Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards: 'Dat is ook het enige wat ik nu weet van FC Groningen'

Laatste update:
/

Colin Kazim-Richards is tevreden over zijn eerste maanden bij Feyenoord. De aanvaller is belast met de zware taak om Graziano Pellè te doen vergeten en slaagt daar vooralsnog mondjesmaat in. Desondanks ziet hij genoeg aanknopingspunten om op voort te borduren. "Maar het kan beter, op alle vlakken", erkent hij in een interview met RTV Rijnmond.

Zo was hij afgelopen donderdag tegen Standard Luik nauwelijks te bekennen, al legde Kazim-Richards wel de bal klaar voor Elvis Manu, die vervolgens de winnende treffer tegen de netten schoot. "Donderdag draaide het om het team", vindt de Engelse Turk dan ook. "Ik had meer de rol van fysieke speler, aangezien ik constant werd omsingeld."

Mogelijk krijgt de 28-jarige aanvaller zondag weer wat meer ruimte om zich te etaleren. Dan wacht Feyenoord een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Een tegenstander waar Kazim-Richards nog niet veel van weet. "Beneden hebben we een bord staan met hun tactieken en spelers en dat is dan ook het enige wat ik nu weet van FC Groningen."

Feyenoord gaat nog veel plezier beleven aan Colin Kazim-Richards

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Te Vrede gewoon beter bij Feyenoord passen dan Kazim-Richards. Hij is een completere spits dan Kazim-Richards en scoort meer.

4 oktober 2014 om 16:58

Heb jij dit seizoen ooit wel wedstrijden gezien waar Te Vrede in de basis stond?

4 oktober 2014 om 17:03

Ja en ik vond hem sterk spelen hij staat vaak voor het goal en zo'n spits heeft Feyenoord nodig.

4 oktober 2014 om 17:10

Dan adviseer ik jou nooit het trainersvak te studeren. Te Vrede staat in de spits, en maakte goals. Klopt, maar dat was ook echt alles. Natuurlijk heeft hij met veel druk te maken, dan ga je ook goed op hem letten. Ik had het vertrouwen in hem, maar als je hem goed observeert komt hij veel te veel te kort. Een prima back-up, maar nooit een eerste spits bij een topclub in Nederland. Kan geen bal vasthouden, wint zelfs niet eens 50% van zijn kopduels. Met hem in de spits lijkt het alsof je met 10 man speelt. En de goals die hij maakt, is puur wat een spits hoort te doen. Die goals had Immers ook gemaakt als hij er stond. Zoals ik al zei, prima back-up maar Kazim is op veel beter in de spits van Mitchell.

4 oktober 2014 om 17:43

Oke super coach! Een spits die goals maakt vind jij niets? Misschien ben jij dan inderdaad geschapen voor het coachvak. Clown

4 oktober 2014 om 17:58

Daar gaat het om bij Feyenoord je moet echt een spits hebben die scoort. En dan doet Te Vrede meer dan Kazim-Richards en ik vind hem mee voetballend niet minder

4 oktober 2014 om 18:01

@tommymater: ''en de goals die hij maakt, is puur wat een spits hoort te doen''.
Scherp geanalyseerd van je. On: Te Vrede is weliswaar niet het aanspeelpunt wat Pelle wel was, maar als hij blijft scoren is er geen rede hem op de bank te zetten.

4 oktober 2014 om 18:07

Man man, die doelpunten vallen ook vies tegen bij tevreden. Je speelt met 10 msn rn hij geeft geen ene garantie tot doelpunten

4 oktober 2014 om 18:32

Hij is ook verantwoordelijk voor aardig wat tegendoelpunten doordat hij steeds die bal verliest op de middenlijn.

4 oktober 2014 om 20:18

Staat vaak voor de goal man hou toch op ik zit er elke wedstrijd en hij is 19 van de 20 keer te laat in de 16 waardoor de voorzet niet kan komen daarnaast zijn zijn loopacties erg slecht voor de goal om nog maar niet te praten over hoe vaak de bal van zijn voet af springt als die hem wil controleren

4 oktober 2014 om 21:23

Te vrede speelde echt heel prima voor Feyenoord.

5 oktober 2014 om 13:50

Leuk en aardig dat hij scoort maar als hij constant balverlies lijdt komt dat het spel niet ten goede. Daarom is kazim beter...liever wat minder goals van de spits en meer goals van het team dan andersom

4 oktober 2014 om 16:58

Te Vrede is absoluut niet completer. Zie die man weinig goeds doen behalve scoren, maar dat is dan ook meteen een belangrijke toegevoegde waarde. Vind juist Kazim completer (sterker, balvaster, betere techniek, beter buiten de zestien) maar hij mist rendement en dat is cruciaal voor zijn positie.

4 oktober 2014 om 17:30

Kazim is alles behalve een complete spits. kazim werkt elke wedstrijd hard niks van te zeggen maar te vrede is een spits, beperkt in veel dingen maar sterk en maakt goals. ik zie Manu eerder als goede spits, sterk snel goal gericht. Speelde een goede pot tegen sevill, zo ver dat mogelijk was.

4 oktober 2014 om 17:45

Het voordeel van kazim is dat er ruimte komt voor middenvelders en buitenspelers om voor de goal te komen.

4 oktober 2014 om 16:59

Alleen met te Vrede wonnen we geen wedstrijden. Misschien wel een echte spits maar je speelt ook maar met 10 man en kan geen bal bij zich houden,niet passen. Als Kazim ze ipv zelf scoort een ander laat scoren vind ik t ook prima,heb liever dat er 4 12 maken dan 1 die er 25 inschiet.

4 oktober 2014 om 17:05

Karel

Te Vrede mag dan wel wat meer doelpuntjes hebben meegepikt, maar die man kan niet voetballen. Kazim is een veel betere voetballer en is tenminste niet zo egoistisch hij denkt altijd aan het team hij werkt veel harden dan Te Vrede. Met Kazim heb je tenminste iemand die voor oorlog zorgt, dat kan ik over Te Vrede niet zeggen dat hij oorlog maakt.

4 oktober 2014 om 17:11

Ja Te Vrede scoort en feyenoord verliest alsnog. Kazim scoort minder, maar zorgt er wel voor dat feyenoord wint omdat hij anderen laat scoren.

4 oktober 2014 om 18:55

elke bal springt 6 meter van zijn voet af en hij heeft veel kansen nodig....

Maak je borst dan maar nat Kazim! Boeren geven nooit op

4 oktober 2014 om 17:02

Boeren kunnen geen poot voetballen, Turken kunnen heel goed voetballen. Alleen er zit wel een verschil in de mentaliteit haha boeren geven inderdaad nooit op

4 oktober 2014 om 17:08

Mwah Robben kan toch prima voetballen en is ook een boertje

4 oktober 2014 om 17:19

Robben kan alleen maar rennen en schieten dat is het. Ik noem het niet echt voetballen

4 oktober 2014 om 17:27

Hahaha hou op man, één van de beste spelers ter wereld kan niet voetballen. Laat me raden, Arda Turan is de beste speler ter wereld?

4 oktober 2014 om 17:30

Als je Robben niet als voetballer wil bestempelen dan snap je er helemaal niks van. Die man kan dingen met een bal waar jij alleen maar van droomt.

4 oktober 2014 om 17:32

Als je zulke domme dingen zegt over een voetballer als Robben.......... dan snap je het echt niet

4 oktober 2014 om 18:00

Seliminho, ik ben ook een turk en ben niet echt een grote fan van Nederlandse voetballers, maar kom op Robben ? Die man is voor mij na Ronaldo de beste buitenspeler op Ronaldo. te subjectief?

4 oktober 2014 om 18:01

*op aarde ipv op Ronaldo srry..

4 oktober 2014 om 18:22

Ik weet dat Seliminho lekker aan het provoceren is, maar er komen uit een dorpje (bedum) in de omgeving van een boerenstad van 180.000 inwoners (groningen dus) meer wereldsterren dan heel Istanbul met 14.000.000 inwoners. In die hoofdstad wonen bijna evenveel inwoners als heel Nederland. "wij" waren gewoon 3e van de wereld, "jullie"...waar waren jullie eigenlijk?

4 oktober 2014 om 18:52

Ga eens heel snel terug naar de basisschool als je denkt dat Istanbul de hoofdstad is van Turkije.

4 oktober 2014 om 19:01

Je vergeet er 20000 haha. Groningen zit op 198000.

4 oktober 2014 om 20:26

Ik heb het toch over Groningen in vergelijking tot een grote provinciestad in Turkije? Met 14 miljoen inwoners is Istanboel de grootste stad van Turkije. De stad bestaat uit 27 districten, die tezamen de, let wel, hoofdstad van de gelijknamige provincie vormen. Net als Groningen de hoofdstad van Groningen is.

Klopt Karimbu. Inwoners (1 mei 2014) 197.823. Maar dat weerlegt mijn punt niet dat onze boeren beter voetballen dan een stel Turken

Botteghin wint meeste duels van alle verdedigers in Eredivisie (stond laatst op Vz), leuk duel dus.

4 oktober 2014 om 17:02

Wordt zeker leuk dan,heb er iig zin in,Groningen is altijd leuk. Kan alleen niet naar de kuip deze X

Als hij niet meer weet over FC Groningen dan wat op het bord staat geschreven, is hij niet echt met zijn vak bezig.

4 oktober 2014 om 17:04

Nee want hij moet de geschiedenis van FC Groningen en hun prijzen kennen of wat? Tactiek en spelers, het enige wat je moet weten over je tegenstander. Juist meer op je eigen letten en niet de tegenstander.

4 oktober 2014 om 17:06

Dus jij denkt dat een voetballer, maar alles moet weten over zijn tegenstander?? Ik dacht dat de trainer daar voor moest zorgen, dus dan is rutten niet goed bezig met zijn vak in dit geval.

4 oktober 2014 om 17:08

Is het per se een onderdeel van zijn vak om pak 'm beet Henk Bos persoonlijk te kennen? Denk 't niet. Enige wat Kazim van Rutten en het Legioen moet doen is zo goed mogelijk spelen en zien te scoren, of dat nou tegen Groningen is of Kozakken Boys. Al denk ik wel dat ie 't lastig gaat krijgen tegen Botteghin. Verheug me op de duels die deze 2 gaan uitvechten.

Persoonlijk vind ik Richards maar een opvliegerig mannetke, Te Vrede is misschien minder compleet maar hij scoort ze wel! Zou gewoon de eerste spits moeten zijn.

Groningen uit is brandhout, schat n makkelijke overwinning in voor feyenoord. Hele seizoen spelen ze nietbest. Go ahead eagles uit onterecht gewonnen, willem2 thuis idem, en de rest was ook niet om aan te gluren, zelfs de 2-0 tegen ajax was niet supergoed. Dit moet feyenoord makkelijk winnen.

Geloof me nou maar op dit moment is kazim 1 van de beste spelers van de eredivisie.
Hij heeft een fysieke voorsprong op alle andere spelers.

Hij is opzich wel goed, maar het is geen echte afmaker.

Ik vind hem erg goed spelen

Ach zoals dat gaat Feyenoord wint Feyenoord verliest blijft gewoon een matige ploeg waar iedereen van kan winnen ze doen nou net of ze die Belgen hebben opgerold, maar ze hadden de scheidsrechter niet tegen. En winnen van zo'n baggerploeg maakt op mij geen indruk.

4 oktober 2014 om 18:11

Feyenoord speelde ook absoluut niet sterk tegen luik, heb dat ook niemand horen beweren. Het is wel lekker om zo'n wedstrijd te winnen en ook belangrijk voor het gevoel. Ze hebben dit seizoen wedstrijden verloren waarin ze toch veel beter waren, en daar heb je ook niets aan.

4 oktober 2014 om 18:35

En dan ben je supporter van de Spurs..

4 oktober 2014 om 18:55

Een echte Spursfan haat Feyenoord. Andersom trouwens ook. Dus hij is goed bezig. En je weet toch beter mag ik hopen.

5 oktober 2014 om 01:02

Ik ben op en top feyenoorder, maar haat tegen Spurs is bij mij nergens te vinden.. wat een onzin zeg

4 oktober 2014 om 19:03

Feyenoord had niet bepaald de scheids mee. En hou het maar bij Tottenham want jij volgt Feyenoord niet dat kan ik meteen opmaken uit je reactie... als je 4 basispelers + je trainer verliest en met 7 nieuwe basisspelers speelt die pas sinds 10 september bij elkaar zijn ... dat gaat best lastig.

4 oktober 2014 om 19:26

Ik volg alles en ben het met je eens dat Rutte en dit elftal tijd nodig hebben maar nu is het een elftal dat de tegenstander van de mat spelen of helemaal door het ijs zakken. Wat ik wil zeggen is dat ze echt niet even makkelijk gaan winnen van Groningen dat doen ze van niemand.

4 oktober 2014 om 21:04

Maar dat zegt niemand en Feyenoord heeft nooit een makelijke middag zelfs wanneer ze goed spelen vergeten ze een ruime voorsprong te nemen.

Niet een heel slimme uitspraak. Feyenoord heeft het de laatste jaren tegen Groningen erg lastig gehad. Hopelijk pakken we net als de laatste jaren wel de drie punten.

Ik kan me voorstellen dat ze bij Groningen ook nog nooit van kazim hebben gehoord. Overal mislukt maar dan kun je in de eredivisie nog wel mee. Woorden heeft hij in ieder geval genoeg, nu nog daden.

4 oktober 2014 om 18:25

Als je door je club naar voren wordt geschoven voor een interview dan lijkt het me normaal dat je dan ook wat zegt.

4 oktober 2014 om 20:03

Als je niet weet wat je moet zeggen, kun je liever niets zeggen.

Wie is Kazim-Richards

4 oktober 2014 om 21:05

Tribune klant van Brusaspor...... :P

Wat verwachten mensen dan..dat hij de hele club geschiedenis kent: Die kennen wij ook niet van hem dus ja..maar goed de titel pakt en er staat weer een hoop onzin qua reacties tussen dus ja loopt wel weer lekker..pff word echt rap minder hier op VZ helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren