Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kehl toont moed bij opstootje met Simeone: ‘Je kunt niet zomaar alles pikken!’

Laatste update:

Diego Simeone en Sebastian Kehl kregen het woensdagavond met elkaar aan de stok tijdens het Champions League-duel tussen Atlético Madrid en Borussia Dortmund. Na afloop is er vooral respect en waardering voor de sportief directeur van BVB, die niet bang was voor de Argentijnse coach.

Kehl klaagde bij de arbitrage over een overtreding van Rodrigo de Paul op Dortmund-aanvoerder Emre Can. Die actie schoot in het verkeerde keelgat bij Simeone, die verhaal kwam halen bij de Duitser. De assistenten van Atlético moesten er aan te pas komen om de twee kemphanen uit elkaar te halen.

"Er kwamen emoties naar boven en het was zaak om die emoties onder controle te houden. Het ging over een voorval tijdens de wedstrijd. Dat weten hij (Simeone, red.) en ik. Wij laten het verder daarbij", liet Kehl na afloop van de ontmoeting in Madrid weten in gesprek met DAZN.

Trainer Edin Terzic kreeg het opstootje overigens niet mee. "Ik heb het niet opgemerkt. Maar het hoort er allemaal bij. Je weet dat je niet alleen elf spelers op het veld nodig hebt, maar ook alle jongens op de bank en alle coaches. Dat het er soms heet aan toe kan gaan in het coachvak, verbaast ons niet."

Respect voor Kehl


DAZN-analist Michael Ballack is onder de indruk van de heldhaftige Kehl. "Je kunt niet zomaar alles pikken! We kennen Simeone aan de lijn. Als de scheidsrechter niet ingrijpt, is het soms noodzakelijk dat iemand anders dat doet. En Sebastian Kehl voelde zich daartoe geroepen."

Volgens Ballack moet je wel van je afbijten in de heksenketel van het Cívitas Metropolitano. "Dat maakt het er niet makkelijker op, maar je moet jezelf verdedigen. Om op dit niveau succesvol te zijn, moet je er ook mee kunnen omgaan. Atletico kan dat als geen ander", aldus de voormalig middenvelder.

Voormalig toptennisser en groot voetballiefhebber Boris Becker is via X complimenteus over Kehl. "Prachtige scène aan de zijlijn met Kehl en Simeone in de hoofdrol. Toon kracht wanneer dat nodig is! Graag meer daarvan in de returnwedstrijd!"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moet een sportief directeur langs het veld?

11 april 2024 om 11:22

Dat is in Duitsland zo'n beetje de standaard. Ook in de Bundesliga zie je dat ze bij iedere wedstrijd op de bank erbij zitten.

11 april 2024 om 18:33

Ahh dankje vond het al vreemd haha

Kinderachtig gedoe. Volwassen kerels die zo stoer doen, triest!

11 april 2024 om 10:52

Ja behoorlijk, maar blijkbaar horen we dit krachtig en indrukwekkend te vinden.

11 april 2024 om 11:01

Kehl deed niet veel hoor, Simeone komt op hem af en zet ook nog eens beide handen tegen Kehl aan, er is er hier imo maar één de dwaas en dat was Simeone.

11 april 2024 om 11:21

Volledig mee eens. Ik zie niet in waar Kehl stoer doet hier, hij is niet onder de indruk van Simeone en dat hoeft hij natuurlijk ook helemaal niet te zijn. Vervolgens raakt Simeone hem tot twee keer aan en blijft hij relatief rustig.
Juist prima reactie ipv stoer gedrag.

"moeten uit elkaar gehaald worden"... Als dit al uit elkaar halen is dan wordt in elke uitgaansgelegenheid elk weekend een burgeroorlog voorkomen. Kehl staat daar gewoon, wordt door Simeone lichtelijk geduw en vervolgens kijkt hij een beetje naar beneden en boos naar Simeone. Wow, wat heftig zeg. Gebeurd helemaal niks en de enige die zijn handen weer eens niet thuis kan houden is natuurlijk Simeone.

Hoezo 'moed'? Alsof je je even laat kleineren door zo'n idioot. Een goede coach, maar die Simeone heeft ook een aantal steekjes los.

11 april 2024 om 11:32

Wat een kehl is het ook!

Je moet Simeone gewoon een klein duwtje geven, die zal vast nog steeds kermend naar de grond gaan dan. Dat is er vast nog niet uit.

11 april 2024 om 12:47

Hij had Arthur Numan in Frankrijk wel mooi te pakken. Gelukkig was VD Sar ook niet van gisteren.

11 april 2024 om 13:18

Ja en in de 8e finale van dat toernooi Beckham...

Ik vol verwachting op dat filmpje klikken. Zouden ze hoofd tegen hoofd gaan staan? Zouden ze elkaar naar de keel grijpen? Zou hij Simeone vloeren met een gerichte ippon?

Helaas, Simeone kietelt hem twee keer en het blijkt dat deze Duitser niet bepaald kietelig is.
Next please…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren