Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit fluitconcert bij Ajax, deze afkeer: het heeft Edwin van der Sar geschokt’

Laatste update:

Hugo Borst voelde zondagmiddag medelijden met Edwin van der Sar toen hij de algemeen directeur van Ajax een praatje hoorde houden voor Maarten Stekelenburg en Michael Reiziger. Dat schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad. Het tweetal gaat afscheid nemen van de Amsterdamse club en Van der Sar wilde ze graag met de microfoon in de hand bedanken, maar werd luidkeels uitgefloten door de fans van Ajax.

Borst denkt aan Van der Sar gezien te hebben dat hij het massale fluitconcert niet had verwacht. "Als algemeen directeur de laatste jaren niet erg in vorm, maar hij is toch verdomme ook een ge-wel-di-ge doelman geweest, iemand die met Ajax de UEFA Cup en de Champions League heeft gewonnen", zo valt te lezen in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Dat dacht hij ook, dat kon je zien. ‘Hallo, ik heb jullie prijzen bezorgd, in alle mogelijke gedaantes. Vier jaar geleden stonden we op de drempel van de finale van de Champions League. Zijn jullie dat vergeten?’"

Er overviel de columnist een gevoel van medelijden. "Dat fluitconcert in de ArenA voor de wedstrijd. Zo striemend dat zijn prominente oren er pijn van doen. Terwijl hij, algemeen directeur van Ajax, slechts een aardig praatje houdt. Die blik. De stomme verbazing. Ik had te doen met Edwin van der Sar. Het gaat mij slechts om het moment van ongeloof bij Van der Sar, de man die altijd een beetje spottend de wereld inkijkt. Dat helpt ook niet mee."

Borst vermoedt dat Van der Sar, die in een eerder stadium aangaf dat hij niet meer voor Ajax zou werken als er Conference League-voetbal gespeeld moet worden, niet heel lang meer actief zal zijn in de Johan Cruijff ArenA. "Hij weet nu heus wel dat hij en Ajax betere tijden hebben gekend, maar dit fluitconcert, deze afkeer hebben hem geschokt. Dat het verleden niet telt, en ook het recente verleden niet. En dat alles zijn schuld is. Natuurlijk wordt het geen vuurpeloton, maar wat er nu al weken gebeurt, heeft de schijn van een zeer onvrijwillig einde van een leider van een club."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Geschokt? Dat zal toch wel niet. Zelfs mijn moeder van 90 weet dat hij er niet al te best op staat bij veel Ajax-fans. Persoonlijk hou ik niet van het fluiten en doe ik er niet aan mee maar dit is nou echt niet onverwachts.

22 mei 2023 om 15:55

ik vind hem uitfluiten terwijl ie een afscheid aankondigt echt beneden alle peil, en daarom ook wel onverwacht.
Ed van der Sar had met zn 1 jarige JC College cursus, natuurlijk nooit de Alg Directeurs titel mogen krijgen bij het grootste sportmerk van Nederland. Dat zegt genoeg over de professionaliteit in het voetbal, nog steeds.
Maar Ajax heeft dat natuurlijk altijd opgevangen door zn rol best klein te houden met eerst een kinsbergen naast m maar ook een sterke TD die het voetbalgedeelte deed. Ed was eigenlijk meer boegbeeld, vooral bij vergaderingen van de ECA bijvoorbeeld.
Totdat de TD wegvalt, de resultaten tegen beginnen te vallen en Ed vol in de wind komt te staan. Dan krijgt hij ineens alle schuld. Hij heeft voor zn kwaliteiten het afgelopen jaar wel iets teveel beslissingen moeten nemen. Maar het ligt niet alleen aan Ed en uitfluiten in eigen stadion...sorry, maar dat is echt triest.

22 mei 2023 om 16:17

Sorry.... maar Johan Cruyff University een college cursus noemen, dan weet je niks van die opleiding af. Ik heb zelf aan de Johan Cruijff University gestudeerd en dit is gewoon een volwaardige HBO-opleiding en ook als zodanig erkend.

On topic: Waarom zou vd Sar nooit de Algemeen Direteurstitel mogen krijgen. Er zijn genoeg Algemeen Directeuren dit deze titel hebben, zonder opleiding. Het is ook niet zo dat hij direct in die functie is gestapt en heeft als Directeur Marketing ook gewoon hele mooie resultaten behaald. Zoals flinke sponsordeals in het oosten van de wereld.

Vanuit dat oogpunt was het best logisch dat hij Algemeen Directeur werd, wat tot dit seizoen ook gewoon goed is gegaan.

22 mei 2023 om 16:21

Helemaal eens maar je moet toch wel onder een steen geleefd hebben als je dit onverwachts vindt. Niets zo opportunistisch als het voetbalpubliek. Ik vind dat je als echte leider toch ook moet weten wat er bij de achterban leeft. Anders ben je geen goede leider.

22 mei 2023 om 16:31

Wanneer moet je hem dan wel uitfluiten? Zo vaak treed hij niet naar buiten

22 mei 2023 om 16:56

Wat dacht je van gewoon niet? Gaat toch nergens meer over. Opportunisme viert hoog tij op dit moment

22 mei 2023 om 17:05

Japie

Wanneer moet je hem dan wel uitfluiten? Zo vaak treed hij niet naar buiten"

Hahah moest wel even lachen.
Natuurlijk ook besef dat het treurig is dat hij een John de Jong doet, maar was dus wel grappig.

22 mei 2023 om 17:57

Je bent echt vreselijk hij spreekt iemand toe die afscheid neemt na ruim 300 wedstrijden en dan zeg jij wanneer moet je hem dan uitfluiten jonge jonge wat een sneue man ben jij zeg , pff , dat is ook leuk voor die speler zeg , ik vraag mij wel eens af of jij enig empatisch vermogen hebt maar waarschijnlijk weet je niet eens wat dat inhoud .

22 mei 2023 om 19:38

Gewoon niet uitfluiten. Dat verdient vd Sar niet. Deze man heeft veel goede dingen voor Ajax gedaan.

Sneu volk dat daarmee ook het afscheid van Maarten Stekelenburg verpest. Allemaal Valentijn tjes.

22 mei 2023 om 15:49

Wat een onzin. Als supporter heb je nou eenmaal niet veel mogelijkheden om je afkeuring over de AD publiekelijk kenbaar te maken. Dit was een logische en volkomen legitieme manier (ipv bij iemand in de tuin). Als het verhaal van Hugo Borst klopt heeft het bovendien ook nog zin gehad omdat het ego van de beste man te groot was om in te zien dat de supporters allang klaar met hem zijn.

Steek heeft na zijn speech en na afloop van de wedstrijd het applaus en afscheid gehad dat hij verdient.

22 mei 2023 om 16:18

Haha wat een onzin ook. Het uitfluiten gebeurde voordat überhaupt afscheid van Michael Reiziger werd genomen. Zowel Reiziger als Stekelenburg hebben gewoon met applaus afscheid gekregen daarna.

22 mei 2023 om 18:20

Dat vd Sar zou worden uitgefloten had iedereen kunnen bedenken. Om het afscheid niet te ontsieren hadden ze dat ook anders kunnen aanpakken.

Sloeg ook nergens op. Hij werd ook niet gedekt en Overmars heeft hem in deze positie gebracht. Natuurlijk draagt hij verantwoordelijkheid maar niet de volledige verantwoordelijkheid. Bosz aanstellen en over z’n eigen schaduw stappen zou hem weer krediet geven bij veel van de fluiters. En bovendien het alternatief is die Popi Jopi Maurits Hendriks die de club en het voetbal niet kent. Nee, dank je. Die man moet wegwezen, niet Sar.

22 mei 2023 om 16:08

Tuurlijk, Maurits Hendriks wordt weer als grote zondebok aangehaald omdat hij het waagt om als niet-voetballer bepaalde inzichten uit andere sporten te delen. Ondertussen stapelt Sar al jaren fout op fout, wordt juist jarenlang uit de wind gehouden door het succesvolle beleid van Overmars, en leidt in zijn afwezigheid nu de club de vernieling in. Maar nee, het is allemaal de schuld van Hendriks! Met zulke supporters heb je geen vijanden meer nodig.

22 mei 2023 om 16:54

fout op fout? Wat ik vaak hoor is het verhaal Nouri, wat natuurlijk echt niet Edwin zijn schuld is. Edwin vd Sar is algemeeen directeur en dan mag je niet zomaar even zeggen dat je werkgever aansprakelijk is! De RVC moet daar uiteindelijk akkoord voor geven en dat duurde te lang en dan is het kwaad al geschiet. vd Sar heeft dacht ik Ziggo als sponsor bijvoorbeeld binnengehaald . Iedereen maakt fouten, maar alles wordt makkelijk op Edwin vd Sar afgeschoven nu.

22 mei 2023 om 18:52

Haha wat dacht je van allebei weg? Van der Sar heeft, als hij zich ergens mee ging bemoeien, echt heel vaak de verkeerde keuzes gemaakt. Bosz, Jonk, Bogarde en nog een paar belangrijke personen in de organisatie zijn weg vanwege Van der Sar. Hij koos zelf voor/de kant van Bergkamp, Keizer, Schreuder, Heitinga, H2... Overall is het echt heel erg duidelijk. Waar Van der Sar zich mee bemoeit sneuvelen de goede mensen met visie en komen er incapabele mensen voor terug. Overmars heeft voor het succes gezorgd en zeker niet Van der Sar. Dat hij als hoogste baas verantwoordelijk wordt gehouden voor dit dramatische seizoen, waarin al het voetbal en de positiviteit uit de club verdwenen zijn en er meer dan 100 miljoen is verdampt is niet meer dan logisch. Of dit het juiste moment en de juiste manier was, dat is een andere/betere discussie, maar met hem als AD zie ik het niet snel meer werken.

22 mei 2023 om 21:28

Volgens mij is binnen Ajax de kroonprins voor AD de commercieel directeur. Die is ook behoorlijk sterk in zijn media optredens en scoort flink. Met als laatste succesje Ajax in Ted Lasso.

hij kan moeilijk zeggen dat hij het wel zag aankomen.
en het was misschien ook vreemd om iemand anders die ceremonie voor stekelenburg te doen.
en de supporters zijn over het algemeen te dom om te poepen, daarvan kan je ook niet verwachten dat ze de fluit ff in slikken om stekelenburg te bedanken en niet bezig te zijn met van der sar.

Geweldige doelman ja maar dat Ajax successen heeft gekend komt puur in mijn ogen door Overmars en vd Sar heeft die jaren aan zijn kont gehangen.
Toen Overmars er niet meer was kon je zien dat hij ongeschikt was voor zijn functie.

22 mei 2023 om 16:25

Eens! Van der Sar is te beinvloedbaar om AD te zijn. In Overmars geloofde hij (terecht), maar toen die wegviel, moet hij zelf technische besluiten nemen, en dat kan hij niet. Ik heb bij hem altijd het idee dat hij de weg van de minste weerstand kiest, de weg van het minste gezeur op korte termijn. Zonde natuurlijk!

Ik heb moeite met dat uitfluiten van oud spelers. Met uitfluiten in zijn algemeenheid. Ik denk namelijk wel dat ie zijn best doet en het beste met Ajax voor heeft, maar compleet clueless is.

22 mei 2023 om 16:33

Ooo hij zal ook wel zijn best doen maar hij is er gewoon niet geschikt voor en dat is geen ramp dus kan hij beter gaan.

22 mei 2023 om 17:34

Zou je mij, als Feyenoord supporter, ook kunnen uitleggen waarom hij niet geschikt is en waarom alle positieve dingen aan Overmars worden toegeschoven en alle slechte dingen zowat aan van der Sar. Ben trouwens oprecht benieuwd he, geen aanval of iets dergelijks maar jou toe.

22 mei 2023 om 19:42

Het verschil tussen met en zonder Overmars is wel erg groot he!?
Daarnaast had Overmars de gave om dingen simpel te houden, nu Van der Sar op eigen benen staat, lijkt het chaos. In selectie, in organisatie, in trainers, in toekomstidee, in alles eigenlijk.

22 mei 2023 om 16:51

De sponsors die vd Sar heeft binnengehaald even vergeten? Het is natuurlijk dikke onzin dat Overmars alles in zijn uppie deed he. De hele organisatie kreeg een boost, dat is ook zeker de verdienste van Edwin vd Sar, maar men wil alleen maar zien wat men ook echt ziet.

22 mei 2023 om 16:57

Niet vergeten maar mag hij sponsors binnen halen, daar wordt hij ruimschoots voor betaald.
En ja Overmars deed heel veel goeds, kijk ook nu weer bij Antwerp en daar heeft vd Sar aardig van geprofiteerd.

Als hij daadwerkelijk geschokt is dan bevestigt dat alleen maar dat hij inderdaad totaal de verbinding met de realiteit en de supporters kwijt is. Anders had hij allang doorgehad dat de supporters allang klaar met hem zijn, hem grotendeels verantwoordelijk houden voor dit verschrikkelijke seizoen en nu met lede ogen aankijken hoe hij ook het komend seizoen alvast lijkt op te geven door vast te houden aan Heitinga. Het is te hopen dat dit fluitconcert hem heeft wakker geschud, dat we een fatsoenlijke coach gaan aanstellen en - idealiter- dat hij zijn aftreden aankondigt. Helaas vrees ik dat zijn ego ook daar te groot voor is en dat hij ook dit keer weer pas zal reageren als het wederom te laat is.

Het valt mij sowieso op wat voor idioten er op de tribune zitten. Het gaat daar even om Reiziger en Stekelenburg - de beste keeper die we hebben gehad sinds Van der Sar zelf. Houd dan gewoon even je waffel en toon wat respect.

Ongeacht wat je wat de prestaties van de laatste tijd vind, die zijn niet goed. Maar daar was dit niet het moment voor om je ongenoegen te uitten.

Zoals ik al aanhaal, de intelligentie op de tribunes is sowieso dramatisch. Grote groepen mensen hebben van tevoren al bepaald welke spelers ze niet mogen. Bijvoorbeeld met Bergwijn. Zelfs al speelt die een prima wedstrijd, begint men weer te zaniken bij de eerste actie die niet slaagt.

Ik heb soms echt het idee dat het voetbal bevolkt wordt door de onderste 10% van de samenleving qua intelligentie - laat staan qua inlevingsvermogen.

22 mei 2023 om 15:56

Wat was dan wel het juiste moment geweest? Buiten dit soort schaarse momenten schuwt Sar namelijk elk contact met de achterban en is er dus geen enkel ander moment voor supporters om hun onvrede met de koers kenbaar te maken. Dit terwijl we nu op een cruciaal punt staan waarop Sar met zijn vasthouden aan Heitinga elk perspectief op succes in de nabije toekomst lijkt weg te gooien. Ook supporters die niet tot de onderste 10% van de samenleving behoren hebben daar hun mening over, die zij zondag op een normale manier hebben geuit.

22 mei 2023 om 16:22

Het is niet de manier maar Ajax naar de klote helpen is wel de manier??
Deze man laat zich nooit horen en heeft zich altijd verscholen achter Overmars en als hij op het nieuws kwam, komt hij amper uit zijn worden en dat moet Ajax leiden?

22 mei 2023 om 16:34

Zoals @aardbij en @mitchajax020 al zeggen Van der Sar is op geen enkele andere manier te bereiken. Als algemeen directeur is er heel weinig contact met de fanbase. Logisch dat je dan op zo'n moment je onvrede gaat uiten want er zijn weinig mogelijkheden. Daarnaast zie je aan alles dat Van der Sar hoogstwaarschijnlijk door wil gaan met Heitinga wat ook funest voor volgend seizoen gaat zijn.

22 mei 2023 om 18:00

Wat is hier idioot aan? Hem bekogelen, thuis opzoeken, het veld oplopen zoals bij Gro, dat is pas idioot. Een fluitconcert is gewoon een redelijke manier om onvrede te uiten. Wat moet je anders doen?

Is jaren uit de wind gehouden door Overmars dus niet zeuren over 4 jaar geleden op de drempel van de Champions League. Overmars is de laan uit gestuurd en de boel zakt als een kaartenhuis in elkaar. Verkeerde trainer aangesteld, de verkeerde spelers aangetrokken. Mensen op cruciale posities zoals hoofdopleidingen, assistent trainer en techniek trainer lopen de deur uit. De boel is aardig in verval, dat mag hij zich als voorzitter toch wel aanrekenen.

Ik vond het erg ver gaan om hem uit te fluiten terwijl je een afscheid staat te regelen van iemand die bijna 20 jaar voor je club werkzaam geweest is in zijn totaliteit.. Respectloos naar Reiziger, Stekelenburg en toch ook een beetje naar Van der Sar.

Ik heb het persoonlijk altijd al een griezel gevonden met een uitstraling van lik-mn-reet, maar als je dan ook nog hoort en meer en meer leest dat de beste man eigenlijk maar weinig competent is dan begrijp ik wel dat de fans van Ajax hun ongenoegen zo uiten. Wellicht kan hij wat vaker op de middenstip gaan staan, dan komt dat fluitconcert tenminste niet tijdens het afscheid van je werknemers.

Enerzijds wel eens met Hugo. Pijnlijk natuurlijk, als jouw eigen publiek en aanhang je zo hard uitfluit. Dat hoort natuurlijk niet. Anderzijds was dit gehoon direct een spiegel die Edwin voor zijn gezicht voorgeschoteld kreeg. Dus hij moet zichzelf direct te rade gaan hoe hij daadwerkelijk functioneert. En dan vooral naar het heden en de toekomst kijken. Dat klinkt als een mooie uitspraak: 'succes in het verleden is absoluut geen garantie voor de toekomst'. Dus werk aan de winkel!

Tja, de geheugens van voetbalsupporters zijn kort. Tot begin dit seizoen was het onmogelijk om een PSV-supporter te vinden die iets negatiefs te zeggen had over Ruud van Nistelrooy, gisteren werd hij volop voor rotte vis uitgemaakt.

Maar dat gezegd hebbende: de selectie van Ajax heeft in totaal 157 miljoen gekost. Die van Feyenoord 40 miljoen, die van PSV 35 miljoen en die van AZ 24 miljoen. Dan is het natuurlijk volstrekt onacceptabel dat je op koers ligt om derde te gaan worden en in het meest nadelige geval zelfs vierde.

22 mei 2023 om 16:16

Eens, daarom snap ik ik die blijkbaar onweerstaanbare drang niet van (top)clubs om ex-voetballende clubhelden zo snel mogelijk trainer te maken. Het afbreukrisico is gigantisch en de voorbeelden uit het verleden stemmen niet bepaald hoopvol. Een van de beste keuzes die Feyenoord ooit gemaakt heeft is om Kuyt te passeren voor Slot. Helaas lijken Ajax en PSV de andere afslag te nemen en wel tegen beter weten in door te gaan met een onervaren en onbewezen coach, die er overduidelijk nog niet klaar voor is.

Het gaat ook niet over wat hij als keeper gepresteerd heeft, het gaat om zijn huidige functie. En die voert hij niet zo heel goed uit. De communicatie van meneer van der Sar met name is slecht te noemen. Maar goed, stel hij stapt op, wie moet het dan overnemen?

Wat is erger? Uitgefloten worden door eigen publiek of medelijden krijgen van Borst?
Fluit mij maar uit!
Helaas werkt het zo in het voetbal… je bent zo goed als de laatste wedstrijd en je je gaat van Hero naar Zero in een paar momentjes. Dat weet vd Sar ook en wordt daar ook te rijkelijk voor betaald! Geen medelijden mee dus en op naar de volgende marionettenpop die uiteindelijk weer faalt.

Niet verwacht? Wat denkt Hugo, dat Edwin alles niet mee krijgt? Die weet dondersgoed hoe mensen over hem denken.

In 2021 toen Woodward vertrok bij United en ze van de Sar wilde halen, was de wereld te klein. Afblijven van onze directeur. Nu, na een slecht seizoen, wordt hij uitgefloten. Onbegrijpelijk. Edwin verricht prima werk achter de schermen en houdt sponsoren binnen boord na een giga schandaal van Overmars. Dan doe je het gewoon meer dan uitstekend. Nu gewoon weer bouwen aan een sterk team voor komend seizoen. Je kunt iemand pas afrekenen op iets als het twee of drie jaren achter elkaar slecht gaat. En uitfluiten hoort al helemaal niet bij iemand die Ajax samen met anderen weer terug op de kaart heeft gezet.

22 mei 2023 om 16:49

Dat ziet men niet he. Hij wordt alleen afgerekend op zijn interviews, maar het super werk achter de schermen vergeten we gewoon even, terwijl sponsoring giga giga belangrijk is.

22 mei 2023 om 17:12

Hij heeft zich bemoeid met het transferbeleid en houdt tegen dat Bosz benaderd wordt. Bovendien heeft ie Heitinga aangesteld in plaats van te gaan voor iemand met ervaring en kwaliteiten.

Men is allang vergeten wat vd Sar voor Ajax heeft betekend. Van mij mag die gewoon aanblijven, ja dit is een giga slecht jaar, maar vd Sar was ook onderdeel van de organisatie toen men weer mee deed in Europa.

Sowieso is het in en in triest dat je zo een afscheid verpest van Maarten Stekelenburg en Michael Reiziger. Sommige supporters denken enkel aan hun zelf en verder niet.

Sorry maar hij heeft veel te grote fouten gemaakt, afgezien van het feit dat hij al jaren zeer slecht uit zijn wooden komt.
1 slechte scouting waardoor aanschaf verkeerde spelers
2 niet beslechten van de ruzie tussen Daley en Schreuder
3. Niet reageren op sollicitatie van Seedorf, zelfs niet na verzoeken daartoe
4. Weg laten lopen van heel veel deskundige mensen bij Ajax
5. Verkeerde trainer, veel te onervaren, benoemen en laten "hangen".
6. Niet snel ingrijpen na vertrek van Overmars.
7. Kennelijk niet weten wat er bij de supporters leeft. Twitter staat er al maanden vol van dat hij moet verdwijnen en hij weet het niet???

Als hij een echte rug heeft moet hij nu vrijwillig opstappen.
En nog een heleboel kleine dingen.
Zijn beste daad zou zijn om op te stappen

6.

Kan iemand mij vertellen of Van der Sar ook verantwoordelijk is voor het aannemen van Maurits Hendriks en Jan van Halst bij de RvC?
Waar hij wel voor verantwoordelijk is en waar Van der Sar gefaald heeft is: het weggaan van Vanenburg, Reiziger, Bogarde en Veldmate en het niet aannemen van een nieuwe TD in een behoorlijk lange tijd waardoor we miljoenen hebben weggegooid met onverantwoordelijke aankopen (Wijndal, Bassey, Sanchez) en met hele matige trainers (Schreuder en Heitinga). En dan nu weer de onduidelijke communicatie over wie er volgend seizoen trainer gaat zijn.
Communicatief is hij ook gewoon heel erg slecht gebleken. Tuurlijk verdient hij ook credits voor de afgelopen jaren dat het heel goed ging en voor het goede commerciële beleid (ja daar is hij als directeur ook verantwoordelijk voor!). Maar uiteindelijk gaat het om het voetballende gedeelte en de poppetjes die je bij het technische beleid neerzet als algemeen directeur. En daarin heeft Van der Sar dit seizoen hopeloos gefaald. Daarom zijn alle supporters nu boos want er had al veel eerder een back-up plan moeten zijn.

22 mei 2023 om 17:46

Spreek voor jezelf. Kapot schamen voor dit fluitconcert namens deze Ajacied. Ook al verdient zijn optreden de laatste tijd geen schoonheidsprijs. Veel van ons worden successupporters genoemd. Nou, we hebben er inderdaad veel blijkbaar.

22 mei 2023 om 18:10

Helemaal met je eens! Als je het bovenstaande verhaal leest is Ajax alleen vd Sar en hebben ze verder geen directie of RVC. Reiziger en Stekelenburg verdiende een applaus i.p.v. deze wanvertoning.

Ik denk dat v/d Sar meer een marionet is van de RVC, hij moet doen wat zij zeggen en daarom zie je hem ook niet graag en goed voor de camera's.
Bij dingen waar hij wel achter staat of die hij wel echt beslist staat hij er veel verzekerder.
Dat is iig wat mij opvalt.
Samen met Marc stond ie veel sterker omdat Marc Overmars veel meer directeur is en er tegen in ging als het hem niet zonder en dat sterkte Edwin dus ook veel meer.
Hij is nu de voetballer tussen de bobos.
Ik vind het jammer..

Tja, de wind waait zoals de laatste resultaten zijn .Mogelijk vierde na een enorme uittocht maar met name intocht van zoveel beroerde spelers dat is onvoorstelbaar. Scouting is drama of enorm genegeerd. Jeugd niet ingepast. Geld verbrandt. Het is een beerput en iedereen heeft t door

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren