Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus speelt underdog: ‘Met die drie sta je vooraf al met 2-0 voor’

Laatste update:

Het Europese voetbaljaar kent op 6 juni de grote apotheose met de Champions League-finale tussen Barcelona en Juventus. Bij de laatste club doet men er alles aan om de druk weg te nemen bij de spelers: de favorietenrol wordt naar Barcelona geschoven. Dat doet ook oud-speler Pavel Nedved, die tegenwoordig directeur is van de kampioen van Italië.

/

“Barcelona is de grote favoriet”, laat Nedved weten aan Isport Blesk. “De favorietenrol geeft een ploeg vaak meer druk. Iedere club die een wedstrijd begint met die drie in de aanval”, doelt Nedved op Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez, “staat voorafgaand aan een wedstrijd al met 2-0 voor. Barcelona heeft zo veel talent, dat het lastig is om ze af te stoppen.”

“Wij hebben echter een sterke verdediging en zelf willen wij de defensie van Barcelona in de problemen brengen”, gaat Nedved verder. “We mogen niet te passief spelen, omdat Barcelona eraan gewend is om de bal te hebben. Aan de andere kant moeten we ook voorzichtig zijn.”

Juventus is met de finaleplek weer helemaal terug aan het Europese front. “De Champions League winnen zou erg belangrijk voor mij zijn. We hadden niet verwacht zo ver te komen, maar verdiend is het wel. Er is de afgelopen vijf jaar veel veranderd bij Juventus. In Italië domineren we, maar in Europa is dat niet zo makkelijk. Hoewel we in de finale staan, zijn er nog altijd drie of vier ploegen sterker dan wij. We hebben nog werk te doen.”

Gaat Juventus verrassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

lekker een tent neerzetten in je eigen 16 en op z'n italiaans.

28 mei 2015 om 21:45

ja ze gaan zoals tegen Real de bus parkeren. Daarom is het zonde dat er geen 2 voetballend ploegen in de finale staan.

28 mei 2015 om 21:47

Allegri ook al op VZ?

28 mei 2015 om 21:51

En El Clasico is volgens jou een spektakelstuk tussen 2 voetballende ploegen? In theorie wel, ja.
In de praktijk zien we echter weinig hoogstaand voetbal tussen al het gemekker, de schwalbes, vuile overtredingen, kaarten vragen e.d. door. Busquets, Alba en Arbeloa zijn 80 procent toneelspeler en 20 procent voetballer.
En die wedstrijd zien we meestal een keer of 4 per jaar.

28 mei 2015 om 21:52

Juventus is beslist een voetballende ploeg maar krijgt het tegen Barcelona de kans om haar spel te spelen. Dat denk ik niet.

28 mei 2015 om 22:00

Hahaha huil huil huil, nog steeds verbitterd? Juve staat volkomen verdiend in de finale, als je dat niet kan accepteren moet je maar een andere sport volgen maat

28 mei 2015 om 22:10

@dysentery gary,

Is ook volkomen verdiend en mooi zo'n wederopstanding. maar voor de neutrale fan is alles behalve een italiaanse ploeg in de finale mooi.

28 mei 2015 om 22:19

@flatsh, dat is op voorhand misschien de verwachting, maar we zullen af moeten wachten of het een mooie finale gaat worden. Zelf denk ik dat Bayern het goede voorbeeld heeft gegeven en als de trainer een beetje verstand heeft zal hij niet achterover leunen. Ik kijk er in ieder geval naar uit, het zijn de twee beste ploegen van Europa op het moment.

28 mei 2015 om 22:25

dat goede voorbeeld heeft niet helemaal goed uitgepakt haha. dat is ook de kracht niet van juventus. al is de omschakelingen met morata en tevez natuurlijk ook niet saai. en pogba natuurlijk.

28 mei 2015 om 22:38

Wanneer heb jij voor de laatste keer gekeken als ik vragen mag?

28 mei 2015 om 23:10

Weet je niet, Juve kan ook aanvallend spelen. Maar dat zou tegen Barca echt dom zijn. Het is dus logisch dat ze de wedstrijd anders zullen benaderen.

28 mei 2015 om 23:35

Dan heb je echt arsenal of bayern in de finale nodig tegen batvelona of real madrid jammer is bayern uitgeschakeld

28 mei 2015 om 23:36

Edit: door barca zelf.....

29 mei 2015 om 02:48

Juventus behoort niet tot de top 3 van de beste ploegen.

De halve finale tussen Barca en Bayern was 2 niveaus hoger dan Real tegen Juventus.. en Bayern was dan nog niet compleet...

Juventes heeft wat geluk, maar tegen Barca op volle toeren hebben ze zo goed als geen kans..

29 mei 2015 om 04:03

Juve is gewoon een topploeg die al 4 jaar constant presteert, de serie A is het bewijs. Zelfs na de trainerswissel zijn ze op dezelfde voet verder gegaan. Hoe Juventus de wedstrijd zal benaderen is voor mij irrelevant, wij (barca fan) zullen zien te moeten winnen. Er is geen favoriet in een CL finale en al zeker niet tegen dit Juventus. Ik wens de Juventus veel plezier en succes bij deze wedstrijd!

29 mei 2015 om 06:27

Precies. En met het bussie parkeren tegen real vond ik het uiteindelijk nog best meevallen. Maar misschien kon ik het ook beter hebben van Juve, gezien de sympathie voor die club en de Italiaanse catenaccio. Maakt het countervoetbal toch altijd wat spectaculairder/heldhaftiger in mijn beleving. Of misschien vond ik het wel chill om real te zien verliezen. Hmm...

29 mei 2015 om 11:35

Real gaat ook niet 100% in de aanval dus praat geen onzin aub.
Verder als je de wedstrijden zou kijken zou je zien dat iedereen om kaarten vraagt en niet alleen busquets en alba. Verder speelt arbeloa niet eens dus praat je nog meer onzin.
Ook bij jou club vragen ze om kaarten en maken ze schwalbes jij bent gewoon te hypocriet om het te zien.

29 mei 2015 om 12:08

Gary, toen juve thuis aanvallend speelde tegen real eerste half uur, speelden zr goed gaven niks weg en hadden 2/3 keer kunnen scoren.
In madrid gingen ze verdedigen en hebben ze alle geluk van dr wereld gehad dat xe niet afgeknald werden.
Aangezien volgens iedereen de verdediging vam barca het zwakst is zou ik als juve gewoon eerste 20 minuten vol drukzetten om barca niet in hun ritme te laten komen. Als je begint met verdedigen is het moeilijk om van speelstijl te veranderen en wordt je vernietigd door dit barca.
Ik denk maakt niet uit hoe juve speelt een galavoorstelling van barca 4/5-0 zit er zeker in.

Dat is natuurlijk niet waar, een wedstrijd begint over het algemeen met 0-0.

28 mei 2015 om 22:27

Men kruipt graag in donkere holtes. Ik vind dit echt zielig en zwak van Juventus. Als je dit bij MMA doet kun je ervan uit gaan dat je KO wordt geslagen. Wees gewoon een vent en zeg dat het 50/50 is en dat je ook kans maakt. Anders moeten ze checken of er bij Juventus wel kerels lopen en of ze anders bij de damesteams mogen ingedeeld worden. Slappe hap. Je staat in de finale man!

29 mei 2015 om 06:29

En toch is MSN bijna een half miljard waard. Dus wel ff reëel blijven he..

haha zo slim he dat juventus zijn al de underdog maar maken het nog een graadje erger waardoor niemand meer rekening met ze houdt. En dan in een keer toeslaan in de wedstrijd

28 mei 2015 om 21:45

Dat verwacht je toch zelf niet, Barcelona gaat "gewoon" winnen.

28 mei 2015 om 21:59

Als de scheidsrechter gewoon zijn werk doet, dan zie ik Juve 100% winnen. Barca heeft een betere aanval, maar Juve heeft een betere verdediging en een beter middenveld.

28 mei 2015 om 22:02

Net zoals Real "gewoon" van Juve ging winnen. Ik kan mij nog herinneren dat jij voorspelde dat Real ook "gewoon" van Valencia gingen winnen. lekkere glazen bol heb jij man, maar goed....

Juve in de finale en Real verkeert in wanorde

28 mei 2015 om 22:39

Barca heeft een beter middenveld hoor let maar op.

28 mei 2015 om 22:43

Het middenveld van Juve en Barca zijn niet te vergelijken. Welke beide het beste passen in het eigen systeem.

28 mei 2015 om 22:44

Ik ben er ook van overtuigd dat Barca gaat winnen.

Real kan niks in de kleine ruimtes, Barca daarentegen zeker wel.
Dus een bus parkeren is geen waterdicht plan.
Juve zal sowieso willen gaan voetballen, want met Messi Neymar en Suarez zit je ook niet op penalties te wachten.
En voor mensen die denken dat Juve zal winnen door op de counter te spelen, Barca heeft nu ook de counter als wapen en zijn er nog succesvoller in.

Tuurlijk kan Juve nog steeds winnen, maar dan hoop je op een stunt. Tactisch zullen ze geen antwoord hebben.

28 mei 2015 om 22:48

Welke glazen bol?
Als fan van Real heb ik inderdaad gezegd dat ze gewoon gingen winnen en als Real zijnde moesten ze dat ook gewoon doen maarja, voetbal.

28 mei 2015 om 23:06

@matthaus, om het middenveld van Juventus beter te noemen dan die van Barça..hm. Spelen beide in een ander systeem waarin ze zeer goed zijn. Ik denk toch dat overall het middenveld van Barça over iets meer kwaliteit beschikt dan die van Juventus.

28 mei 2015 om 23:12

@mace Op basis waarvan? Een beetje meer bescheidenheid zou toch op zijn plaats zijn vindt ik. Maar blijkbaar geldt voor Real madrid en haar supporters andere regels waarvan ik niet op de hoogte ben....

29 mei 2015 om 00:06

Welke andere regels?
Mag ik geen vertrouwen hebben in de ploeg waar ik fan van ben?

Of wil jij mij komen vertellen dat Real niet kon winnen van Valencia en/of Juventus?
Real heeft allebei de wedstrijden niet gewonnen en mijn mond is daarmee gesnoerd maar ik zal altijd blijven zeggen dat Real Madrid van iedereen kan winnen.

Fijne avond.

29 mei 2015 om 07:50

Macereal.. Tegenwoordig, optimistisch zijn betekent arrogantie...
Ik zou er niet teveel bij stilstaan..

29 mei 2015 om 10:46

Vertrouwen mag wel, maar dat moet niet aan arrogantie grenzen. Want je geeft al zelf aan: Real heeft haar wedstrijden niet kunnen winnen. Geloof het of niet, de spelers van Real zijn ook maar mensen. Ze hebben ook een ups en downs. Jij schildert de spelers van Juve en Valencia af alsof het koekenbakkers zijn. Daar heb ik moeite mee snap je?

29 mei 2015 om 11:39

Beter middenveld ? Sorry hoor maar dat kon ik niet zien tegen real. Pogba en pirlo bakten er niks van en Vidal was ook maar 1 keer gevaarlijk.
Verder is juve heer en meester in Italië maar meer niet. Hun verdediging is zwaar overrated met oude en lompe verdedigers en ook nog eens een stokoude keeper. Wacht maar tot ze tegenover msn staan.

29 mei 2015 om 12:12

Macereal je hebt gelijk. Real heeft vooral thuis gewoon pech gehad daarom wint een team hem ook nooit 2x op rij geluk is een grote factor in de ko fase.
Ze misten thuis misschirn wel 5tot 10 100& kansen, hadden nog een penal moeten hebben toen vidal ging boksen op james.
Cl voetbal is gewoon een loterij

29 mei 2015 om 13:10

Barca heeft Raketic en een oude Iniesta. Wij hebben Pirlo, Vidal, Pogba en Marchisio. Het middenveld van Juve is absoluut beter.

29 mei 2015 om 13:49

Wat een onzin, Juve had ook in beide duel pech gehad qua kansen, dus wat is nou precies je punt?

Geluk is inderdaad een grote factor ja, daar ben ik het mee eens. Real heeft ook geluk gehad tegen Schalke bijvoorbeeld.

Voor zover ik weet start je met 0-0 of zijn de regels veranderd? Barca begint met 2-0. Dan wordt het lastig voor Juve. Blatter strikes again.

28 mei 2015 om 22:12

echt grappig man

29 mei 2015 om 06:21

Je snapt best wat Nedved er mee bedoelt.

Jouw commentaar is provocerend en suggestief en als je dacht grappig te zijn : verkeerd gedacht.

Trouwens, als je commentaar hebt op Barcelona, begin dan eens met naar hun wedstrijden te kijken. Busquets en Alba reduceren tot toneelspelers is gewoon de stereotypen overnemen en doet vermoeden dat je nauwelijks wedstrijden van Barcelona bekijkt.

Barcelona is dik favoriet.
Juventus moet super zijn en Barcelona moet een off-day hebben....dan gebeurt er iets moois.
Normaal winnen de Spanjaarden.

Juventus speet underdog? Juventus is underdog.

28 mei 2015 om 22:24

Context.....het klopt
Die van u ook

Edit: Context hahaha. Dat zijn ze zeker

Ze zijn ook de underdog.. ze worden door Barca (lees Messi, Suarez en Neymar) van het veld geveegd, .. Hoop trouwens wel dat ze winnen, zou mooi zijn voor het Italiaanse voetbal, maar helaas, denk niet dat het gaat lukken.

28 mei 2015 om 22:12

niet te snel zeggen. als er ergens verdedigers zijn die weten wanneer ze hun been moeten uitsteken. zijn het die van Juventus wel. al vrees ik een late 1-0 voor die puber-spanjaarden

28 mei 2015 om 22:23

@flatsh, puber-spanjaarden? Waar moet dat nou op slaan?
Ik voel een hoop frustratie als ik dat lees, zit je iets dwars?

28 mei 2015 om 22:20

De voorhoede is erg sterk, maar Juventus staat niet in de finale omdat ze zo veel doelpunten tegen krijgen. Tegen real amper een kans tegen gehad.
Uiteraard is Barcelona geen misselijke ploeg, die weten wel hoe het is om tegen een muur te spelen.

29 mei 2015 om 00:03

Ja, iedereen zegt dat de verdediging van Juventus zo goed georganiseerd is, maar dat vind ik dus echt sterk tegenvallen. Kijk eens hoeveel kansen Real kreeg tegen Juventus in de halve finale? Juve had geluk dat Real z'n dag niet had wat betreft afmaken. Maar Messi heeft volgens mij nooit z'n dag niet als het om afmaken gaat, haha. Dus ik vrees het ergste.

Nedved heeft gelijk, maar de Italianen zijn in staat de bus te parkeren en op de 0 te spelen, het hoeft maar 1 keer raak te zijn en ze kunnen doen waarin ze het beste zijn: verdedigen.

EK 2000

Halve finale Nederland - Italie

Zelden zo een klasse verschil gezien . Oranje miste 10/12 100% kansen , en 2 pingels .

In voetbal is alles mogelijk.

Altijd maar die favorietenrol wegschuiven.. het is een finale, één wedstrijd, alles hangt er vanaf hoe iedere speler die dag is. De kansen zijn gewoon 50/50, stop it.. Oke MSN is een geweldige aanval, maar Juventus heeft ook een geweldig team, anders waren ze niet in de finale.

Zelf hoop ik dat barça wint natuurlijk, maar om te stellen dat we door MSN al 2-0 voorstaan? Nee, helemaal niet. Ze moeten er alles aan doen om de 5e CL beker binnen te slepen, het zal niet zomaar vanzelf gebeuren! Visca el barça!

28 mei 2015 om 23:14

Mochten we met 3-0 verliezen komt zo'n uitspraak van Nedved goed van pas haha. Dan zeggen ze: "zie je nou wel dat we gelijk hadden, MSN is gewoon van een ander niveau".

Maar in een finale kan er inderdaad van alles gebeuren, maar je kunt niet ontkennen dat Barca de favoriet is. Ik schat de verhoudingen 60-40 in het voordeel van Barca in.

29 mei 2015 om 11:45

Ja dat bedoel ik dus.. een club als Juventus heeft zulk excuus helemaal niet nodig. Je ingraven op voorhand hoeft niet. Als je verliest in de finale, verlies je tegen een team dat het beste van Europa is, helemaal geen schande lijkt mij? Maar ik begrijp het ergens natuurlijk wel, maar na dit overal te lezen wordt het wel een beetje veel..



Wat betreft de kansen, Barca is misschien wel favoriet idd, maar ik vind de verdediging van Juventus zo sterk...wauw. dat gaat vuurwerk geven! succes in ieder geval! Dat de beste mogen winnen!

Blijf dan thuis... En geef de prijs maar gelijk aan Barca, mat zo een instelling moet je niet naar een finale.

Barca heeft ervaring tegen verdedigende ploegen te spelen dus het zou geen probleem moete zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren