je echt verder omhoog wilt, zie ik alleen nog toekomst in Cillissen, Riedewald, Veltman, Tete, Sinkgraven, El Gahzi, Milik en Fischer.
De rest moet heel snel verkocht worden, of desnoods maar transfer vrij laten opdonderen, daar krijg je toch bijna niks voor.
Er zal een sterke ervaren centrale verdediger naast Veltman moeten komen, een nieuwe rechtsback die er meteen staat, dan kan Riedewald de plek van Boilisen innemen op de linksback positie.
Ook moet Ajax een ervaren spits halen die er ook meteen staat, niks eerst laten wennen aan het Ajaxsysteem, wat een flauwe kul!! Cardozo zou in dat kader een droomkandidaat zijn.
Die mag het dan met Milik gaan uitvechten, Zivkovic gaat het niet meer worden, bij die gast zit het mentaal helemaal fout, zelfde geldt voor Kishna, ook zo een met pure grootheidswaan die denkt dat hij de nieuwe Ronaldo zal worden, dat hij maar oprot, eens kijken hoeveel we van hem nog gaan horen de komende jaren!!!
Met Fisher en straks Muric en eventueel Menig heb je voor hem prima alternatieven in huis, die verwaande kwast zal nog geen seconde gemist worden, mark my words!!

Ajax seizoen 2015/2016:

Cillissen

Aankoop Veltman Aankoop Riedewald


Bazoer


Gudelj Klaassen



El Gahzi Cardozo Fischer

Bank: Milik, Sinkgraven, Menig, van Beek, Tete, Nouri, Muric en eventueel Viergever voor noodgevallen.




1 mei 2015 om 14:31

Ik dacht heel even dat je naam commedy was, maar het is kennedy. Cardozo gaat niet komen want dan heb zinloos geld uit gegeven aan zowel Milik als Zivkovic. Je hebt 7 miljoen betaald voor Sinkgraven dus die zet je niet zomaar op de bank. Bazoer krijgt z'n terug slag nog wel, dat is bij elk talent zo. Heb liever een middenveld met Gudelj, Klaassen en Sinkgraven. Met Sinkgraven echt diep achter de spits.

1 mei 2015 om 15:59

@kennedy,

Ben het niet helemaal met je eens. JA, van Rhijn speelt de laatste tijd slecht. Maar voor de winterstop viel hij mij juist positief op. Daarnaast is Riedewald een LCV en geen Lb.

Wie wel van mij weg mogen zijn Siggy, Serero, Boilesen en vd Hoorn.

Andersen zou ik graag een jaar verhuren, net als Menig.

Een goede LB, CVM en SP kunnen dan worden gehaald. Fuchs, Behrami, Lima (als voorbeeld). De ene is transfervrij de ander wil graag weg en Lima mocht weg tegen een redelijke transfersom (31 en aflopend contract).

Dan heb je kwaliteit en ervaring tegen een redelijke prijs.


PS, gewoon een idee, Ruiz is ook transfervrij en kan op elke positie in de voorhoede spelen. Mogelijke optie?

Zo ziet het wat duidelijker uit.

Cilissen
Aankoop
Veltman
Aankoop
Riedewald
Gudelj
Bazoer
Gudelj
El Gahzi
Cardozo
Fischer
1 mei 2015 om 15:12

Heeft Gudelj een hele goede broer dan?

1 mei 2015 om 15:20

Oeps foutje, 2e Gudelj moet natuurlijk Klaassen zijn

David1988:

Heel stoer van je om mijn mening belachelijk te maken, maar om te beginnen adviseer ik je om terug te gaan naar de lagere school, comedy schrijf je toch echt maar met een M.
Verder beweer jij dat Sinkgraven maar op de plek van Bazoer moet gaan staan omdat hij 7 miljoen gekost heeft?
Sinkgraven heeft gewoon nog geen knikker geraakt sinds hij bij Ajax zit en Bazoer toont nu al aan, een stuk verder dan Sinkgraven te zijn, je kunt je beter afvragen of Ajax niet gruwelijk heeft geblunderd door Sinkgraven uberhaubt te halen; wetende dat je Bazoer al in huis hebt!!

Ook vind jij het zinloos om Cardozo te halen als concurrent voor Milik, omdat ze Zivkovic al hebben??!!
Ja ja, als Ajax komende zomer de cl probeert te bereiken, zullen de clubs tegen wie ze dan moeten spelen, zich wel helemaal de tering schrikken als Zivkowie???!!! het veld opkomt.

Ik ben blij dat jij het niet voor het zeggen hebt bij Ajax, ongeschoolde kleuter!!!

1 mei 2015 om 16:19

Nah, Ajax heeft niet geblunderd met Daley. Deze type speler had de selectie nog niet in huis. Hij is toch een andere soort creatieve speler dan Andersen. Een soort van Eriksen in mijn ogen.

Een middenveld met de punt naar voren lijkt mij op kort termijn de juiste oplossing.

Bazoer - Gudelj
Klaassen

Dan heb je Serero, Sinkgraven en Andersen die op dit middenveld kunnen rouleren. van de Beek en Nouri zijn ook opties.

Het enigste wat ajax nodig heeft is een LB, Gudelj, een ervaren aanvaller (Cardozo, Babel? Etc) en misschien een ervaren CV, maar ik denk dat Riedewald de gene is die daar in de toekomst gaat spelen.

Komt wel goed met Ajax.

1 mei 2015 om 16:21

Edit: Layout fout (mobiel app)

1 mei 2015 om 16:56

Bazoer is van oorspronkelijk een nummer 6, De Boer zet hem niet op z'n eigen positie. En verlaag jij jezelf niet naar mijn niveau om mijn mening af te kraken? Voor je iets zegt kijk eerst in de spiegel, en ben blij dat jij niet de leiding hebt bij Ajax want jij wilt iemand halen die over de 2 mil verdiend netto!! Dus je wilt de salaris plafond breken om 1 speler te halen? Jij bakt er zelf ook vrij weinig van, en waarom zou je cardozo halen? Dat is A zonde van t geld en je blokkeert de ontwikkeling van zowel Milik als Zivkovic. Een club word niet bang van 1 speler, maar van een heel team, maar dat zie jij ook niet in blijkbaar. Beter ga jij dan terug naar school om te kijken of je t begrip voetballen nog eens kan leren, voor je probeert mij belachelijk te maken!

1 mei 2015 om 17:21

''beter ga ik dan terug naar school?''
Zo zeg: ik constateer dat je grammatica ook al op een debielenniveau zit.

Heb jij dan op school het ''begrip'' voetbal geleerd?
Kan je me het adres van die school eens geven, dat lijkt me wel wat, beter nog, misschien kan je me wat privé lessen geven, dan leer ik jou fatsoenlijk Nederands, deal???

Wie de bal kaats mag hem terug verwachten, kleuter.....


1 mei 2015 om 18:48

Kan hem terug verwachten niet mag

Bazoer was lange tijd een positieve uitzondering in het team. Jammer dat hij inmiddels is meegezogen naar het bedenkelijke niveau van de rest van het team. Maar dat kan je een achttien jarige moeilijk verwijten. Maar ik denk dat hij het volgend seizoen weer gaat laten zien.

Wellicht kan bazoer goed op 4 spelen zoals Rijkaard en Jonk in grote Ajax-ploegen ook speelden. In die speelwijze hadden ze destijds vaak een man over op het middenveld. Tuurlijk moet je dan tactisch en positioneel wel heel goed zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren