Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen: ‘Ik hoop dat we een schouderklopje krijgen, ik denk het wel’

Laatste update:

Ajax kan nog altijd uitmuntende cijfers overleggen in het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Na wedstrijden waarin het spel niet bijzonder was, zag het er tegen ADO Den Haag (4-0) eindelijk eens goed uit. Aanvoerder Davy Klaassen was dan ook zeer tevreden: volgens de middenvelder zag het er ‘gewoon goed’ uit.

/

“Ik begrijp wel dat iedereen sprankelend voetbal wil zien, dat willen we zelf ook tonen. Maar dat is lastig. We hebben het er veel over, trainen er veel op en tegen ADO zie je op momenten dat het er wel uitkomt”, zegt Klaassen tegen FOX Sports.

Volgens Klaassen was trainer Frank de Boer naar de eerste helft niet eens tevreden, maar na afloop zal de oefenmeester weinig te klagen gehad hebben. “In de tweede helft zijn we niet meer in de problemen gekomen. Ik hoop dat we een schouderklopje krijgen, ik denk het wel”, aldus Klaassen.

Trainer De Boer was zeer tevreden. “Dit was onze beste wedstrijd van dit seizoen. We hebben weinig weggegeven en veel kansen gecreëerd. Ik moet de ploeg een groot compliment maken voor hoe ze het drie dagen na een Europees duel hebben opgepakt”, vertelde de coach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 wedstrijd is nog geen schouderklopje waard. Hou dit maar vol!! Te veel slechte wedstrijden gezien, dus ben nog behoorlijk sceptisch..

30 augustus 2015 om 15:35

Precies dit is Ajax en dit hoort de standaard te zijn en dat bedoelde FdB ook in de rust. Hopelijk is dit een voorbode voor mooie dingen die eraan zitten te komen!

30 augustus 2015 om 15:37

Gelijk heb je, maar we mogen niet klagen. Als ze dit doorzetten heb ik hoge verwachtingen.

30 augustus 2015 om 15:53

Jij bent zeker weten geen coach. Vertrouwen hebben in je spelers, en dat ook uiten is zéér belangrijk!

30 augustus 2015 om 16:12

Als je iets sprankelends wilt zien dan ga je maar naar de toppers. Ik wil bij Ajax zien dat er goed voetbal gespeeld wordt waarin iedere wedstrijd gewonnen moet worden. Ik vind ze dit seizoen tot dusver heel erg goed. Goed voeg al zit voor mij ook in een scherpe verdedigende actie of een hele goede positionering waardoor de tegenstander nergens aan toe komt. Het voetbal dat Ajax dit seizoen laat zien is verreweg het beste in de afgelopen jaren. Spectaculair? Nee, gelukkig is dat niet meer nodig. Wat betreft heel veel hulde naar De Boer.

30 augustus 2015 om 16:25

kom op zeg, alle eredivisiewedstrijden gewonnen en 0 gehouden en nu een wedstrijd waar je toch van kan genieten, van mij hebben ze een klein schouderklopje wel waard, een zeker naar die wedstrijd tegen jablonik, nu een wedstrijd neerzetten die je domineert en een uitval van dijks die toch belangrijk is, goed ingevallen door riedewald en viergever.

Zo slecht als het hier op VZ wordt gemaakt was het de afgelopen wedstrijden ook weer niet. Zo goed als we nu doen voorkomen was het vandaag echter ook niet. Goede en leuke acties en combinaties gezien, maar het verweer van ADO was toch wel zeer pover. De eerste goal leek wel rechtstreeks uit comedy capers afkomstig. Goede en makkelijke overwinning en bij vlagen aardig voetbal.

30 augustus 2015 om 16:14

Altijd dat gelul over de zogenaamde zwakte van de tegenstander. Dat is gewoon de verdienst van het Ajax spel. Overal positioneel goedstaan en scherp anticiperen op mogelijke ruimte. Dan lijkt het inderdaad alsof de tegenstander niet kan voetballen.

30 augustus 2015 om 16:24

Bij die ingooi was het vooral het onvermogen van ADO dat opviel. Jij kan dat gelul noemen; ik zie het als onvermogen van Ado.

30 augustus 2015 om 19:12

Wat mij opviel dat een ingooi eens slim de ruimte in werd gegooid en dat de bal uitstekend werd ingeschoten. Dat de tegenstander fouten maakt is altijd het geval anders blijven er veel wedstrijden 0-0. Maar je kunt ook pessimistisch zij. En dan ligt het voornamelijk bij de tegenstander.

Dit was gewoon een prima wedstrijd waarin Viergever mij echt positief opviel en Fischer echt dramatisch invalt. Linksbuiten positie is echt een grote zorg.

30 augustus 2015 om 20:09

Toch lopen Gudelj, Milik en Sinkgraven goed, daardoor krijgt Klaassen de ruimte. Lijkt makkelijk maar je dwingt het wel af door veel te bewegen.

30 augustus 2015 om 21:43

Doordat ADO ook aanvallend voetbal wilde spelen kon Ajax ook lekker hun eigen spel spelen en dan zie je dat ze gewoon heel veel talent hebben. Vandaag genoten in de arena was echt een leuke pot met mooie aanvallen. ADO ging in ieder geval niet zoals jablonec boor de pot hangen en dat maakt t een stuk leuker.

Het enige verschil met voorgaande wedstrijden is dat ADO zich niet volledig rondom de eigen 16 stortten. Dan heb je als Ajax zijnde ruimte en kun je het afmaken. Als de andere tegenstanders zo ook hadden gevoetbald dan waren die wedstrijden ook leuker om naar te kijken

Ik vond het ook mooi om te zien dat Frank gewoon eerder boos dan blij was bij de 2-0, zo hoort het ook, hij moet zorgen dat Ajax het nog beter gaan doen en moet je scherp zijn op fouten. Verder zijn de complimenten terecht, hou het vast is nu de voornaamste taak.

van mij een klein compliment en nu vasthouden nog, dan komen we wel ver.

Het gaat in het voetbal om winnen en niet om sprankelend voetbal..als dat er bij komt is het mooi meegenomen.....maar winnen is veel belangrijker....dus hoe er gewonnen wordt is voor mij minder belangrijk .

Winnen is belangrijk omdat daardoor het vertrouwen toeneemt. Als het vertrouwen toeneemt kun je losser ...minder verkrampt....gaan spelen en als je losser kan gaan spelen wordt het ook leuker om te zien. Zo zit het voetbal nu eenmaal in elkaar.

Zou davne schippers ook kunnen voetballen ? stel je voor dat je davne als buitenspeler hebt , iedere back wordt door haar weggelopen en wat een kracht in dat lichaam

30 augustus 2015 om 21:04

Daar ben ik het mee eens, maar niet bij een topclub als Ajax. Die hoort gewoon verzogd voetbal te spelen en de tegenstander de das om willen doen. Geen ruimte weggeven en vol erop klappen. Een topclub hoort toonaangevend te zijn en te laten zien dat het niet hoeft in te zakken om geen goals tegen te krijgen.

We konden alleen zo voetballen, omdat Den Haag de bus niet 90 minuten parkeerde. Ajax zelf deed weinig anders dan in de voorgaande wedstrijden. Het stond verdedigend uitstekend en zocht de ruimtes die de tegenstander vrij liet. Aangezien Den Haag aanvallender speelde dan de vorige tegenstanders, zag het er een stuk beter uit. Ik verwacht echter dat wanneer Ajax tegen een tegenstander staat die de bus parkeert, zoals in de meeste wedstrijden dit seizoen, het voetbal weer zal zijn zoals de meeste wedstrijden dit seizoen. Ik denk niet dat Ajax zelf een stap vooruit heeft gezet qua aantrekkelijk voetballen, maar het kwam er nu door de spelopvatting van Den Haag mooier uit te zien.

Klaassen vraagt om een schouderklopje dat is wel te veel gevraagd,eerst maar eens
volhouden om zo te voetballen Ado gaf ook veel ruimte weg. Dat moet je Ajax niet geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren