Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Kluivert scoort weer voor AS Roma; blunder Loris Karius gaat viraal

Laatste update:

AS Roma is prima begonnen aan het nieuwe Europa League-seizoen. De Italiaanse club won donderdagavond in Groep J met duidelijke cijfers van het Turkse Istanbul Basaksehir: 4-0. Justin Kluivert nam het vierde doelpunt van Roma voor zijn rekening, nadat hij afgelopen weekend ook al trefzeker was geweest in de Serie A. Ook FC Porto en VfL Wolfsburg gingen voortvarend van start: de Portugezen legden in Groep G Young Boys met 2-1 over de knie, terwijl Wolfsburg in Groep I met 3-1 zegevierde over FC Oleksandriya. Besiktas verloor in Groep K met 4-2 van het Slowaakse Slovan Bratislava, door een afschuwelijke blunder van Loris Karius en twee doelpunten in blessuretijd.

AS Roma - Istanbul Basaksehir 4-0
Een gelijk opgaande eerste helft werd drie minuten voor rust opengebroken door een eigen doelpunt. Roma-rechtsback Leonardo Spinazzola leverde een betrekkelijk ongevaarlijke voorzet af in het strafschopgebied, maar doordat Júnior Caiçara de bal ongelukkig in eigen doel werkte, kon de thuisploeg de 1-0 vieren. De 2-0 volgde een klein kwartier na rust. Nicolò Zaniolo slalomde op schitterende wijze door de defensie van de Turken, waarna de Italiaanse middenvelder voorzette op Edin Dzeko. Die kon van dichtbij scoren en verdubbelde zo de voordelige marge voor Roma. Zaniolo zorgde daarna zelf voor de 3-0 met een bekeken balletje. Kluivert speelde bij Roma de gehele wedstrijd en pikte in blessuretijd ook nog zijn doelpunt mee, door fraai raak te schieten in de verre hoek. Bij Basaksehir ontbrak Eljero Elia vanwege een blessure in de wedstrijdselectie.

VfL Wolfsburg - FC Oleksandriya 3-1
Wout Weghorst begon in de punt van de aanval bij Wolfsburg; Jeffrey Bruma nam plaats op de bank. Na een kleine twintig minuten legde Weghorst de bal terug op Maximilian Arnold, die vanaf een meter of 25 besloot zijn geluk te beproeven. Doelman Yuriy Pankiv verkeek zich op de inzet: 1-0. Kort daarna verdubelde Admir Mehmedi de marge. De aanvaller plantte een boogbal op prachtige wijze over Pankiv en diagonaal in de verre hoek. Halverwege de tweede helft leek Evgen Banada de spanning terug te brengen, nadat de middenvelder een vrije trap van Dmytro Hrechyshkin binnengleed bij de tweede paal, maar een minuut na zijn aansluitingstreffer bepaalde Josip Brekalo de eindstand op 3-1. Twintig minuten voor tijd maakte Bruma zijn entree als invaller.

VfL Wolfsburg - FC Oleksandriya 3-1
Wout Weghorst begon in de punt van de aanval bij Wolfsburg; Jeffrey Bruma nam plaats op de bank. Na een kleine twintig minuten legde Weghorst de bal terug op Maximilian Arnold, die vanaf een meter of 25 besloot zijn geluk te beproeven. Doelman Yuriy Pankiv verkeek zich op de inzet: 1-0. Kort daarna verdubelde Admir Mehmedi de marge. De aanvaller plantte een boogbal op prachtige wijze over Pankiv en diagonaal in de verre hoek. Halverwege de tweede helft leek Evgen Banada de spanning terug te brengen, nadat de middenvelder een vrije trap van Dmytro Hrechyshkin binnengleed bij de tweede paal, maar een minuut na zijn aansluitingstreffer bepaalde Josip Brekalo de eindstand op 3-1. Twintig minuten voor tijd maakte Bruma zijn entree als invaller.

Slovan Bratislava - Besiktas 4-2
Besiktas kende een dramatisch begin in Bratislava. Doelman Karius ging na een kwartier voetballen op kolderieke wijze onder een lange bal door, waarna Andraz Sporar het leder eenvoudig in een leeg doel kon schuiven: 1-0. Besiktas toonde echter karakter en wist de wedstrijd nog in de eerste helft te kantelen dankzij een benutte strafschop van Adem Ljajic en een eigen doelpunt van Vasil Bozhikov. De gelijkmaker van Ljajic was overigens ingeleid door een overtreding van voormalig Ajacied Joeri de Kamps. Besiktas leidde zo bij rust, maar na een uur spelen wist Slovan toch weer op gelijke hoogte te komen. Sporar werd aan het werk gezet door Dávid Holman, waarna de spits Karius ditmaal verschalkte in de korte hoek. Jeremain Lens werd in de slotfase nog als invaller binnen de lijnen gebracht bij Besiktas en hij zag hoe Marin Ljubicic en Mohammed Rharsalla Slovan in de blessuretijd aan de zege hielpen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Shit Karius, slechte Besiktas, slechte bestuur en slechte transfers! Er is geen enkele speler die we hebben getransfereerd die er staat. Ze zijn gewoon niet goed genoeg in mijn ogen. De enige waarbij er mogelijk potentie in ligt is ruiz, nkoudou en rebocho. We gaan nog een jaartje afzien mede dankzij de incompetente mensen in ons bestuur en zo te zien onze trainer! Hij heeft de wedstrijd weggegeven in de 2de helft door zijn wissels! Het was een regelrechte schande en ik ben echt blij dat ze nog de 4-2 hebben gemaakt. Dat hebben de mensen in het bestuur verdiend!

19 september 2019 om 23:14

Volgens mij eerder een blunder van de verdediger dan Karius. De verdediger ramt hem terwijl hij de bal wil koppen.

19 september 2019 om 23:28

Nee hoor karius kopte de bal naar achter en daarna ramt hij tegen rebocho.

20 september 2019 om 00:14

Nkoudou als potentie betitelen? Nkoudou is een blinde paard met snelheid. Heeft in de paar wedstrijden dat hij heeft gespeeld maar twee ballen goed gegeven, waarvan een deze wedstrijd. Alle spelers die er zijn gehaald behalve Ruiz zijn allemaal PTT log voetballers. Mogen in onze handen klappen als we vijfde worden. Avci is een grote grappenmaker. Net zoals afgelopen weekend faalt hij wederom enorm. Het bestuur daargelaten! Stelletje nietsnutten.

20 september 2019 om 00:42

Hij is de enige in de afgelopen weken die ten minste iets probeert. Kan ik niet over de andere spelers zeggen.

Depay, Malen, Promes en Kluivert scoren in Europa en zijn aardig op dreef. Het kan geen toeval meer zijn, we worden kampioen!

19 september 2019 om 23:21

Wie en wat word kampioen?

19 september 2019 om 23:16

Zijn er idd 3 in de EL. Gala gisteren gelijkspel en Yeni Malatyaspor ligt er al uit

20 september 2019 om 00:23

België heeft precies even veel punten gehaald als Nederland deze ronde en hadden al 4 bonus punten er door 2 ploegen in de CL. Nou moet NL echt de volgende 5 rondes goed zijn best doen om dat in te halen. Oh, en Oostenrijk wint 3 van de 3 deze ronde.

Begin me onderhand te irriteren aan het feit dat Voetbalzone bij iedere actie in het voetbal die ook maar een beetje wordt besproken op social media, gelijk rept over 'viraal' gaan. En ieder enigszins knap doelpunt is opeens een 'wereldgoal'. Is men bij VZ écht zo wanhopig voor clicks?


On: Mooi voor Kluivert dat hij zijn goaltje meepikt. Hoop dat hij dit vasthoudt, want hij ziet er bij vlagen nog steeds erg veelbelovend uit.

20 september 2019 om 00:00

Ik begin me onderhand te irriteren aan mensen zoals jij die over alles vallen, was de azijn weer in de aanbieding?

20 september 2019 om 10:01

Ik begin me te ergeren aan mensen die denken dat je je ergens ‘aan kan irriteren’.

20 september 2019 om 10:44

Ik erger me aan iedereen.

We zijn in een nog slechtere doen dan FB vorig jaar was. Ik maak geen grap als ik zeg dat we met dit team, bestuur en trainer zullen spelen voor lijfsbehoud. Wat spelen wij eigenlijk? Ultraslome opbouw, totaal geen diepgang bij de middenvelders (ljajic ben je een 10 of een 8?) Dorukhan waar je in dit systeem helemaal niets aan hebt! Flankspelers genaald ene Diaby!! Die nog geen actie heeft durven te zetten (elke bal speelt hij terug) en een team zonder spits, terwijl ik dit typ komt het besef nogmaals naar boven over hoe ver we zijn gezakt en hoe slecht we zijn! Ik dacht dat Bratislava de minste uit deze poule was maar dat zijn wij zelf. Ik sluit met het volgende af: hoop dat we a.s. wedstrijd verliezen en dat of zowel t bestuur als avci opstappen en zoniet de fans het veld bestormen! En om het nogmaals te herhalen-> Senol Gunes i mis you!

Lekker bezig Kluivert! Goeie goal Lijkt langzaamaan een vaste basisspeler te worden. Vorig seizoen 29 potten Serie A waarvan 'slechts' 14 basis. Nu 3 uit 3 vasis en ook in de EL basis, 2 goals uit 4. Gaat de goede kant op, hij is ook echt veel sterker geworden.

20 september 2019 om 09:29

Hij lijkt geen basisspeler te worden. Hij is basisspeler.

20 september 2019 om 13:44

Let op het woordje 'vaste', blijkt een belangrijke toevoeging in deze

20 september 2019 om 12:26

Zoals hij nu speelt staat hij wel in de basis. Ook wanneer Ünder terugkeert. Dan staan ze met Kluivert (20) links, Dzeko spits en Ünder (22) rechts met achter Dzeko nog Zaniolo (20). Veelbelovende jonge aanvalshoede m.u.v. Dzeko. Met nog ervaren spelers als Kalinic, Mkhitaryan en Pastore die op verschillende posities voorin inzetbaar zijn.

Dit was te verwachten. Die Karius gaat nooit boven de blunders meer komen. Elke blunder gaat bij elke actie door zijn hoofd. Hij reageert laat en maakt bijna altijd de foute keuze. Zo zo zo jammer want voor de CL finale was hij echt goed bezig.stiekem maar weer hopen op directe plaatsing in de Cl?het EK belooft wat als de internationals het niveau blijven vast houden.

Knap van zaniolo dat hij de eindstand op 3-0 zet, terwijl Justin de 4-0 maakt daarna... verder heeft Roma de tweede helft hun klasse laten zien en de matige en gelijkopgaande eerste helft verbeterd.

Goh wat een domme move van Kluivert. Hij zit alleen maar op de bank. Extra optie erbij in oranje. Dat is erg mooi. Het was wachten tot hij door zou breken. Nieuwe coach ziet het wel in hem zitten. Dat is goed nieuws.

20 september 2019 om 16:11

Ja ik heb nooit iets begrepen van al dat gehype. Je ziet duidelijk dat Kluivert veel aan het leren is. Zit goed op zijn plek bij Roma

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren