Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keuze voor Stekelenburg gekraakt: ‘Lariekoek en inconsequent’

Laatste update:

Jeroen Zoet nam bij het Nederlands elftal de plaats over van Jasper Cillessen, maar in de voorbije twee WK-kwalificatiewedstrijden kreeg Maarten Stekelenburg plotseling de voorkeur. Oud-international Ronald Waterreus snapt er weinig van. Volgens de oud-doelman van PSV is de keuze voor Stekelenburg ‘lariekoek en ook nog eens inconsequent’.

/

“Wisselen lijkt mij alleen nodig als de eerste man niet voldoet, maar dat was gezien zijn optreden tegen Zweden en het vormbehoud daarna in de Eredivisie totaal niet aan de orde”, schrijft Waterreus in zijn column in Voetbal International. Volgens Waterreus zijn Zoet en Cillessen nu ‘zwaar beschadigd’.

“Cillessen heeft in Oranje nauwelijks gefaald. Gezien zijn sportieve keuze reservekeeper te worden in Barcelona, is er wat voor te zeggen hem te passeren, maar hij is nu ineens de nummer drie.” Volgens Waterreus kan Stekelenburg in 2018 nog het WK keepen, maar de twee doelmannen die het daarna moeten oplossen hebben in zijn ogen dus een dreun gekregen.

Jeroen Zoet had de voorkeur moeten krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een gezeik. De beste speelt en wie dat is dat bepaalt de trainer.

11 oktober 2016 om 22:14

Maar waarom zou je een keeper vervangen die niks verkeerd heeft gedaan?

11 oktober 2016 om 22:24

Maar Zoet heeft zat verkeerd gedaan. Die goal tegen Zweden staat hij gewoon 20 seconde te kijken hoe de bal wordt verspeeldt voor hij zich bedenkt dat hij verkeerd staat. Leuk hoor een oud PSVer die het voor een huidige speler opneemt maar Stekelenburg is de man in vorm. Als je heel graag een structuur had willen inbrengen had je Cillessen nooit laten vallen. Daar koos hij voor Zoet en nu voor Stekelenburg, Blind is in deze heel vast. Hij gaat voor de keeper in vorm.

11 oktober 2016 om 22:28

Omdat een keeper beter kan zijn dan de huidige keeper. Niets raars aan. Stekelenburg heeft nou eenmaal een prima staat van dienst, is ervaren, een leider achterin, doet het goed bij Everton en heeft een goede uitstraling voor een keeper. Ik snap de keuze van Blind dus zeer zeker en had zelf ook voor Steekie gekozen!

11 oktober 2016 om 22:39

Dat je geen zoet fan bent mag maar om nu te zeggen dat steek momenteel beter is is dus echt onzin. Hij keept sinds kort weer als eerste keeper. Dat doet hij niet slecht maar toch ook weer niet dusdanig dat hij echt aantoont beter te zijn. Daarbij straalt Steek juist helemaal niks uit met zn nochelante houding. Plus bewijst Steek gisteten gewoon het ongelijk met zn blunder.

11 oktober 2016 om 22:50

@surreal, kun je nog meer onzin in 1 bericht plaatsen? Als je die goal van Zweden Zoet aanrekent ben je echt wel heel erg aan het zoeken. Daar kun hij dus he le maal niks aan doen. Stekelenburg heeft 1 goede wedstrijd gekeept en keept sinds 4/5 jaar weer eens een aantal wedstrijden achter elkaar. Zoet keept al zeker 2 seizoenen heel stabiel en is vorig jaar zelfs 2x tot speler van de week in de CL gekozen. Als je het dus over keepers in vorm hebt, dan kom je bij Zoet uit en niet bij Stekelenburg.

11 oktober 2016 om 22:51

Dat Stekelenburg nu een foutje maakt is heerlijk voor de pro-zoet users. Een beetje achteraf je gram halen. Maar in beginsel is Zoet natuurlijk een onzekere keeper. Ik vond het dan ook een typisch zoet foutje. De ironie eigenlijk.

11 oktober 2016 om 23:03

In den beginsel is praktisch elke keeper onzeker. Zelfs Neuer maakte op jongere leeftijd vrij veel fouten. Idem voor Stekelenburg, die echt onzekerheid troef was in zn eerste jaren bij Ajax. Ook Zoet had dit ja, maar de afgelopen 2 jaar keept hij heel goed en zelfverzekerd. Misschien moet je eens een wedstrijd van psv kijken voor je je mening ventileert die gebaseerd is op iets van meer dan 2 jaar terug.

11 oktober 2016 om 23:21

Foutje is wel een beetje een understatement mentalist. Met het oog op de toekomst moet zoet of cillessen in de goal. Dat Stekelenburg dat bewijst maakt het alleen maar duidelijker

11 oktober 2016 om 23:39

De fout van Bruma was vele malen erger dan de fout van Stekelenburg.

11 oktober 2016 om 23:53

Die foute inspeelpass van Bruma leverde een tegenaanval op. Die blunder van Stekelburg leverde een tegendoelpunt op en daarmee 3 punten verlies. Dus in welk opzicht was die fout van Bruma vele malen erger?

12 oktober 2016 om 00:34

Ga je weer mentalist? Zoet is helemaal niet zo'n onzekere keeper. Hoe kom je daarbij? Zn gezicht? Want qua prestaties is hij stabiel. Om een keeper midden in een kwalificatiecyclus te wisselen zonder echte aanleiding is een motie van wantrouwen, maar zoet had niets fout gedaan. Een gefaalde actie van blind dus.hij kon niet eens goed uitleggen waarom

12 oktober 2016 om 07:14

@founder: waarom? Van de Sar vergeten? Die werd pas echt goed op hoge leeftijd. Wie zegt dat Steek dat niet kan? Van de Sar heeft in zijn eind twintigers ook een aantal magere jaren gekend. Daarnaast hebben we het over Zoet. Kom op, iedereen ziet dat hij het echte talent niet heeft wat Stekelenburg in ieder geval wel bezit. Zoet heeft geluk bij de huidige situatie van het NL-elftal (geblesseerde Vermeer en Krul en totaal uit vorm zijnde Cilessen). Anders is Zoet, met alle respect, geen NL11tal-materiaal.

12 oktober 2016 om 07:14

Wat deed hij daar dan fout Mentalist? Dat hoor ik graag want ik snap echt niet hoe mensen dat een fout van Zoet vinden

12 oktober 2016 om 07:29

Fout van Bruma totaal niet Janssen moet niet denken dat hij usain bolt is die moet gewoon in de bal komen ipv diep gaan Strootman loopt naar achteren en Stekelenburg moet die bal houden dus is makkelijk om te zeggen fout van bruma.

12 oktober 2016 om 07:40

@ Surreal: Wat een bullshit om dat in Zoet z'n schoenen te schuiven. Zoet staat opgesteld waar hij moet in die situatie. Hij anticipeert namelijk dat Strootman de bal ofwel naar voren speelt ofwel terugspeelt naar Zoet. Dit waren de 2 opties die het beste waren en daar houdt Zoet dus rekening mee. Als hij op de lijn was gaan staan en Strootman speelt de bal wel naar hem terug dan kon hij er ook niks fatsoenlijks meer mee.

Zoet stond in deze situatie opgesteld zoals het hoorde. Het was Strootman die het verkloot.

12 oktober 2016 om 07:45

Zonder die fout van bruma was dat schot nooit gekomen. Daar begint het tegendoelpunt.

12 oktober 2016 om 08:17

Hij neemt het ook op voor Cillissen.

12 oktober 2016 om 08:20

Niet een beetje, maar heel erg.
En je gram halen kan alleen achteraf al is het ook zo dat iedereen die dat nu doet vooraf ook al tegen de kepeerswissel was.

12 oktober 2016 om 08:22

Maar wel een paar keer in het CL elftal gestaan. CL niveau is hoger dan Oranje op dit moment.
Daarmee rekent hij af met wel iets betere keepers dan Stekelenburg.

12 oktober 2016 om 11:28

Maakt Stekelenburg tegenwoordig ook al Zoet foutjes dan?

Inhoudelijk zit er niet zoveel tussen alle doelmannen. Als je op voorhand al zou vinden dat Stekelenburg een betrouwbaardere doelman zou zijn dan Zoet, dan kan dat stukje theorie voor deze wedstrijd iig de prullenbak in, vanwege (zoals je dat noemt) het Zoet-achtige foutje.

Het heeft volgens velen ook gewoon te maken met het beleid van Blind. Zo enorm veel heeft Stekelenburg de afgelopen jaren niet gekeept toch? En nu hij bij Everton een handvol duels goed heeft gekeept, degradeer je je 2 vaste doelmannen zomaar even.

Maar goed hij is coach, hij beslist en mag dat nu dus aan iedereen uitleggen

11 oktober 2016 om 22:15

Vind ik absoluut niet. Behalve dat een beetje vertrouwen gepast zou zijn geweest heeft Cillessen het altijd goed gedaan. Zo onnodig om van keeper te wisselen.

11 oktober 2016 om 22:16

Volledig mee eens. Vond Stekelenburg super sterk overkomen. Daarom balen dat er zon rotdoelpunt tussenzit. Se trainer bepaalt en niet de consistentie

11 oktober 2016 om 22:41

@feitelijk, je hebt gelijk dat de trainer bepaald wie er speelt. In dit geval heeft blind echter niet voor de beste gekozen. Hij kan nu beter zoet niet meer selecteren want blijkbaar vindt Blind hem niet goed genoeg voor de basis.

11 oktober 2016 om 23:36

Eens, maar in dit geval hebben ze het over "nog niet gefaald etc"...zoet stond er ook pas net en dus is de strijd om #1 nog steeds open bij Oranje. Stekelenburg vind ik iig volwassener en Zoet is zeker niet slecht, maar we moeten de keepers ook niet TE speciaal gaan behandelen. Tuurlijk als je 10 wedstrijden achter elkaar goed keept is het wat anders, maar zoals gezegd nu is het nog open. Accepteren en verder gaan. Volgens mij accepteert Zoet dat ook gewoon dus is er niets aan de hand. Jammer dat een oud voetballer (en in NL altijd een 2e of derde keus voor Oranje) op deze manier over voetbal praat. Bij mij komt er door zo'n opmerking vooral een pro PSV houding naar voren.

ps. Feyenoord fan

12 oktober 2016 om 00:28

Klopt daar heb je gelijk in Cornfed. al moet ik wel zeggen dat het altijd verstandig is om je keeper te laten staan wanneer deze geen fouten maakt. Het was echt onnodig om Zoet te wisselen en daarmede heeft Blind een fout gemaakt

12 oktober 2016 om 00:37

Helemaal eens toss, maar ja het gaat nu om een situatie waarin de keeper sowieso onzeker was...eens dat de wedstrijden van Zoet het nog niet rechtvaardigden, maar ja...ik vind Stekelenburg wel een betere keeper voor nu...foutje in deze wedstrijd is wel weer een smetje....ben benieuwd wat de keus in de volgende wedstrijd weer wordt...het komt het vertrouwen van de keepers iig niet ten goede

Het is dat stekelenburg een blunder maakte. Maar laten we eerlijk zijn. Zoet liet ook een bal los tegen griekenland. Was geen blunder , maar had beter gekund en er kwam een goal uit dus cruciale "fout". Daarnaast vind ik zoet vaak onzeker ogen. Dan straalt stekelenburg toch meer uit.

12 oktober 2016 om 08:56

En zoet stond ook volledig verkeerd bij de goal van zweden. Stond ongeveer tegen de paal aan. Als ie gewoon in het midden staat is dat nooit een goal.

Stekelenburg heeft het Blind nou wel eenvoudig gemaakt. Als Zoet op basis van iets mindere trainingen(?!) wordt gepasseerd, hoeft Stekelenburg niet meer te rekenen op een basisplek, neem ik aan? Zo'n blunder heb ik Zoet lang niet meer zien maken (vrije trap Bryan Linssen, denk ik). Ja, er zat een flink effect bij, maar als je bij zulke ballen niet meer op je sluitpost mag rekenen...

12 oktober 2016 om 07:11

Zoet was mede verantwoordelijk voor de tegendoelpunten van de Grieken, staat onzeker in zijn doel en kan niet meevoetballen of coachen. Steek keepte een topwedstrijd en had een bal moeten hebben die 9 van de 10 andere keepers, waaronder je geliefde Zoet, zeker niet hadden gepakt.

Ach al deze commotie is alleen maar positief, het betekent dat er op dit moment meerdere spelers zijn die op het zelfde niveau zitten.

Dat kan je beter hebben dan dat er één is die echt uitblinkt (met uitzondering van wereldtop). Ik denk dat alle drie de spelers makkelijk aan de bak kunnen bij subtop teams, dan is het toch heerlijk om goede reserves te hebben van hetzelfde niveau?

Het blijft lastig. Cillessen heeft misschien zelden gefaald maar ik vind niet dat hij (veel) punten voor Nederland heeft gepakt. Zelf was ik voorstander van Stekelenburg omdat hij meer coacht dan bijvoorbeeld Zoet. Maar als ik hem dan weer zie grabbelen dan ga ik weer twijfelen.

11 oktober 2016 om 23:12

Dat is ook het probleem, NL heeft niet een keeper die er echt bovenuit steekt. Op internationaal is het allemaal middelmaat, lijkt mij ook lastig kiezen eigenlijk. Met deze vijf keepers (vermeer en Krul ook meegerekend) kan het zomaar zijn dat de ene maand de een beter is en de volgende maand de ander.. Moet je dan als bondscoach vasthouden aan je keuze van twee maanden geleden of kies je voor de keeper in vorm? Lastig hoor..

12 oktober 2016 om 07:09

Grabbelen? Die gast maakt slechts een fout, keept de rest van de wedstrijd gewoon op topniveau maar je wilt hem toch alweer afschrijven? Een fout die zelfs niet eens echt een fout was. Ja, hij had de bal mogen hebben maar denk dat 9 van de 10 keepers deze bal hadden doorgelaten. Zoet in ieder geval.

Flauwekul.
Allemaal middelmaat.
Alleen Steek heeft/had potentie om verder te komen.
Daarna verder kijken.

12 oktober 2016 om 07:02

Hou het maar op had. Hij heeft de afgelopen vijf jaar stil gestaan in zijn ontwikkeling.

Alsof Zoet die bal wel had gehad.... Calimero.
De keuze voor Steek was juist goed en toont vertrouwen, meer ervaring achterin is ook juist wel nodig. Zoet oogt altijd zo onrustig ondanks dat hij vaak wel prima keept.

Zoet heeft totaal geen uitstraling en meevoeballen hoef je van hem helemaal niet te verwachten. Prima keuze om Stekelenburg in het doel te zetten. Is veruit de beste keeper van Nederland

Stekelenburg is een betere keeper dan Cillessen en Zoet. Ik vond de fout van gister ook wel meevallen. Het was een keihard schot, dat nog heel licht van richting werd veranderd. Niet onhoudbaar, maar zeker geen grote fout. Verder heeft Steek gister een paar uitstekende reddingen verricht en hoort hij mijn inziens komende wedstrijden weer onder de lat te staan.

12 oktober 2016 om 00:15

Van richting veranderd werd ? Door de wind zeker. De goal was een grote fout van de keeper.
Maar waarom keepte hij ? Hij heeft misschien meer potentie maar heeft de laatste jaren dit zelden tot nooit laten zien. Dit terwijl zoet alleen maar gegroeid is.

12 oktober 2016 om 07:06

Ach, en Zoet was mede schuldig aan de tegendoelpunten tegen Griekenland. Steek had het schot moeten hebben maar Zoet had deze ook niet gehad. Zoet is prima voor PSV maar dat is ook direct zijn top.

De basisplaats voor Stekelenburg na een handvol goede wedstrijden past wel mooi in het rijtje met de vlugge debuten na een paar leuke wedstrijden van Bazoer, Tete, El Ghazi en Riedewald.
Het is een kwestie van tijd dat Stekelenburg ook bij Everton weer op de bank beland (ze waren daar afgelopen zomer al op zoek naar een betere doelman) en dat ook Stekelenburg Oranje weer gedag kan zeggen.
Natuurlijk oerdom van Blind om (mede door aandringen van Grim) voor Stekelenburg te kiezen en Zoet op ongepaste wijze te passeren. Maar dat past dan weer mooi bij het feit dat hij in 1 wedstrijd 4 spelers (klaassen, Wijnaldum, Propper en Willems) niet op hun gewende positie laat spelen.
Ik zie Oranje daarom ook niet bij de eerste twee eindigen in deze poule. Blind mist echt alles wat een bondscoach zou moeten hebben. Charisma, leiderschap, inzicht... noem het maar op. Na een mislukte EK kwalificatie, is het zaak voor de Knvb om nu in te grijpen. En dan is het misschien zelfs al weer te laat door Blind zo lang door te hebben laten knoeien.

Dit had je kunnen verwachten dat dit soort figuren die niet objectief kunnen kijken naar deze situatie een graantje willen mee pikken om weer positief bij de achterban over te komen. Zoet heeft WEL gefaald door niets toe te voegen door zijn onzekere houding en niets zeggende optredens in oranje. Stekelenburg heeft al meer bij gedragen in deze 2 wedstrijden, ondanks het doorlaten van deze bal, als Zoet in al zijn optredens. Wees gewoon eerlijk en zeg gewoon: ja als ik de keuze moest maken dan speelde Stekelenburg ook gewoon. Zoet is nu weer met beide benen op de grond en kan zich misschien weer op zijn ontwikkeling storten i.p.v. de uitspraken die hij de laatste tijd maakte. Er valt nog teveel te verbeteren voor deze man

Het is niet vreemd dat Waterreus hierover valt. Hij is voor PSV en dat mag. Maar vreemd is de Keuze in mijn ogen niet.

Een Keeper met veel ervring die speelt in 1 van de beste competities ter wereld en het daar meer dan behoorlijk doet hoort bij oranje op goal te staan. Niks ten nadele van Zoet maar ballen vangen tegen met alle respect Roda, Nec, Sparta etc of ballen moeten keren van Man U, Arsenal, Chelsea of City, dat is even anderre koek. Dat geld voor alle spelers die minimaal een basis plaats hebben in een hoger aangeschreven competitie dan de eredivisie.

Blind speelde goed centraal achterin bij Manu. Pieters staat als eerste op papier bij Stoke. Dan heb je nog 1 centrale verdediger nodig en dan heb je de Keuze uit Bruma, v Dijk, de Vrij ( mijn voorkeur), dit zijn allemaal spelers die wedstrijden spelen met meer weerstand. Op de rechtsback wordt het anders daar moeten we in NL kijken daar hebben we 2 die meer dan geschikt zijn. Karsdorp en Tete (die helaas niet speelt en waardoor Veltman een optie word, maar kies dan voor van der Wiel). Op het middenveld kunnen we nog kiezen voor Fer die wekelijks bij Swansea speelt en dan kunnen we zeggen het is geen top club, nee dat niet, maar wel een club die speelt tegen de grootste clubs op deze planeet. Dan nog Strootman, Sneijder Wijnaldum en dan aanvullen met een paar uit de Eredivisie (beste opties Klaassen en Propper)

Voorin wordt er gekozen voor Janssen boven Dost. Daar gaat het dus echt mis bij NL. Dost speelt wekelijks en scoort en speelt niet. Janssen speelt wel maar zit bij de club op de bank. Promes speelt en scoort maar speelt dan weer niet in Moskou als rechtsbuiten. Maar omdat hij zo goed is in Moskou moet hij spelen. Laat dan hem samen met Dost voorin spelen. Bij aanwezigheid van Robben dan moet hij hoe dan ook spelen.

Buitenspelers hebben we buiten Robben om dus niet. Waarom is 4 3 3 dan zo onaantastbaar. 4 4 2 waarbij je dus plek hebt op het middenveld voor Strootman Fer Wijnaldum en Sneijder lijkt mij beter en dan 2 ervoor waarbij Promes of Janssen om Dost heen speelt.

Vormbehoud in de eredivisie of keepen op Premier League niveau? Lijkt me nogal een verschil. Laat Zoet (en Cillessen) maar eens wekelijks op dat niveau acteren. Dan verdringen zij Stekelenburg vanzelf. Voor nu terecht dat de keeper met de meeste wedstrijden op absoluut topniveau wordt opgesteld.

12 oktober 2016 om 00:02

Dan vind ik het nogal vreemd dat Stekelenburg na zo'n 25 wedstrijden Premier League meteen (weer) de kans krijgt en dat in voorgaande jaren Krul met zo'n 150 wedstrijden Premier League nooit een echte kans heeft gekregen bij het Nederlands Elftal omdat Cillessen het doel mocht verdedigen.

12 oktober 2016 om 00:18

En wat dacht je van pieters. Ook zon basisspeler die geen enkele kans krijgt.

12 oktober 2016 om 07:02

Hou op over Pieters man. Kom op zeg. Als je de linksback positie dan toch wil veranderen, wat ik in principe prima vind, dan nog altijd eerder Haps.

Typisch een geval van 'wij van wc-eend adviseren wc-eend'. Waterreus geeft altijd af op alles wat niet PSV is en daarmee niet in zijn straatje past. Hou toch eens op man met die Zoet. Ik weet zeker als Zoet bij een andere club had gespeeld, zeg HSV of Anderlecht, dan had geen enkele Psv'er geroepen dat hij de eerste keeper van NL moest zijn. Zoet is als iedereen fit en in vorm is de 5e (!) keeper van het NL-elftal. Dat ziet iedereen, tenminste, diegene die kijken door een neutrale bril. Ongelooflijk hoe een keeper na 2 inderdaad briljante wedstrijden tegen Atletico zo de hemel in kan worden geprezen. Lijkt bijna alsof PSV hopeloos verlegen zit om eindelijk weer eens echt een internationale topper voort te brengen.

12 oktober 2016 om 07:06

En jij wilt beweren dat je wel door een neutrale bril kijkt door Zoet de vijfde keeper van Nederland te noemen? Wie zie jij allemaal voor hem dan?

12 oktober 2016 om 07:25

Ik persoonlijk schat Cillessen, Krul, Stekelenburg en Vorm hoger in. Eerstgenoemde heeft Ajax een kampioenschap bezorgd, altijd heel goed gekeept op zijn laatste periode na en heeft in Oranje maar 1 noemenswaardige fout gemaakt uit mijn hoofd tegen Turkije. Stekelenburg is weer terug staat basis bij Everton en laat bij vlagen weer zijn oude vorm zien, en Steek in oude vorm is de beste keeper die we hebben. Krul heeft jaren PL-ervaring en heeft meerdere waanzinnige prestaties namens Newcastle neergezet, denk aan het verbreken van het reddingsrecord tegen Tottenham. En Vorm liet bij een PL middenmoter zien dat hij daar eigenlijk te goed voor was en keepte waanzinnig en zou goed bij Tottenham in de basis passen, ware het niet dat hij een van swerelds beste keepers voor zich heeft.

12 oktober 2016 om 19:42

@kohaku: Stekelenburg, Cillessen, Krul en Vermeer zijn wanneer fit en in vorm beter imo.

Iedereen staart zich blind op die fout, maar waarom kijken we altijd naar alles wat keepers slecht doet? Steek heeft zich geweldig hersteld en twee uitstekende reddingen gemaakt waardoor Oranje uberhaupt in de race bleef om de gelijkmaker. En dat waren zeker geen makkelijke reddingen. Het opstellen van Zoet zou ik ook niet gerechtvaardigd vinden. Zoet maakte fouten tegen Griekenland, Zweden en Tsjechie en is gewoon een overschatte keeper die op basis van twee wedstrijden tegen Atletico en de mindere vorm van Cillessen en andere keepers zomaar Oranje is gegooid. Ik vind Cillessen, Stekelenburg, Vorm en Krul allen beter dan Zoet. Ik vind dat als Zoet meerdere keren mag falen je Steek nu ook de kans mag geven, zo een fout is dramatisch maar kan nu eenmaal gebeuren en heeft hij met andere reddingen toch redelijk goed hersteld.

Dit vind ook altijd gezeik. Spelers mag je wel wisselen, maar keeepers niet. Als een keeper gepasseerd wordt loopt hij een deuk of sxhade op? Belchelijk. Je kan het ook omdraaien. Stekelenburg heeft vrijwel altijd goed gekeept en werd eruit gehaald.
Cillessen was tegen Turkije en Ijsland slecht. Zoet vind ik persoonlijk te jong. Nee Maarten is de terechte keeper!

Blind is sowieso de koning van de inconsequentie. De wissel van Zoet naar Stekelenburg was inderdaad raadselachtig. Aan de andere kant is het allemaal lood om oud ijzer. Cillessen Zoet en Stekelenburg zijn allen middelmaat Nederland heeft op het moment gewoon geen top keeper maar dat geldt voor meer posities dat er geen top spelers rondlopen.

Naja...eerlijk is eerlijk...die Blind maakt er wel een potje van met zn keepers. Dat zie je bij geen enkel ander land.
Daarnaast vond ik blind onprofessioneel, en zelfs onbeschoft hoe hij na de wedstrijd propper tot twee keer toe met de grond gelijk maakte. Onacceptabel, ongeacht welke speler...van welke club dan ook.
Kritisch kijken naar een klaassen die werkelijk de slechtste man van het veld was, wordt niet over gerept.
Ik kan niet anders concluderen dat Waterreus gelijk geeft....inconsequentie ten top.

12 oktober 2016 om 09:26

Blind heeft ook gezegd dat Klaassen de hele wedstrijd zoekende was hoor.. iedereen weet dat er 16+ miljoen bondscoaches zijn in Nederland, ik vind de keuze voor Stekelenburg terecht hij is momenteel de beste keeper doet het fantastisch bij Everton. Zoet moet maar laten zien dat die beter is. Het NL-elftal begint steeds beter te draaien we hebben geen top team meer alleen een handvol talenten. Sommige keuzes van Blind vinden we raar maar voor de rest doet Blind en het team het aardig zijn groeiende, goed teken. Stekelenburg maakte een foutje maar Bruma leidde die in, Strootman schakelt niet goed om Pogba had nooit de kans mogen krijgen om te schieten.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren