Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jubelstemming in Madrid: ‘Een van de beste duels sinds mijn komst’

Laatste update:

Atlético Madrid won woensdag met 1-0 van Bayern München en bij de Spaanse club was iedereen na afloop in jubelstemming. Diego Simeone heeft het over een van de beste wedstrijden sinds zijn komst in 2011. Carlo Ancelotti, collega van Bayern, weet dat er werk aan de winkel is.

/

“Het was zo'n dag waarop alles liep. We zetten hen goed onder druk en wanneer er een kans lag om toe te slaan uit een counter lieten we deze niet liggen. Dit is een van de prestaties sinds ik hier werk als trainer”, aldus Simeone in de Spaanse media. Met name Stefan Savic en Diego Godín (die een enkelblessure opliep en zondag vermoedelijk niet speelt tegen Valencia) waren volgens de trainer voortreffelijk. “We hebben vier fenomenale centrale verdedigers die hun gelijke niet kennen, ze zijn de besten ter wereld.”

Volgens Ancelotti zal Bayern München in eigen huis beter voor de dag moeten komen. Hij wijst op het vele balverlies en het lage tempo. Volgens de oefenmeester is er voldoende stof tot nadenken voor der Rekordmeister. “Gelukkig zitten we nog aan het begin van het seizoen.”

Denk je dat Atlético Madrid dit jaar de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had liever bayern zien winnen. (Voor een kleine kans op cl overwintering voor psv)... nu heb je 2x bayern die je van het kastje naar de muur gaan tikken.
Atletico was echt sterk.
Wel heerlijk om te zien dat robben weer terug is.

29 september 2016 om 10:28

Heb bijna elke wedstrijd gezien van Bayern dit seizoen maar die spelen echt nog niet top.
Waarschijnlijk zal de CL ze wel een boost geven want de enige topwedstrijd die ik ze heb zien spelen tot nu toe was tegen Rostov

Simeone verslint trainers van de absolute top. Atletico is een reuzendoder en is weer (zoals elk seizoen) in de race voor alle prijzen. Elke keer weer, verliezen ze belangrijke voetballers, maar bouwen een team op dat week na week verandert in een vechtmachine. Veel mensen hekelen het spel van Atleti, maar hier hebben ze er een fan bij. Ik geniet van die strijd en heerlijke effectieve acties op momenten. Simeone bedankt, Atleti bedankt, het was maar saai in de Spaanse competitie zonder jullie.

29 september 2016 om 09:33

Dot jaar heeft atletico nauwelijks spelers verkocht. Alleen kranenviter en vieto. Daarentegen hebben ze gaitan gameiro gehaald

29 september 2016 om 10:58

@sivrisinek

Reuzendoder? De laatste 3 edoties 2 x in een CL finale en schakelde daar teams als Barcelona en Bayern zelfs meermaals voor uit. Atletico is allang zelf een reus. Hm desondanks betekent dat niet dat ze niet nog steeds een reuzendoder zijn haha.

Enorm lastig team om tegen te spelen Atletico. Ze krijgen zo weinig doelpunten tegen en scoren dan op een tegenaanval, corner of vrije trap. Hun verdedigende spelopvatting is ook iets wat in de Champions League meer tot zijn recht komt, zeker in de knockoutfase. In Spanje heb je andere ploegen (voornamelijk de 'kleintjes' die ook meer willen tegenhouden dan zelf creëeren en dan zie je dat Atletico het moeilijk heeft als ze het spel moeten maken.

Ik vind het wel wat opportunistisch om te zeggen dat zijn 4 centrale verdedigers geen gelijken kennen en de beste ter wereld zijn. Elke verdediger zou veel meer uitblinken bij Atletico, net doordat het hele team terugplooit. Als je 1 man voorbij bent, dan vangt een tweede je meteen op. Daardoor lijken de centrale verdedigers niet te passeren. Maar dat is werk van het hele team en een goeie organisatie/discipline. Godin is zeker een enorm goede verdediger, maar zou bij Barcelona of Real ook minder goed lijken. Voor verdedigers is het een plezier om bij Atletico te spelen. Ze worden namelijk zo goed geholpen.het omgekeerde zie je bij Real waar, zeker nu Casemiro uitgevallen is, de verdedigers 'aan hun lot' worden overgelaten.

Ik vind het buitengewoon knap wat Simeone doet bij Atletico.
Heeft de club helemaal uit het slop gehaald en er een Europese topper van gemaakt.

Heb lang gedacht dat het een impactcoach was.
Een coach die snel zijn stempel drukt maar een beperkte houdbaarheidsdatum heeft waar een spelersgroep weer snel op uitgekeken raakt maar intussen staat hij toch al 5 jaar aan het roer bij Atletico, tegenwoordig niet evident om zo lang coach te zijn van een topploeg.

Voor mij de topfavoriet om de CL te winnen. Ploeg van wereldklasse, op hun manier.

De geest van wijlen Aragones is nog aanwezig in Calderon. Zijn filosofie is geperfectioneerd door El Cholo.

"ganar y ganar y ganar, y volver a ganar y ganar y ganar". Dat is wat telt. Doet me denken aan de legendarische Lombardi: "ganar no lo es todo, es lo unico". Winnen is niet alles, het is het enige!

Zoals ik al eerder zei, kijk niet verbaasd op als we in Cardiff wederom een Madrileense finale krijgen.

Atletico gaat zeker een keer de CL pakken, en dat zeg ik als Real fan. Zelf geniet ook enorm van dit Atletico. Schitterend hoe ze gisteren weer wonnen van Bayern. Ik denk alleen niet dat ze in de CL finale van Real winnen. Real wint altijd dit soort grote finales. Real laat dan altijd zien dat ze de nummer 1 club zijn. Zeker in zo'n spaanse derby bevestigen ze dat. Maar ik denk dat Atletico bijvoorbeeld wel de finale wint als ze tegen Bayern of City staan of iets dergelijks. Maar ze pakken hem sowieso en dat gun ik ze eerlijk gezegd ook zeker!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren