Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus maakt einde aan soap en keert vier miljoen euro per jaar uit

Laatste update:

Paul Pogba blijft in principe nog jaren aan Juventus verbonden. De club uit Turijn bevestigt vrijdag dat de middenvelder, 21 jaar, een nieuwe verbintenis is aangegaan. Onder de nieuwe contractvoorwaarden staat Pogba tot 30 juni 2019 op de loonlijst. De Frans international werd de voorbije maanden aan Real Madrid en Paris Saint-Germain gelinkt en gaat per annum flink meer verdienen: van anderhalf miljoen euro naar vier miljoen euro.

/

“Vanmorgen hebben we overeenstemming bereikt over de contractverlenging van Paul Pogba”, laat algemeen directeur Giuseppe Marotta weten. “Hij zal tot 2019 aan Juventus verbonden blijven.” Zaakwaarnemer Mino Raiola erkende enkele uren geleden al dat Pogba op het punt stond om een nieuw contract te tekenen. “Ja, we hebben met Marotta gesproken en besloten om de verbintenis te verlengen. We zijn erg blij met deze mogelijkheid.”

Het oorspronkelijke contract van Pogba liep tot de zomer van 2016. De Fransman ging als tiener van Le Havre naar Manchester United, waar hij niet verder kwam dan zeven optredens in de hoofdmacht. Juventus had wel fiducie in de kwaliteiten van de middenvelder, die in de zomer van 2012 over een transfervrije status beschikte. In Turijn heeft Pogba zich de afgelopen twee jaar tot een van de meest veelbelovende middenvelders van dit moment ontwikkeld.

Paul Pogba is de meest talentvolle middenvelder van dit moment

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan kan je de eerst komende 3.5 jaar nog zeventig miljoen euro voor hem vragen.

Een supertechnische middenvelder is dit. Erg modern, soms oogt het ietwat nonchalant, maar dat moet je niet weg halen bij hem. Zou een uitstekende kracht zijn voor Manchester United. Maar ook voor Juventus is hij van onschatbare waarde.

24 oktober 2014 om 13:50

Hij is ook nog maar 21 jaar he! En zo sterk, goed schot en goede techniek. Dit gaat in de komende jaren (een van) de meest toonaangevende middenvelders worden.

24 oktober 2014 om 15:24

waarom iedereen hem maar aan man u blijft linken is echt werkelijk onthuitsend...iedereen weet toch dat die hun relatie niet echt vredelievend is afgelopen?

Zou het geweldig vinden als hij naar Barcelona gaat over 2 jaar.

24 oktober 2014 om 12:57

We hebben hem niet nodig.. dan staat hij Sergi Samper en Halilovic alleen maar in de weg. We hebben gewoon een top CV en RB nodig. Die kan je beter halen dan 70 mil voor Pogba

24 oktober 2014 om 12:59

Opvolger van Iniesta, zou heerlijk zijn. Hangt wel een enorm prijskaartje aan hem met dit nieuwe contract.

24 oktober 2014 om 13:27

Ook die hebben we al in huis: Denis Suárez. En anders lopen er nog spelers als Alen Halilovic en Rafinha rond. Paul Pogba lijkt me meer een dynamische opvolger van Xavi, al lijkt z'n spel natuurlijk verre van op dat van Xavi. In het directere voetbal van Enrique zou Pogba een geweldige speler zijn, maar vrees dat hij te duur is.

24 oktober 2014 om 17:24

Tenzij Sevilla Denis Suárez' optie tot koop in zijn contract inlicht, hoe kan Barcelona nou weer zoiets doms doen, die jongen is zo getalenteerd en kan voor een schijntje de deur uit.

Het vertrouwen in de verlening van zijn contract had ik al een tijdje. Dus dit is gewoon een bevestiging. Erg mooi dat wel. Hoop dat hij nog 1 of 2 seizoenen blijft bij juve en beter gaat spelen. Dan kunnen we pas echt veel geld gaan vragen.

Ik begrijp gewoon niet dat juve niet draait ondanks die selectie...

24 oktober 2014 om 12:59

Edit: in europa niet draait.

24 oktober 2014 om 13:55

Het Italiaanse clubvoetbal is ook behoorlijk snel gedevalueerd in de afgelopen jaren heb ik het idee. Je hebt nu alleen Juve die op een goede dag met de echt Europese top mee kan. Een aantal jaren geleden had je in ieder geval ook Inter en AC Milan die bij de Europese top hoorden.
Desondanks moet Juve natuurlijk met dit team gewoon kunnen winnen van Olympiacos

24 oktober 2014 om 13:09

Heeft voor 99% te maken met de 3-5-2. Met die pressie kan je bijna alles in de Serie A domineren, op AS Roma na. In Europa werkt dit ook goed tegen topploegen (chelsea 2 jaar geleden 3-0 afgewimpeld, vorig seizoen tegen Real Madrid 2-2 en 1-2 waar eigenlijk 4 punten verdiend waren in plaats van 1) Maar tegen de subtoppers als Olympiakos, Copenhagen, Gala werkt het totaal niet. Alleen Conte zag en Allegri ziet het niet dat je europees 4-4-2 moet spelen met deze selectie.

24 oktober 2014 om 13:20

Ben het met je eens maar tegen Real speelde Juve al met 4 verdedigers en dat waren echt de enige goede wedstrijden van Juve in de Cl vorig jaar. Wat hoop ik dat Allegri de volgende Cl wedstrijd met 4 verdedigers gaat spelen en dat hij zich nu heeft gerealiseerd dat de 3-5-2 in Europa niet werkt. Tempo moet bij Juve ook echt flink omhoog. Het ziet er heel erg triest uit hoe Juve de laatste jaren tijd in Europa speelt.

24 oktober 2014 om 13:24

Kan je uitleggen waarom het tegen clubs als Chelsea en Real wel werkt en tegen de subtoppers niet???

24 oktober 2014 om 15:14

Maar tegen Bayern 2 jaar geleden speelden we ook gewoon 352 en werden we 2 keer met 2-0 afgemaakt, Tegen Real speelden we een soort 4312 zonder vleugels en dat werkte uitstekend, snap niet dat conte toen dat systeem niet verder gebruikte.

24 oktober 2014 om 15:23

@adriano

Zoals de 2 juventini op mij reageren speelde we tegen Real meer met 4 verdedigers. Inderdaad staat toen Ogbonna meen ik op links. Dat is toch meer een back dan vleugelspeler ala Asamoah. Daardoor is er wat meer zekerheid ingebouwd. Tegen middenmoters gaan de backs meer naar voren. Bij balverlies kom je dan achterin soms in ondertal situatie. Vorig jaar zag je dat tegen Gala heel erg (late goal Bulut in Turijn, en in Istanbul bal achter de verdediging naar Sneijder). Juve is niet dominant zoals Bayern, Barca en Real dat vaak zijn. Dus moeten ze eigenlijk 4-4-2 met Marchisio of Pirlo voor de verdediging spelen. Tegen de absolute top maar ook clubs daaronder.

24 oktober 2014 om 15:25

Juveforlife.

Bayern maakte ons inderdaad relatief makkelijk in met 2x 2-0. Maar ronde later wonnen ze met 3-0 en 4-0 van Barcelona. En uiteindelijk ook de finale. Bayern was veel te sterk voor iedereen dat seizoen. voor die 2 nederlagen heeft geen enkele Juventino zich te schamen.

Hele goede zaak dit. Met spelers als Vidal en Pogba kun je de Serie A blijven domineren. Alleen jammer dat het de laatste tijd in Europa niet wil vlotten, maar met enkele versterkingen per jaar kun je mee gaan doen om de prijzen in Europa.

24 oktober 2014 om 14:33

Zo lang Roma ook zijn spelers behoudt kunnen ze zeker niet domineren. Maximaal strijden met Roma voor de eerste plek.

Natuurlijk goed voor de continuïteit voor het niveau van de club dat Pogba langer aan ons verbonden blijft. Ook financieel gezien is het een goede zaak, aangezien het de marktwaarde verhoogt. Vind echter wel dat Pogba voor een salaris als dit meer naar voren mag stappen. Het feit dat je hem zo'n salarisverhoging geeft en gelijkstelt aan een speler als Chiellini, betekent het 't ook dat hij bij de grote jongens hoort. Hij mag zich niet langer meer in een talentenrol verschuilen, wat hij soms nog wel eens dat moet z'n nonchalante houding.

24 oktober 2014 om 17:35

Veel te veel geld voor zijn doen en bijdrage, maar anders is hij zeker weg na dit jaar. 4 miljoen pff, belachelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren